marți, 5 noiembrie 2013

Lamuriri despre ce se intampla inainte de salt - Mesaj Sfatuitoarea


Asta este imaginea, pe care Dumnezeu mi-a aratat-o in unul din primele mele vise revelatoare in anul 2004.
Atunci incepeam sa inteleg, ca trebuie sa ma schimb si sa ma deschid catre adevar si credinta.
Va rog sa imi permiteti sa va impartasesc acel vis, pentru ca el este important atat pentru mine, cat si pentru voi. 
 Eu urcam pe un drum prafuit,, un munte  fara vegetatie, cu mult nisip si praf, in desert si l-am intalnit pe Dumnezeu, care ma astepta sezand pe o piatra, pe marginea drumului. M-a intrebat incotro merg. Eu i-am raspuns,  ca merg pe drumul acela, iar El m-a luat de mana si m-a condus la marginea drumului, perpendicular pe drum. Am mers si am ajuns unde se termina muntele, cu un perete foarte abrupt, imposibil de coborat. Jos era o vale, iar in vale era un oras, exact ca cel din fotografie. 
Domnul Dumnezeu mi-a spus, ca drumul pe care mergeam eu, nu era drumul meu, ci acolo jos trebuie sa ajung, in acel oras. Am inteles ca viata mi se va schimba in scurt timp si ca destinul meu este altul. Am inteles ca am multe, foarte multe de invatat, dar va marturisesc, ca  nu am inteles exact pana acum, cand am gasit aceasta fotografie. Tot timpul de atunci ma gandeam cum sa ajung eu acolo, daca nu exista drum? 
Acum stiu. Nu e nevoie de drum, caci in acel oras se ajunge printr-un salt, iar pentru acest salt, trebuie sa ai sufletul incarcat cu iubire si pace. Cred ca sunt foarte aproape de acest salt si ca mine mai sunt si altii, iar pana la acest salt nu mai este foarte mult. 

Va marturisesc ca zilele acestea m-am tot gandit de ce mi se intampla anumite lucruri. Celor din jurul meu li se intampla anumite lucruri. Cei ce imi scriu se afla in situatii diferite. 

Aici as vrea sa fac o paranteza: imi cer mii de scuze celor care imi scriu. Stiu ca se afla in situatii dificile si ca au nevoie de ajutor. Ii inteleg pentru ca si eu am fost de multe ori in simituatii similare, dar in acelasi timp, le cer ingaduinta si intelegere, pentru ca nu apuc sa le raspund cand doresc ei. Va marturisesc, ca numarul mesajelor se apropie de 100. Ziua mea de lucru are 24 de ore, timp in care ma ocup de cele doua fete ale mele, de gospodarie,  de blog, de mine, de terapii si consultatii online, imi ajut parintii, mai si dorm cate putin caci nu prea mai am timp si pentru asta si raspund la mailuri. Trebuie sa va ganditi, ca eu nu raspund la niste scrisori, ci cer ajutorul Ingerilor pentru a putea sa dau raspunsul potrivit fiecaruia din cei care imi scriu, ori asta necesita timp si minte limpede si liniste. Din toate aceste motive nu pot raspunde la foarte multe mailuri odata. O singura mentiune mai am: raspunsurile mele sunt putin diferite, caci de cele mai multe ori eu incerc sa vad cauzele problemelor, care au avut efectele, cu care se confrunta oamenii, ori ei nu sunt pregatiti nici sa le afle, nici sa le inteleaga si mai ales nu sunt pregatiti sa le inlature, dar asta este o alta poveste.

Acum sa revin la mesajul meu. Vom fi, daca nu cumva suntem deja pusi, in situatii grele, menite sa ne faca sa intelegem ca trebuie sa ne schimbam si aceasta schimbare este in mintea si in sufletul nostru. Fie ca vom avea incercari legate de bani sau de parteneri sau de sanatate sau de copii sau orice fel de incercari, credeti-ma, toate se rezolva intr-un singur mod: SA INTELEGI CA TU TREBUIE SA TE SCHIMBI, CA TREBUIE SA AI INCREDERE NEMARGINITA IN LEGILE UNIVERSULUI , IN DUMNEZEU !
Nu sunt cuvinte mari, patrundeti-le sensul si veti intelege, iar cand veti intelege, veti vedea cum sufletul vi se va umple de iubire si pace si atunci se va produce saltul. 
Aceasta era explicatia completa a visului meu. In el nu era vorba doar despre mine, ci despre noi toti, toti oamenii acestei plante si despre mesajul pe care Dumnezeu ni l-a dat tututror: EVOLUTIA NU ESTE IN PLANUL MATERIAL SI NU ESTE PALPABILA. 

Abia acum am inteles si intr-adevar simt pace si iubire. 
Simt pace, pentru ca nu ma mai tem de nimeni si de nimic. Stiu ca atata timp cat eu simt doar iubire si daruiesc iubire, atunci asta voi primi. Atata timp cat eu fac bine, bine voi primi. Atata timp cat imi ascult ghizii spirituali si sunt in legatura cu ingerii mei calauzitori si protectori, cu Universul, cu Dumnezeu si voi stii sa imi construiesc viitorul, atunci "voi locui in orasul acela minunat, unde domneste iubirea si pacea:!

Acesta este testul la care vom fi supusi cu totii si in  urma caruia vom face sau nu, saltul. Este timpul sa intelegem cu totii, ca trebuie sa ne scuturam de jugul materialismului, cu care ne-am inrobit atata vreme si ca doar limitarea gandirii si intelegerii noastre ne tine sclavi in aceasta situatie si aceasta dimensiune. Este timpul sa aruncam acest jug si sa ne lasam sufletele si mintile libere sa afle cum este libertatea si cum este sa descoperi, ca esti una cu Dumnezeu si ca de fapt toti suntem fiii Lui si orice Tata vrea sa isi vada fiii fericiti, linistiti si armoniosi. 

Dumnezeu sa ne ajute pe toti, sa reusim sa ne scuturam de jugul propiei scalavii si face saltul spre "ORASUL UNDE DOMNESTE IUBIREA SI PACEA!"

Cu toata iubirea pe care v-o port in suflet,
Sfatuitoarea

6 comentarii:

  1. putere si intelepciune pt a i ajuta pe cei ce te solicita. numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. cateva zile in urma nu s au putut posta comenturile...m am mirat si am crezut ca tu aischimbat ceva....dar acum vad ca a mers

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu facusem setarile pentru a se putea posta doar daca te identifici si nu ca anonim, pentru ca mi se pare normal sa stiu cine posteaza.
      Daca vor urma comentarii denigratoare gratuite, voi reactiva setarile.

      Ștergere
  3. ehee...bravo mie..exact la asta ma gandisem dar n am cutezat sa afirm nimic. uite ca inca o data se confirma buna mea intuitie. multumesc pt sinceritate.
    (acelasi anonim de mai sus)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ai intuitie buna, felicitari!
      Sa stii ca imediat ce "Anonim" va incepe iar sa faca comentarii denigratoare, le voi suspenda din nou si voi permite doar comentariile logate.

      Ștergere