vineri, 3 ianuarie 2014

2014 – TRANZIȚIA: trei căi principale ale umanității.

De la Hathori și Consiliul Galactic Andromedan
Channeler: Solara An-Ra 
Traducere Constantin Mihăilescu

Voi, care ați ales să fiți acum pe Gaia, pe această planetă, în această minunată perioadă de profunde transformări, conștientizați că fiecare pas făcut de conștiință este menit să aducă vindecarea în această dimensiune inferioară, atât de frământată și atât de plină de suferință. Voi care sunteți o forță a muncii și strădaniei veți fi purtătorii Luminii Divine pentru a ajuta la ascensiunea Gaiei și ființelor umane mai puțin angajate în acest proces. 

Modul în care acționați, soluțiile la care recurgeți, pot fi diferite, scopul este însă același. 
Mai întâi, vom spune că există trei căi principale sau moduri principale de funcționare în rândul ființelor umane. Aceasta este o simplificare și servește unicului scop al acestor timpuri.
Prima cale este cea a Războinicului Luminii . Voi, cei care ați optat pentru această cale, vă străluciți lumina oriunde ați merge. O faceți în mod deschis, pentru ca lumea să vă observe și să nu treacă indiferentă pe lângă voi. Răspândiți lumina cuvântului, aduceți mesajul divin și dați la o parte vălurile iluziei, ale îndoielii și ignoranței. 

 Profesorii, liderii, inițiații aduc puterea Luminii în ființa celor pe care-i ating și-i îndrumă. Curajul și determinarea acestei categorii de oameni va aduce în 2014 fructe mult mai bogate și lor li se vor alătura mulți alții. Munca aceasta se va încheia atunci când momentul așteptat de toată suflarea va veni pe planetă. 
Unii dintre voi, cei aflați acum pe Pământ, aveți rang de zeu/zeiță și ați venit în deosebi din Pleiade pentru a vă încarna pe minunata voastră planetă. 
Ei sunt adevărați magicieni care știu cum să lucreze cu energiile universului și cum să le folosească. Știința aceasta vă va fi predată și vouă.

Există, apoi, categoria „Țesătorilor Magici”, veniți din diverse sisteme stelare, altele decât Pleiadele. Ei sunt deținători ai înaltelor cunoașteri care au ajutat la facerea și șlefuirea lumilor universului. Puterea lor creativă este dincolo de orice v-ați putea voi imagina. În opera lor incredibilă, ei folosesc vibrațiile muzicii, artei (deci sunetului), numeroasele forme de creativitate prin care obțin vindecări, refaceri de organe, schimbări de vreme, modifică starea, purifică zone ale mediului, reglează umiditatea etc. Ei se regăsesc în unii dintre copiii voștri de cristal.

A treia categorie o formează cei care au ales o cale de mijloc, nici Războinici ai Luminii nici „Țesători Magici”. Numiți-i  Supraveghetorii de Frecvență - cei care dețin și determină o vibrație constantă. Ei știu să se mențină centrați în punctul de echilibru, își pot modifica frecvența de vibrație a fiecărei chakre și cunosc cum să intre în starea de Samadhi [n.m., starea de extaz inefabil. Ei pot activa energia Kundalini (localizată la baza coloanei vertebrale), pe care o pot conduce în fiecare chakră]. 

Această categorie de ființe este specializată în primirea și retransmiterea vibrațiilor lui Hristos, mai ales în dimensiunea 3D, cu scopul trezirii lumii prin iubire și umilință.
Unii vor spune că activitatea acestei categorii este oarecum pasivă, lipsită de prea mare eficiență. În realitate, acestă categorie are cea mai dificilă sarcină, dintre toate, pentru că oriunde s-ar afla, acea ființă trebuie să fie capabilă să-și păstreze echilibrul și să rămână centrată pe vibrația sa, fără a se lăsa influențată de cei din jur, de mediul înconjurător și de câmpul energetic din acel loc. Prin această stabilitate, ei conservă nealterate codurile vibrațiilor stelare, atât de diferite de vibrațiile dimensiunii 3D, încă aflată pe planeta voastră. 
Trebuie să cunoașteți că cei care vă aflați acum pe Pământ și v-ați trezit cu adevărat, faceți parte în una dintre aceste trei categorii, chiar dacă acest fapt vă este sau nu cunoscut.
Vrem să facem sublinierea că, în anumite perioade, unii dintre voi „migrează” de la o categorie la alta. Asta se întâmplă pentru scurte perioade de timp, după care reveniți ca „ grupa de bază” . Acest fapt nu este neobișnuit iar frecvența și durata  acestor „deplasări” depinde de conjuncturi de moment în care este mai util să te afli într-un anumit domeniu de frecvență, pentru a-ți face treaba mai bine, mai eficient. 
De exemplu, canalul nostru Solara An - Ra a tranzitat de la faza de Războinic al Luminii la cea de „Țesător Magic” în ultimii câțiva ani, pentru a-și putea îndeplini mai bine prevederile din contractul de viață, pentru această perioadă. Ea este un Supraveghetor de frecvență numai în scurtele perioade când face canalizări. 
Așa dar, este posibil ca la un moment dat să vă aflați în una dintre cele trei categorii sau într-o combinație. Repetăm însă că există o categorie de bază pentru fiecare. Mai precizăm că nu există o ordine prestabilită, atunci când se trege de la o categorie la alta; totul este în funcție de necesitatea de a îndeplini cel mai bine prevederile din contract și de starea de vitalitate a ființei. Tot astfel, există unii dintre voi care, din varii motive, nu vă schimbați categoria niciodată, în această viață.

Dragilor, noi vă oferim aceste informații, pentru ca să puteți recunoaște mai ușor în ce stare vă aflați la un moment dat și care vă este caracteristica energetică. Aceasta vă ajută să nu intrați în panică dacă ieri, de exemplu, v-ați aflat într-o minunată stare de elevare iar astăzi sunteți „la pământ”. (n.m., : aproape fiecare dintre noi a trecut prin momente în care a avut un discurs excepțional în fața unei anumite audiențe, iar în altă dată „s-a cam făcut de râs”).
Cei care obișnuiesc să aibă un program de meditație știu că nu totdeauna „le iese”. Totuși, stările pe care vi le doriți pot fi atinse și în funcție de comportamente și preocupări colaterale cum ar fi: cantitatea și felul hranei, plimbările în zone liniștite și lipsite de poluare, respectarea unui program corect de igienă etc. 
La un anumit nivel de spiritualitate, unii dintre voi pot ajunge să vadă sau să comunice cu spiritele benefice ale pădurilor, apelor, munților (n.m.: în acest sens, sunt renumiți islandezii care cred cu fermitate în existența elfilor, spirite ale naturii care nu rare ori ajută oamenii. Nu-i mai puțin adevărat că și islandezii îi respectă. Pentru a da un exemplu: în ultimele săptămâni a circulat știrea că, într-o anume zonă a Islandei, la cerearea locuitorilor, s-a renunțat la construirea unei autostrăzi pentru a nu deranja comunitatea elfilor din acea arie geografică)
Aceia dintre voi care sunt „ Țesători Magici” au ales calea răspândirii luminii în sufletele și mintea oamenilor. 

Solara An- Ra
Războinicii Luminii  au acceptat misiunea de a impune cu curaj și îndrăzneală domnia noilor energii, a dreptății și libertății de gândire, deși, uneori, au de suferit din cauza îndrăznelii lor. [n.m.: cazul celor trei fete protestatare ținute în arest câteva luni (eliberate acum câteva zile) la Moscova, sau a celor de la „Green Pace” ori cunoscutul, de la noi, „caz MISA”, școală extrem de importantă prin ceea ce face pentru România, în plan spiritual].   
Supraveghetorii de Frecvență lucrează aproape permanent cu vibrațiile dimensiunii 5D, ale iubirii necondiționate, acționând la diverse niveluri planetare, ei remarcându-se prin mult calm, multă stăpânire de sine și multă toleranță.

Dragilor, majoritatea dintre voi, cei aflați în una dintre aceste categorii, sunteți într-o permanentă căutare a origililor voastre stelare și într-un permanent efort de depășire a limitărilor impuse de corpul vostru fizic. 
Amintiți-vă că sunteți aici și acum, pe această planetă, cu un scop precis. Militați mereu pentru a cunoaște și la nivelul intelectului acest scop (la mulți, cunoscut doar la nivelul minții subconștiente). Acceptați acest scop și responsabilitatea îndeplinirii obiectivelor pe care vi le-ați prevăzut înainte de a vă încarna, în această viață. 
Toate cele trei categorii de ființe umane se vor regăsi pe Noul Pământ, în Noua Eră.
Dansați, dragilor, dansul veții, fără inhibiții și cu totală bucurie! 
Și așa este.
Vă transmitem binecuvântările și dragostea noastră în zorile anului 2014.

Namaste.

SURSA: http://lightworkers.org

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu