luni, 6 ianuarie 2014

VIZITA FRATELUI SPAȚIAL NEGRU


 (28 dec. 2013; channeler: Saeko Morishiro )
 
Traducere Constantin Mihăilescu
 
Eu, forma când neagră când colorată, venită din adâncurile universului, îmi semnalez prezența în câmpul vostru observațional, din dorința de a vă pregăti din timp și de a vă obișnui cu ideea sosirii noastre care sperăm să fie bine primită de pământeni.
Deși comunicarea între noi și voi poate fi realizată fără probleme prin telepatie, vrem să utilizăm și alte tehnici prin care să ne anunțăm prezența. 


Se pare că mulți oameni sunt interesați de ISON, acest obiect ceresc care apare și dispare în câmpul de observare al aparatelor voastre. Aceasta este una dintre metodele prin care Ison dorește să atragă atenția pământenilor asupra existenței și a deplasării sale către Pământ. În orice caz, dacă ISON este o cometă sau o nava-mamă spațială, este o temă de gândire pentru voi pentru o oarecare perioadă de timp. Scopul nostru este de a vă determina să reflectați profund asupra vieții și exitenței ei în univers. Suntem siguri că prin incitanta noastră apropiere, stimulăm trezirea și creșterea conștiinței ființelor de pe Pământ.
Dacă ascensiunea aceasta ar fi una fără transformarea corpului uman în corp cristalin, această metamorfoză ar fi o experiență care ar aduce frică și neliniște față de energiile întunericului.
Astfel de experiențe traumatizante nu vor avea loc tocmai datorită faptului că spiritul și sufletul entităților umane se vor contopi. Va avea loc ceea ce se chiamă relevarea  sinelui. Când conștiința este suficient de ridicată, toate experiențele acestea, toate metamorfozele, deși profunde, se vor produce într-un climat de bucurie, de speranță și de dorința unor din ce în ce mai mari împliniri în plan spiritual. Cine intră însă în procesul de tranziție către dimensiuni superioare cu teamă și neîncredere, poate avea parte de experiențe traumatizante. 

Deși cei întunecați s-au străduit mereu să împiedice progresul oamenilor, prin diferite metode de restricționare, înspăimântare, evenimente catastrofale, boli, foamete,  sărăcie și ignoranță, progresul omenirii nu a fost niciodată stopat cu adevărat. Au fost perioade mai lungi sau mai scurte din istoria voastră când evenimente tragice, cu deosebire cele la scară mondială, au aruncat civilizația înapoi cu multe zeci de ani, dar trendul crescător a fost reluat cu o tenacitate demnă de ființele inteligente, chiar dacă nu fiecare a coștientizat care era factorul catalizator care-l mobiliza să-și dorească înaintarea. 
În ultimii zeci de ani factorul mobilizator a fost Lucrătorul în Lumină. Aceste ființe au în programul de viață cu care s-au reîncarnat pe Pământ, prevederi clare în ceea ce privește preocuparea pentru evoluția planetei și  trezirea celor care au nevoie de un impuls. 
Noi venim de pe diferite planete, aparținem diferitelor civilizații precum cele din Orion, Pleiade, Sirius etc. și scopul nostru este să acordăm asistența necesară pentru ca procesul de ascensionare spre dimensiuni superioare să se desfășoare cât mai bine. Elementul principal în actul ascensiunii, cel care-i garantează reușita, este energia IUBIRII, cea mai înaltă și mai puternică energie din univers.
 

Epoca Vărsătorului în care vă aflați este caracterizată prin activarea puternică a energiei feminine care va garanta pacea, stabilitatea, compasiunea, cumpătarea, frăția și milostenia. Instituția căsătoriei își va pierde din importanță, cuplurle întemeindu-se în viitor numai pe sentimentele de iubire și apropiere sufletească. Societatea maternală este viitorul umanității în care  majoritatea liderilor și factorilor de decizie vor fi femei. Nu va mai conta prea mult forța mușchilor ci înțelepciunea.
 
Femeile vor deveni factorul catalizator al activităților grupurilor și națiunilor și ele vor fi responsabile de asigurarea bunăstării la nivel de grup (familie, colectivitate etc). Rolul femeii va fi cel al soarelui care încălzește și dă viață. 
 
Încă din 2014, construirea societății va începe să se orienteze spre feminitate. Ca factor de decizie, femeia va ști, din simț matern și din iubire, să ferească societatea de manifestările războinice, de ură și confruntare, caracteristici masculine. Se va pune capăt războaielor și intențiilor beligerante ceea ce va da posibilitate societății umane să-și canalizeze eforturile, puterea economică și tehnologiile nu spre distrugere ci spre  prosperitate.
 
Sentimentul bucuriei și împlinirii este dominanta societăților din dimensiunile superioare. Dimensiunea 3D părăsește planeta voastră cu pași precipitați. Alte lumi, cu dezvoltare incipientă, vor trece prin domeniul frecvențelor joase, unde se vor căli și vor căpăta experiență și conștiință. 
Mult ați așteptat acestă perioadă a prefacerilor. Așteptarea și spranța voastră nu au fost zadarnice. Sunteți la o aruncătură de băț de fericire.
 
Sărbătorirea venirii Noului An are acum o semnificație aparte: vă despărțiți de un trecut dureros care v-a rănit dar v-a și întărit.
 
Vă mulțumim din inimă pentru contribuția voastră la creșterea conștiinței universale. Pentru tot ceea ce ați făcut, pentru stoicismul cu care ați trecut prin vicisitudinile vremurilor, vă adresăm un sincer și cordial BRAVO!
 

 
 
(C.M.)
Articol preluat de pe http://spirituletern.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu