vineri, 4 octombrie 2013

“ARMATA DE OCUPATIE” A INCEPUT EXPERIMENTELE PE NATIUNEA ROMANA


Intreaga clasa politica, incluzind, bineinteles, opozitia tacuta si speriata, in frunte cu Presedintele Jucaus si Premierul Pisicut, EI toti la un loc conduc Romania pe ultimul drum. Televiziunile si ziarele LOR sint deja pregatite sa transmita inmormintarea si parastasul, sint specialiste!

Groparul Sef este chiar SRI, o institutie care scrie rapoarte cit n-au scris la un loc Balzac, Tolstoi si toti clasicii lumii, in timp ce Romania este jefuita de peste 23 de ani! Mai nou aflam ca, asa in coma cum ne gasim, ne paste un pericol mortal din partea “eco-anarhistilor” care pot deturna zecile de mii de romani care protesteaza in strada, fie ploaie, fie vint, fie ultima clipa pe pamint!

Totusi, ca sa se pastreze “impresia artistica” de “democratie”, au lasat lantisorul Justitiei usor mai lung, cit sa scape “democratic” de baietii care nu s-au aliniat “patriotic”, gen Vintu, Becali, etc. Sau ca sa-i pedepseasca pe “baietii” gen Nastase si citiva gugustiuci care n-au stiu sa aplice tabla “impartirii” precum au stiut “inmultirea” propriilor averi!

Justitia este “ultima vopsea” pe gardul dictaturii cleptocratice iar gitul ei subtire va fi rupt in curind, dupa metoda “Daniel Morar”!

Cine sint sponsorii acestei “armate de ocupatie”?!?

In primul rind, e clar ca sponsorii sint cei care ii pot santaja, atit cu materiale video si audio compromitatoare, sau cu “unguenturile” cu care i-au tratat in ultimii 23 de ani. In rest, ca material de santaj, mai exista toate dosarele intocmite de Securitate, 2 si-un sfert, SIPA, Armata, SIE, SRI, SPP, ETC, dosare care au fost traficate bine in anii de mizerabila tranzitie si au ajuns tot in miinile sponsorilor.

E adevarat si sponsorii au avut grija, in toti acesti ani, sa-si sprijine “clientii” sa ajunga in virful Piramidei.

Dar cine sint totusi sponsorii?!?

Primii sponsori sint cei care au ordonat asasinarea lui Ceausescu si apoi i-au pus pe “santajabilii” romani de dincoace si de dincolo de Prut sa arunce in aer, de 23 de ani, orice incercare a acestui neam de a se regasi impreuna!

Vazind cit de santajabili si corupti sint toti politicienii romani din fruntea bucatelor, indiferent de partid, au aparut in ultima vreme si ceilalti sponsori, de peste mari, tari si oceane! In cei 23 de ani de MARE TRADARE SI JAF, sponsorii de toate neamurile si-au dat mina peste Romania si peste coruptii lor, privind cu ochi lacomi la potentialul urias al tarii noastre: resurse, pamint, ape, oameni!

Sa ai in sclavie o asemenea tara a devenit cea mai tare afacere a acestor sponsori, o afacere atit de mare incit sponsorii s-au rupt de Statele si Guvernele lor si au “privatizat” in beneficiul propriu acest TUN pe care il pregatesc Romaniei! NU PUTIN, NU OBAMA, NU MERKEL, NU REGINA Marii Britanii! EI, EI si SANTAJABILII LOR vor sclavia Romaniei! Pindesc de 23 de ani si niciodata nu au fost atit de aproape ca acum!

Acum sint in ultima faza, a EXPERIMENTELOR FINALE!

1. Sa vedem cum reactioneaza romanii daca sint bombardati cu taxe, impozite, amenzi uriase, controale la singe sub comanda militarizata…

2. Sa vedem cum reactioneaza romanii cind li se iau toate resursele uriase prin simplu vot politic, aur, metale rare, petrol, gaze, cu repercusiuni ecologice nemaintilnite pe aceasta planeta…

3. Sa vedem cum reactioneaza romanii cind li se expropriaza intreg teritoriul national, cu uriase resurse de pamint bun si ape minerale nemaintilnite in Europa…

4. Sa vedem cum reactioneaza romanii cind li se zguduie casele si paminturile in urma unor explorari, deocamdata “psihologice”…

5. Sa vedem cum reactioneaza si daca mai reactioneaza vreo elita intelectuala sau vreun politician ratacit…

6. In sfirsit, sa vedem cum reactioneaza, daca mai reactioneaza vreun ziar sau vreo televiziune, ca poate mai trebuie cumparate niste constiinte…

Experimente…ultimele inainte de primul pumn de pamint aruncat peste cosciugul unui neam care n-a apucat nici macar sa-si cunoasca istoria…

De ce sint sponsorii si sclavii lor santajabili speriati?! Pai pe drumul fara intoarcere “MORTUL” s-a ridicat in capul oaselor si ii intreaba “INCOTRO?!”
A dracului descumpanire! Nu erau pregatiti pentru una ca asta…

Mai departe nu stiu ce se va intimpla dar ma gasiti aici, reporter de front…

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

Sursa: http://www.nasul.tv/2013/10/02/armata-de-ocupatie-a-inceput-experimentele-pe-natiunea-romana/

http://danielroxin.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu