luni, 2 septembrie 2013

SEMINTE STELARE – CE REPREZINTA ELE?




Dragii mei,



Asa cum am promis intr-un articol anterior, revin acum, asupra ideii de „seminte stelare”.


Ce numim SEMINTE STELARE?


Sunt acele spirite, care au avut in vietile anterioare intrupari prin diferite sisteme stelare din galaxie, iar acum sunt intrupate pe Pamant. Sunt niste calatori prin spatiu.


Din aceste considerente, exista cateva caracteristici pentru cei ce se incadreaza la aceasta categorie:


· Detin in interior coduri care, pe masura evolutiei spirituale, se activeaza treptat, permitand celor ce le poarta, sa devina niste buni captatori de informatie, primita prin channeling.


· Cu siguranta, in vieti anterioare, au trait si in lumi cu nivel vibrational mult mai inalt decat Terra, astfel incat, acum, in aceasta intrupare, isi folosesc cunoasterea inmagazinata in mare parte la nivel subconstient, in scopul de a ajuta la transformarea si la ascensiunea acestei planete. Acesta este motivul principal pentru care s-au intrupat aici, ca sa ajute. Este foarte posibil ca multe dintre aceste spirite sa mai fi trait candva experienta inaltarii, pe alte planete.


· Au o foarte buna intuitie si bune capacitati telepatice.


· Nu stiu cati dintre noi au incercat sa faca o incadrare in niste categorii, ale actiunilor care se fac in scopul pregatirii terenului pentru ascensiune, dar ne dam seama ca sunt trei tipuri de conlucrari:


1. Conlucrarea cu entitatile extraterestre aflate la un nivel de evolutie spirituala, net superior fata de cel al Pamantului. Aici incadram pe membrii componenti ai Federatiei Galactice (organism al Caii Lactee) si ai Consiliului Andromeda (organism al galaxiei Andromeda), cu care pamantenii au cele mai frecvente comunicari. Aceasta nu inseamna ca nu suntem ajutati si de fiinte extraterestre din alte galaxii. De unele nici nu am auzit, sunt foarte departe, nu avem evolutia tehnica necesara ca sa putem sti de ele. Dintr-o comunicare avuta cu Ashtar Sheran, atunci cand un meteorit a lovit Pamantul, in primavara acestui an, in Rusia sau Ucraina, nu mai stiu exact, am aflat ca acesta a fost faramitat in bucati, dintr-o nava a unor entitati extraterestre venite dintr-o galaxie de al carei nume nu am auzit pe Terra. Federatia Galactica a solicitat ajutorul acestor entitati extraterestre, deoarece am inteles ca era un element cheie in aceasta actiune, ce depasea dotarile din cadrul Federatiei. Era nevoie de ceva mai performant.


2. Conlucrarea cu spiritele evoluate ale Pamantului, cu Maestrii Inaltati sau cu Sfintii (entitati fara corp fizic ce au fost intrupate candva pe Terra), cu Maestrii Shamballei si a altor lumi intraterestre (aici vorbim despre entitati si cu corp fizic si fara), cu gardienii terestri (dragoni sacri, spirite pazitoare ale unor locuri de mare importanta energetica, zane, spiridusi, spirite ale naturii etc.). Acestia conduc actiunile in scopul scoaterii la suprafata si la nivel de cunoastere, a multor lucruri ce exista ca si mostenire stramoseasca pe Terra si sunt ascunse.


3. Conlucrarea cu Entitatile Angelice, cu Fondatorii, cu Inalte Fiinte de Lumina reprezentante ale Ierarhiei Divine, iar actiunile din aceasta categorie sunt cele menite sa deschida capacitatea de iubire neconditionata, de iertare, de compasiune.


Semintele stelare se particularizeaza prin faptul ca actioneaza simultan pe toate cele trei planuri. Urmaresc stabilirea echilibrului perfect sau a asa-numitului triunghi sacru. Nu o singura data am scris de-a lungul timpului ca atunci cand am intrebat Cerul, cand se vor aseza toate lucrurile la locul lor, astfel incat sa fie pace, bucurie si armonie, drept raspuns am primit, un cerc impartit in 3 cadrane egale, sau cum l-am asimilat eu – un simbol al firmei Mercedes. Raspunsul era de fapt acela ca totul va fi in ordine cand va fi desavarsit acest triunghi sacru, sau cu alte cuvinte, atunci cand Terra va avea contacte naturale, firesti, cu toate cele 3 zone, in deplina armonie si stabilitate.





Exista foarte multi oameni pe Pamant ce actioneaza acum pe un singur plan din cele trei. Acestia pot fi spirite intrupate cu mari misiuni spirituale, fara sa fie seminte stelare, sau pot fi seminte stelare ce nu si-au inceput inca misiunile pe planurile celelalte.


Exista de asemeni foarte multi oameni care simt ca nu au inceput nici o misiune, sau poate ca nici macar nu se gandesc la asa ceva. Si in cazul lor, putem gasi multe seminte stelare, care fie sunt prea tineri, chiar copii, fie nu a sosit vremea pentru misiunile lor.


Oriunde ne-am incadra fiecare dintre noi, important este sa intelegem ca nu am venit pe Pamant, in aceste timpuri, intamplator. Au avut spiritele noastre niste planuri atunci cand au ales sa se intrupeze aici. De aceea devine esentiala stabilirea conexiunii cu Sinele Divin Superior, astfel incat sa putem intelege la nivelul planului constient, actiunile si dorintele Sale. Stiu ca sunteti multi cei ce va intrebati chiar in acest moment: ”Ok, imi doresc sa am stabilita conexiunea cu Sinele meu Divin Superior, dar cum sa fac?” In viata de zi cu zi, cum procedati cand vreti sa va cunoasteti cu cineva, sa ii stiti gandurile, intentiile? Intrati in vorba cu acea persoana, comunicati. Cati sunteti cei ce vorbiti cu Sinele vostru Divin Superior, IN FIECARE ZI? Nu trebuie decat sa vi-l imaginati ca pe cel mai de nadejde prieten, caruia aveti incredere sa ii spuneti si bunele si relele, sa ii povestiti, sa ii cereti ajutorul si sfatul. Puteti sa ii dati si un nume, care va este drag. Dupa aceea, nu va ramane decat sa fiti foarte atenti la gandurile ce va vin in cap si eventual sa le notati intr-un caiet. Sinele Divin Superior va poate raspunde si prin vise. Si pe acestea este bine sa vi le notati, mai ales daca stiti ca nu le puteti tine minte. Cand va aflati intr-un impas, puteti apela la acest caiet, deschizandu-l intamplator intr-un anumit loc. Poate ca Spiritul vostru Divin Superior, v-a si dat raspunsul de rezolvare la acea problema, despre care El stia de multa vreme ca urmeaza sa vina.

Incredere si antrenament zilnic. Aceasta este cheia succesului in orice domeniu. Acest lucru este valabil si in relatia cu Sinele Divin Superior.



Doamne ajuta si spor la toate! 

Si un videoclip care pe mine ma conduce intr-o conexiune deosebita cu fratii stelari si il ascult deseori cu mare placere!










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu