luni, 2 septembrie 2013

Horoscopul lunii septembrie 2013

BERBEC
De cand Uranus iti este musafir, esti in centrul evenimentelor pe toate planurile cuprins de energie maxima, dar totusi ai grija spre ce o canalizezi. Marte din Leu te va sustine toata luna in tot ce vrei sa realizezi, combinatia de energii planetare generand ambitie, vointa, pasiune, creativitate. Totusi, pe cat de energizat esti, pe atat esti si de sensibilizat, pentru ca toata luna esti direct vizat de careul dintre aliatul tau Uranus si Jupiter care se afla in Rac, ceea ce te poate face sa te manifesti adeseori haotic, incat nu ar fi deloc de mirare sa fii mai tot timpul capricios, oscilant, sensibil din punct de vedere emotional.
E o perioada plina de evenimente in plan sentimental, in cele doua zodii care patroneaza sentimentele si relatiile tale avand loc o reala vanzoleala astrala. De exemplu in Leu, zona iubirii, se va afla toata luna Marte, chiar patronul tau zodiacal, semn ca iubirea este unul din planurile cele mai favorizate, in care te poti manifesta cel mai bine. Ca te indragostesti din nou sau ca iubirea deja existenta prinde si mai mult contur, alimentata de mai multa pasiune, se poate vorbi de o perioada de exceptie in care ai toate motivele sa fii multumit de ceea ce ti se ofera sau de ceea ce investesti in amor.
Trigonul dintre Marte si Uranus ce se formeaza aproape toata luna iti este aliat, deoarece reusesti sa te pui bine in valoare, te poti remarca in ochii unei persoane care te atrage sau vii cu tot felul de initiative de succes in relatia de suflet. Nu ti se ofera, insa, nimic pe tava, deci auspicii bune sunt, dar trebuie sa si depui niste eforturi pentru a obtine ceea ce se vede la orizont. Doar la final de luna se mai strica un pic atmosfera aceasta tonica, deoarece Venus si Marte, cele doua planete ale vietii in doi, intra in conflict, deci perioada idilica si romantica mai are si hopuri de trecut. Si in casnicie totul e mai animat, mai ales in a doua parte a lunii, deci poti profita de aerul de noutate care se resimte.
Balanta – zona casniciei pentru tine – intra in prim plan datorita lui Venus, care se afla aici pana pe 11, lui Mercur, care viziteaza zona intre 9-29, sau Soarelui, care, dupa 23, se instaleaza aici pentru o luna. Comunicarea in cuplu pare sa se strice din cauza unui aspect rarisim, ce se formeaza luna aceasta, si anume marele careu dintre Mercur, Pluto, Uranus si Jupiter, tu fiind de data aceasta fitilul care aprinde bomba cu o vorba sau un gest, deci ai grija! Finalul de luna devine de-a dreptul suparator, pentru ca intri intr-o combinatie astrala nefasta ce poate dezechilibra major multe planuri ce pareau sa se fi asezat pe un teren bun. Ceva sare in aer si dispare si armonia, si intelegerea, si o multime de aspecte ce pareau bine conturate in viata ta, deci pregateste-te de cateva zile de haos in care chiar tu esti butonul declansator! Daca pui intotdeauna in prim plan valorile sufletesti dintre voi, orice problema se rezolva, deci profita de trigonul superb dintre Mercur si Neptun din zodii de apa care iti cere sa apelezi la o vorba buna, la diplomatie, la compromisuri, pentru a restabili ordinea intre voi, reparand ceea ce marele careu destabilizeaza.
Si serviciul te preocupa mult, deoarece Soarele si Mercur trec luna aceasta prin zona dedicata sarcinilor profesionale de zi cu zi, ceea ce te transforma intr-un executant solitor, sarguincios, responsabil. Prima jumatate a lunii este excelenta pentru tine, deoarece Soarele primeste un plus de energie, de pasiune, de profunzime de la Jupiter printr-un trigon de zile mari, ceea ce poate genera succese sau macar acel sentiment puternic al muncii implinite. Poate succesul nu e palpabil, nu e concret, calculabil, dar ceea ce simti in adancul sufletului atunci cand te ocupi de sarcinile de serviciu conteaza cel mai mult. Lucrezi cu placere si cu emotie, iar roadele muncii tale iti plac.
Cariera, per ansamblu, este mai zbuciumata, pentru ca Pluto, cel aflat de cativa ani buni in zona pozitiei tale profesionale, este puternic provocat de marele careu de pe cer, semn ca mai apar hopuri de trecut, lectii de invatat, critici de asumat, dar chiar tu esti cel care ia niste decizii prin care arati ca esti dispus sa faci unele schimbari majore in plan profesional. Uranus te imbie sa faci modificari si, de voie sau de nevoie, e timpul sa incepi sa te gandesti serios la ele, dar analizeaza atent. Nu te grabi la concluzii!
Pentru ca zona banilor este lipsita de tranzite si de aspecte majore, se poate vorbi de o luna banala, linistita, fara nimic iesit din comun. Bugetul pare protejat, fara sa se abata nimic major peste acest sector al vietii, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa-l tii sub control, mai ales in jur de 23 septembrie.

TAUR
Pentru ca zona banilor este lipsita de tranzite si de aspecte majore, se poate vorbi de o luna banala, linistita, fara nimic iesit din comun. Bugetul pare protejat, fara sa se abata nimic major peste acest sector al vietii, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa-l tii sub control, mai ales in jur de 23 septembrie.
Totusi, zona sentimentelor este printre cele mai animate, pentru ca Fecioara, zodia care acopera casa iubirii in cazul tau, primeste in vizita si pe Mercur pana pe 9, si Soarele pana pe 23, semn ca pot avea loc unele evenimente linistitoare, calme, bine asezate. Aspectul cel mai interesant are loc in prima jumatate a lunii, pentru ca Soarele, bine amplasat in Fecioara, primeste de la Jupiter din Rac un aspect excelent si rar, ceea ce va crea o buna punte de legatura intre parteneri.
E un moment bun pentru casatorii, pentru a intalni pe cel cu care ai putea forma un cuplu, sau macar de a pune tara la cale pe indelete, stand fata in fata cu jumatatea ta si discutand despre cele mai marunte aspecte ale vietii de cuplu, dar care va fac amandurora placere. Multe evenimente firesti sar marcante pentru viata in doi se pot petrece acum: conceperea unui copil sau macar discutia despre a avea unul, o nunta sau o cerere in casatorie, mutare impreuna sub acelasi acoperis sau discutia despre o astfel de eventualitate, ca atare viata de cuplu capata un aer firesc si tihnit, pe care amandoi il apreciati la maxim. Intrarea lui Mercur in Scorpion, la final de luna va fi un atu excelent pentru o comunicare serioasa intre parteneri, bucurandu-va totodata de senzualitatea lui Venus, profunzimea lui Saturn si atentionarea Nodului Nord, toate intalnindu-se in acelasi timp in acest sector al vietii tale: casnicia, semn ca e o perioada cu evenimente marcante, de destin, de cursa lunga, deci nu te poti juca.
Ai multe de facut la serviciu, programul e incarcat, si adeseori e agitatie mare la locul de munca. In Balanta, zona serviciului pe harta ta, se afla si Venus pana pe 11, si Mercur intre 9-29, si Soarele dupa 23 septembrie, semn ca nu vei sta degeaba toata luna, avand mereu ceva de rezolvat, mai ales ca, per ansamblu, atmosfera e cam tensionata de aspectele planetare in care este implicat jobul. Esti foarte preocupat de sarcinile de serviciu, dar nu toate merg ca pe roate, dezechilibre aparand la fiecare pas.
Apar rivalitati ce se manifesta agresiv, conflicte de idei si pareri, expuse in cel mai sever mod, neintelegeri in care tu pici la mijloc, fara a avea vreo putere de redresare asupra lor. Cum toata luna se resimte cate o opozitie sau cate un careu care cuprinde si zona profesionala, se poate vorbi de o perioada foarte dificila, complicata si enervanta pentru o persoana care iubeste atat de mult linistea si lucrurile bine asezate. Rabdarea ta are si ea o limita, deoarece finalul de luna te poate gasi nervos la culme, desi toata luna ai incercat sa te abtii sa nu rabufnesti.
Pentru ca zona banilor este lipsita de tranzite si de aspecte majore, se poate vorbi de o luna banala, linistita, fara nimic iesit din comun. Poate doar in jur de 25-26 septembrie apar unele provocari sau oscilatii nu tocmai bune, semn ca trebuie sa ai grija cum manevrezi banii, ce semnezi, ce acorduri stabilesti, pentru ca nu toate discutiile cu tenta financiara de luna aceasta sunt de bun augur.

GEMENI
E liniste si pace in zodia ta luna aceasta, semn ca nu esti, neaparat, printre actorii principali pe scena vietii, desi, pe unele planuri ale existentei, tu esti printre cei mai provocati.
De exemplu in plan sentimental e multa actiune, pentru ca pe aici trec, una cate una, trei planete: Venus iti aduce romantism si frumusete pana pe 11, apoi patronul zau zodiacal Mercur agita apele intre 9-29 iar Soarele vine sa faca si el ordine printre sentimente dupa 23 septembrie.
Dar, in iuda multiplelor tranzite prin zona iubirii, nu e chiar si o perioada fericita sau placuta, de vreme ce planetele de aici sunt implicate in aspecte dintre cele mai dificile si capricioase – mai ales in a doua jumatate a lunii – ce pot genera: neintelegeri intre parteneri, gesturi si vorbe impulsive, discutii agresive, ce atrag atentia ca ati cam uitat amandoi de amabilitate, de reciprocitate, de diplomatie. Uneori dati amandoi impresia ca nici iubire n-ar mai fi, dar este doar o proba de incercare in care trebuie sa demonstrati ce mai simtiti unul pentru altul. Daca dragoste nu mai e, atunci unele relatii se pot termina dureros luna aceasta… desi, finalul de luna este aliatul tau de nadejde pentru a restabili linistea si atmosfera romantica dintre voi, cu mari sanse de impacare si calmare a spiritelor atat de agitate.
Esti, de ceva vreme, extrem de preocupat de job, de sarcinile de serviciu, fiind planul care cere cel mai mare consum de energie si concentrare din partea ta. Luna aceasta, atentia ta creste si mai mult asupra aspectelor legate de locul de munca, pentru ca aceasta va fi terenul comun in care isi vor da intalnire mai multe planete care joaca fiecare un rol in viata ta. Saturn si Nodul Nord deja erau aici, in Scorpion, de cateva luni, dar si Venus tranziteaza zona dupa 11 septembrie iar in ultimele zile ale lunii li se alatura si Mercur, nimeni altul decat patronul tau zodiacal, punand astfel accentul lunii pe sarcinile de serviciu. Nu e deloc linistita, nici usoara perioada, Scorpionul, care acopera zona locului de munca, intrand, luna aceasta, in foarte multe aspecte tensionate ce vor transforma jobul in cea mai mare provocare a lunii, si cu bune, si cu mai putin bune.
Aici trebuie sa aiba loc unele evenimente marcante – poate mai ales pe la mijlocul lunii cand va avea loc o conjunctie tripla de zile mari, aspect de care nu ai mai avut parte poate niciodata anterior! – urmate de o linistire a atmosferei, de o clarificare a multor aspecte profesionale care pareau sa o fi luat razna, generand tensiuni, conflicte, razboaie de orgolii, lupte de suprematie. Profita, deci, de ultima parte a lunii pentru a recupera ceea ce ti se cuvine la serviciu si de a-ti demonstra valoarea. Usor nu va fi, luptele se mentin, dar esti printre cei mai bine sustinuti astral de planete cu impact maxim. Imaginea ta profesionala, cariera, ascensiunea ta mai primesc acum o caramida la temelie, pe care se va ridica mai apoi ceea ce vei numi realizarea ta profesionala deplina. Incet-incet, te apropii de un vis!
Planul financiar atrage spre el cele mai multe dar si mai contradictorii energii astrale. Si Jupiter si Luna Neagra sunt aici de ceva vreme, semn ca banii tai sunt pe un teren destul de subred, in care norocul si ghinionul merg umar la umar, nestiind niciodata care din ele va prelua conducerea, deci nu te bucura atat de tare ca Jupiter te sustine. Nu e chiar atat de puternic aici. Nu e momentul! Inceputul si finalul de luna sunt ceva mai norocoase, dar undeva in a doua decada stai departe de orice decizie financiara cu impact major asupra bugetului familiei. In acest interval, ghinionul pare sa devina dominant, din cauza multiplelor aspecte negative in care sunt implicate cele doua elemente astrale amplasate in zona banilor pe harta ta.
Mare grija, asadar, pe ce dai banii, pentru ca ai putea face mari greseli ce vor genera un haos in bugetul tau sau al familiei! Mijlocul lunii poate pune capac, cu un mare risc la orizont, deci fii atent ce decizii financiare iei, ce semnaturi lasi pe acte, ce conditii contractuale accepti sau ce cumperi. Esti sigur ca ai nevoie de acele lucruri chiar acum? Ai putea fi tentat sa cumperi ceva in prima parte a lunii, dar spre final de luna e posibil sa regreti ca nu ai analizat mai atent oportunitatea investitiei. Daca e sa cumperi ceva, opreste-te la strictul necesar sau la lucruri care iti trebuie neaparat acum, deci uita luna asta de capricii, de placeri trecatoare sau de ispite.
RAC
E clar ca tu esti vedeta acestui an, dar nu inseamna ca esti si printre cei mai favorizati, pentru ca viata ta acum e ca un roller-coaster, acum esti sus, acum esti jos, acum razi, acum suferi, deci e greu de spus daca e o perioada buna sau rea pentru tine… Probabil ai parte de ambele fete ale monedei in acelasi timp. Toata luna e complicata, ciudata, tensionata, poate doar spre final de septembrie sa incepi sa descoperi si partea buna a lucrurilor, deoarece esti direct implicat intr-o gramada de aspecte planetare complicate.
Planetele din zodia ta, Jupiter si Luna Neagra, vor intra in conflict cu Pluto in prima decada, apoi cu Uranus, desi pe parcurs mai sunt si cateva momente de respiro in care mai-mai ca ai spune ca totu-ti merge bine, deoarece trecerea Soarelui prin Fecioara ca si tranzitul lui Venus in Scorpion, tie iti prieste. Binele tine o zi – doua, dupa care iar intri intr-un circuit in forta de provocari interesante.
Deja te-ai obisnuit cu faptul ca iubirea este unul din planurile cele mai serioase ale acestui an, iar luna aceasta parca accentul cade si mai mult asupra acestui domeniu al existentei, deoarece in zona dedicata iubirii se vor aduna, pe langa Saturn si Nodul Nord care sunt de cateva luni acolo, si Venus dupa 11 septembrie, si la final de luna bate aici si Mercur, unde vor sta cateva zile. Iubirea e locul celor mai ciudate trairi, pentru ca ai parte de stari extreme de la o zi la alta. Desi sanse sa-ti pierzi mintile din iubire sunt mari, totusi parca e ceva care te protejeaza si nu te lasa sa faci greseli.
Poate a venit vremea unor decizii majore pentru inima ta, iar mijlocul lunii este chiar favorabil unor astfel de aspecte: impacari dupa despartiri dureroase, concluzii extrase in urma unor greseli sentimentale, incercarea de a repara ceea ce n-a mers inainte, deci fii deschis spre discutii lamuritoare dintre cele mai profunde, pentru a scoate la iveala aspecte care au stat o vreme bine ascunse. Primele doua decade ale lunii sunt tensionate, barbatii din relatiile de dragoste fiind mai orgoliosi, mai agresivi, mai autoritari, dorind sa-si impuna punctul de vedere, ca abia din ultima parte a lunii sa se mai relaxeze un pic atmosfera intre sexe, cu marea sansa de a trai momente idilice, romantice, calde, senzuale. Deci nu este exclus sa te indragostesti in a doua jumatate a lunii, si s-o faci de-a binelea! Nu te culca pe laurii victoriei insa, pentru ca finalul de luna e iarasi tensionat, generand mari conflicte intre ea si el, la originea disputelor fiind orgoliile si dorinta fiecaruia de a conduce relatia.
Casniciile nu sunt nici ele favorizate luna aceasta, acesta fiind planul care va atrage spre el cele mai mari provocari si probe de incercare, iar relatiile care au ajuns intr-un punct critic, risca sa ajunga la concluzii negative: divort, despartire, separare, parasirea caminului conjugal. Va fi greu, mai ales pentru cuplurile in care exista copii, tocmai de aceea trebuie sa fii extrem de rabdator, de tolerant, si sa nu amplifici o furtuna mai mult decat trebuie doar din cauza unor orgolii infantile. Aduceti-va amandoi aminte ce trecut aveti impreuna in spate si ce vreti sa faceti in viitor, pentru ca acestea sunt valorile care va vor tine impreuna, nu situatiile sensibile din prezent. Cand tensiunea creste in cuplu, ganditi-va de unde veniti si incotro mergeti, nu puneti accent pe ceea ce nu merge acum.
La serviciu se mai incing unele conflicte si te pot afecta enorm din punct de vedere emotional. Esti mult sensibilizat in plan psihic iar aspectele care nu merg bine la serviciu sunt cele care te irita cel mai mult. Nu ar fi exclus ca o vorba severa a unui client sau o critica a unui sef sa te afecteze mai mult decat ar fi cazul, pentru ca da, esti intr-o zona extrem de sensibila pentru sufletul tau. Chiar daca la serviciu nu au loc evenimente iesite din comun, fiind doar o perioada de frecusuri cotidiene care te supara trecator, totusi cariera este in centrul atentiei. Si nu de azi de ieri, se schimba multe de la o vreme, dar luna aceasta trebuie sa fii pregatit pentru o confruntare, o provocare sau chiar o proba de incercare din care ai ceva de invatat.
E vremea unor decizii, dar ti-e greu sa le iei, a concluziilor, dar ti-e frica sa spui ultimul cuvant, al unor discutii in contradictoriu sau chiar al unor conflicte pe marginea unor principii in care ai crezut, fiind acum nevoit ori sa le ajustezi pe ici, pe colo, ori sa lupti pentru ele ca un militant vehement. Tonul ridicat, desi nu te caracterizeaza, va aparea de multe ori in situatiile profesionale, cerand enorm de la tine, chiar daca nu intotdeauna esti pregatit pentru o confruntare acerba. Cu toate acestea, nici tu nu stii de unde prinzi brusc o putere de convingere si o ambitie fantastica ce te vor ajuta sa lupti pentru sansele tale. De fapt stii de la cine: de la Marte din Leu care iti insufla un curaj nebun de a iesi in fata si a arata ce stii, cine esti, ce poti si ce vrei.
Banii sunt un plan foarte activ luna asta, dar nu neaparat si cel mai norocos. Poate se ivesc tot felul de plati, unele din ele care chiar te entuziasmeaza, ceea ce va genera un adevarat du-te-vino prin bugetul tau. Cel mai greu va fi sa faci pace cu partenerul de viata ori de cate ori vine vorba de bani, deoarece nu aveti viziuni asemanatoare, ci diametral opuse. Unul viseaza la viitor, altul vrea sa se bucure de gustul placut al banilor acum, nu maine. Ai la dispozitie aproape 2 luni sa iei decizii curajoase in privinta banilor, desi in primele doua decade ale lunii vei resimti de multe ori un fel de blocaj, de limitare, de parca nu ai voie sau tu singur iti impui sa nu cheltuiesti chiar tot ce ai, de teama unor perioade mai dificile, deci pui stavila de multe ori tentatiei de a cheltui si bine faci!
LEU
Cat timp Marte vine in casa ta – intre 28 august – 15 octombrie – te simti bine, esti dinamizat, ai chef de viata, de schimbare, de actiune, si ar trebui sa profiti din plin de surplusul de energie pe care il primesti de la astre, pentru a-l canaliza spre tot ce-ti doresti. Uranus din Berbec este si el, in combinatie cu Marte – un bun aliat care-ti da curaj sa faci lucruri nemaifacute si sa iesi in evidenta. Nu e usor sa duci la capat tot ce incepi, pentru ca-ti cam lipseste rabdarea, deci, daca tot s-a ivit ocazia sa te implici in activitati interesante, inarmeaza-te si cu bagajul necesar de rabdare, pentru ca nu vei ajunge la roadele visate atat de usor pe cat ai dori.
Desi Marte in zodia ta poate iti amplifica si pasiunea, si sex-appealul, si dorinta de cucerire a sexului opus, nu esti insa sustinut de nicio alta planeta din celelalte directii, iubirea sau viata de cuplu fiind poate cele mai banale planuri ale vietii tale luna aceasta. Mai mult, aproape toata luna se isca mari dispute intre parteneri, intre femeie si barbat, ca atare si acestea pot contribui la o viata sentimentala nereusita in care orgoliile tale isi vor lasa din plin amprenta, dorind cu orice pret sa trasezi directia ca un lider ce se cere ascultat. Finalul de luna poate fi unul dintre cele mai animate si mai agitate in relatia cu sexul opus, dar incearca sa-ti tii sub control dorinta de suprematie si dominare, altfel riscul unor urmari neplacute intre voi doi e cam mare.
Nu te simti in largul tau la serviciu, ai mereu senzatia ca ti se ascunde ceva, ca unii te lucreaza pe la spate, ca se vehiculeaza zvonuri sau lucruri neadevarate despre tine, si pe la mijlocul lunii s-ar putea sa rabufnesti, sa nu mai tolerezi jocurile de culise. Trebuie sa accepti faptul ca nu toata lumea te lauda sau aplauda, nu toata lumea te sustine sau te aproba, ci mai ai si rivali in umbra, dintre care unii umbla la coarda ta sensibila pe cai subtile nu tocmai corecte.
Oricat de puternic ai fi din fire, nu se poate sa nu te doara ce auzi sau ce pregatesc unii in spatele tau, dar detii toate resursele necesare pentru a lua masuri si a te proteja. Atmosfera este de-a dreptul complicata la locul de munca, cu risc de esecuri, de rezultate mult sub asteptari, de conflicte profesionale cu oameni cu mai mult tupeu sau care urmaresc si ei aceleasi roade ca si tine. Cum conflictul, rivalitatea sau disputele profesionale vor caracteriza aproape toata luna la serviciu, incearca sa-ti canalizezi fantastica energie pe care Marte ti-o insufla intr-o directie constructiva, ca nu cumva tot el sa fie de fapt declansatorul unei bombe si mai periculoase.
Planul financiar arata bine, desi nu se poate vorbi neaparat de castiguri suplimentare, ci mai degraba de un sentiment de stabilitate cu privire la salariul tau obisnuit. Inceputul si finalul de luna pot sa-ti insufle un sentiment de liniste, de ordine, de buna asezare, de parca tot ce primesti este folosit cu cap pentru a te achita de datoriile lunare, fara a dezechilibra nimic. Prudenta si organizarea sunt atu*urile tale in plan financiar, ca sa poti tine totul pe un teren sigur, desi neinteresant, ca atare nu te astepta la surprize. Norocul este prin preajma mai ales in prima jumatate a lunii, dar nu te hazarda cu capul inainte!

FECIOARĂ
De un an de zile astepti perioada aceasta, cand Soarele trece prin zodia ta si te pune mai bine in valoare, te sustine, te impinge in fata si-ti ocroteste toate incercarile. Pana pe 23, cand Soarele trece prin zodia ta, merita sa faci tot ce-ti sta in putinta sa te ocupi de toate planurile care nu au mers in ultima perioada. Mai mult decat atat in prima jumatate a lunii, Soarele ar un benefic aliat in Jupiter din Rac, ca atare ratiunea si emotia, capul si inima, datoria si dorinta se imbina perfect in tot ce inseamna viata ta, deci insista!
Tu esti una dintre zodiile care priveste extrem de serios si de profund iubirea de la o vreme. Totusi, luna aceasta nu se poate vorbi nici de iubire pasionala, nici de romantism, nici de fericire, pentru ca viata sentimentala este vizata de o serie de stari contradictorii, conflictuale, ce te pot face sa suferi mai mult decat oricand. Poate ies la iveala gesturi incorecte ale partenerului, greseli de demult, care, din diverse motive, ti-au fost ascunse. Pe la mijlocul lunii, lucrurile se complica atat de mult, incat conflictul se declanseaza chiar si de la cel mai banal gest.
Dezechilibrele in iubire sunt la ordinea zilei si te afecteaza mai mult decat ar trebui din punct de vedere emotional, descoperind cat de sensibil si vulnerabil poti fi. Desi relatiile amoroase sunt oarecum in pericol, totusi viata de cuplu, a celor deja casatoriti, merge bine, tocmai pentru ca asezi alte valori in prim plan, care te ajuta sa mentii relatia pe un teren pasnic. Cu calm si cu spirit de sacrificiu, orice problema mai veche poate reveni la normal. Momentul e bun si pentru o cerere in casatorie, pentru o nunta, pentru alte evenimente importante intre parteneri, dar nu la fel de fericita e perioada pentru cei care abia acum leaga o relatie de iubire.
Planul profesional este, probabil, cel mai banal dintre toarte luna aceasta, chiar daca tu, ca Fecioara, esti in prim plan, semn ca nu la serviciu si nu in cariera se vor petrece acum cele mai interesante evenimente. Lipsa tranzitelor planetare prin zonele dedicate profesiei si jobului sunt un semn ca lucrurile sunt bine asezate pe un teren linistit, banale, firesti, si nimic nu va strica aceasta stare de normalitate. Bucura-te asadar de calmul care va plana peste aceste sectoare ale vietii tale si nu cauta nod in papura cu orice pret, asa cum mai faci uneori, ca sa generezi totusi un pic de actiune. Singurele probleme care pot sa apara sunt legate de partenerul de viata, pentru ca mai degraba el e cel care trece prin momente ceva mai sensibile si discutiile cu el despre viitorul acestuia te afecteaza.
Bugetul e locul multor evenimente interesante si in general bune, pentru ca pe aici vor trece pe parcursul lunii si Venus, si Mercur, patronul tau zodiacal, si in final si Soarele, ceea ce va accentua mai mult importanta acestui sector al existentei tale.
Multe se vor linisti, se vor aseza pe un teren pasnic, se vor echilibra in plan financiar, numai ca starea de bine mai este uneori intrerupta de discutii aprinse pe marginea sau din cauza banilor, de surprize minore dar neplacute, de vesti ciudate cu privire la banii sau afacerile tale, cu un punct de maxim dificil la mijlocul lunii cand banii tai sunt intr-o zona cam sensibila. Spre finalul lunii, insa, toate se relaxeaza si isi recapata cursul normal, ceea ce-ti da curajul de a face planuri cu privire la bani. Nu te hazarda totusi, pentru ca orice gest pripit te va costa mult!
BALANŢĂ
Dupa ce 3 planete vor intra in zodia, te vei simti iar in forma excelenta si recunoaste ca intotdeauna astepti perioada ce coincide cu aniversarea ta pentru ca stii ca atunci se intampla multe lucruri bune. Patroana ta zodiacala Venus va mai fi alaturi de tine pana pe 11, dar si Mercur si Soarele vor avea ceva de spus in tonusul tau ridicat si cheful de viata care te cuprinde. Daca, insa, ar fi vorba doar de tranzitul celor 3 planete, ai spune ca totul merge de minune, dar nu scapi de provocari nici luna aceasta.
Nu uita ca Uranus e chiar in zodia diametral opusa si are pentru Balante multe furtuni in program – si asta nu de azi, de ieri – iar luna aceasta parca se aduna si mai multe, fiind prins la mijloc intr-un careu multiplu care agita spiritele n jurul tau si adeseori te face sa te comporti haotic, oscilant, nervos. Abia finalul lunii e mult mai placut, in care iti aduci aminte de calitatile tale proverbiale: bunatate, amabilitate, toleranta, caldura, pe care le investesti in relatia cu lumea.
Noroc de Venus care mai sta prin zodia ta pana pe 11, altfel planul sentimental ar putea fi chiar banal, dar lejer totusi, semn ca nu se intampla nimic complicat in acest sens. Daca pui pret pe comunicare, prietenie, altruism, vei avea relatii bune cu persana iubita. In schimb, casnicia intra in prim plan luna aceasta deoarece aici pot avea loc unele aspecte ceva mai tensionate.
Uranus, bine amplasat aici, in zona dedicata casniciei, intra in conflict cu o serie de planete din alte sectoare ale cerului, semn ca ori tu, ori partenerul sunteti sursa acestor conflicte pe parcursul lunii. Daca ai putea pastra relatia pe un teren dinamizant, dar controland totusi manifestarile agresive, ai putea avea o relatie buna cu partenerul, dar, per ansamblu, atmosfera e mai degraba conflictuala, semn ca trebuie sa acorzi o mai mare atentie dialogului pasnic, pentru ca orice cuvant poate genera situatii nedorite in casnicie, poate mai ales in ultima parte a lunii.
Daca insa ai reusi sa pastrezi pe teren pozitiv coalitia dintre cele doua planete – Uranus si Marte, care isi unesc fortele luna aceasta – relatia cu partenerul ar capata un suflu nou, mai dinamic, mai provocator care, pentru cuplurile care isi reprosau instalarea rutinei sau a plictiselii, vine exact la momentul cel mai potrivit pentru a simti ceva nou la orizont. O schimbare e obligatorie daca vrei sa traiesti viata de cuplu cu intensitate, deci nu lasa banalitatea vietii in doi sa va irite.
La serviciu, lucrurile evolueaza pe un teren pasnic, de parca ai forma o mare familie cu colegii. Lucrati bine tocmai pentru ca va leaga ceva mai mult decat colegialitate si proiecte comune, deci profita din plin de atmosfera aceasta placuta, aproape intima care va tine aproape. Cel putina in a doua parte a lunii va fi o reala placere, chiar bucurie sa mergi la serviciu, pentru ca iti sunt apreciate eforturile si talentele pe care le investesti. Totusi, una e munca de zi cu zi, si altceva e imaginea profesionala de ansamblu, deoarece in cariera, la modul general, se petrece ceva nou!
E mare agitatie in ceea ce priveste scopul spre care te indrepti, marile tale planuri de realizare, cariera per ansamblu, deoarece aici au loc unele momente extrem de tensionate, complicate, care cer enorm de la tine. E o luna dificila pentru cariera, in care trebuie sa depui eforturi mult mai mari pentru tot ce vrei sa realizezi. Unii sefi stau cu ochii pe tine, gata sa te sanctioneze, iar surprizele dintre cele mai ciudate stau si ele la panda, ca atare nu te bucura ca atmosfera e placuta la serviciu, pentru ca aceasta va fi contrabalansata de reale provocari pentru ambitiile tale profesionale.
Banii sunt unul din planurile principale luna aceasta, deoarece prin aceasta zona a cerului isi vor da intalnire mai multe planete care cer atentie si maturitate de la tine. Nu ai voie sa risti nimic, nu ai voie sa te intinzi mai mult decat ti-e plapuma, altfel, orice exces va lasa urme in buget. Mare grija mai ales la finalul de luna care poate sa te imbie la cheltuieli peste masura, furat de capricii de care nu ai nevoie, poate doar undeva pe la mijlocul lunii mai simti si tu ca respiri un pic, permitandu-ti unele cumparaturi si pentru linistea sau bucuria ta. Ai multe de invatat prin intermediul banilor sau legat de ei,m deci nu lua nimic in joaca, mai ales daca primeste diverse avertismente subtile ca nu e momentul anumitor investitii.

SCORPION
Se apropie momentul cand vei intra in prim planul astrelor, acum avand parte, in avanpremiera, de vizita catorva planete care iti priesc de minune. Deja esti obisnuit cu vizita celor doua planete majore – Saturn si Nodul Nord – care se afla de ceva vreme in ograda ta, dar luna aceasta asteapta-te si la vizita norocoasa si tandra a planetei Venus – intre 11 septembrie pana pe 7 octombrie – si chiar din ultimele zile ale lunii si la vizita profitabila a lui Mercur. In primele 2 decade, cat timp troneaza pe cer cerul Saturn-Marte, asteapta-te la atitudini extreme din partea ta, capricioase, haotice, incat nici tu nu mai stii cum sa te comporti.
In partea a doua a lunii, Venus proaspat intrata in zodia ta, se implica in mai multe aspecte benefice, semn ca vei avea parte de o luna, in general, buna: un trigon cu Neptun din Pesti – ce te face mai tandru si mai sentimental, un trigon cu Jupiter din Rac – ce te face mai sensibil si mai dornic de intimitate, o conjunctie tripla cu Saturn si cu Nodul Nord, moment in care voi, Scorpionii, sunteti vizati de eveniment marcante, de destin, care vor lasa urme mai ales in plan sentimental, emotional, psihic.
Dupa cum ai vazut deja, e o luna marcanta pentru sufletul tau, de vreme ce Venus, cea responsabila cu iubirea in viata oricui, iti traverseaza zodia, semn ca voi, Scorpionii, sunteti cei mai favorizati dar si incercati in plan sentimental. Venus se intalneste simultan cu doua elemente de destin Saturn si Nodul Nord, deci iti pregatesc evenimente de proportii dedicate iubirii sau legate de iubire. Fii deci gata pentru orice surpriza majora: intalniri de destin (poate cu jumatatea predestinata?), decizii capitale in iubire (de casatorie chiar), situatii din care ai multe de invatat, din care vei extrage concluzii intelepte, serioase, cu efecte majore si care iti vor fi de folos in viitor.
E o luna destul de buna in iubire, esti mult mai dornic de intimitate, pui accent pe latura senzuala, dar si sensibila a iubirii, depasindu-ti reputatia de simplu cuceritor, deci nu este exclus sa te indragostesti lulea, cum poate nu ai mai facut-o niciodata! A doua parte a lunii iti ofera sentimente, senzatii, emotii, trairi dintre cele mai profunde, si ai tendinta sa spui ca nu ai mai simtit demult asa ceva.
Pe cat de interesanta si buna e luna in plan sentimental, pe atat de agitata si tensionata e in plan profesional, pentru ca asa e viata: intr-o parte castigi, in cealalta – pierzi. Atmosfera de la serviciu este extrem de dinamizata, se pot spune vorbe dure, se pot petrece evenimente neplacute, dar daca reusesti sa profiti de ambitia pe care trigonul Uranus-Marte ti-l confera toata luna, ai putea sa beneficiezi si de avantajele acestei luni. Da, nervi, stres, conflicte exista, dar totodata si provocari care te pun bine in valoare si care te pot ajuta sa te afirmi si sa arati de ce esti in stare.
Nimic nu ti se da pe tava, deci, daca se nasc ambitii noi in mintea ta, trebuie sa te apuci serios de treaba, sa accepti lupta si competitia, pentru ca ai toate resursele pentru a reusi. Daca energia ta e directionata corect, controlat, succesul este asigurat si cariera ta va mai primi o caramida solida la temelia ei, dar daca nu reusesti sa tii sub control acest bagaj imens de energie, fii sigur ca ai parte si de lectii dureroase, critici, judecati aspre, sanctiuni, esecuri. Totul depinde numai de tine, cum gestionezi resursele de energie pe care ti le pun in bagaj astrele luna aceasta.
Pentru ca zona banilor este lipsita de tranzite si de aspecte majore, se poate vorbi de o luna banala, linistita, fara nimic iesit din comun. Poate chiar in ultimele zi a lunii – si apoi luna viitoare – sa simti ca mai prinzi si tu ceva cheag, pentru ca Mercur poate fi un aliat bun pentru veniturile tale, oferindu-ti suficiente idei sau resurse de a castiga ceva mai bine. La fel si in intervalul 11-13 septembrie vei simti o mai mare lejeritate in gestionarea banilor, fara sa mai fii coplesit de griji imense.

SĂGETĂTOR
Zodia ta este ocolita de tranzite majore, dar asta nu inseamna ca Sagetatorii nu primesc aspecte de la planetele mari din alte zodii. De exemplu, Sagetatorii de mijloc de zodie primesc o energie vie, tonica, indrazneata de la Uranus in Berbec ce merita aplicata in proiecte importante. Alti Sagetatori sunt impulsionati de trigonul pe care Marte din Leu il formeaza luna aceasta cu Soarele lor. Alti Sagetatori sunt confuzi, debosulati, visatori, din cauza cuadraturii unicat cu Neptun din Pesti care ii afecteaza de la o vreme. Deci nici vorba de liniste sau banalitate nici pentru voi, chiar daca zodia voastra e goala!
Amorul este unul din acele planuri dinamizate care primeste un ritm nou, o dorinta de schimbare, atractie spre noi inceputuri, deci, daca se instalase rutina in viata ta sentimentala, nu te lasa coplesit, ci lupta cu starea de comoditate sau normalitate. De tine depinde sa iei taurul de coarne si sa faci ceva nou pentru inima ta: o invitatie unei persoane care iti place, sa schimbi modul de a te comporta sau a te adresa fata de sexul opus, de a te prezenta altfel in fata lumii, de a schimba foaia in relatia existenta, deci partenerul ar trebui sa se astepte la surprize din partea ta. Ai grija totusi pana unde intinzi coarda, ca nu cumva noutatea pe care o vrei in viata ta sa nu insemne chiar si un nou partener.
Trigonul pe care Marte il formeaza cu Uranus, aflat in zona iubirilor, te stimuleaza mult, pe tine ca zodie de foc, sa schimbi macazul si sa fii mai curajos, dar totodata si ceva mai grabit si mai nerabdator, de parca ai vrea sa sari peste unele etape absolut firesti in iubire. A doua jumatate a lunii ascute un pic tonul discutiilor cu sexul opus, incat e greu de crezut ca poti face pace cu partenerul, ci mai degraba exista riscul unor despartiri sau al unor relatii esuate, si totul din cauza grabei cu care tratezi iubirea. Nu-i usor sa tii sub control toata energia combinata pe care doua planete agitate ca Marte si Uranus o toarna asupra ta, tocmai de aceea exista riscul sa faci greseli din impulsuvitate, dar nu e o noutate la tine, totusi.
Si la serviciu e destul de liniste, iti vezi de treaba fara a te astepta la evenimente iesite din comun. Iti place atmosfera calma care s-a instalat, iar lipsa noutatilor iti convine de minune, pentru ca te poti concentra la ce ai de facut, fara sa te copleseasca nervii sau stresul. Daca nu apare nimic urgent sau complicat, ai starea necesara pentru a te gandi pe indelete la niste planuri mai importante, de a-ti pregati in tihna strategia si urmatorii pasi, in detaliu, astfel incat sa ajungi cu succes acolo unde ti-ai propus.
E vremea calculelor de perspectiva, a acumularii de informatii, a analizelor la rece, a pregatirii temelor pn cel mai serios mod, ceea ce nu prea ai timp sa faci altadata, dar prezenta Soarelui si a lui Mercur in zona carierei e un atu pentru a chibzui matur si profund la directia spre care te indrepti. Nu te mai preocupa atat de mult banalul cotidian, ci ai timp berechet sa pui tara la cale ca la carte. Poti afla lucruri interesante pentru cariera ta, poate erau acolo dintotdeauna dar nu le-ai descoperit, dar inca nu te agita prea tare. Fii modest si cumpatat, profitand de vantul profitabil, fara a face tam-tam pe seama marilor tale planuri. Vor prinde contur, dar inca mai ai multe de adunat, de aflat, de experimentat, de construit, de pus in practica.
Banii par sa fie in continuare cel mai serios punct de pe ordinea de zi, cu tot felul de momente sensibile pe parcursul lunii. Ai tendinta de a fi impulsiv cu banii, de a te arunca in cheltuieli mari in propria ta locuinta, fara sa te gandesti daca asta e prioritatea ta numarul unu. Posibil ca locuinta si tot ce insemna confort domestic sa ceara mari sume de bani de la tine, ca si cum s-ar defecta o serie de lucruri de care depinde buna functionare a casei: un aspirator, conducta de la baie sau alte investitii mai mult sau mai putin necesare.
Fii cumpatat asadar, pentru ca deja ai unele regrete cu privire la banii pe care i-ai aruncat mai demult pe fereastra, dar acum trebuie sa arati ca ai invatat ceva din propriile greseli. Adu-ti aminte unde ai gresit, unde ai sarit calul, nu repeta eroarea, ba dimpotiva, incearca s-o repari daca se mai poate. Prezentul te pune in fata unor realitati neplacute si iti cere sa restabilesti ordinea si sa tii din nou bugetul sub control.
CAPRICORN
Capricorn nu se afla decat arhi-cunoscutul musafir nu tocmai placut, Pluto, dar primesti si opozitii de la Jupiter si Luna Neagra din Rac, si cuadraturi de la Uranus in Berbec si Soare, dupa ce acesta va intra in Balanta. Ceea ce te ajuta, cu adevarat, e tranzitul Soarelui prin Fecioara, de care te bucuri in cea mai mare parte a lunii, dar linistea si banalul impus de acest tranzit e contra-balansat de tensiunile planetare din celelalte zodii, semn ca nu e o luna deloc usoara.
Unul din planurile linstite e si iubirea, dar nu intra in aceeasi oala si relatia de cuplu, casnicia, unde e furtuna mare! Casnicia primeste o multime de aspecte tensionate, ceea ce atrage atentia asupra eventualelor conflicte ce se pot incinge intre parteneri. Tu poti fi mai rece, mai sever cu partenerul oficial, trecand totul prin prisma ratiunii, iar partenerul, poate ceva mai sentimental, macina nemultumirile in interior, dar pana cand? Sa nu te mire ca reprosurile spuse pe un ton prea autoritar vor genera lacrimi si suferinte, tot asa cum nu este exclus sa iasa la iveala o serie de aspecte din trecut care inca dor, care au subrezit mai demult relatia.
Poate vi se ofera sansa de a repara trecutul, de a clarifica situatia, de a alunga indoiala si de a restabili ordinea fireasca in casnicie, dar restabilirea ordinii si a linistii intre voi nu vine pe pat de trandafiri, ci insotite de conflicte, orgolii descatusate, certuri si suparari apasatoare, dar probabil mai devreme sau mai tarziu trebuia sa se intample si asta. Daca primele doua decade ale lunii sunt mai periculoase si agitate, totul pare sa se linisteasca spre finalul lunii cand Venus varsa asupra relatiei de cuplu senzualitate, magnetism, atractie, mister, ingrediente secrete care sa va faca din nou sa va apropiati unul de altul.
Si la serviciu totul pare banal si calm, dar ai multe de invatat din sarcinile de zi cu zi. Cariera devine punctul central al energiilor astrale, pentru ca pe acolo, prin Balanta, in zona dedicata imaginii si pozitiei tale profesionale, vor trece pe rand si Venus pana pe 11, si Mercur intre 9-29 si Soarele dupa 23, toate fiind planete care iti vor oferi toate resursele necesare sa te prezinti intr-o lumina buna, pe placul sefilor.
Desi sanse sunt berechet, e greu totusi sa le pastrezi, sa le aplici sau sa profiti de ele, de parca intotdeauna exista si un pret de platit ori de cate ori ai parte de ceva bun in cariera. E o perioada buna, dar fragila, pentru ca orice succes atins azi poate fi zguduit de un insucces minor maine, eforturile tale de a pastra echilibrul in cariera fiind considerabil iar resursele tale sunt adeseori sarace. Profita de ambitia Soarelui in Fecioara ca sa treci peste toate cu rabdare, dar nu lasa superficialitatea Soarelui in Balanta sa te faca sa renunti mult prea usor.
Nu se poate vorbi de o perioada prea profitabila in privinta banilor, mai ales daca esti implicat in activitati de colaborare, contracte sau afaceri cu parteneri cu care ai ceva de impartit. Aici pot aparea cele mai mari tensiuni si neintelegeri, de parca fiecare isi pretinde partea cu agresivitate. Daca abia acum e vremea sa semnezi astfel de acte – tranzactii, contracte, asocieri etc – fii pregatit pentru mari animozitati atunci cand banii vor aparea concret la orizont. Poate acum, la nivelul marilor vise, totul suna bine si reciproc avantajos, dar cand va veni vremea impartelii roadelor, fiecare isi va vedea mai mult de propriile interese, uitand si de prietenie, si de altruism, si de copperare, deci nu visa chiar atat de frumos, privind cu incredere oarba la cel de langa tine.

VĂRSĂTOR
Nici prin zodia ta nu trece nicio planeta importanta, doar asteroidul casatoriei Junon, ceea ce arata ca tu esti zodia cea mai preocupata acum de viata de cuplu. Totusi Marte se afla in zodia ta opusa, ceea ce te cam irita, pentru ca nu te impaci tocmai bine cu energiile lui orgolioase si capricioase. Intrarea Soarelui in Balanta dupa 23 iti prieste de minune, pentru ca e tot intr-o zodie de aer, ca si tine, si iti va fi aliat in tot ce faci, reusind sa pastrezi un echilibru bun intre toate planurile existentei.
Saturn in Scorpion nu e usor de tolerat mai ales de Varsatorii din prima parte a zodiei, care trebuie sa se astepte la piedici, amanari, greutati mai mari ca oricand, totul construindu-se extrem de lent si cu mari eforturi, dar sunt sprijiniti cu succes de Uranus, care ii impinge cu energie inainte.
Planul sentimental este destul de banal, de lejer, de placut, lipsa evenimentelor din acest sector fiind un atu pentru a te bucura de relatia de suflet. In schimb, casnicia este mult mai animata si dinamizata, deoarece prezenta planetei Marte in aceasta zona agita spiritele. Barbatul din cuplu – fie ca e vorba de tine, fie ca e vorba de sotul tau – va avea atitudine orgolioasa de lider, si daca celalalt nu se supune umil, tensiunile vor creste de la orice fleac.
Sigur, fiecare trebuie sa-ti puna individualitatea si personalitatea in valoare, fiecare are dreptul de a conduce relatia, dar de data aceasta trebuie sa accepti ca celalalt e mult mai potrivit in rolul de sef. Daca nu accepti pozitia de subaltern, reactiile partenerului ar putea fi violente, uitand de prietenia care va leaga. Si comunicarea devine mult mai tensionata pe parcusul lunii, ca finalul de luna sa atinga paroxismul, de parca femeia si barbatul nu mai pot colabora, femeia cerandu-si si ea dreptul la suprematie.
Planul profesional este pentru tine cel mai animat dintre toate, si ai parte si de bune si de rele in acelasi timp. Exista momente cand devii mult prea sensibil in relatiile de serviciu si orice afront te doare. S-ar putea sa apara la iveala note proaste din trecut, erori de altadata, situatia cu care nu te mandresti si care pareau uitate, si efortul tau de a le repara sau de a le sterge devine imens, generator de emotii negative. Te simti ciudat ca trebuie sa-ti tot explici gesturile din trecut care nu te onoreaza, dar e mai bine s-o faci odata pentru totdeauna decat sa tot cari dupa tine povara unui trecut cu care te jenezi. In fond, si tu ai fost incepator, si tu ai invatat din greseli, deci lumea nu ar trebui sa te aprecieze dupa nivelul pe care te-ai aflat odata.
Acum ai evoluat, ai invatat, ai acumulat experienta, si asta conteaza, deci nu lasa amintirile negre ale trecutului sa te tina pe loc. Nu mai esti asa ca atunci, acum esti altul! Norocul tine cu tine la serviciu, deci profita de sansele care se ivesc pentru a echilibra o balanta inechitabila intre ceea ce ai fost si ceea ce devii. Cariera ta este oricum punctul concentrarii energiilor de cateva luni incoace, si, prin tot ce faci, mai pui o caramida la temelia ei. Tranzitul lui Venus prin zona carierei incepand cu 11 septembrie poate fi considerat exact nborocul de care aveai nevoie pentru a redresa tot ce nu mergea bine, dar nu ti se ofera nimic pe tava, ci e nevoie de efort din partea ta.
Conflictele cu superiori sunt la ordinea zilei pn primele doup decade ale lunii, iar undeva pe la mijlocul lunii poti avea parte de un eveniment de importanta majora pentru pozitia ta profesionala, avand parte de o conjunctie tripla in zona carierei de care nu ai mai avut parte niciodata. Ar fi culmea sa treaca neobservat acest moment, deci pregateste-te pentru ceva capital, mai ales ca a doua jumatate a lunii este de-a dreptul norocoasa.
Finantele sunt pe teren bun, luna aceasta, dar nu trebuie sa te lasi pacalit de o placuta stare de bine si de confort financiar, investind mai mult decat trebuie. Te vei simti mult mai bine cu banii tai mai ales in a doua parte a lunii cand ai curajul sa faci din nou planuri de viitor si sa visezi cu ochii deschisi despre ce ai face tu cu banii, atunci cand ii vei avea. Viseaza, ai toate sansele ca ele sa devina realitate candva!

PEŞTI
Esti un visator de la o vreme, dar te simti bine in aceasta postura, pentru ca esti sustinut si de alte planete care traverseaza zodii de apa, cum sunt Jupiter in Rac si Saturn in Scorpion. Parca nu mai esti doar un credul cu cpul pn stele, ci detii si resursele necesare pentru ca visele tale sa se materializeze intr-o zi. Uneori simti ajutorul divin peste tot ce faci, si cum sa nu fii multumit cu asemenea senzatie? In a doua jumatate a lunii, Venus tine cu tine, deci ar fi pacat sa stai pe loc, fara sa profiti de auspiciile norocoase venite de la ea.
Dragostea este planul in care resimti cel mai mult norocul de sus, dar nu e un noroc chior totusi, ci trebuie sa treci si prin cateva momente dificile pentru a-l obtine sau pentru a-l pastra. E ca si cum norocul vine la pachet si cu un pret oarecare de platit, fiind nevoit sa accepti si probe pe parcurs, pentru a ajunge acolo unde doresti. E posibil ca luna aceasta sa mai inveti ceva despe iubire sau prin intermediul iubirii, pentru ca ai de trecut prin unele probe de incercare in relatia cu persoana iubita. Daca aceasta pretinde prea mult de la tine si tu nu poti oferi, aluneci spre depresie si o stare negativa care nu face bine relatiei voastre, dar ai totusi noroc ca pe parcursul lunii esti ajutat de alte planete care nu te lasa la greu.
Casnicia merge bine atat timp cat fiecare isi asuma si respecta sarcinile cotidiene, caci la eforturile pe care le depui tu pentru buna functionare a vietii in doi, ai vrea si de la jumatatea ta aceeasi implicare. Multe pot reveni pe fagasul normal in cuplu, in cazul unor probleme mai vechi, totul e sa tratezi cu ratiune si cu rabdare orice capriciu al partenerului. In fond, amandoi aveti defectele voastre, deci inainte de a-l critica pe cel din fata ta, aminteste-ti ca si tu le ai pe ale tale care se cer reparate si tolerate.
Trecerea lui Marte prin zona dedicata locului de munca e un motiv de ingrijorare pentru ca el aprinde flacara competitiei pe unde trece, genereaza lupte pentru suprematie dar te si ambitioneaza la maxim. De obicei esti o fire mai modesta si mai retrasa, dar Marte acum te face mult mai ambitios si mai greu de condus, ca atare sa nu te mire ca sefii sunt iritati de atitudinea ta un pic rebelam poate si un pic ingamfata, pe merit, ca unii colegi nu inteleg de ce nu mai pot profita de bunavointa ta si de unde a aparut la tine, asa dintr-o data, o asemenea dorinta de a iesi in evidenta.
Profita de vointa pe care ti-o insufla Marte acum, pentru ca el poate fi un bun aliat de a face un pas in fata si a arata la ce esti cel mai bun. Capeti o atitudine de invingator, perfecta pentru a obtine ce vrei, deci uita de cumintele Peste din tine! Lasa Pestele cel puternic si ambitios sa faca un pas in fata de data aceasta, pentru ca sigur ai un as in msneca ce te poate propulsa in frunte. Orice competitie te poate avea pe tine in prim plan, cu mari sanse de a iesi primul din confruntari profesionale dintre cele mai dificile.
Detii toate resursele unui invingator, dar nu lasa pe nimeni sa-ti taie elanul. Vor fi multi care, din invidie sau din uimire, probabil, vor incerca sa te critice sau sa-ti subimineze autoritatea, sperand ca asa vei bate in retragere, dar nu! Nu esti tu acela!
ansele bune de la locul de munca pot avea si efecte bune in plan financiar, deci ai toate motivele sa speri ca va fi si o luna profitabila. Vor exista cateva momente cand impulsivitatea te va face sa iei decizii pripite cu privire la bani, dar uneori esti constient ca nu poti castiga daca nu indraznesti mai sus, daca nu si risti putin.
Un astfel de moment sensibil poate exista si luna aceasta, cand vei fi gata sa investesti in ceva important fara sa stai prea mult pe ganduri, desi exista suficiente piedici care ar putea sa te traga de maneca. Trebuie sa-ti asculti intuitia, sa tii cont de cei din familie care te avertizeaza subtil, sa te gandesti la eventuale erori din trecut, dar ai un vis atat de important in minte incat e greu de crezut ca ii vei rezista.
Horoscop oferit de www.acvaria.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu