miercuri, 22 august 2012

Secretele misiunii Apollo 11


Cu totii stim ca la data de 20 iulie 1969, Apollo 11 a fost prima nava care a aselenizat pe Luna. Insa putini stiu ca acea data precisa, locatia si momentul au fost alese de Farouk El-Baz al carui tata, absolut intamplator, a fost expert in religia astrala egipteana...
Apollo 11 a aterizat in acea zi si moment precis, cand cele trei stele din centura lui Orion se aflau la orizont.

Tot la acea vreme ( 33 de minute dupa aterizare), Buzz Aldrin ( al 33 in grad in masoneria Ritului Scotian) si Neil Armstrong, au efectuat o ceremonie la bordul modulului lunar, asa-numita ceremonie de comuniune. Ceremonia de comuniune, cremonie catolica, are origini mult mai profunde, si anume de a-i oferi ofranda zeului Osiris. La acel moment, un dar pentru acest mare zeu al antichitatii, care se bucura in randul multor societati secrete actuale, de un respect deosebit.


Mai departe, in urma misiunii, au ramas instrumente stiintifice, un steag american si o placa comemorativa a misiunii Apollo 11 dar si o geanta ce continea o ramura de maslin din aur plus un disc de siliciu cu mesaje inregistrate de pace si de bunavointa din partea a 73 de lideri mondiali!!!
Am putea intreba, date fiind trimise aceste mesaje simbolice in spatiu, pe cine se astepta NASA sa intalneasca pe Luna?


Exista o teorie conform careia pe partea intunecata a Lunii ar exista orase mari, orase de care NASA ar fi fost constienta iar misiunile de pe Luna au fost facute pentru descoperirea acestor ruine antice si pentru aducerea pe Pamant a unor artefacte gasite in acele locuri...
Sa nu uitam totusi ca in ultimii ani, mai multi oficiali ai programului spatial NASA, au recunoscut faptul ca nu gasesc inregistrarile originale debarcarii pe Luna cat si pierderea rocilor, colectate de pe suprafata lunara! Oare ce putea fi atat de compromitator incat aceste inregistrari sa fie “pierdute”?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu