vineri, 3 ianuarie 2014

Previziuni înspăimântătoare ale unuia dintre cei mai prolifici profeți ai lumii. Multe s-au adeverit

Edgar Cayce a fost unul dintre cei mai prolifici profeți ai lumii. A fost numit "profetul adormit" pentru că printr-o forță străină oamenilor obișnuiți reușea să se conecteze la o altă lume, unde putea vedea cu ușurință atât viitorul, cât și trecutul omenirii.

Edgar Cayce a fost unul dintre cei mai prolifici profeți ai lumii.
Edgar Cayce a fost unul dintre cei mai prolifici profeți ai lumii. / FOTO: www.efemeride.ro
Numeroase dintre predicțiile sale s-au îndeplinit întocmai, fapt pentru care a ajuns și a rămas în centrul atenției publice chiar și în ziua de astăzi. Cayce a devenit cunoscut în ultima perioadă a vieții sale datorită profețiilor sale cu toate că faptului că acesta scria materiale despre teologie sau medicina. Scepticii susțin că abilitățile de medium ale lui Cayce pun sub semnul întrebării răspunsurile sale cu temă religioasă.
De-a lungul timpului Cayce a făcut mai multe previziuni despre viitorul apropiat sau îndepărtat al lumii. Undele dintre aceste previziuni sunt de-a dreptul șocante, altele mai puțin. Pentru că profețiile sale sunt de-a dreptul fascinante, am alcătuit o listă cu cele mai importante evenimente pe care le-a prezis Cayce pentru lumea întreagă:

Temperaturile vor crește constant în Antarctica și Arctica, cauză pentru care se vor trezi numeroși vulcani de pe glob. Vor urma erupții așa cum nu s-a mai văzut niciodată.

Cea mai mare parte a Europei se va schimba într-o singură clipă.

Sudul Canadei nu va fi influențat de schimbările prin care va trece Terra.

Japonia se va scufunda, cea mai mare parte de costă din SUA se va regăsi pe fundul oceanului. Lumea întreagă va avea de suferit.

Porțiunea superioară a Europei se va rupe de restul continentului și va migra spre SUA.

Se vor naște mulți profeți falși care vor provoca panică în lume cu profețiile lor eronate. Aceștia se află în slujba întunericului și prin faptele lor nu fac altceva decât să pregătească lupta finală, adică Armaghedonul.

Soarele își va pierde din strălucire și atunci oamenii își vor pierde drumul spiritualității. O singură stea de pe cer va indica drumul spre lumină.

Cele mai multe dintre modificările de pe Terra vor fi influențate de ciclurile prin care va trece Soarele.

Un cutremur masiv la lovi California și abia apoi fiul tânărului rege va domni.

Mesagerul din ceruri va apărea și atunci oamenii trebuie să decidă pe ce drum vor apuca.

Drumul către Atlantida începe din Binimi. Atunci când va fi descoperit se vor afla numeroase dintre secretele atlanților.

Egiptul este centrul spiritual al lumii. În jurul acestei forțe s-a clădit întreaga civilizație umană.

Un preot din Arabia sau Tibet va veni pentru a-i învăța pe oameni misterul stelelor și va însămânța o nouă viziune asupra spiritualității.

Schimbarea polilor va influența decisiv viața pe Terra. Cele mai multe dintre animale o să dispară, iar viața omului se va schimba dramatic.

Doar celor inițiați li se vor deschide porțile orașului misterios, care va apărea de nicăieri. Ceilalți nici nu îl vor putea vedea măcar.

Dacă omenirea vrea să evite distrugerea, trebuie să se întoarcă la modul natural de viață. Aceasta este singura opțiune pentru evitarea dezastrului total.

Atunci când va începe era celui de-al cincilea Soare (după ziua de 12 decembrie 2012) va începe o nouă era marcată de cele mai multe schimbări. Doar cei care vor ține pasul și vor înțelege că schimbarea face parte din viață, vor ajunge să experimenteze cele mai deosebite sentimente și trăiri, adică viața în esența sa.

Oamenii vor putea să trăiască mai mult decât în prezent. Această descoperire va arunca omenirea într-un alt proces al evoluției.
Citeşte mai mult efemeride.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu