luni, 6 ianuarie 2014

MEGAHOROSCOP Mediaddict. Previziunile fără greşeală ale doamnei Irene pentru 6 – 12 ianuarie. Totul despre bani, dragoste şi sănătate


MEGAHOROSCOP Mediaddict.  Previziunile fără greşeală ale doamnei Irene pentru 6 – 12 ianuarie. Totul despre bani, dragoste şi  sănătate

O supraglomerare de aspecte astrologice deschide sezonul unui ianuarie 2014 extrem de confuz. Mercur şi Venus în conjuncţie în Capricorn, o cuadratură între Marte (Balanţă) şi Jupiter (Rac) şi o opoziţie Soare (Capricorn) şi Jupiter (Rac) etc. sunt câteva din reaşezările planetare de care ar trebui să ţinem seama imediat ce ne dezmeticim din distracţia prelungită a sărbătorilor de iarnă. Accentul acestei săptămâni se pune pe câştiguri, iar banii revin în atenţia generală (în contextul unor accelerate presiuni financiare pentru marea majoritate a nativilor). Berbecii, Balanţele, Taurii şi Scorpionii vor “împuşca“ francul la propriu şi, contrar ingineriile lor monetare, în buzunarele lor va bate vântul (apare şi-un stres pentru siguranţa locului de muncă, neplata unor taxe, credite, impozite şi neracordarea bugetului la situaţia prezentă). Racii, Leii, Capricornii şi Fecioarele nu par a avea mari suferinţe băneşti, dar se vor confrunta cu surprize “de suflet”; viaţa lor personală şi intimă poate fi dată peste cap într-o secundă (schimbări forţate de domiciliu, infidelitate în cuplu etc). Iubirea n-are vârstă şi dv o dovediţi din plin! “Codaşele” acestui interval (Vărsătorii, Peştii, Săgetătorii şi Gemenii) nu au presiuni ceea ce “conservă” optimismul, energia şi poftade viaţă! Adică, trăiesc la maximum şi fără frică!
BERBEC
Clocotiţi precum un cazan sub presiune şi aveţi “n” motive să vă înfuriaţi pe tot ce mişcă. Dormiţi prost, stresul creşte, iar perspectivele nu par de bun augur. Aţi încheiat anul trecut în speranţa că această săptămână vă aduce restanţe  băneşti şi multe răspunsuri. Ca un făcut, nimic nu pare să se mişte şi aceeaşi inerţie vă consumă şi ultima fărâmă de răbdare. Opoziţia Marte-Uranus vă ţine în loc şi va fi dificil să depăşiţi blocajul acestor zile de ianuarie. Aveţi totuşi un dram de noroc şi spre week-end apar veşti surprinzătoare.
TAUR
În sfârşit, răsuflaţi mai uşurat(ă)! Deşi Saturn s-a instalat confortabil în casa relaţiilor, dominaţia să nu este chiar de rău augur. Se resimte un suflu nou în familie, cuplu şi social şi vă regăsiţi în postura unor “cuceritori” de mare marcă. Excludeţi din princpiu “rămăşiţele” sentimentale şi faceţi casă bună cu ideea de a renova, renegocia şi reconstrui întregul dv univers emoţional. Puneţi degetul pe rană acolo unde este cazul şi compromisul dispare din comportamanetul dv. Pe scurt, construiţi relaţii sănătoase în detrimentul unor combinaţii putrede, mincinoase şi cu interes (cazul celor care-şi shimbă sistemul de valori, divorţează, se separă, pleacă de acasă etc)…
GEMENI
Saturn în casa sănătăţii nu pare a fi un semn prosper şi este cazul să fiţi prudent(ă) în tot ce întreprindeţi. Există riscul unor accidente de muncă (tăieturi, arsuri, striviri sub utilaje) şi vă sfătuim să respectaţi cu stricteţe normele de lucru (mare atenţie!)… Capul, gâtul, coloana vertebrală şi partea dreaptă a feţei vor fi cele mai expuse zone şi ar fi indicat să nu vă jucaţi “cu focul”. Femeile însărcinate pot, de asemenea, să nască prematur, în urma unor şocuri emoţionale sau fizice, sau să întâmpine un risc de avort spontan. Este doar o pasă trecătoare şi veţi fi în afara oricărui pericol odată cu ziua de sâmbăta care, se ştie, îi corespunde lui Saturn.
RAC
Cu Jupiter în semn staţi o vreme la adăpost de neplăceri şi necazuri. Le râdeţi altora în nas şi vă bucuraţi din plin de câteva zile însorite şi binemeritate. N-aveţi însă simţul proporţiilor şi excesele vă sunt pe plac, indiferent de consecinţe. Dispuneţi de un real talent de a privi în ansamblu, iar întregul este dimensiunea potrivită acestui interval. Vor avea succes acei nativi ce au afaceri şi asocieri în corporaţii, firme de renume sau grupuri mari de oameni (se pun bazele unor viitoare colaborări fructuoase). În schimb, cei ce judeca “la lungul nasului” şi îşi asumă “amănuntul” vor avea o săptămână de criză, fără nicio rezolvare şi cu mari bătăi de cap.
LEU
Nu există dubiu: sunteţi la putere! Dispuneţi de un fler excepţional şi vă strecuraţi printre încurcături şi conflicte cu talentul unei veritabile şopârle. Mercur în preajma aduce curaj şi veţi reuşi să ieşiţi în evidenţă, chiar şi-n cele mai tensionate momente. Mulţi se vor alinia atitudinii dv autoritare şi îndrăzneţe, aşa că  veţi profita din plin de zile potrivite unor ascensiuni spectaculoase. Sunt clipe în care se refac cariere din nimic, se câştigă influenţe în ultima secundă sau se anulează falimente printr-o singură semnătură valoroasă. Şansa vă surâde şi nu trebuie să staţi pe gânduri… Acţionaţi fără rezerve, un dram de noroc vă susţine să vă puneţi la adăpost pentru o lungă perioadă de timp!
FECIOARA
Venus în casa amorului vă implică într-o postură bizară… Vă îndrăgostiţi uşor, visaţi mult şi viaţa dv scapă un pic de sub control. E clar, plutiţi în derivă şi un simplu zâmbet de-al iubitului(ei) vă întoarce sufletul pe dos. Nimic nu contează şi, de dragul unor ochi frumoşi, vă asumaţi riscuri enorme. Trăiţi dragostea din plin, indiferent de consecinţe, lacrimi sau acuze şi bârfele acide sau normele  morale nu fac două parale. Este momentul în care se destramă căsnicii de-o viaţă, se pierd averi pentru “o fustă” sau se descoperă infidelităţi matrimoniale cu plaţi grele în bani, influenţă, decizii…
BALANŢA
O lene ancestrală vă ţintuieşte într-o inerţie fără sens şi nu-i exclus să pierdeţi din mers o şansă sau un avantaj. N-aveţi chef de nimic şi amânaţi permanent acţiunile ce implică efort intelectual sau fizic, indiferent de timpul preţios pe care-l pierdeţi. Unul din punctele sensibile de Balanţă autentică (delăsarea) vă expune unor riscuri pe termen lung şi vă sfătuim să vă scuturaţi din somn şi trândăveală şi să ieşiţi ferm la atac. Marte susţine orice război rece şi influenţează prosper iniţiative în marketing, politică, nutriţie, comerţ exterior şi media. Farmecul dv subjugă şi păcăleşte şi ar fi păcat să nu profitaţi de atuurile acestui răgaz de ianuarie.
SCORPION
Construiţi azi şi dărâmaţi mâine! Exact ca un copil cu capricii, daţi cu piciorul tuturor reuşitelor pentru care aţi muncit pe brânci. Nimic nou sub soare, ar spune cei ce vă cunosc hatârul, vă plictisiţi rapid de linişte şi pace şi ieşiţi la atac cu sabia la brâu. Tipic pentru un Scorpion… Vă certaţi cu cei mai buni prieteni, rupeţi înţelegeri cu parteneri de nădajde, ieşiţi din firmă după un scandal cu scântei. Şi uite-aşa, norocul pleacă ca un fum şi dv rămâneţi cu buzele umflate! Nici măcar apropiaţii nu vă mai ţin trena, s-au săturat de toanele de rege şi se îndeamnă la revoltă. Şi cei mici vor crea probleme de disciplină şi comportament (nu-i exclus să fie amestecaţi în conflicte la şcoală, grădiniţă, acasă sau în parc). Staţi cu ochii pe ei şi nu-I scăpaţi din mână, fac numai prostii!
SĂGETĂTOR
Retrogradarea lui Marte în casa prieteniei aduce dezamăgiri, neîmpliniri, certuri. Mulţi nu-şi mai regăsesc ambientul şi vor avea impresia că vorbesc în altă limbă cu amicii lor de-o viaţă. A început un an cu schimbări masive în  context sentimental şi veţi observa că apar rupturi subtile în cuplu, familie şi-n cercul de prieteni. Nativii după 40 de ani vor încerca să-şi înfrunte temerile şi îşi vor stabili ştachete înalte în planuri îndrăzneţe ce aruncă în urmă nostalgiile şi caracterele nepotrivite. Este o cumpănă şi o rearanjare de situaţie pentru un viitor departe de trecut, regrete şi asumări fără valoare.
CAPRICORN
Venus în semn oferă candoare, blândeţe, diplomaţie. Se spune că “tonul face muzica” şi în această săptămână teoria se verifică. Parcă întreaga realitate s-a învăluit în calm şi linişte şi chiar şi atmosfera este specifică acestui ambient astral: nopţi mai senine, timp plăcut (ne pregătim de Lună Plină!). Vă comportaţi ca într-o veşnică vacanţă, schimbaţi reţete de mâncare, povestiţi filme, faceţi lungi plimbări în parc. Cei ce muncesc vor avea un randament mai scăzut din pricina neatenţiei şi a nonşalanţei cu care trataţi absolut tot. Nu vă pasă de zumzetul din jur, vă canalizaţi pe lucruri ce vă fac plăcere şi evadaţi în propria carapace. E OK, nu-i aşa?
VĂRSĂTOR
Primiţi un premiu, o recunoaştere publică, o răsplată pentru o faptă bună… Este săptămâna în care valoarea dv umană sau profesională capătă contur şi acum este momentul să culegeţi roadele unui efort susţinut din urmă (un brevet pentru o invenţie, o diplomă de merit, un trofeu important etc). Vor fi evidenţiaţi cei ce au muncit pe brânci (chirurgie, aviaţie, sport de performanţă, cercetare în IT sau robotică, genetică etc) sau au luptat pentru o cauză, meritele lor ies la lumină tocmai când s-a pierdut orice speranţă. Se învaţă uşor, se memorează rapid  şi se iau note mari la teste, examene, diferite discipline. Un sfat: purtaţi culori de zodie (mov, albastru, verde) şi accesorii din metale semipreţioase.
PEŞTI
Începeţi anul cu dreptul şi asta-i mare lucru. Reuşiţi să dezamorsaţi neplăceri şi pagube ce v-au consumat şi deprimat şi daţi dovadă de un veritabil talent de negociatori. Nimic nu rămâne nediscutat, nedisecat, nerezolvat… V-aţi propus să închideţi nişte uşi şi să deschideţi larg ferestrele pentru ca Norocul, Speranţa şi Iubirea să intre fără griji în sufletele şi-n casele dv. E clar, aveţi curaj, iniţiativă şi cea mai potrivită motivaţie: încercaţi să vă depăşiţi condiţia şi să surmontaţi, zâmbind, greutăţi care v-au lăsat urme amare (cazul celor care au avut tragedii în familie, au rămas fără locuinţă sau au mizat pe mâini proaste)… Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu