vineri, 4 octombrie 2013

Despre cutremurele din Galati, si ce va urma dupa ele - Mesaj Sfatuitoarea


Ceea ce se intampla acum in jud. Galati, era de asteptat. Dupa cum v-am spus intr-un mesaj anterior, eu am simtit ca inundatiile din acea zona au fost provocate de "oameni de bine", cu ajutorul unei arme care a influentat si campul magnetic al Pamantului. Aceasta influenta a condus la deranjarea tectonicii zonei. Nu cred, ca cei care au provocat dezastrul inundatiilor, s-au asteptat la asa ceva. Ei au vrut doar sa dea "o corectie" guvernului Romaniei, pentru a le forta mana, sa isi dea acordul pentru inceperea exploatării de la Rosia Montana. 

Ceea ce nici o parte si nici alta nu au intuit, este ca Dumnezeu a permis sa se intample asa ceva in acel loc si in acest timp, pentru ca in acea zona, sub acele sate, se afla o punga de gaze sau lichid, punga care nu prezinta foarte mare interes, dar ceea ce se afla sub acea punga, prezinta interes major pentru Dumnezeu, deoarece face parte din asa-zisele "Secrete ale dacilor" sau "Secretele anticilor". 
In unele din mesajele mele mai vechi, va spuneam ca suprafata Pamantului se va schimba si ca "Secretele dacilor" vor iesi la suprafata. Suntem foarte aproape de asa ceva. Ar fi bine ca oamenii din acea zona sa se puna la adapost si sa se gandeasca ca nu este bine sa se lege de posesiunea materiala, caci deja am intrat in perioada in care atasamentul fata de lucruri sau persoane ne conduce la pierderea bunului sau persoanei respective.

Sa tinem cont ca se apropie perioada cand Cometa Ison va fi vizibila de pe Pamant, ca sunt semne clare, precum cel in care plajele nu mai sunt, ca America se indreapta spre autodistrugere, ca modificarile climatice sunt in despasurare, ca se anunta cea mai rece iarna si lista ar putea continua. Toate acestea ne fac sa vedem cu alti ochi ceea ce se intampla in politica noastra. Este de urmarit ce masuri ia Voiculescu impotriva lui Basescu si ale acolitilor sai, pentru trimiterea in judecata a sa si a postului pe care-l conduce, este de urmarit divergenta care iese la suprafata dintre Ponta si Basescu si multe alte probleme si evenimente care s-au intamplat si se vor intampla. 
Sa ma ierte Dumnezeu pentru ceea ce spun, dar eu simt ca Basescu nu-si va incheia mandatul si credeti-ma, o spun cu amaraciune, desi nu sunt partizanul lui, asta nu va aduce nimic bun. 
As vrea sa va rog, sa aveti grija de ceea ce ganditi, caci multe din gandurile voastre ar putea sa va fie induse din diferite surse si sa incercati sa va ascultati Ghizii si Ingerii pazitori si sa le urmati indicatiile.
Este de urmarit si ceea ce se va intampla cu America, caci din disperare vor lua hotarari care ii vor conduce la autodistrugere. 

Ceea ce trebuie sa intelegem cu totii este ca am intrat in perioada in care toate se intampla conform Planului Divin. Acest plan include invatarea unor lectii personale si colective in acelasi timp. Acest Plan include scadenta pentru cei care au avut posibilitatea de a dobandi abundenta financiara, deoarece intr-o viata anterioara au avut de suferit din cauza saraciei si foametei, dar, din pacate pentru ei, nimeni nu are dreptul de a dobandi bogatii materiale doar pentru uzul personal si "calcand pe cadavre". 
Am intrat deja in perioada in care gandurile se pot materializa si de aceea trebuie sa inlaturam din mintea noastra fricile si gandurile pesimiste si sa invatam sa ne construim viitorul frumos si plin de lumina si sa fim siguri ca el asa va fi.

Dumnezeu sa ne binecuvanteze si Ingerii Lui sa ne calauzeasca pe drumul vietii noastre!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea


http://www.youtube.com/watch?v=XAi3VTSdTxU


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu