La Cairo a nins pentru prima dată în ultimele decenii. Noaptea trecută, temperatura în Cairo a coborât până la +3 grade. Vineri, în timpul zilei, la Cairo s-au înregistrat +7 grade, cea mai scăzută temperatură din ultimii 120 şi ceva de ani de monitorizare meteo. A nins şi în alte zone ale ţării. În Alexandria s-a decretat stare de urgenţă şi a fost întreruptă activitatea portului, în Sinai stratul de zăpadă a fost de 3-5 centimetri. A fost o adevărată încercare pentru ţara în care temperatura medie este de +18 grade iarna. O aşa vreme nu a aşteptat nimeni, nici măcar sinopticii.
Singura persoană, care nu doar a preconizat această situaţie, ci a şi spus exact când se va înregistra, este astrologul Joy Ayad. Ea şi-a expus, cu ceva timp în urmă, pentru Vocea Rusieipredicţiile sale pentru sfârşitul anului 2013 şi pentru anul viitor. Până atunci, „regina previziunilor”, cum este numită doamna Ayad în Egipt, a prezis prăbuşirea a două regimuri: Hosni Mubarak şi Mohammed Mursi. De asemenea, a făcut multe alte predicţii, care s-au îndeplinit cu o exactitate uimitoare.
Vocea Rusiei: Ce simţiţi când vă uitaţi la zăpada de afară?
Joy Ayad: Mă simt foarte bine, dar mie, ca şi tuturor celor din Cairo, ne este frig. Dar trebuie să avertizez că nu este ultima zăpadă în Cairo din această iarnă. Şi în multe ţări în această iarnă se vor înregistra friguri neobişnuite.
Iar anul 2014, care în Asia de Est este considerat Anul Calului, eu l-aş numit Anul Cerului Vorbitor. Va fi un an al schimbărilor globale atât în treburile practice, cât şi în sfera spirituală.
Vocea Rusiei: Schimbările nu vor fi neapărat în rău?
Joy Ayad: 2014 va fi, în general, un an reuşit nu doar pentru Egipt, ci şi pentru alte ţări. Inclusiv pentru faptul că cifra 2014 dă totalul 7 (2+0+1+4=7). În conformitate cu Tora, Biblia şi Coranul, cifra 7 înseamnă perfecţiune. De aceea, eu transmit felicitări poporului egiptean cu ocazia anului nou sub semnul cifrei şapte. În anul 2013 s-au înregistrat multe divorţuri şi despărţiri, anul viitor se vor înregistra multe nunţi şi întâlniri.
Numărul şapte va avea o mare importanţă pentru Rusia şi Egipt. Şi Rusia, şi Egiptul vor avea în 2014 succes, care va veni, cum se întâmplă mereu, după depăşirea dificultăţilor.
Predicţia pentru Liban nu este prea bună: locuitorii acestei ţări vor trebui să depună eforturi uriaşe pentru a evita un scenariu negativ. Ei trebuie să fie foarte atenţi şi să evite orice fel de certuri.
Numărul şapte nu va aduce linişte locuitorilor din Statele Unite. Anul viitor, în această ţară se vor înregistra mari cataclisme naturale. În plus, în ţară se va produce o mare dezbinare în societate, care poate însemna sfârşitul acelei Americi cu care ne-am obişnuit.