marți, 5 noiembrie 2013

O SCHIMBARE INCREDIBILĂ! VIAŢA A FOST CREATĂ, ŞI NU A APĂRUT ÎNTÂMPLĂTOR

creationism
Un om de ştiinţă s-a transformat din evoluţionist în creaţionist, după ce şi-a dat seama că celulele vieţii sunt prea complexe pentru a fi apărut întâmplător
O povestire interesantă găsim pe site-ul jw.org. E vorba de Feng-Ling Yang, care e cercetător senior la Academia de Cercetare Centrală din Taipei (Taiwan). Munca sa a fost publicată în mai multe reviste știinţifice. Ca orice om de știinţă “serios”, doamna Yang credea în teoria evoluţionistă, până când şi-a dat seama că se înşela… Citez din articol:
“La sfârşitul anilor 1990, biologii din domeniul molecular au început să-şi dea seama că toată chimia vieţii e mult mai elaborată decât s-ar fi putut gândi înainte cineva. Desigur, oamenii de ştiinţă ştiau demult că proteinele din celulele vii sunt cele mai sofisticate molecule din existenţă. Dar acum, ei au descoperit cum acest ansamblu de proteine este organizat pentru a forma “maşini elegante” cu părţi mobile. O maşină moleculară ar putea fi compusă din mai mult de 50 de proteine. Şi, chiar şi cea mai simplă celulă are nevoie de mai multe “maşini” diferite, pentru a genera, de exemplu, energie, pentru a copia informaţiile sau pentru a controla accesul prin intermediul membranelor.
Ei bine, m-am întrebat: “Cum de aceste maşinării de proteine au devenit atât de bine construite?” La acel moment, complexitatea neaşteptată a chimiei celulelor a făcut un număr mare de oameni de ştiinţă să-şi pună aceeaşi întrebare. Un profesor de biochimie din SUA chiar a publicat o carte, argumentând faptul că maşinile moleculare din celulele vii sunt atât de complexe încât ele nu ar fi putut apărea întâmplător. Am fost de acord cu acest lucru. Într-un fel simţeam că viaţa trebuia să fie creată.”
Îmi plac aceste exemple cum alţi oameni de ştiinţă ajung la alte concluzii privind originea şi evoluţia vieţii pe Pământ. Ştiu, marea majoritatea susţin că viaţa a evoluat întâmplător, dar acest lucru se datorează şi unei adevărate conspiraţii din sistemul de învăţământ global. Suntem toţi învăţaţi la şcoală şi la facultate că “viaţa a apărut aleatoriu şi că ea a evoluat”, alte puncte de vedere nemafiind acceptate. Atunci, cum naiba să nu fie marea majoritate a oamenilor de ştiinţă ateişti? Dacă s-ar face un experiment pe parcursul a 50 de ani, iar toţi copiii, elevii şi studenţii ar fi învăţaţi la şcoli şi facultăţi că viaţa a fost creată, şi nu a apărut întâmplător, atunci pun pariu că marea majoritate a oamenilor de ştiinţă ar deveni creaţionişti.

Secretul lui Lovendal

Articol preluat de pe 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu