marți, 5 noiembrie 2013

Atmosfera astrologica a saptamanii 04-10 Noiembrie 2013

Luni, 4 Noiembrie

 • Atentie la Luna vida din perioada 06:23 - 22:13. Când Luna este Vidă nu este bine să ne angajăm în treburi importante sau să întreprindem acţiuni ale căror efecte se vor simţi în viitor, deoarece nu vor avea un efect benefic. Luna Vidă sau „Fără Direcţie” detestă acţiunile cu un grad maxim de implicare, deoarece în acesta perioada Luna străbate ultimele grade ale unui semn deci este „epuizată” şi nu acţionează într-o manieră tocmai benefică. Însă susţine foarte bine relaxarea, momentele de introspecţie, de evoluţie spirituală, deci în acesta perioadă se recomandă meditaţie, băile aromatice, rugăciunea, şedinţele psihologice, tot ceea ce face plăcere şi relaxează, dar în niciun caz acţiunile cu influenţă majoră. Nu este bine nici să achiziţionăm lucruri de valoare sau să facem comerţ fiindcă nu vom ieşi cu un profit considerabil, de asemenea călătoriile ar trebui evitate dacă este posibil. Totusi Luna Vida amelioreaza reactiile colerice. 
 • Luna intra in Sagetator, sunt bine sustinute studiile superioare, examenele si calatoriile lungi. Tindem sa hiperbolizam totul din preajma noastra, ne supraestimam si putem deveni chiar un pic egoisti. Acum se pot rezolva anumite chestiuni ce tin de dreptate si justitie. Luna in Sagetator este expansiva si optimista. Cautam adevarul si dreptatea. Deseori nu suntem atenti la detalii ne intereseaza doar panorama, imaginea de ansamblu. Este bine sa ne indreptam atentia spre latura spirituala, spre evolutie. Atentie insa la excesele de orice fel. Sunt sustinute studiile inalte, filizofia, calatoriile lungi, religia si activitatile care implica aventura si noutate.

Marti, 5 Noiembrie
 • Venus intra se semnul Capricornului. Pe de o parte sentimentele se cristalizeaza, iar relatiile se consolideaza, iar pe de alta parte aduce o retinere in exprimarea afectiva. Este posibil sa preferam sa adoptam o atitudine rezervata fata de relationarea cu ceilalti deoarece nu dorim sa esuam, insa acesta atitudine poate fi confundata cu raceala si dezinteresul. Se instaleaza o teama referitoare la exprimarea setimentelor. Venus actioneaza si pe partea materiala iar intrarea in Capricorn este benefica. Atentie deoarece putem trasforma sentimentele in dorinte materiale, adica sub fatada unei iubiri sa se ascunde doar scopuri materiale. Venus plasata in Capricorn realizeaza aspecte pozitive cu planetele din Scorpion: Mercur Retrograd si Saturn, dupa retrogradare lui Mercur ne vom putea exprima verbal sentimentele intr-un mod mai fluent care sa duca la rezultate durabile. Insa planetele din Rac: Jupiter  si Lilith, se plaseaza in opozitie. Cum am mai zis sub fatada afectiva se afla scopuri strict materiale
Privind si perspectiva Tarotului avem Imparateasa (Venus) si Diavolul (Capricorn). Imparateasa aduce schimbari favorabile, vizeaza in principal dragostea, sub toate formele ei. De asemenea pentru a avea rezultate Imparateasa cere rabdare. Iar Diavolul vorbeste de dependenta...dependenta de afectiune sau bani. Ispita este particularitatea acestei carti, deci atentie la dorintele noastre dar mai ales la modul cum le satisfacem. Citatul lui Niccolo Machiavelli caracterizeaza situatia pe care o creaza acesta grupare de carti: „Scopul scuza mijloacele”; in cazul de fata scopul se identifica fie cu afectiunea, fie cu resursele financiare. Insa cum fiecare carte are o parte pozitiva si una negativa, trebuie sa profitam de energia buna a cartii Diavol. Diavolul cauta si aduce solutii la care alti nu se vor gandi, acesta carte identifica mereu ceva ce ii poate fi de ajutor.
 • Atentie la Luna vida din perioada 18:48 (5 noiembrie) - 23:43 (6 noiembrie). Când Luna este Vidă nu este bine să ne angajăm în treburi importante sau să întreprindem acţiuni ale căror efecte se vor simţi în viitor, deoarece nu vor avea un efect benefic. Luna Vidă sau „Fără Direcţie” detestă acţiunile cu un grad maxim de implicare, deoarece în acesta perioada Luna străbate ultimele grade ale unui semn deci este „epuizată” şi nu acţionează într-o manieră tocmai benefică. Însă susţine foarte bine relaxarea, momentele de introspecţie, de evoluţie spirituală, deci în acesta perioadă se recomandă meditaţie, băile aromatice, rugăciunea, şedinţele psihologice, tot ceea ce face plăcere şi relaxează, dar în niciun caz acţiunile cu influenţă majoră. Nu este bine nici să achiziţionăm lucruri de valoare sau să facem comerţ fiindcă nu vom ieşi cu un profit considerabil, de asemenea călătoriile ar trebui evitate dacă este posibil. Totusi Luna Vida amelioreaza reactiile colerice. 

Miercuri, 6 Noiembrie
 • Soarele face conjunctie cu Saturn in Scorpion, datorita fortei interioare putem cladi proiecte cu o dezvoltare durabila. Tenacitatea si rabdarea sunt atributiile care ne ajuta sa concretizam idei si dorinte interioare. Este o perioada potrivita pentru a incepe proiecte ce se deruleaza pe o mare perioada de timp, avem forta necesara pentru a sustine efort indelungat. Insa acesta conjunctie poate aduce constrangeri si limitari. Atentie la atitudine care poate deveni prea rezervata astfel ofera impresia de superioaritate si argonta.
 • Luna intra in Capricorn si ne face sa devenim pragmatici si practici, ne indreptam atentia catre camin, catre lucrile casnice. Tindem sa fim solitari si irascibili atunci cand cineva ne invadeza spatiul personal. Este bine sa ne planificam actiunile pentru perioada urmatoare. Avem tendinte pesimiste, putem sa deveni regizi si rigizi deoarece privim totul cu prea mare pragmatism. Dorim sa atingem succesul iar astfel ne dozam inteligent resursele si energia. Sunt favorizate actiunile cu o durata mare de evolutie, actiunile practice si in urma carora consideram ca vom ajunge la locul propus.
 • Jupiter intra in miscare retrograda si vorbeste despre moralitate si intelegere. Trebuie sa invatam sa ajutam, nu sa fim egoisiti.  Mare atentie la dorinta posesiva, ne dorim sa acumulam cat mai mult, iar astfel putem incalca anumite principii. Jupiter retrogradeaza pentru a ne invata ca excesul de orice fel nu are efecte pozitive. Deci urmatoarea perioada este un test, trebuie sa fim atenti cum ne folosim energia, gandurile, superioaritate. Jupiter aduce cu sine si parte spirituala, deci trebuie sa lucram cu noi insine, cu constiinta noastra. Trebuie sa ne reevaluam credintele si idealurile spirituale. Deoarece retrogradeaza in semnul Racului, Jupiter actioneaza pe sfera sentimentala. Este evocat trecutul si implicatiile noastre afective nereusite, de asemenea este vizata si partea familiala si relatiile cu parintii in special.
Expunand si perspectiva Tarotului avem grupul de Arcane Majore: Roata raspurnata (Jupiter Retrograd) si Carul (Zodia Racului). 
Roata intoarsa anunta sanse nesigure si iluzorii, capricii. Este nevoie de efort sustinute pentru a putea intreprinde ceva in urmatoare perioada, daca pana acum lucurile mergeau fara  implicare, de acum este nevoie sa intervenim activ daca dorim rezultate. Atentie, exista posibilitatea de a cadea in dizgratie, de a pierde pozitia superioara pe care o detineti. Carul expune un mod de guvernare dur, se cere sa ne stapanim dorintele. Se observa ca imaginea cailor este opusa, ceea ce trebuie noi sa facem este sa ne echilibram idealurie pentru a ne focaliza energia pe un singur drum.
Carul presupune mari eforturi pentru a castiga ceva, insa acesta carte scoate in evidenta si valorile proprii prin care o sa reusiti sa realizati ce v-ati dorit.

Joi, 7 Noiembrie
 • Nu se inregistreaza aspecte notabile, insa se resimte energia aspectelor din zilele anterioare.

Vineri, 8 Noiembrie
 • Venus realizeaza un sextil cu Neptun, relationarea cu cei din jur devine mult mai fina si profunda. Sunt favorizate creatiile artistice, tot ceea ce implica imaginatie si reverie, acestea pot aduce beneficii materiale. Sunt sustinute relatiile afective, sentimentele avand profunzime pot fi o baza solida pentru intemeierea unei relatii. 
 • Atentie la Luna vida din perioada 09:39 (8 noiembrie) - 23:43 (9 noiembrie). Când Luna este Vidă nu este bine să ne angajăm în treburi importante sau să întreprindem acţiuni ale căror efecte se vor simţi în viitor, deoarece nu vor avea un efect benefic. Luna Vidă sau „Fără Direcţie” detestă acţiunile cu un grad maxim de implicare, deoarece în acesta perioada Luna străbate ultimele grade ale unui semn deci este „epuizată” şi nu acţionează într-o manieră tocmai benefică. Însă susţine foarte bine relaxarea, momentele de introspecţie, de evoluţie spirituală, deci în acesta perioadă se recomandă meditaţie, băile aromatice, rugăciunea, şedinţele psihologice, tot ceea ce face plăcere şi relaxează, dar în niciun caz acţiunile cu influenţă majoră. Nu este bine nici să achiziţionăm lucruri de valoare sau să facem comerţ fiindcă nu vom ieşi cu un profit considerabil, de asemenea călătoriile ar trebui evitate dacă este posibil. Totusi Luna Vida amelioreaza reactiile colerice. 

Sambata, 9 Noiembrie
 • Luna intra in semnul Varsatorului, suntem atrasi de lucrurile noi si neobisnuite. Tindem sa fim mai cerebrali decat emotivi. Se pot gasi solutii neasteptate, inovatoare. Sunt sustinute: interactiunea colectiva, relatiile sociale, inventivitatea, tehnologia. Atentie la accidentele ce implica electricitatea.
 • Marte face sextil cu Saturn. Marte ne energizeaza cu scopul de a intreprinde actiuni cu o durata lunga de progres. Saturn aduce disciplina, tact si perseverenta pentru a doza inteligent efortul. Energia martiana actioneaza in sfera fizica, iar cea saturniana influenteaza partea sentimentala. Relatiile afective pot inregistra un progres rapid. In eventualele cazuri in care avem nevoie de ajutor este recomanadat sa apelam la persoane specializate in domeniu.

Duminica, 10 Noiembrie
 • Mercur intra in miscare directa. Acum putem gasi solutii bune pentru rezolva problemele. Daca retrogradarea avea ca scop analiza situatiei problemetice, miscarea directa vine cu rezolvare care trebuie pusa in aplicare.  Cominicare este profunda, iar exprimarea sentimentelor este facilitata. Sunt sustinute examenele, activitatile comerciale si cominicare.
In perspectiva Tarotului Magul (Mercur) revine la pozitia initiala. Magul presupune energia mentala care poate aduce sfarsitul unei perioade deficile (Moartea- Scorpionul) si implicit un inceput. Relatia dintre Mag si Moarte inidica solutii care pot parea ciudate, deoarece nu sunt concrete, materiale ci o aduc profunzime ce depaseste dimensiune materiala.

 • Atentie la Luna vida din perioada 07:57 (10 noiembrie) - 04:38 (11 noiembrie). Când Luna este Vidă nu este bine să ne angajăm în treburi importante sau să întreprindem acţiuni ale căror efecte se vor simţi în viitor, deoarece nu vor avea un efect benefic. Luna Vidă sau „Fără Direcţie” detestă acţiunile cu un grad maxim de implicare, deoarece în acesta perioada Luna străbate ultimele grade ale unui semn deci este „epuizată” şi nu acţionează într-o manieră tocmai benefică. Însă susţine foarte bine relaxarea, momentele de introspecţie, de evoluţie spirituală, deci în acesta perioadă se recomandă meditaţie, băile aromatice, rugăciunea, şedinţele psihologice, tot ceea ce face plăcere şi relaxează, dar în niciun caz acţiunile cu influenţă majoră. Nu este bine nici să achiziţionăm lucruri de valoare sau să facem comerţ fiindcă nu vom ieşi cu un profit considerabil, de asemenea călătoriile ar trebui evitate dacă este posibil. Totusi Luna Vida amelioreaza reactiile colerice. 

O saptamana echilibrata si inspirata!
Ne gasiti si pe Facebook, la adresa: „www.facebook.com/AstroParanormal

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu