vineri, 4 octombrie 2013

Mer-Ka-Ba - partea a II-a

Insa aici nu Mer-Ka-Ba este importanta, ci Spatiul Sacru al Inimii. Mer-Ka-Ba a fost intotdeauna partea cea mai putin importanta din constiinta umana, dar nimeni nu a inteles asta. Prin urmare, multi au considerat ca ea insemna totul, fiind cea mai importanta descoperire din istorie. Insa, asa cum ne-o va demonstra timpul, inima este sursa Creatiei si va fi intotdeauna centrul tuturor nivelurilor de creatie.  
Sa vorbim deci despre inima si despre rolul ei in creatie. Sa intelegem de ce inima este mai importanta si mai aproape de Sursa vietii, decat creierul. Pare ciudat, dar e adevarat.
In cele doua volume ale cartii Floarea Vietii am vorbit despre conceperea fiintei umane. Am aratat ca viata a inceput ca o sfera – ovulul femeiesc. Prin mitoza, el s-a divizat apoi in doua, dupa care s-a divizat in patru, luand forma unui tetraedru. S-a divizat apoi in opt si a luat forma unui tetraedru stelat. Am aratat cum a continuat sa se divida, pana a ajuns la 512 celule, cand a devenit un torus, dar in carte ne-am oprit aici.
Multi ani mai tarziu, pe cand predam in Germania, s-a ridicat in picioare un medic, care mi-a facut cunoscute cateva informatii foarte interesante si anume, ca cele 512 celule continua sa creasca si devin, literalmente, inima umana. Prin urmare, atunci cand ai fost in pantecul mamei tale, a existat o perioada in care ai fost doar o inima si nimic altceva. Nu aveai maini, picioare sau ficat – si, in mod evident, nici craniu si creier. Si, cu toate acestea, inima ta a inceput sa bata. Timp de sute de ani, nimeni nu a stiut cum a fost capabila inima sa bata de una singura, fara sa existe un creier – dar ea a batut.
De curand insa, la Universitatea Standford, din California, s-a descoperit ca inima are in ea insasi un creier, care este foarte mic – doar 40.000 de celule, dar care sunt celule cerebrale, nu ale inimii. Iar apoi s-a descoperit ca intregul corp a rezultat, fizic, din inima. Prima parte a corpului, aparuta din inima, a fost varful limbii – fapt ce nu constituie nicio surpriza pentru cei care practica kundalini sau kriya yoga. Exista o legatura directa intre inima si varful limbii. Dupa varful limbii au urmat bratele, picioarele si restul corpului, inclusiv creierul. Acest lucru iti dezvaluie, in mod intuitiv, ca inima este mai in varsta si mai de baza decat creierul, demonstrand stiintific ceea ce s-a descoperit in urma cu 6.000 de ani – si anume, ca inima este sursa procesului de creatie. 
De-a lungul erelor, acest lucru a fost pastrat in mare taina. Intr-una dintre cartile stravechi ale hindusilor – Upanisadele, care au o vechime de 5.000 – 6.000 de ani, Vedele, scrise in sanscrita, fiind probabil si mai vechi – se vorbeste despre o descoperire a faptului ca procesul de creatie in sine a provenit dintr-un spatiu minuscul din inima fizica. In munca noastra din vremurile contemporane, ni s-a confirmat adevarul acestui lucru. De fapt, pana in acest moment, am cartografiat constiinta umana in interiorul si in jurul corpului uman – de la spatiul minuscul al inimii, prin varful limbii, spre o glanda anume din creier, spre deschiderea celui de-al treilea ochi, spre opt raze de lumina care ies din glanda pineala, pana la o sfera din jurul acestor raze, pana la Mer-Ka-Ba si, de acolo, spre realitatea exterioara. Toate acestea sunt uimitoare.
Oamenii pot schimba realitatea, prin intermediul meditatiei. Iar noi predam acest aspect al constiintei, nu ca sa cream ceva in realitatea exterioara, care va face sa creasca egoul. Ca sa intelegi insa procesul, trebuie sa cunosti procesul de creatie, pentru a putea supravietui in dimensiunea a 4-a. De ce? Pentru ca, odata ce te percepi in aceasta noua lume a dimensiunii a 4-a, te vei confrunta cu ceva care depaseste experienta umana si vei descoperi rapid ca tu creezi absolut fiecare lucru pe care-l traiesti, intreaga lume in care te afli. Dar la inceput nu realizezi asta. Tot ce stii este ca aceasta lume in care esti se schimba in mod constant – si, de obicei, acest lucru face sa apara frica. Nu intelegi ce ti se intampla. Din aceasta cauza plang nou-nascutii, cand se nasc pe Pamant – pentru ca intra in starea de frica. Daca frica creste, inseamna ca intervine mintea si, fara sa realizezi acest lucru, incepi sa creezi o lume a fricii. Si, foarte curand, vei crea ceva care te va face sa mori in acea lume si te vei intoarce in aceasta lume, in dimensiunea a 3-a. Iisus a spus-o in mod perfect: „Multi sunt chemati, dar putini sunt alesi.
Asadar, ca sa ramai in acest nivel superior de constiinta, trebuie sa stii ca tu creezi tot ceea ce vezi si ai nevoie sa intelegi exact cum functioneaza procesul de creatie, astfel incat sa il aplici in situatii. De exemplu, daca ramai in iubire, armonie si pace, vei crea o lume de iubire, armonie si pace si vei fi echilibrat si apt sa supravietuiesti in aceasta noua lume. Toate astea se intampla in primele 15 de minute dupa ce ajungi in dimensiunea a 4-a. Insa odata ce esti stabil, poti ramane acolo si poti incepe sa traiesti si sa respiri intr-o forma noua si mai inalta de constiinta.
Esti un copilas intr-o noua lume si da, acolo sunt parinti care sa aiba grija de tine. In aceasta lume noua, viata este insa mult mai usoara si multumitoare, nu mai mori, ceea ce inseamna ca amintirile iti raman intacte, chiar daca te decizi sa-ti schimbi corpul. Nu mai exista boala, poti avea tot ceea ce vrei.
Retine ca tu creezi totul. Cunoasterea se revarsa in constienta ta, pana cand ajungi sa intelegi, cu adevarat, Universul unic. Si, in aceasta noua lume, corpul tau – care pare sa arate exact cum arata aici, pe Pamant – incepe sa se transforme. Devii mai inalt – femeile ajungand la 3-3,5 m si barbatii la 4,2-4,8 m, ambii avand creierul de aproape trei ori mai mare decat creierul uman actual. Iar asta te conduce la momentul urmator, in care esti capabil sa te indrepti spre dimensiunea urmatoare, a cincea. 
Un viitor fascinant se asterne in fata noastra – iar acesta este doar inceputul. Deci, daca doresti sa ai o experienta directa, legata de cele spuse pana acum, acest nou atelier de lucru, pe care Maestrii Inaltati mi-au cerut sa-l prezint, iti este acum disponibil. Eu cred ca acest nou atelier de lucru iti va schimba modul in care-ti percepi realitatea, conceptia ta despre Natura, despre cine crezi tu ca esti, dezvaluindu-ti, in final, motivul pentru care te afli pe Pamant si ingaduindu-ti sa faci, cu usurinta, tranzitia spre noua lume.
Aceasta noua invatatura se numeste Trezirea Inimii Iluminate. La ora actuala, exista instructori certificati in intreaga lume, care au inceput sa predea aceasta lucrare. 
Daca vrei sa traiesti aceasta experienta, te rog sa intri pe pagina www.drunvalo.net si sa cauti sub titlul SCHOOL OF REMEMBERING (Scoala Reamintirii). 
Fie ca aceasta cunoastere sa fie o binecuvantare in viata ta si fie sa-ti aduci aminte de legatura ta launtrica cu Sursa Vietii. 
Din inima mea,
Drunvalo Melchizedek

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu