luni, 6 ianuarie 2014

Locuri Misterioase Din Romania - film documentar


In Romania exista locuri stranii, cu un trecut intunecat si invaluit in mister, pentru care nu exista nici o explicatie stiintifica. Locuri care uimesc, inspaimanta si fascineaza de secole. Fiecare isi are originea in relatarile unor martori oculari a caror integritate nu poate fi pusa la indoiala. Legendele imprastie groaza si interesul apropape obsesiv pentru deslusirea enigmaticului. Aceste istorii neelucidate fac din Romania una dintre cele mai uimitoare, paradoxale si fascinante zone ale lumii. Un taram in care insolitul se impleteste cu realitatea intr-o armonie absolut irezistibila.

Despre toate acestea veti putea urmari in filmul documentar “Locuri Misterioase Din Romania”, ce ii are ca producatori pe scriitorul Paul D. Adrian si pe realizatorul emisiunii “Cronica Supranaturalului”, Dragos Dumitriu. Premiata scriitoare Rodica Bretin este co-autor al scenariului.
Dupa cum veti vedea, odata cu vizionarea filmului documentar, misterele care inconjoara anumite zone din tara noastra dau nastere unor multitudini de intrebari care ne aduc mai aproape de adevarul universal, ce se afla dincolo de intelegerea noastra. Un adevar care va da nastere unei schimbari radicale si fara echivoc a cursului actual al civilizatiei terestre.

Multumiri tuturor celor care au sprijinit realizarea acestui film documentar.

Un comentariu:

  1. posteaza si articolul de aici pe blog la tine:

    http://burebista2012.blogspot.ro/2014/01/referendum-planetar-schimba-lumea.html

    RăspundețiȘtergere