vineri, 3 ianuarie 2014

CITIREA IN CARTILE ORACOL PENTRU ANUL 2014


ARHANGHELII CARE GHIDEAZA FIECARE ZODIE IN ANUL 2014
MESAJELE ANGELICE PENTRU FIECARE ZODIE. Material realizat de colega noastra Lucia, exclusiv pentru AstroParanormal.

BERBEC – ARH. METATRON 
Arhanghelul care ghideaza in acest an zodia Berbecului este ARH. METATRON care ii va ajuta pe berbeci sa-si curete si sa-si echilibreze chakrele, sa atraga energia , sa functioneze intr-o stare de armonie atat cu ei insisi cat si cu Universul Divin.Berbecii au nevoie in acest an de conectare, reconectare spirituala pentru ca au fost prea mult timp absorbiti de partea materiala, de nevoia de a crea un confort material stabil ceea ce le-a slabit puterea personala si i-a epuizat energetic.In acest an, Metatron ii va ajuta sa se aseze pe drumul lor,sa culeaga roadele relatiilor cu cei din jurul lor. Isi vor descoperi copilul interior, vor fi functionali pe toate planurile, vor fi mai veseli, mai deschisi si mai optimisti.
Aportul nou si curat de energie va fi simtit in starea lor de sanatate, in buna dispozitie si in noua viziune pe care o vor capata asupra vietii .In jurul lor vor aparea persoane noi, familiile lor se vor mari. Intreaga lor atentie se va indrepta asupra noilor membrii din familie , pot deveni mentori pentru rude, colegi, prieteni care au nevoie de ghidare, sprijin, suport material si financiar.

TAUR - Arh. AZRAEL 
Taurii se vor vindeca, se vor echilibra in toate aspectele vietii in decursul acestui an.
Vor simti ca sunt pe drumul cel bun deoarece raspunsurile, energiile indreptate spre ei din exterior sunt minunate si binefacatoare.Chiar daca pana acum nu si-au identificat misiunea lor in aceasta viata, in acest an, chiar din primele luni apar semnele misiunii lor , semne pe care le vor percepe si le vor urma. Este un an ideal pentru artisti, pentru mestesugari sa-si puna in aplicare ideile lor creative pentru ca sunt binecuvantate de ingeri.
Conectarea cu planul spiritual este deosebita, se vor simti protejati si ghidati de spiritele persoanelor dragi, li se va amplifica capacitatea mediumica si vor percepe corect mesajele divine, vor primi raspunsurile la intrebarile care-i macina de multa vreme referitoare la relatiile de familie ( secrete, mistere, drumuri nebanuite).

GEMENII - Arh. METATRON 
Gemenii se vor apleca mai mult asupra relatiilor cu proprii copii, intreaga lor atentie va fi orientata spre educarea, intelegerea si comunicarea mai eficienta cu tinerii.Vor gasi cele mai eficiente cai de deschidere a '' usilor sufletului''. Vor fi mai rabdatori si vor simti ce poate sa faca rabdarea asupra propriei persoane.Expansivitatea lor se diminueaza, nu vor mai fi cei care '' iau'' energia ci cei care o dau, o rasfrang asupra celorlalti.Rezultatele vor fi uimitoare pentru ca li se deschid oportunitati din ce in ce mai bune, se vor face mai bine intelesi de catre ceilalti, vor fi ajutati, sprijiniti, sustinuti in diverse cauze umanitare, proiecte ( mai ales pentru persoanele cu dizabilitati, copii) . Atrag si belsugul dar acesta apare ca forma de rasplata divina pentru rabdarea, toleranta si compasiunea lor fata de oameni.

RAC - Arh. HANIEL
Racii vor fi intr-o forma maxima a perceptiilor extrasenzoriale in acest an. Vor fi ghidati de arh. HANIEL, arh. cu esenta feminina, care ii ajuta sa-si deschida larg canalele de perceptie a entitatilor si mesajelor din lumea invizibila.
Este un an in care Racii incep sa simta mai mult ca niciodata ca li se indeplininesc rugaciunile, ca se materializeaza cam tot ceea ce au visat ei in legatura cu relatiile lor, cu familia, cu sentimentele lor.Se vor deschide noi porti spirituale pentru Raci, vor avansa pe aceasta cale si vor fi ajutati din plin de Divinitate ca sa paseasca cu incredere. Vor exista si praguri si trepte, dar cine nu se impiedica nu invata.

LEU - arh. JOPHIEL 
Leii vor trece prin diverse incercari in acest an. Incercarile sunt pe aspectul legat de emotiile produse de relatiile lor sentimentale, relatiile de famile. Leii au neglijat acest aspect in anii anteriori in detrimentul carierei si situatiei materiale iar in acest an lucrurile amanate de atatea ori si care se cer rezolvate ies la iveala cu repeziciune.Pentru curatarea energiilor joase, pentru echilibrarea energetica si pentru decizii corecte au nevoie de conectare cu energia naturii, a pamantului.Trebuie sa petreaca cat mai mult timp in natura, sa-si prelungeasca vacantele de relaxare pentru ca altfel vor fi predispusi la boli provocate de scaderea imunitatii.

FECIOARA - Arh. Rafael.
Arh. Rafael va impregna cu energia sa in acest an persoanele nascute in zodia Fecioarei. Nativii din Fecioara isi vor schimba modul de viata, si-l vor imbunatati in functie de prioritatile dictate de mentinerea sanatatii si a echilibrului pe toate planurile. Cei sedentari vor incepe sa faca sport, cei supraponderali vor adopta diverse regimuri alimentare menite sa reduca greutatea, cei care au practicat pana acum o forma de sport vor incerca sa-si depaseasca propriile limite participand la diverse competitii sportive.
Respectul/ iubirea fata de propria persoana va fi ridicat la rangul cel mai inalt in acest an de catre Fecioarele care s-au neglijat sub diverse forme chiar si cel legat de increderea in sine. Mesajul este sa asculte vocea sufletului si a corpului, sa respecte intuitia si sa lucreze cu propria minte pentru pace si liniste interioara.

BALANTA - Arh. ZADKIEL 
Ghidarea Balantelor in acest an vine de la arh. Zadkiel, arhanghelul purificarii. Zadkiel aduce daruri pentru balante sub forma dezvoltari clarauditiei si clarintuitiei.
Purificarea nativilor din Balanta se va face sub toate formele. Se vor purifica relatiile prin iertare si compasiune, sufletul prin iubire, corpul prin adoptarea unui regim alimentar echilibrat.Balantele care sunt firi sceptice vor fi mult mai deschise si mai receptive la ideile si mesajele primite de la persoane bine intentionate, mesaje care ii conduc pe drumul lor, chiar daca, la inceput, va exista senzatia ca acest drum este un pic ocolit.
Tot in acest an, mai ales incepand din luna martie balantele vor fi invadate de valuri de iubire, vor coplesi cu atentia lor persoanele din jur.
Cei care au avut '' o crusta pe inima'' vor scapa de aceasta pentru ca se va topi de parca nu ar fi existat vreodata.
Iubirea nativilor din Balanta este atat de mare in acest an, incat se vor impaca si cu dusmanii pentru ca vor transmite foarte multa lumina si liniste in jurul lor, ceea ce are ca efect avansarea lor pe toate planurile mai ales in plan spiritual si material.

SCORPION - Arh. Jophiel 
In acest an Scorpionii se vor simti agasati, intoxicati, lipsiti de aparare, coplesiti in fata energiilor negative din jurul lor. Pentru a se elibera vor face schimbari in mediul ambiant ( vor redecora, vor construi, vor achizitiona diverse obiecte de cult) , totul pentru a atrage energia vitala. Vor fi ghidati de arh Jophiel pentru a gasi caille si obiectele, modalitatile cele mai adecvate, cele mai potrivite scopului lor.
Scorpionii au nevoie de schimbare ca si de aer.Vor incepe sa faca schimbari si in regimul de viata incepand cu alimentatia, apoi vor schimba decorul la locul de munca sau chiar locul de munca , vor schimba si stilul in care se vor imbraca.Sunt in perioada in care se infrumuseteaza si '' gusta'' din beneficiile armoniei, al echilibrului renuntand la excesele facute in anii anteriori care au dus la degradarea sanatatii fizice si la stres.
Este anul in care vor fi ponderati fizic si mental datorita semnelor si experientelor negative capatate in 2013. Vor fi mai naturali, mai modesti, mai putin impulsivi , mai constienti.

SAGETATOR - Arh. MIHAIL 
In 2014, Sagetatorii vor trece prin cumpene legate de relatiile sentimentale, se vor simti dezamagiti sau lipsiti de siguranta in a oferi si a primi iubire.Vor fi suspiciosi fata de gesturile tandre ale partenerilor si se vor simti lipsiti de iubire.
Arh. Mihail ii ajuta sa-si focalizeze gandurile si sentimentele, sa se hotarasca asupra a ceea ce vor sa atraga asupra lor, sa-si deschida inima prin iertare si compasiune, pentru ca sunt singuri si cu sufletul greu datorita relatiilor sentimentale pierdute.Isi doresc mai mult dar trebuie sa ofere mai mult printr-o iubire detasata, fara urme de regret, fara suspiciune, gelozie, fara a cere nimic inapoi.

CAPRICORN - Arh. CHAMUEL 
Capricornii sunt pregatiti si vor fi ajutati in acest an de arh.Chamuel
( arh. iubirii) sa primeasca iubirea adevarata in viata lor. Isi vor deschide sufletul astfel incat vor simti dragostea prin toti porii. Vor fi rasfatati de Univers daca se vor elibera si se vor lasa in voia ingerilor privind relatiile interumane.Isi vor gasi sufletele pereche ( indiferent de varsta lor ) si vor renunta la principiile ''invechite'' legate de casa, familie, partener. Vor merge pe calea primirii, acceptarii sentimentelor si nu se vor mai impiedica de aspecte materiale, traditii, de opiniile celor din jur. 
Capricornii s-au maturizat in toate aspectele in ultimii ani pentru ca au trecut prin incercari dure, care le-a schimbat viziunea asupra vietii si asupra oamenilor. Nu toti cei din jurul lor sunt oamenii de incredere, de aceea in acest an ingerii ii ajuta sa selecteze cu obiectivitate relatiile incepand cu partenerul actual de viata.

VARSATOR - Arh. CHAMUEL 
Varsatorii vor da in acest an curs ideilor pe care le au de ceva timp si pe care nu au avut curajul sa le puna in practica.Vor fi ajutati de ingeri in toate aspectele legate de creativitate, vor simti ca plutesc, ca sunt liberi sa faca tot ceea ce si-=au propus in aceasta viata. Acest lucru se va intampla cu ajutorul benefic al arh. Chamuel care le deschide chakra inimii foarte larg.De aceea vor simti cat mai des nevoia de impamantare pentru a reveni la lucrurile lumesti.

Ca si Balantele, ei traiesc sentimentul pacii si al iubirii, privesc detasat toate situatiile pentru ca sunt convinsi ca iubirea este reala iar ei se simt binecuvantati s-o primeasca si s-o ofere. 

Nativii din Varsator vor fi in acest an maestrii comunicarii si ai prosperitatii. Vor trece cu gratie de toate perioadele dificile prin intelepciune si le vor transforma in experiente utile ce vor fi transmise celorlalti sub forma articolelor scrise, al mesajelor transmise pe diverse canale de comunicare ( muzica, carti etc).

PESTI - Arh. RAGUEL 
Pestii pasesc in acest an intr-o noua etapa de viata, care implica responsabilitati mai multe, angajamente mai mari dar si respect si iubire.
In acest an karma isi va face simtita prezenta in viata pestilor. Cei care au ramas cu '' datoriile'' neplatite le vor achita curand iar sufletele pereche se vor reintalni si isi vor uni sentimentele si in aceasta viata.
Echilibrarea karmei aduce cu sine si aspecte mai putin placute in cariera, in relatiile de familie, in situatia financiara dar va fi pe perioada scurta pana se echilibreaza balanta.
Arh. RAGUEL - '' Prietenul lui Dumnezeu'' , arhanghelul relatiilor ii va ajuta pe pesti sa depaseasca momentele tensionate si sa-si regasesca linistea si speranta in viata de zi cu zi.

Asa sa fie si asa este !
Multumesc ingerilor, arhanghelilor si tuturor Entitatilor de Lumina care m-au ghidat in aceasta citire!


Sursa: https://www.facebook.com/AstroParanormal/posts/434734896654611:0

2 comentarii: