luni, 6 ianuarie 2014

Numerologie: Afla in ce an iti va merge cel mai bine


Fiecare an vine cu lucruri bune si cu lucruri mai putin bune. Depinde doar de noi cum le interpretam si ce invatam din ele astfel incat sa stim ce avem de facut pentru viitor. Noi ti-am pregatit ceva special prin care poti afla care este anul tau norocos. Te lasam sa descoperi magia numerologiei printre randurile de mai jos


Fiecare an vine cu ceva nou pentru fiecare dintre noi. Din discutie in discutie am ajuns la concluzia ca anul 2013 nu a fost cel mai bun an pentru majoritatea persoanelor (sau cel putin pentru cunoscutii mei).
Avem dreptul sa interpretam evenimentele anului in curs dupa bunul plac si sa hotaram singuri daca a fost un an bun sau nu. Pentru mine cel putin, anul 2013 este cu siguranta unul memorabil in sensul bun al cuvantului si asa sper sa fie si pentru voi.
Ba mai mult, sper ca toti anii ce vor urma sa fie din ce in ce mai buni..asta pentru ca tot suntem in spiritul sarbatorilor de iarna.
foto numere pe fundal artistic sursa shutterstock
Acum sa trecem la lucruri serioase si sa va explic cum puteti afla care este cel mai bun an dintre cei ce urmeaza.


Primul pas: Calcularea vibratiei numerologice personale

Se calculeaza in felul urmator: se aduna cifrele din care sunt formate ziua si luna nasterii pana se ajunge la o singura cifra.

Ex: 9 august = 09.08, 9 + 8= 17, 1+7 = 8 si aceasta este vibratia numerologica personala.
Sa presupunem ca vrei sa aflii cum va fi anul 2014. Se aduna toate cifrele care formeaza acest an:
2+1+4=7 si se adauga vibratia numerologica personala 8; 7+8=15, 1+5=6.
Asta inseamna ca cifra 6 este semnificativa in ceea ce te priveste pentru anul 2014.
Poti calcula aceasta cifra pentru fiecare an in parte pentru a vedea cum vor merge pentru tine lucrurile in anul respectiv.

Numarul 1 – Anul noilor inceputuri

Fie ca este vorba de viata personala sau de cea profesionala, asa cum ne sugereaza si numele, este un an al noilor inceputuri, un an plin de aventuri si de schimbari in fiecare aspect al vietii tale.
Este un an numai bun pentru a stabili prioritati, pentru a face un pic de ordine in ganduri si pentru a demara noi proiecte care cu siguranta se vor dovedi a fi de succes.
Problemele trecutului dispar ca prin ceata sau gasesti o rezolvare rapida si eficienta care sa nu iti rapeasca foarte mult timp astfel incat sa te poti concentra pe lucrurile care merita cu adevarat.
In cateva cuvinte este un an prielnic pentru tine si pentru o imbunatatire a vietii tale in toate aspectele sale.


Numarul 2 – Anul dezvoltarilor

Ceea ce spuneam si mai deveme este valabil si aici, doar ca acum ne axam pe dezvoltarea personala si profesionala. Incepi sa investesti mai mult in tine, in lucrurile care iti plac si care iti dau o stare de bine, in lucrurile care te pasioneaza, dar si in ceea ce tine de domeniul profesional care te priveste.

Este un an in care incerci sa pui bazele unor relatii de prietenie sau relatii profesionale care mai tarziu iti vor aduce beneficii. De asemenea acest an este un an care iti va pune la incercare rabdarea si sensibilitatea penru ca vor fi multe momente in care lucrurile nu ies asa cum iti doresti din cauza unor intarzieri ale persoanelor implicate.
Aceste lucruri te pot afecta emotional si iti pot dezechilibra linistea interioara asa ca trebuie sa acorzi atentie fiecarui detaliu in parte pentru ca lucrurile sa nu scape de sub control.

Numarul 3 – Anul socializarii si al creativitatii

Un an care aduce vibratii pozitive. Este si un an in care simti nevoia sa te apropii din nou de prieteni mai vechi, sa iti faci prieteni noi si sa socializezi cat mai mult.
Vei profita de orice ocazie pe care acest an ti-o va scoate in cale, dar ai grija pentru ca exista consecinte pentru tot ceea ce faci, fie ele bune sau rele dar cu siguranta nu te vor ocoli.
In acest an vei putea sa explorezi fiecare lucru la intensitatea maxima si vei face asta din plin. Este un an in care creativitatea ta parca explodeaza si tu reusesti sa te distrezi de minune. Ai tendinta de a incepe mai multe proiecte in acelasi timp, insa vibratiile pozitive despre care vorbeam la inceput te ajuta sa le duci pe toate la final.


Numarul 4 – Munca multa si rezultate aproape invizibile

Muncesti de iti ies peri albi si rezultatele intarzie sa apara. Nu este cel mai bun an pentru a culege roadele muncii tale, dar nu este nici cel mai prost an.

Este adevarat ca vor creste responsabilitatile si ca este genul de an in care faci un pas inainte si doi inapoi, insa asta te va ajuta sa privesti imaginea de ansamblu si sa reusesti sa te mobilizezi mai bine pentru anii ce vor urma, atunci cand vei avea nevoie de multa energie si putere de munca.


Numarul 5 – Anul eliberarii

Si nu degeaba se numeste asa! Este anul in care te eliberezi de energiile negtive si lasi loc lucrurilor bune in viata ta. Anul acesta iti extinzi activitatile sociale si incerci sa stabilesti relatii de prietenie cu oameni noi.
In acelasi timp noul an vine cu pozitivitate si cu o senzatie extraordinara de libertate si de socializare. Iti faci noi prieteni si te detasezi de rutina in care erai pana acum.
Este perioada perfecta pentru a te indrepta catre noi directii in ceea ce priveste intreaga ta viata si sa experimentezi schimbari atat in viata personala cat si in cea profesionala.

Numarul 6 – Iubire si familie

Anul acesta aduce melancolie, nostagie, lucruri care sporesc emotivitatea si sensibilitatea mai mult decat decat de obicei. Te apropii mai mult de familia ta si de partea spirituala a vietii.
Ii apreciezi mai mult pe cei din jurul tau si stabilesti legaturi speiale cu persoana iubita. De asemenea este si un an in care te sacrifici pentru cei dragi fara sa astepti nimic in schimbi. Pur si simplu simti ca ei merita mai mult si acum este momentul in care tu poti sa le oferi asta.


Numarul 7 – Anul analizei si al intelegerii

Si aici ma refer la autoanaliza si la intelegerea personala. Pe parcursul acestui an vei analiza ceea ce s-a intamplat in anii trecuti si vei incerca sa intelegi lucruri care la momentul respectiv pareau dintr-un alt registru.
Acum vei intelege ca toate lucrurile se intampla cu un motiv si fiecare lucru in parte are o semnificatie speciala.

Este un an pe care ti-l vei dedica in intregime si vei reusi sa descoperi lucruri noi in ceea ce te priveste. Vei sta departe de partea profesionala si iti vei face planuri pentru viitor. Este foarte posibil ca in acest an sa iti descoperi o pasiune pentru scris si sa o explorezi cat mai mult.


Numarul 8 – Anul finantelor

Este anul puterilor supranaturale cu care reusesti sa atragi castiguri financiare asa cum nu ai mai facut-o pana acum.
In aceeasi masura este si un an foarte activ din punct de vedere profesional. Te axezi foarte mult pe cariera, muncesti foarte mult si asta se vede in realizarile pe care le ai pe parcursul anului.
Anul asta gandesti foarte practic si tot ceea ce faci se materializeaza intr-un mod spectaculos asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.

Numarul 9 – Anul reflectiei

Fiind si ultimul pe lista era oarecum de asteptat sa se numeasca astfel. Este anul in care vei sta si vei reflecta la tot ceea ce s-a intamplat pana acum, la ceea ce se intampla in prezent si la ceea ce se va intampla pe viitor, la tot ceea ce te inconjoara.
Este si anul in care finalizezi toate proiectele incepute si incepi sa le culegi roadele mult asteptate. Te gandesti la lucrurile pe care vrei sa le schimbi pe viitor astfel incat directia spre care te intrepti sa fie cea pe care cu adevarat ti-o doresti.
De asemenea este o perioada in care te preocupa bunastarea celor din jur mai mult decat propria persoana si vei avea de oferit mult mai multa atentie ca pana acum.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu