marți, 5 noiembrie 2013

TOP Zece PROFETII despre Romania! Cate s-au adeverit si cate ar trebui sa ne ingrijoreze?

TOP Zece PROFETII despre Romania! Cate s-au adeverit si cate ar trebui sa ne ingrijoreze?
Profetiile au fascinat dintotdeauna, despre viitor sau chiar si din trecut. Va prezentam mai jos cateva profetii despre Romania facute de cei mai mari profeti ai omenirii:
1Sundar Singh10. Sundar Singh
In anii care vor veni si lunile ce vor veni, in tara trairii voastre (Romania), scoarta pamantului va lua foc, clima va suferi unele schimbari, cutremure simtitoare vor distruge multe dintre cladirile existente, uragane si vanturi puternice, terestre si maritime, vor nimici indrazneala oamenilor bazati numai pe asa-zisa putere a stiintei. Ingeniozitatea omeneasca pusa in slujba raului va face cunoscute lumii cele mai groaznice crime si pamantul va cunoaste cele mai cumplite boli ce vor aparea pentru a fi nimicita existenta oamenilor rai sau perversi.



1Ilarion Argatu9. Parintele Ilarion Argatu
Tara noastra o sa fie lovita de un cutremur extrem de puternic, mult mai violent ca cel din anul 1977. A vazut orase romanesti rase de pe suprafata pamantului, zeci de mii de oameni care alergau in bezna noptii si urlau de durere si chinuri, biserici transformate in mormane de fier si caramida, oameni de vaza din tara noastra vor pieri in acest cutremur violent. Nu ne-a spus nimic de o data exacta, ora, zi, ne-a spus ca o sa se petreaca undeva dupa miezul noptii. Dupa aceasta catastrofa este extrem de important sa nu ne rupem de bunul Dumnezeu, sa nu devenim hulitori si indraciti, sa avem putere sa ne plangem pacatele si sa-l rugam pe Tatal ca sa ne mai tina in viata. Dupa aceasta catastrofa romanii isi vor schimba radical modul de gandire, unii dintre ei vor deveni cei mai indraciti oameni de pe suprafata pamantului, altii vor porni pe calea bunului Dumnezeu si vor incerca sa-i salveze si pe ceilalti. Ni s-a spus ca acest cutremur este doar inceputul, omenirea o sa treaca prin clipe cumplite…nemaivazut vreodata pe pamant.

1Nostradamus8. Nostradamus
Nostradamus a transmis lumii profetiile sale intr-un limbaj codificat, pe care romanul Vlaicu Ionescu a reusit sa il descifreze in cea mai mare parte. In cartea sa “Mesajul lui Nostradamus catre romani”, publicata in 1998, Ionescu sustine ca in “Centuriile” marelui profet sta scris destinul tarii noastre. El a tradus versurile codificate si a descoperit o serie de coincidente care marcheaza unirea principatelor, participarea Romaniei in cele doua razboaie mondiale si rolul ei pe granita de Est a frontului, ocuparea tarii de catre armata sovietica si instaurarea comunismului.


1Vanga Dimitrova7. Vanga Dimitrova
„In bucuria acestei lumi, in Romania isi va incepe lucrarea cel promis. Mai tarziu, atunci cand va fi recunoscut de aceia care sunt drepti si alesi, se va bucura intregul Pamant de nasterea Lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Cu puterea de sus, de la Dumnezeu, el va fi daruit. Pamantul, apa, focul, ii vor veni in ajutor. Odata cu inceperea lucrarilor lui in aceasta lume, tot ceea ce este construit pe minciuna si pe rau se va narui. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care il vor recunoaste vor fi aceia din propriul sau popor din care el a iesit. Drept rasplata, el va aduce apoi acest popor pe cea mai inalta culme a desavarsirii divine din aceasta lume. Acest popor (poporul roman) va deveni prin indreptarea sa o adevarata pilda vie pentru toate popoarele pamantului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal de fier, pe care cu ajutorul lui Dumnezeu, singur il va manui.“

1Gupta Swami6. Gupta Swami
„In viitor va incepe un infiorator razboi mondial – cel de-al treilea si ultimul – ce va fi declansat si intretinut de fortele oculte satanice ce conduc la ora actuala omenirea. Romania va participa la acest razboi inca inainte de extinderea si transformarea lui intr-un razboi de anvergura mondiala, din cauza politicii naroade a conducatorilor ei (sunt semnificative, in aceasta directie, nenumaratele stiri care deja au aparut si continua sa apara pe ici, pe colo in presa din Romania si care anticipeaza acest razboi: «Romania se pregateste de razboi», «Presedintele Basescu este loial si aservit politicii Israelului!», «Va fi, oare, tarata Romania in razboiul altora fara stirea poporului?»). Datorita declansarii celui de-Al Treilea Razboi Mondial, tinerii din aceasta tara (romani) vor muri in numar mare, pe capete, in unele tari straine in locul unor straini, razboindu-se pentru o cauza ce este complet straina de interesele romanilor. Presedintele Romaniei (Basescu) va fi ucis pana la urma intr-un atentat ce va fi pus la cale de opozantii lui dintr-unul dintre partidele de guvernamant. La scurt timp dupa moartea sa, fariseismul criminalilor ce se vor afla la conducerea Romaniei va declansa tulburari sociale fara precedent ce se vor propaga asemenea unui bulgare de zapada ce se rostogoleste vertiginos, declansand o imensa avalansa pe panta nenorocirilor romanesti.”

1bucuresti pustiu5. Victor Mihalachi
Va fi pustiu peste tot si jumatate din Bucuresti va fi sub daramaturi. Am vazut o jumatate de Bucuresti sub daramaturi si jumatate in picioare, dar pustiu si gol, fara oameni. Pe strazi erau masini de tot felul, care mai de care mai frumoase, mai luxoase, dar fara oameni. Puteai sa-ti alegi pe care voiai. Nimeni nu era si nimanui nu-i trebuiau. Am vazut orase si sate pustii, campii verzi dar pustii. Am intrat intr-o casa, sa ma dumiresc, daca este cineva acasa. Nimeni. Pe aragaz, inca mai fierbea ceaunul cu mamaliguta, masa era aranjata. Jos langa aragaz un sort si haine femeiesti, semn ca a prins-o moartea pe gospodina facand mancare, iar pe scaune si spatar haine barbatesti si femeiesti, semn ca stateau la masa. M-am mirat si eram stupefiat de acea liniste ca de mormant si de acel pustiu. Incepand de la Galati si pana in nordul Moldovei, nu stiu daca am intalnit vreo sapte oameni de toti, asa de rari si de departe erau unii de altii, poate la sute de kilometrii. Toti erau imbracati in haine albe, semn ca numai atati drepti s-au mai gasit printre oameni cand s-a produs cataclismul. Am vazut pana in Rusia. Pana la Moscova, nu stiu daca or fi fost 7 oameni pe care i-am intalnit si aceia erau imbracati in haine albe. Pe aici locurile erau arse, de parca ar fi dat cineva foc la munti si la campii si cladiri daramate ca la cutremur. Ce va fi mai incolo !? De la revolutie incoace s-a intors totul pe dos. Nu mai este rusine, nu mai este mila, dragostea s-a imputinat si va fi si mai rau. Daca aceasta revolutie pornea de la lumina, reuseam noi, dar asa, a pornit de la intuneric, de la reformatul acela si ca sa fie bine trebuie o contra revolutie. Tot raul l-a adus libertatea avorturilor, data de acel Petre Roman, suntem pe primul loc in lume cu uciderea de prunci. Goliciunile pe care le vedeti peste tot: in ziare, reviste, la televizor, sunt puse special ca omul vazandu-le sa-i strici mintea, iar violenta pe care o arata ei in film sau la stiri, e pusa special ca sa-i strice omului inima si odata castigate acestea poti sa-l conduci pe om cum vrei. Toate relele se arata special, ca din lipsa de credinta sa intre diavolul. Ce-a ajuns tara mea de rasul intregii lumi.

1Mitropolit Varlaam4. Sfantul Mitropolit Varlaam
Mitropolitul Varlaam vorbeste, sub inspiratia Sfantului Duh, despre Moldova ca un al doilea Canaan biblic, care, desi iubit de Dumnezeu, se va prabusi cu mult zgomot, din cauza pacatelor fara numar, savarsite de oameni. Desi cam general formulate, nu putine afirmatii ale Sfantului Varlaam par sa se fi implinit deja, cea mai uimitoare din toate fiind previziunea comunismului si pierderea Basarabiei:
Biserica va incapea pe mana unor mitropoliti si arhierei nevrednici.
Taina crestina a nuntii se va lepada.
Oamenii se vor inrai si vor strica obiceiurile pamantului, inmultindu-se intre ei ca dobitoacele, fara nici o rusinare.
Oamenii vor defaima traditiile crestinesti ale parintilor, dedandu-se la tot felul de obiceiuri straine… Mare urgie va fi atunci.
Pamanturile si bunurile Tarii vor fi luate cu japca de straini.
Oamenii se vor vinde intre ei.
Vlastare domnesti se vor deda la obiceiuri si apucaturi ieftine si destrabalate.
La vremea cea din urma, padurile vor fi taiate, iazurile vor fi secate, oamenii vor vinde mosiile fara de rusine, uitand ca stramosii lor le-au pastrat cu sabia si sangele lor.
Domnii pamantului vor pune biruri si legi cum n-au mai fost de la intemeierea Moldovei. Vor pune biruri pe apa si pe aerul lasat de Dumnezeu.
Oamenii se vor face de rusine pe unde se vor duce, facand stramosii sa se rasuceasca in morminte si sa lacrimeze sub glie.

1Petrache Lupu3. Petrache Lupu
Petrache Lupu, ciobanul din Maglavit care a pretins ca a vorbit cu Dumnezeu, a murit in anul 1994. S-a nascut in anul 1907, deci a trait ambele razboaie mondiale, a trait sub toate guvernarile, inclusiv sub comunisti. Inainte de muri, le-a spus oamenilor sa se roage, pentru ca raul o sa vina peste Romania, intrucat conducatorul a fost omorat de Craciun. Tot referitor la romani, Petrache Lupu a mai spus: “Daca nu va pocaiți, din steaua mare care vine de la Rasarit va curge mult sange pe pamantul asta și va fi foamete mare și multa suferința”.


1Grigori Rasputin2. Grigori Rasputin
Celebrul rus a prezis pentru anul 2013 ca va avea loc Apocalipsa, sfarsitul lumii. Acest lucru ar trebui sa se intample pe data de 23 august 2013, cand un foc va veni din cer si toata lumea va arde. Nicio fiinta nu va ramane in viata. Dupa acest episod, pamantul ar urma sa fie un loc gol, pustiit.






1Arsenie Boca1. Parintele Arsenie Boca
„Bucurestiul are sa fie al doilea Ierusalim. Sa nu va fie frica, caci Tara Fagarasului este pazita de Maica Domnului. Sta Maica Domnului in coate si genunchi si se roaga pentru Tara Fagarasului”. Iar eu i-am spus: „Vai, Doamne, cum sa fim noi asa de vrednici, noi – niste pacatosi, ca sa stea Maica Domnului in genunchi sa se roage pentru noi!?”. Si mi-a raspuns: „Asculta aici, Silvia, la voi e manastire la Sambata, se face manastire la Bucium, se face la Berivoi, se face la Dejani si se mai face una… Deasupra la muntii vostri veti vedea o stea cu coada. Cand o veti vedea se va intampla ceva (atunci a inceput revolutia) Si tot in Muntii Fagarasului se va arata o cruce de stele, iar atunci va mai fi ceva: un eveniment mare.
„Ne-a marturisit ca nu va mai dura mult timp si va pleca spre Imparatia Tatalui Ceresc, dar ca va parasi aceasta lume datorita unui complot miselesc, al carui scop va fi acela de a-l otravi. Totusi, el nu va impiedica aceasta, deoarece atunci misiunea lui spirituala pe pamant va fi deja terminata. Apoi a scos dintr-un cufar o carte groasa si foarte uzata, scrisa in greaca veche, care provenea de la sfintii crestini de la Muntele Athos. „In ea – ne-a spus parintele Arsenie – se gaseste descrierea hidrei cu rasuflarea otravitoare, care va urmari prin toate mijloacele sa impiedice lumina si vointa dumnezeiasca… Veti vedea si veti intelege spurcaciunea peste tot in jurul vostru: la serviciu, in magazine, in institutiile statului, in conducerea lui si mai ales in politica. Din nefericire, ea va intra pe furis chiar si in sanul Bisericii, murdarind unele suflete de aici. Aproape ca oamenii isi vor pierde speranta. Doar cei care isi vor pastra credinta adevarata vor fi salvati si mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei”. Apoi, parintele Arsenie a dezvoltat subiectul si a spus ca aceasta „lucrare diavoleasca” nu este ceva ce a aparut in vremurile noastre, ci ea dureaza din antichitate, de mii de ani, pregatind incetul cu incetul terenul pentru lupta finala care se apropie. Planul „lucrarii diavolesti” este minutios si, prin puterea banilor si a viciilor, intre care minciuna, prefacatoria, intriga si omorul sunt cele mai importante, cei care o savarsesc au ajuns destul de aproape de telul lor principal, care este controlul si dominarea intregii lumi… Aici, insa, parintele a facut o afirmatie neasteptata, care a avut darul sa ne socheze intr-o oarecare masura. El a spus ca, in mod paradoxal si intr-un interval de timp scurt, atentia lumii se va concentra asupra tarii noastre, datorita schimbarilor extraordinare care vor avea loc si a semnelor specifice care vor depasi cu mult puterea limitata de intelegere a cunoasterii materialiste”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu