marți, 5 noiembrie 2013

Luna Noua si Eclipsa de Soare !!!


luna
Maine 3 noiembrie, ora 14:45 are loc momentul de Luna Noua si totodata Luna va eclipsa Soarele.
Atunci cand Luna se situeaza intre Pamant si Soare , fata cu care ea este indreptata spre noi se afla in intuneric; Luna se deplaseaza in sus si in jos odata cu Soarele iar pret de cateva ore nu poate fi vazuta deloc si atunci pe Pamant domneste Luna Noua. Cand la Luna Noua, Soarele si Luna se afla in linie dreapta cu Pamantul , atunci Luna acopera Soarele si pentru o scurta perioada de timp, pe anumite zone terestre, are loc eclipsa de Soare.
O forta deosebita isi face remarcata actiunea asupra oamenilor, animalelor si plantelor in orele si zilele de dinainte de Luna Noua; cei care in aceasta perioada tin ’’zile de fructe’’ sau postesc pot preveni aparitia multor afectiuni, deoarece capacitatea de dezintoxicare a organismului atinge nivelul maxim. Daca vreti sa renuntati la ’’obiceiuri proaste’’ sau sa incepeti ceva nou, aceasta zi este cea mai indicata ca punct de plecare. Pamantul incepe sa respire; este o zi ideala pentru a face curat si pentru a spala.
Tot in aceasta perioada corpul nostru poate benefica dublu de efectele vitaminelor, produselor terapeutice pe care le ingeram, la fel insa tot ceea ce mancam are efect dublu asupra corpului; atentie deci la mancarea in exces pentru a nu capata kilograme in plus.
Acum este benefic pentru a tine Post, manca fructe sau bea ceaiuri,sucuri naturale fara indulcitori artificiali.
Eclipsa va aduce noi schimbari in viata personala si in societate, coordonate cu ceea ce am emis pozitiv sau negativ in ultimii 19 ani..Nimic nu vine intamplator in viata, depinde de ceea ce am oferit sau am fi putut oferi si n-am facut-o. Tot ceea ce primim este in concordanta cu actiunile noastre si intentiile din spatele acestora.
Sursa: fb

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu