joi, 16 august 2012

Integrarea - a patra etapa a evolutiei spirituale si ascensiunii


Fazele evolutiei spirituale si ascensiunii

1. Deziluzia

2. Angajamentul de a evolua

3. Purificarea

4. Integrarea

5. Asimilarea Noilor Energii

6. Transmutatia

7. Transfigurarea

8. Resurectia

9. Ascensiunea


Discutam despre a 4-a etapa: Integrarea


Pe masura ce omul a invatat sa isi accepte aspectele pe care le-a negat in trecut, diferitele nivele si dimensiuni ale sufletului incep sa se integreze intr-un sens holistic, de intreg. Omul se elibereaza de judecati si isi simte cu adevarat eterna inocenta, chiar daca tipare emotionale si mentale vechi il mai fac sa uite din cand in cand. 

O parte importanta a procesului acceptarii de sine consta in intelegerea faptului ca aspectul uman nu va fi niciodata perfect in acelasi mod ca aspectul Divin, dar trebuie sa i se permita sa fie asa. El trebuie adus intr-o stare de iubire neconditionata si primit cu bine in Inima Fiintei.

In prezent, oamenii sunt in proces de integrare, pe masura ce din ce in ce mai multe aspecte ce au fost in intuneric ies la suprafata, deschise Luminii. Pe masura ce vinovatia si negarea se dizolva, aceste zone intunecate ale psihicului si ale celor 6 corpuri dense (fizic, emotional, mental, astral, eteric, cauzal) incep sa vibreze din nou, marind campul energetic personal. Pe masura ce intensitatea campului creste, Programul Maestru al Ascensiunii este activat si incepe procesul ascensiunii fizice in corp nemuritor.

Pana acum am studiat etapele evolutiei spirituale, dar in urmatoarele mesaje vom intra in detaliile incitante ale stadiilor procesului ascensiunii fizice in corp cristalin nemuritor.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu