vineri, 3 ianuarie 2014

Conferinta “Femeia si Barbatul.Cuplul.Casatoria.Familia.” cu Anatol Basarab in Bucuresti



Femeia si Barbatul.Cuplul.Casatoria.Familia.
26 ianuarie 2014 Bucuresti
Informatii si inscrieri la : 0723 600 036 sau office.anatolbasarab@gmail.com


Aceasta conferinta se adreseaza tuturor celor interesati de aspectele profunde ale psihologiei vietii, relatiilor, educatiei, comunicarii si eficientei omului in drumul sau prin viata. Veti intelege mai bine mecanismele si dominantele care stau la baza educatiei copiilor si adolescentilor, la bunastarea si comunicarea in cuplu cat si multe alte teme interesante. Anatol va raspunde intrebarilor legate de tema “Relatia de cuplu”, si referitor la alte probleme si aspecte psihologice,pecare le intampinati in viata de zi cu zi. Aceasta este o intalnire de mult asteptata. Ii veti putea adresa toate intrebarile care va framanta si impreuna cu Anatol veti gasi nu numai raspunsul ci si rezolvarile acestora. Comunicarea si relationarea defectuoase pot conduce adesea la probleme serioase precum incapacitatea de mentinere in relatii, divort, concediere, instrainare de cei apropiati. Conferinta se adreseaza persoanelor dornice sa descopere modalitati noi, eficiente de relationare si comunicare cu ceilalti.
7. Intelepciune
6. Cunoastere
5. Putere
4. Bogatie
3. Familie
2. Sex
1. Hrana

-Acesta este sistemul necesitatilor fiecaruia. Majoritatea “mor” la numarul 3. Cum sa evitam “moartea” si sa ajungem pana in punctul 7, cifra mistica a vietii?!
-Inchizitia a ingenuncheat femeia si a prezentat-o drept vrajitoare in ochii sociumului. A venit timpul ca femeia sa se ridice.
-Radacinile dorintei de a fi atragatoare in fata barbatului.
-Inrobirea sexuala si alimentara.
-Ce reprezinta sexul pentru barbati si femei?
-De ce unele femei sunt parasite?
-De ce barbatii au nevoie de femei si invers?
-Rolul barbatului si rolul femeii.


Sursa: anatolbasarab.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu