vineri, 4 octombrie 2013

Vibrațiile gândurilor-Autor : Dawn James


ganduri
Corpul tau este fiziologic legat de gandurile , credintele si atitudinile tale. Pentru a fi sănătoși , trebuie să restabilim legătura care există între minte , corp si spirit . Gândirea pozitivă este un prim pas în creșterea vibrației tale personale .
Studii științifice , iar acum si instrumente științifice, sunt folosite pentru a masura efectul gândirii pozitive și gandirii negative cu privire la boala . Gândurile negative au la fel de multă putere ca și cele pozitive . Ele indeparteaza – incet,incet – echilibrul tau interior, rezultând astfel stima de sine scazuta , depresie și chiar boala .
Cum poate o persoană să cedeze intr-o anumită împrejurare , în timp ce o altă persoană poate prospera în aceeași situație ? Totul pur și simplu se reduce la atitudinea mentala!
Atunci când alegi un gând , celulele creierului sunt afectate . Aceste celule vibreaza și trimit unde electromagnetice . Cu cat te concentrezi mai mult pe un anumit gând, cu atât mai mare este amplitudinea vibrației acestor celule , iar valurile electrice, la rândul lor, devin mai puternice .
Gândirea pozitivă poate ridica vibratia cu până la 10 hertzi ( Hz ) , în timp ce gândirea negativă poate reduce vibrațiile cu până la 15 Hz . Aceste măsurători au fost facute de Bruce Tainio de la Tainio Tehnologie din Cheney , Washington. Compania sa a dezvoltat noul echipament de măsurare a bio – frecvenței la oameni și alimente . Asadar, modul numarul unu in a ne simti mai bine este să începem să gândim pozitiv .
Cu siguranta merita să depui eforturi pentru a-ti menține atitudinea pozitivă care va triumfa în cele din urmă , indiferent de circumstanțe . Pentru a face acest lucru , în primul rând începe prin a observarea gandurile tale . Detașeaza-te de ele și acorda-le atenție doar atunci când un gând negativ intră în conștiința ta. Când se întâmplă acest lucru , imediat înlocuieste-l cu un gând pozitiv .
De exemplu , dacă esti la volanul masinii tale pe autostrada si traficul este greoi, daca te vei surprinde gândind: ” Sigur am sa intârzii ” (acesta fiind modul de gândire negativă a unei victime fără speranță ), înlocuieste acest gând cu ” Voi ajunge exact când ar trebui să ajung ” care este un gand pozitiv care reflectă cunoasterea interioara si increderea de sine.
Există o zicală : ” Primesti ceea ce te așteptați sa primesti. “
Cu alte cuvinte , dacă crezi că ai de gând să nu iti reușească ceva , cel mai probabil vei eșua . De ce ? Pentru ca energia urmează gândurile tale și vei începe sa creezi sau sa manifesti ceea ce crezi și te aștepti sa se intample. Aminteste-ti că tu esti cel care creezi si determini intensitatea acestor valuri electrice, dupa bunul tau plac. Tu esti cu adevarat cel care creaza!
Traducere
Póka Monica Luminița

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu