vineri, 4 octombrie 2013

Informatii despre Inaltare si Mer-Ka-Ba de Drunvalo Mechizedek


 Sunt foarte multe lucruri referitoare la Mer-Ka-Ba – Corpul de Lumina creat de creier si care ne inconjoara corpul fizic – care sunt gresit intelese in intreaga lume. Legatura dintre Mer-Ka-Ba si procesul de inaltare intr-o noua lume este si ea gresit inteleasa. In acest material, vom explica aspectele esentiale ale acestei cunoasteri si, de asemenea, motivul pentru care a fost modificata metoda de activare a campului Mer-Ka-Ba, din jurul corpului nostru. Ea nu mai este activata manual, asa cum s-a facut in seminarele de Floarea Vietii, acum fiind activata in maniera straveche, care este mult mai usoara – prin intermediul inimii. Aceasta noua/straveche invatatura se numeste Trezirea Inimii Iluminate.
Sper ca lucrurile pe care le avem de spus in acest materia va vor ajuta sa va aduceti aminte de cunoasterea adevarata a Mer-Ka-Bei inimii si de felul in care ea va va conduce, in final, spre un nou Pamant si un nou mod de a fi. 
~ Drunvalo Melchizedek
 Buna ziua tuturor,
Sunt Drunvalo Melchizedek. Astazi va vom prezenta un nou curs de invatatura, lansat prin mine anul trecut, in 2011, numitTrezirea Inimii Iluminate. Ma aflu aici ca sa explic mai pe larg natura acestei noi lucrari si motivul pentru care exista pe planeta aceasta noua invatatura, in acest moment, in 2012.
Ca sa lamuresc aceste aspecte, vom vorbi despre Inaltare, despre cum sa ajungem la aceste stari superioare de constiinta si despre transformarile prin care trece lumea, in ultimii 20 de ani. Nu mai suntem cei care am fost acum 20 de ani. In prezent ne sunt accesibile niveluri de constiinta la care nu am avut acces pana in urma cu putin timp.
Suntem intr-adevar pregatiti pentru ca Inaltarea planetara sa inceapa. Esti pregatit sa fii nascut intr-o lume si o viata complet noua? Hai sa incepem cu cateva cuvinte despre ce spun diferite profetii ale indigenilor din intreaga lume, referitor la ce au crezut ei ca urmeaza sa se intample.
Pentru a-ti da o mica vedere de ansamblu, inchide ochii si imagineaza-ti ca urmatoarele lucruri efectiv ti se vor intampla, candva, in viitorul apropiat.
Esti acasa si astepti sa cinezi. Timpul este acum - prezentul vesnic. Potrivit profetiilor mayase, ar putea incepe literalmente schimbari ireversibile pentru fiecare dintre voi si pretutindeni in jurul vostru. Te gandesti la ceva ce ti s-a intamplat putin mai devreme, in acea zi, iar perceptia ta despre realitate incepe sa se schimbe. Simti ca este amuzant si te intrebi ce ti se intampla. Respiratia ti se modifica, simturile incep sa se intensifice puternic, iar lumea ta incepe sa devina mai transparenta si poti vedea de cealalta parte a ei. Incepi sa simti ceva ciudat in al treilea ochi - si, dintr-odata, iti aduci aminte. E ca si cum ar fi ridicat un voal si un sentiment ancestral iti curge prin corp. Iti vine greu sa crezi, dar simti ca, in adancul inimii tale, stii ce urmeaza sa se intample.
Ai mai facut asta de multe ori inainte, iti amintesti: te muti dintr-o lume in alta. Da, stii exact ce ai de facut; te-ai mai nascut ca bebelus; te centrezi in interior, in inima, apoi patrunzi in adancul ei si gasesti acest Spatiu Sacru al Inimii. Iar apoi mergi si mai in adanc, ca sa gasesti locul minuscul din inima ta, Sursa Creatiei. Aici exista doar pace. Si tot aici poti simti respiratia Mamei tale. Acum, lumea de-afara a disparut, dar tu iti poti simti corpul – poate ca stai in picioare sau plutesti intr-o lume noua si neobisnuita. Si totusi, stii ca esti in continuare pe Mama Pamant.
Privesti in jurul tau si Corpul tau de Lumina, Mer-Ka-Ba, se roteste cu o viteza apropiata de viteza luminii, iar frumoasa ei culoare aurie iti este foarte familiara. Da, iti amintesti, stii si simti ca te schimbi, odata cu fiecare respiratie. Cum s-a intamplat asta? De ce s-a intamplat? Uau! De dimineata iti faceai cumparaturile si totul era normal!
Inaltarea planetara incepe atunci cand te afli in momente speciale, la inceputul sau la sfarsitul unui ciclu cosmic, cum a fost cel din 21 decembrie 2012. Intotdeauna exista un interval de timp, cativa ani inainte sau dupa data exacta a evenimentului, cand se produce efectiv saltul in constiinta.
Prin urmare, tot ce putem face acum este sa asteptam pana cand energia schimbarii incepe sa se manifeste. Dar, odata ce incepe, nu mai exista cale de intoarcere. Inainte de a veni acel moment, e necesar sa te pregatesti launtric. Viata iti ofera intotdeauna lucrurile de care ai nevoie, iar de data asta nu e altfel. In fata ta exista tot ce ai nevoie ca sa-ti amintesti de tainele inimii tale, de respiratia vietii si de Corpul tau de Lumina – Mer-Ka-Ba. Ele sunt elementele care-ti dau capacitatea de a te deplasa dintr-o lume in alta.
Cei din vremurile stravechi, stramosii tai, te vor insoti, cu adevarat, la fiecare pas pe care il faci, pe masura ce intri pe canalul nasterii, intrucat descoperi un nou stil de a trai – iar ei vor face la fel. Lucrurile s-au petrecut intotdeauna astfel, iar in viitor te vei intalni fata in fata cu multi stramosi. Maestrii Inaltati chiar au multe sa-ti spuna despre cine vei fi, prin trezirea ce se naste din visul inimii tale.  
Vom incepe prin a discuta despre Corpul tau de Lumina – numit adesea, in vremuri stravechi, Mer-Ka-Ba – si despre povestea recenta privind felul in care cei din vechime au primit aceasta cunoastere.
Sa speram ca ceea ce vom spune aici te va ajuta sa iei decizia potrivita.
Mer-Ka-Ba este un cuvant care se pronunta in multe moduri diferite, avand insa acelasi sens. In egipteana, Mer inseamna camp contrarotitor de Lumina, Ka inseamna spirit, iar Ba inseamna corp fizic. Imbinand aceste sensuri, in intelesul ei deplin, Mer-Ka-Ba inseamna, in egipteana, un camp contrarotitor de Lumina, ce va transporta persoana, corpul si spiritul ei, dintr-o lume in alta.
Este pentru prima oara, in aproape 13.000 de ani de istorie a omenirii, cand a fost readusa una dintre partile cunoasterii fundamentale cu privire la inaltarea spre niveluri superioare de constiinta. Fara aceasta cunoastere, inaltarea e aproape imposibila.
Daca Inaltarea este prioritatea din viata ta, e posibil ca ceea ce urmeaza a fi dezvaluit sa fie extrem de important pentru tine – in special daca spui ca intelegi Mer-Ka-Ba si esti pregatit. Dar daca nu ai auzit pana acum despre cuvantul Mer-Ka-Ba, atunci te afli in locul si la momentul potrivit. In cartografierea constiintei umane, Mer-Ka-Ba reprezinta doar inceputul. Sunt inca foarte multe lucruri ce trebuie sa fie intelese si stapanite si, daca e sa te inalti, nu o poti face avand doar intelegerea despre Mer-Ka-Ba.
Mer-Ka-Ba ii este necesara omului, pentru ca el sa ajunga la un grad mai inalt de constiinta. Insa fara Mer-Ka-Ba nu vom merge nicaieri, ci vom ramane in constiinta polaritatii.
Intregul nostru sistem solar este o Mer-Ka-Ba tetraedrica – iar noi, oamenii, suntem pe acest nivel de constiinta, pentru ca la fel este si sistemul solar. Acesta e, asadar, punctul din care vom incepe. Persoanele care folosesc orice alta forma de Mer-Ka-Ba vor fi in defazaj fata de sistemul solar si nu vor fi apte sa inainteze odata cu ceilalti oameni, in procesul de Inaltare. Pur si simplu se vor afla pe frecventa nepotrivita si niciodata nu vor putea sa se acomodeze cu noua realitate. Pur si simplu, asa stau lucrurile. Nu le va fi permis sa o urmeze pe Mama Pamant, in procesul de inaltare – insa, in realitate, nu vor fi nedreptatiti si, dupa un proces indelungat, vor reusi cumva sa prinda din urma omenirea, care va exista atunci pe un nivel superior de constiinta.
Odata ce Mama Pamant va ajunge in dimensiunea a 4-a, mai mult ca sigur ca-si va schimba Mer-Ka-Ba tetraedrica, in alta noua, care sa se adapteze gradului de constiinta la care se va afla. Si tu, ca si copil ai ei, iti vei schimba in mod firesc Mer-Ka-Ba, dupa modelul pe care ea il va folosi. Nici macar nu va trebui sa te gandesti la asta, pentru ca acest lucru se va petrece la fel de firesc ca respiratia.  

Dar pentru ca, in ultimele zile ale Atlantidei, omenirea a coborat de la constiinta superioara, la constiinta polaritatii si pentru ca am devenit treptat o planeta cu o energie predominant masculina, in secolul al XX-lea am ajuns sa fim total in polaritatea masculina sau a emisferei stangi, in modul in care gandeam si actionam.
Este important sa se inteleaga ca aceasta metoda de predare este naturala si ca modul in care se creeaza Mer-Ka-Ba tetraedrica este unul natural si nu artificial. Cand Mer-Ka-Ba este deprinsa in stilul natural, inima detine controlul, fiind conectata in intregime cu creierul si, la momentul potrivit, Mer-Ka-Ba se activeaza de fapt singura, prin respiratie. Nu trebuie sa astepti doi ani pentru ca ea sa devina permanenta, caci ea este imediat permanenta. Iar aspectul ei este diferit. In loc de o multitudine de culori, cum s-a intalnit in celelalte Mer-Ka-Be artificiale, Mer-Ka-Ba naturala arata de parca ar fi din aur. Ea este totodata si foarte catifelata, oamenilor fiindu-le foarte usor sa simta diferenta.
 va urma
Sursa: newsletter editura for you

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu