luni, 2 septembrie 2013

4 puternice calitati ale oamenilor pozitivi

Gandeste-te la oamenii pozitivi si fericiti pe care ii cunosti. Daca poti numara mai mult de cinci, este semn ca si tu esti unul dintre ei. Deoarece oamenilor pozitivi le place saoamenii pozitivi fie printre oamenipozitivi!
Sunt norocos sa am cativa in jurul meu, si observatiile mele asupra lor m-au ajutat sa identific calitatile cheie care ii fac sa ii inspire pe altii si o sursa de bucurie pentru cei din jur. Aici este aceasta scurta lista:
Ei sunt ceea ce aleg: fie cartile lor, filmele, orele de relaxare; oamenilor pozitivi le place sa “consume” material bun. Aceasta ii ajuta sa aiba ganduri bune, sa vine cu idei proaspete, si sa stea departe de chestiile toxice si negative.
Ei sunt ceea ce sunt: oamenii negativi merg purtand masti; oamenii pozitivi isi poarta inima la rever. Lor le place ceea ce sunt si se bucura de ceea ce au. Aceasta absenta a insecuritatii declanseaza un minunat ciclu: ei sunt gata sa dea mai mult, deci primesc mai mult, si intotdeauna au fericire suplimentara de oferit!
Lor le place sa invete: de 10 ori din 10, vei vedea o persoana pozitiva, fericita plina de pofta de viata si sete de invatare. Si nu vorbesc de educatia formala. Oamenii pozitivi sunt aceia care stiu cat de entuziasmanta si plina de posibilitati poate fi lumea. Ei nu pot sa astepte pentru a o explora si a o imbogati. Fie ca este vorba de arta, gatit, fotografierea unei scene, sau de incercarea unei reparatii mecanice – ii vei vedea intotdeauna dornici sa incerce ceva nou!
Ei apreciaza lucrurile simple: doi oameni privind apusul. Unul vede inceputul noptii si incepe sa se ingrijoreze pentru ziua de maine. Celalalt, care are si el termene de atins, isi acorda o clipa de ragaz pentru a se bucura de frumusetea cerului. Lucrurile, evenimentele si situatiile sunt adesea destul de similare cu oamenii – modul in care noi raspundem la acestea ne face fericiti sau nu.
Acum iti poti pune intrebarea: Sunt eu unul dintre acesti oameni? 
Surse pentru acest articol cuprind:
http://www.care2.com/greenliving/4-powerful-qualities-of-positive-people.html - pozitivi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu