joi, 17 ianuarie 2013

Fata nevazuta a lumii. Adevaruri pe care guvernul tau n-ar vrea sa le afli vreodata


“Nu cunosc alta garantie a puterii decisive a unei societati decat insusi poporul, iar daca nu il consideram destul de capabil pentru a-si exercita controlul cu o discretie absoluta, solutia nu este aceea de a inlatura acest control din mana sa, ci de a-i cultiva discretia prin educatie”, ii scria Thomas Jefferson in septembrie 1820 lui William C. Jarvis.

Informatiile despre cei care ne conduc sau ne traseaza destinele la un nivel inaccesibil persoanelor obisnuite, informatiile legate de tot ce ne influenteaza si ne afecteaza viata intr-o mai mica sau mai mare masura ne sunt intotdeauna la indemana, trebuie doar sa stim unde sa le cautam si trebuie de asemenea sa vrem, sa incercam si sa reusim in ultima instanta sa vedem dincolo de aparente.

Articolul de fata enumera o serie de informatii care ne sunt ascunse in mod deliberat de catre marile corporatii care conduc lumea. Insa adevarul are modul sau de a iesi la lumina, chiar si in mod accidental. Lista se bazeaza pe date si fapte concrete, verificabile din mai multe surse si are un caracter orientativ, o invitatie deschisa la a cerceta si a afla cat mai multe detalii posibile, pentru ca toti ar trebui sa deschidem ochii la incercarile de manipulare a adevarului.
Exista 13 familii, cunoscute si sub numele de cele 13 “linii de sange” care au guvernat lumea dintotdeauna si inca o fac. In capul listei, de departe este familia Rotschild, care detine in jur de 80 la suta din averea lumii, ei sunt atat de bogati incat cu averea lor ar putea hrani, imbraca si adaposti fiecare barbat, femeie si copil de pe planeta.
De asemenea, exista 3 orase-state care controleaza lumea. Unul este Washington DC in SUA, unde se afla controlul militar. Al doilea este Londra, in Anglia, unde se afla controlul monetar, sistemul financiar. Al treilea este orasul Vatican din Roma, unde se afla controlul spiritual. Aceste trei elemente sunt necesare pentru a conduce lumea: puterea militara, financiara si institutia spirituala si religioasa. Cele trei orase-state au propriile lor insemne si sunt inafara jurisdictiei legii careia se supune restul tarii.
Acelasi Thomas Jefferson ii scria lui William Stephens Smith in 1788: “Sunt uimit de faptul ca foarte multi dintre concetatenii nostri se multumesc sa traiasca sub un asemenea sistem prin care guvernantilor nostri li se ofera puterea de a ignora in cazurile civile o judecata corecta (cu jurati), libertatea religiei, a presei, a comertului, legea privind dreptul arestatului de a aparea in fata unui magistrat, li se ofera puterea de a-I injuga cu ajutorul unei armate. Aceasta este o degenerare a principiilor libertatii, pe care nu mi le-am imaginat pentru cel putin inca patru secole.”
Suportul principal al comunicarii de mesaje este limbajul in toată diversitatea si resursele sale de expresivitate. Se presupune ca pentru a decoda corect un mesaj, receptorul mesajului trebuie sa utilizeze acelasi limbaj folosit de emitatorul mesajului respectiv, cel putin in teorie. Va propun un mic exercitiu de incalzire: cautati adevarata definitie “legala” a urmatorilor termeni: persoana, cetatean, corporatie, statut, convocare, obligatie. Nu-i asa ca semnificatia lor legala este foarte diferita de ceea ce stiati deja ca inseamna? Iata cateva exemple de manipulare a omonimiei: “Strawman illusion” (folosirea unor argumente care au la baza proiectii false despre pozitia partii adverse), “legal fiction” ( un fapt sau o idee pe care nu face parte din viata noastra obisnuita, dar care exista totusi pentru a justifica la un moment dat actiunile unor indivizi sau institutii), “Admiralty (Maritime) Law” (care se refera la folosirea de termeni legali criptici si in domenii neaplicabile, in special in domeniul comertului).
Mai departe in acest material voi prezenta pe scurt o lista de adevaruri pe care niciun guvern din lume nu are interesul sa ni le faca cunoscute si care ne afecteaza vietile de zi cu zi.
Pe lista adevarurilor ascunse se afla fluorura de sodiu/fluorul, o otrava cu care venim in contact zilnic, dar despre care nu stim totul. Cunoscuta ca fiind ingredient principal in otrava pentru soareci, este de asemenea principalul ingredient al unui foarte cunoscut antidepresiv, Prozac si a fost utilizat pentru prima data in al doilea razboi mondial, introdusa in apa pe care au baut-o evreii, iar asta i-a facut foarte docili si linistiti, usor de controlat.
Codex Alimentarius, la care a aderat si Romania, este un pachet de norme dupa care se vor alimenta populatiile tarilor semnatare, pe principiul ca Terra nu mai poate hrani pe toata lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificiala, din produse chimice, cea modificata genetic etc.
Exista un adevarat plan macabru de a decima planeta, din care profita din plin si companiile farmaceutice, care sunt banuite de adevarate conspiratii si tratamente tinute in secret. Un exemplu strigator la cer este tratamentul brevetat “AIDS US patent 5,676,977″, despre care se presupune ca ucide toti patogenii sangelui, cum ar fi SIDA. Oricine doreste sa afle mai multe despre aceste lucruri, poate da o simpla cautare pe Google despre date concrete si mituri legate de HIV, SIDA, cancer si tratamente extrem de ieftine ignorate de companiile farmaceutice care isi urmaresc interesele financiare.
Au existat mai multe tratamente pentru cancer, despre care mass-media nu doreste sa vorbeasca, despre care nu veti auzi la stiri si nici nu veti citi in ziare. Un documentar foarte bun este “Run from the Cure”, al lui Rick Simpson, care vorbeste despre utilizarea cu succes a canabisului in scop terapeutic impotriva cancerului. Un alt documentar foarte bun este, “The Beautiful Truth” care vorbeste printre altele despre tratamente naturale impotriva cancerului.
Un alt adevar care nu este cunoscut tuturor este prezenta mercurului sub forma de thimerosal in vaccinuri. Acest compus este otravitor si se mai gaseste de asemenea in lumina fluorescenta, eliberata de acele becuri sub forma de spirala pe care suntem incurajati sa le cumparam pentru a proteja mediul de incalzirea globala, becuri care dureaza pana la 5 ani. Ele contin vapori de mercur. La fel si toate luminile fluorescente de la magazine, toate contin mercur, care este foarte otravitor pentru corpul uman.
Mercurul se mai gaseste si in plombele dentare, iar dentistii sunt la curent cu acest lucru, insa orice doctor care indrazneste sa vorbeasca despre florura sau mercur se expune pericolului de a fi persecutat si i se inchide gura, mai devreme sau mai tarziu.
Chiar si virusul H1N1 despre care sigur stiti multi dintre voi ca a fost fabricat intr-un laborator, contine mercur sub forma de thimerosal, mai exact, un derivat al mercurului, astfel incat H1N1 este o adevarata escrocherie.
Incalzirea globala nu este cauzata de om. Dar sigur multi dintre voi stiati asta deja. Principalul scop al acestei inventii este acela de a forta o taxa de mediu catre populatie. De fapt, toate planetele din sistemul nostru solar experimenteaza acelasi efect sau un efect similar, inclusiv schimbari climaterice.
Insa, anumite fenomene meteorologice sunt “manufacturate” cu buna intentie. HAARP-acronimul provine de la denumirea “Research Program for High Frequency Active Auroral” este proiectul care opereaza prin exercitarea unor atacuri la nivel ionosferic, cu unde de inalta frecventa avand puterea de 1 GW, generate de un complex de antene localizate in Alaska. Prin aceasta metoda, se presupune ca SUA ar fi reusit sa reproduca o aurora boreala artificiala, a provocat modificari climaterice si printre altele se banuieste ca ar fi folosit aceasta tehnologie pentru a provoca fenomene meteorologice (uragane).
In stransa legatura cu HAARP se afla si asa-numitele “chemtrails”, acele dare lasate de avioane care seamana cu darele de condensare (”contrails”) dar spre deosebire de acestea sunt foarte persistente (pot dura cateva ore daca nu bate vantul). Acestea contin saruri de bariu, aluminiu despre care se banuieste ca sunt folosite la aplicatii militare iar in ele se introduc virusi, bacterii, microbi, fungi, diversi agenti biologici care sunt testati pe populatie. Au fost observate pentru prima data in 1997.
Poate cele mai la indemana informatii le putem “culege” deschizand ochii larg spre mass-media controlata si controlatoare prin elemente subliminale la TV, programare mentala si neuro programare lingvistica (Proiectul Paperclip, MKUltra), simbolismul ascuns utilizat de corporatiile media, aluzii si trimiteri catre evenimentele din 9 septembrie 2001 in filme regizate la Hollywood sau in seriale TV de genul “The Simpsons” cu ani buni inainte de evenimentele respective.
Toate acestea nu sunt simple coincidente, la fel cum nu sunt pura intamplare de-a lungul timpului legaturile semnificative intre asasinarea presedintelui Abraham Lincoln si JFK si multe alte mistere legate de moartea unor celebritati ca Marilyn Monroe, John Lennon, Heath Ledger, Martin Luther King Junior, Michael Jackson.
Aceasta este fata nevazuta a lumii, pentru care se cheltuie averi imense ca noi sa nu o aflam si sa nu putem interveni. Adevaruri revoltatoare, pe care trebuie sa le cunoastem pentru a incepe macar sa recapatam controlul asupra propriilor noastre destine.
Autor: gandeste.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu