luni, 6 ianuarie 2014

2014 Portalul pleiadian – Conexiunea carpatică (5)

remer ra
La sfârșitul postării anterioare am spus că mi-a fost aproape imposibil să pun întrebări către Zaryiena, datorită faptului că voința și energia ei erau foarte puternice iar eu păream că sunt doar un simplu observator-scrib. Aceste întrebări aveau în vedere următoarele: De ce avem nevoie de aceste sfere energetice? Cum vom ști că suntem conectați la rețeaua de sateliți? Sferele energetice pot ajuta să ne conștientizăm rolul pe această planetă? Există un risc în ceea ce privește acest exercițiu?
La următoare conexiune, am avut parte de același flux puternic de energie, astfel că voința mea s-a modelat după cum a dorit Zaryiena, insă am remarcat că a ținut cont de ceea ce îmi dorisem.

Zaryiena: Întrebările tale sunt legitime, astfel că le vom da curs în cele ce urmează.
Sferele cristaline sunt asemenea unor mici probe de laborator care conțin o anumită cantitate de energie și informație. Ele vor copia o parte din profilul vostru energetic precum și din structura voastră informațională. Cu ajutorul acestor sfere putem să ne facem o idee despre viața voastră, despre dinamica ei de ansamblu și despre aspectul motivațional din spatele acțiunilor voastre. De asemenea, datele primite ne vor arăta cum să vă ajutăm atunci când este cazul. Noi nu vom iniția niciun fel de acțiune, nici nu vă vom forța să faceți ceva; se exclude deci orice fel de manipulare. Legile universale interzic acest lucru! Acest ajutor trebuie privit ca pe o formă de completare pentru ajutorul pe care vi-l dați singuri. Nu este cazul să vă puneți speranțe prea mari în ajutorul nostru precum nu este cazul să vă faceți griji că s-ar putea să nu vă puteți duce misiunea la capăt.
După cele trei săptămâni, vor fi inițiate o serie de transmisii prin intermediul rețelei de sateliți. Tot ce aveți de făcut este să fiți deschiși acestui flux de energie și informație. Transmisiile vor avea loc în fiecare vineri și marți, la intervalele 20:20 – 20:40 și 22:10 – 22:30. În fiecare săptămână vor fi avute în vedere anumite teme. Instrucțiunile specifice vor fi trimise prin intermediul acestui translator (cred că se referea la mine - RR).
Cu zece minute înaintea fiecărei transmisii, veți avea în vedere relaxarea totală – mentală, emoțională și fizică, după care vă veți concentra atenția asupra fiecărui centru energetic, începând de la cel de bază (Muladhara), și până la cel cel din creștet (Sahasrara). Nu veți aloca mai mult de un minut pentru fiecare centru energetic.
După această scurtă echilibrare, veți relua tehnica sferei-probă, adică veți crea o sferă energetică și o veți culisa de 20 ori pe direcția celor doi centrii energetici inimă-minte (Anahata-Sahasrara) în rezonanță cu respirația, după care o veți plasa la circa 10 cm deasupra creștetului. Veți face acest lucru printr-un simplu act de voință. Acolo se află un alt centru energetic care, deocamdată, este foarte puțin deschis pentru voi. Prin acest centru energetic vă conectați la energiile sistemului vostru solar. Tot prin el, rețeaua de sateliți va transmite energie și informație. Acesta are de zece ori potențialul centrului energetic numit Sahasrara, cuprinzând 10.000 de petale energetice!
Veți vizualiza acest centru ca având culoarea argintie și strălucind puternic deasupra creștetului. La scurt timp, veți simți o oarecare presiune în această zonă, semn că s-a realizat conexiunea energetică. Unii dintre voi ar putea vizualiza/simți o rază de lumină care pleacă din acest centru energetic și străpunge bolta cerească.
Dacă vă poziționați cu fața spre est atunci raza argintie ar părea că este foarte ușor înclinată spre dreapta. Este vorba de poziția unuia dintre sateliții de cristal, care se află puțin la sud de voi. Acest satelit are în vedere o arie mai mare de lucru, cuprinzând zona sud-est europeană și acoperind toată aria centrului energetic planetar Anahata.

La scurt timp, s-a întrerupt transmisia Zaryienei însă foarte repede am simțit vibrația lui Oryen. Energia lui nu este la fel de puternică dar îmi oferă o mai mare senzație de libertate. În plus, în timp ce primeam energie și informație de la Zaryiena am simțit o durere ușor ascuțită în zona creștetului. Evident că am început cu întrebările.
Remer Ra: Mă bucur să îți simt din nou vibrația! Mă simt mai în largul meu când sunt conectat cu tine. Am simțit că, în timpul ce eram conectat la Zaryiena, am avut parte de o deschidere puternică a centrului energetic de deasupra Sahasrarei. Îmi poți da mai multe amănunte?
Oryen: Nu a fost vorba de o deschidere energetică ci de formarea unei conexiuni. Acest centru energetic se deschide în momentul când vă conectați la conștiința sistemului solar, când câmpul vostru energetic se conectează la toate planetele din acest sistem. De altfel, te sfătuiesc să te conectezi zilnic la una dintre planete. Prima dată te vei conecta cu Geea; vei avea în vedere conexiunea cu toate elementele – pământ, apă, aer, foc. Vei simți din plin conexiunea cu Geea, cu energia și corpul ei vital. Vei dansa alături de ea în jurul Soarelui. Apoi te vei conecta la planetele sistemului solar. Vei simți ce va simți și Geea. Începi cu explorarea planetelor solide – Marte, Venus, Mercur și satelitul vostru, apoi vei continua cu cele gazoase – Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun. În tot acest timp îți vei menține atenția în zona de deasupra centrului energetic al creștetului.
Remer Ra: Am o senzație aparte în timp ce îmi transmiți aceste date. Parcă aș mai fi făcut acest lucru.
Oryen: Ai făcut-o foarte des în vremea Atlantidei. Odată ce ai simțit gustul subtil al fiecărei planete, nu vei mai putea pierde acea vibrație. Se va păstra dincolo de vieți.
Remer Ra: Există vreun risc? Mă refer la conexiunea cu rețeaua de sateliți.
Oryen: Nu există absolut niciun fel de risc, de nicio natură! Nu trebuie să vă faceți griji legat de această conexiune!
Remer Ra: Se tot zvonește că ar exista fel de fel de extratereștrii negativi care survolează și acționează în jurul planetei noastre. Ce poți să-mi spui de acest lucru?
Oryen: Nu există echipaje extraterestre care să acționeze în sens negativ. Nu mai există de zeci de ani! Toate intrările și ieșirile din acest sistem solar au fost monitorizate de noi de câteva sute de ani iar de la începutul anilor 80, ai secolului trecut, sunt controlate de către noi.
Remer Ra: Și totuși, mulți mediumi au simțit influența negativă a unor entități extraterestre.
Oryen: O fac fac prin intermediul câmpului informațional al sistemului solar. Acesta poate fi accesat din oricare parte a galaxiei. Este vorba doar de agresiuni informaționale! Este bine să cunoașteți acest amănunt.
 Remer Ra: Cum vom putea verifica dacă ne-am conectat la rețeaua de sateliți?
Oryen: Este destul de dificil de observat acest lucru într-o primă etapă. Când vă veți dezvolta abilitatea de recepție și emisie, o să vă fie mult mai ușor să interacționați cu rețeaua de sateliți. Pentru început, este îndeajuns să vă impuneți starea de recepție energetică și informațională. Este un act de voință! Vă fixați atenția asupra centrului energetic situat deasupra Sahasrarei și apoi intrați în starea de recepție prin intenție; aceasta este un act de voință exprimat clar la nivel interior!
Remer Ra: Zaryiena spunea că este exclusă orice fel de interferență nedorită, deci nu există niciun risc.
Oryen: Nu există niciun risc! Există o modalitate simplă de a verifica: înainte de a face orice, întrebați-vă inima dacă merită să vă implicați sau nu. Nu treceți niciodată peste îndemnul inimii. Cel mult, conexiunea la rețeaua de sateliți poate să nu vă fie de folos.
Remer Ra: Există un număr limitat de persoane care se pot conecta la rețea?
Oryen: Rețeaua de sateliți poate acoperi toată populația planetei. Singura limitare este a voastră!
Remer Ra: Spuneați de posibilitatea oferirii unor daruri spirituale și energetice. Poți fi mai explicit?
Oryen: Acestea vor fi destinate persoanelor care vor să se implice în schimbările din societate. Cei care au deja planuri și se implică în acest sens pot cere ajutor. Pot cere susținere energetică - e vorba de primirea de ”pachete” de energii; pot cere atragerea unor evenimente, conexiunea cu persoane care au aceleași preocupări, formarea unor conjuncturi favorabile. De asemenea, pot amplifica materializarea unor gânduri-proiecte.
Remer Ra: Când recomanzi să se înceapă efectuarea acestor exerciții cu sferele energetice?
Oryen: Începând cu 6 ianuarie.
Remer Ra: Și ar trebui să dureze trei săptămâni.
Oryen: Corect!
Remer Ra: Vom lucra cu aceeași sferă sau va trebui să formăm câte o sferă în fiecare zi.
Oryen: Veți lucra cu câte o sferă în fiecare zi. Ea va fi formată de către sinele vostru divin. Sferele energetice nu pot rezista mult timp dacă nu sunt realimentate cu energie.
Remer Ra: Iar prima transmisie?
Oryen: Va fi în ziua de marți, 18 februarie, ora 20:20 si apoi la ora 22:10.

(va urma)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu