miercuri, 22 august 2012

Luna Septembrie, Romania in pragul schimbarilor?!?!


Predictii luna septembrie pentru Romania
Incepand din ultima saptamana a lunii august vom intra sub incidenta Revolutiei Lunare a tarii noastre. O perioada care va veni cu o satre tensionata in toate planurile. Vom resimti “cutremurele” la nivel politic unde principalele aspecte vor scapa cu usurinta de sub control. O luna care va veni si va aduce de la sine elementul supriza, revolutionar, schimbarea cand nimeni nu se mai asteapta si bineanteles presiunile si aspectele negative din sfera politicului care isi vor pune amprenta asupra personalitatii intregii natiuni. Vom asista la lupte interne. Politicienii importanti nu se vor mai abtine de la comentariile iesite din comun si care pot iesi din limitele normalului. Vom asista la o scena usor violenta din punct de vedere al replicilor si starile de incordare, tensiune, ambiguitatile dar si subtilitatile vor fi la ordinea zilei. In Destinul Romaniei vom asista la o serie de schimbari din toate punctele de vedere. Prea putin probabil sa evoluam sau ca lucrurile sa isi intre in normalitate. Mai degraba pot spune studiind astrograma Romaniei, ca “socoteala de acasa nu se va potrivi cu ce din targ!”
Totusi dincolo de toate ambiguitatile care vor fi vizibile la principalele stiri de la posturile nationale, Romania va fi in schimbare si din pacate vom resimti efectele fluctuatiilor financiare din toata Europa si din lume. Luna septembrie pentru tara noastra va fi ca o revenire in timp si ne va aduce aminte de vara anului 2008 cand au inceput toate schimbarile in plan financiar prin intreaga lume. Va incepe, nu neaparat un moment de declin, insa greul de acum va incepe sa fie resimtit. Mai mult societatea va fi total nemultumita de ceea ce se va intampla in jur. Un Uranus in casa a X-a a Romaniei va aduce schimbari in ceea ce priveste institutia prezidentiala. O nou restructurare si mai “brutala” in ceea ce priveste Guvernul Romaniei dar si schimbari de ministri. Vom asista la o popularitate negtiva si contrastele vor fi izbitoare in ceea ce priveste clasa politica.
O luna a arestarilor, retinerilor, justitia poate pierde teren si institutiile statului abilitate care au directa legatura cu Ministerul de Interne, Justitia dar si Universitatile vor avea de suferit. Persoane importante care vor fi desconspirate si ulterior arestate, poate fi cea mai delicata luna din acest punct de vedere. O ambiguitate in tot ceea ce priveste legea, ordinea si justitia in tara noastra. Discutii controversate la nivel de reorganizare si modificare a Contitutiei Romaniei. In orice caz din punct de vedere astrologic, referitor la sfera politicului si a dezorganizarii vom putea observa toate aceste aspecte care vor ajunge in cele din urma sa ne streseze. Dincolo de toate va fi o luna tensionata. Mai mult ca sigur nu se va compara cu luna august in care pprezenta planetei Saturn a adus o nesolutionare a referendumului. Practic blocajele, intarzierile si toate aspectele care se petrec pe tot parcursul lunii august au o explicatie. Saturn aduce de la sine nesolutionarea aspectelor in planul politicului si a institutiei prezidentiale. Vorbim aici despre un Destin pe care va trebui sa il ducem inainte ca si natiune!
Alte aspecte importante si care vor aduce vesti nu tocmai placute pot avea directa legatura cu traficul aerian, unde situatia va fi deasemenea predispusa la tulburente. Asadar putem asista la o tragedie aeriana. Scanadaluri si o imagine negativa care poate veni si din partea institutiilor care reprezinta biserica se pot ivi pe tot parcursul lunii septembrie din diferite motive.
In concluzie fara a insista prea mult, din punct de vedere astrologic va fi probabil una dintre cele mai complicate luni ale anului in care dincolo de agresivitatea verbala putem asista si la scene de violenta fizica indiferent de sectoarele de activitate.
In planul meteorologic va fi o luna in care predispozitia catre miscari seismice de mica intensitate, furtuni violente si alte aspecte extreme le putem observa chiar de la finalul lunii august. Practic inceputurile vor fi din ultima saptama a lunii august si vor avea continuitate pentru toata perioada lunii septembrie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu