joi, 16 august 2012

Interviu cu un extraterestru (5)

[urmare din partea a patra]

Extrem de focalizaţi

Sunt foarte multe feluri iscusite prin care vă creaţi constant restricţii vouă înşivă. Aceasta provine din faptul că acum mult timp în urmă aţi ales, ca şi constiinţă de grup, să fiţi extrem de focalizaţi în materialismul fizic. 

Odată cu acea alegere, în primul rând a venit şi capacitatea de a uita că voi eraţi creatorii propriei realităţi. Aţi jucat jocul uitării mii de ani. Acum vă amintiţi; vă treziţi, clipind din ochi şi zicând: "Oh, există mai mult de-atât; acum îmi aduc aminte că eu am început acest joc. Am iniţiat acest ciclu acum foarte mult timp în urmă; am ajuns acum la sfârşit. E timpul să trec la un nou ciclu al bucuriei, amintirii şi creativităţii." Această alegere pe care o faceţi, această conştientizare e motivul pentru care eu, şi alţii ca mine, putem acum să comunicăm cu civilizaţia voastră.

În timp ce v-am observat societatea de mii de ani, am ştiut că aveam de aşteptat până când veţi fi epuizat jocul negativităţii pe care l-aţi explorat de-atâta vreme; iar acum l-aţi finalizat. Această viaţă de acum e reprezentativă pentru era transformării. Această viaţă de acum e cea pe care aţi aşteptat-o de sute de mii de ani. 

Aceasta ESTE viaţa ce vă transformă! Se desfăşoară acum în formă accelerată de aproximativ 40-50 de ani pe planeta voastră; va mai continua în formă accelerată încă aprox. 40-50 de ani. Sunteţi de-a dreptul în mijlocul erei transformării: punctul central - 1987. De fapt, sunteţi foarte aproape de a vă transforma într-o planetă foarte puternică, paşnică şi creativă.

Am vrea să înţelegeţi că, chiar dacă lumea voastră pare să treacă printr-o mare dezordine în prezent, puteţi să reţineţi asta: transformarea nu e produsul mediocrităţii! Faptul că aţi fost atât de puternici în latura negativă, este un indicator pentru cât de puternici puteţi fi pe latura pozitivă. 

Haideţi să ne imaginăm că aţi luat un elastic şi că l-aţi întins mult, mult în adâncurile limitării şi negativităţii, atât de mult pe cât era posibil să-l întindeţi. Acum sunteţi gata să luaţi în calcul şi explorarea laturii pozitive. Ce credeţi că se va întâmpla când îi veţi da drumul acelui elastic? Va porni foarte rapid şi foarte departe înspre latura pozitivităţii.

Acesta e pragul pe care vă aflaţi, ca şi civilizaţie, în acest moment pe planeta voastră. De aceea mulţi dintre voi pot fi neîncrezători şi să spună: "Ei bine, ce vrei să spui cu 40 de ani? Doar atâta va dura? Vom deveni o planeta unificată în doar 40 de ani? Dar am pierdut mii de ani că să ajungem în acest punct!"

Dacă ne uităm la o medie generală a ratelor combinate cu care progresaţi cu toţii individual, pentru majoritatea voastră vor fi deajuns cam 20-25 de ani. Din punctul nostru de vedere, după cum citim acum energia, cu fiecare zi din timpul vostru, se fac atâtea conexiuni către diferite nivele din constiinţa voastră pe câte se făceau acum 10 ani în 1-3 ani. Asta e ritmul vostru de accelerare.

Această accelerare este unul dintre motivele pentru care o parte din noi am fost în ultima vreme ieşiţi în spaţiu! Da! Purgatoriul se desfăşoară în plină forţă. Tranziţia, schimbarea de viteză tocmai are loc. De aceea mulţi dintre voi au senzaţia că merg cu frâna de motor... Nu aveţi motorul pornit.

- Bashar, noi suntem cea mai puţin avansată planetă pe care ai întâlnit-o?

- Staţi liniştiţi fiindcă civilizaţia voastră nu e cea mai puţin avansată din Univers. Există multe civilizaţii ce trec prin propria lor transformare; sub nicio formă nu sunteţi ultimii pe scara ierarhică.

Totuşi, sunteţi una dintre civilizaţiile cele mai puternic focalizate şi mai accelerate pe care le-am întâlnit vreodată. Ceea ce înseamnă că aţi experimentat un grad mult mai mare de limitare într-un mod mult mai rapid faţă de aproape orice altă civilizaţie de care ştim. Cu alte cuvinte, le-aţi făcut pe toate. Aproape că nu mai există niciun alt mod prin care să poţi explora ideea limitărilor pe care le-aţi început acum câteva mii de ani.

Odată ce veţi constientiza că integrarea creşte în progresie geometrică mai mare şi că este unificată, veţi înţelege că tot ce e necesar, după cum spuneţi, e o clipită ca să realizaţi orice doriţi să realizaţi – atunci când doriţi cu-adevărat şi când vă rearanjaţi priorităţile.

În acest moment daţi-ne voie să vă împărtăşim o mică poreclă pe care v-am dat-o mulţi dintre noi. Vă rog să înţelegeţi că nu e intenţionat sub nicio formă ca acest nume să fie în sens peiorativ... Sincer! Dar ideea e că noi, şi multe alte civilizaţii ce ştiu de voi, v-am numit MAEŞTRII LIMITĂRII.

Realizaţi, vă rog, că ciclul limitării , ce a fost iniţiat de cultura voastră cu-atât de mult timp în urmă, a determinat şi un efect neaşteptat. Acest efect neaşteptat a fost capacitatea – odată ce v-aţi închis în materialism dintr-un anumit punct de vedere – capacitatea de-a uita că voi aţi făcut-o de la început şi că puteati ieşi din asta în orice moment alegeaţi. 

Asta intră în categoria a ceea ce aţi putea numi "clenciul-22" în limbajul vostru. Ideea e că un anume grad de experienţă a limitării, o anume focalizare pe limitare, aduce automat cu ea capacitatea de-a uita că de fapt voi aţi creat-o de la început. Deci, odată ce v-aţi încuiat în acest ciclu al limitării şi focalizării ca fiinţe fizice, a trebuit să trăiţi apoi rezultatul firesc al impulsului pe care l-aţi generat acum mult timp. [continuare în partea a şasea


Sursa: aim.edu.tc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu