vineri, 3 ianuarie 2014

Horoscopul săptămânii 6-12 ianuarie

Horoscopul saptamanii 6-12 ianuarie

Citește și descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna 6-12 ianuarie:
Berbec
Atât pe plan amoros cât și pe cel al carierei, îți vei schimba cu ușurință părerile și vei deveni campioană la a încălci până și cele mai simple lucruri. Din fericire, situația este trecătoare și nu va dura foarte mult. Chiar dacă abia s-au încheiat Sărbătorile de iarnă, vei fi tentată să-ți faci deja planuri de vacanță. Ai grijă să nu amesteci sentimentele cu banii, vei avea de pierdut. De asemenea, gândește-te de două ori înainte să împrumuți sau să ceri bani cu împrumut de la prieteni.
Taur
Ai mare grijă de sănătatea ta, însă ferește-te să devii ipohondră, care este o boală la rândul ei. Ia medicamente doar dacă ai nevoie cu adevărat cu ele și neapărat după ce consulți un medic. Vei simți o nepotrivire între obligațiile pe care le ai și ceea ce ți-ai dori să faci cu adevărat. În schimb, pe plan profesional nu vei întâmpina niciun obstacol. Este bine să porți doar discuții profesionale cu colegii, pentru a te feri de unele certuri care ar putea apărea.
Gemeni
Pe plan profesional, există mari șanse să se petreacă evenimente neașteptată. Chiar dacă te vei simți descurajată, nu lua decizii pripite și în niciun caz nu demisiona fără să ai o plasă de siguranță. Ferește-te de excese, mai ales în ceea ce privește fumatul și consumul de alcool. E bine să fii prudentă și să nu te iei decizii la nervi.
Rac
Conjunctura astrală va face ca nervii să-ți fie întinși la maximum. Vei trăi cu senzația că o activitate pe care o întreprinzi este sortită eșecului, iar asta va face ca moralul tău să fie la pământ. Este posibil să te simți săptămâna aceasta atrasă de o persoană care te va fascina. Ai grijă în ceea ce privește finanțele tale: evită problemele financiare care ar putea să te pună în situații neplăcute. Evită și să cheltuiești mulți bani pentru a-ți satisface capriciile.
Leu
Vei tânji după o relație amoroasă care nu-ți va pretinde foarte multe angajamente și nu va avea viitor. Îți va fi pe plac însă, așa cum este firesc, nu îți vei pune mari speranțe în ea. Va fi o bucurie de moment pe care consideri că o meriți.
Fecioară
Conjunctura astrală te va face să intri într-o ușoară depresie, iar ciocolata poate fi remediul perfect. Ai grijă însă să nu exagerezi! Pe plan profesional, va fi o săptămână frustrantă. Vei avea multe obligații și sarcini de îndeplinit, iar singura soluție pentru a o scoate cu bine la capăt este să fii extrem de ordonată și să-ți stabilești anumite priorități.
Balanță
Pentru a avea grijă de inima ta și a preveni unele probleme cardiace, încearcă să faci jogging când timpul ți-o permite. Conjunctura astrală este favorabilă pentru planul carierei, însă circumstanțele nu sunt potrivite pentru realizarea unor proiecte mărețe. Cel mai bine este să te ții săptămâna aceasta de sarcinile tale de rutină și să le duci la îndeplinire până în cele mai mici detalii.
Scorpion
Te vei simți agresată de o prietenă care te copleșește cu sfaturi, iar cea mai bună soluție este să-i spui direct în față să înceteze. Vei avea unele realizări pe plan profesional, însă există riscul să te enervezi și să îți pierzi cumpătul. Nu lăsa emoțiile să îți întunece judecată și comportă-te într-un mod cât mai diplomatic.
Săgetător
Pe plan profesional, vei avea o săptămână agitată și încărcată de probleme. Luna îți va exacerba impulsurile sexuale și, dacă ești căsătorită, vei fi tentată să ai o aventură extraconjugală. Apelează la voința ta puternică nu pentru a-ți anihila instinctele, ci pentru a le ține sub control mai bine.
Capricorn
Este o perioadă în care se pot petrece atât lucruri plăcute cât și neplăcute. Vei fi susținută când vei dori să iei decizii, însă există posibilitatea să apară totuși unele probleme în ceea ce privește viața ta sentimentală. Prioritatea ta de căpătâi va rămâne familia.
Vărsător
Evită să fii prea posesivă și intransigentă cu membrii familiei tale și, dacă ai, oferă-le copiilor tăi mai multă libertate. Conjunctura astrală îți va amplifica instinctele sexuale în această perioadă, așa că ai grijă să nu cazi pradă tentației și să regrerți mai târziu.
Pești
Sprijinul primit din partea prietenilor va fi de mare ajutor pentru tine. Vei constata cu bucurie că te poți bucura de devotamentul lor și asta te va încuraja să le faci confidențe. Ai grijă, pe planul carierei pot apărea multe capcane. Pe plan financiar, nu te aventura să faci investiții riscante cu gândul la câștiguri mari și facile: rezultatele vor fi catastrofale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu