luni, 2 septembrie 2013

Viața este acum, așa că uitați de așteptare

luna
11 August prin John Smallman
Planul lui Dumnezeu este genial, frumos, perfect. Aici în tărâmurile spirituale, suntem într-o constantă uimire și încântare pe măsură ce acesta continuă să se împlinească așa cum El dorește. Pentru voi cei aflați în planul Pământului, absorbiți în realitatea voastră iluzorie, el este și va rămâne pe de-antregul dincolo de înțelegerea voastră – de fapt, marea voastră majoritate nici nu este conștientă de faptul că există un plan Divin. Nu întrebați ”Care plan?” cu o voce nedumerită, pentru că există un singur plan: Planul lui Dumnezeu – care este câmpul de energie creatoare în care se petrec toate intențiile Sale. Și tot ceea ce El intenționează se petrece întotdeauna în conformitate cu acest plan. Trezirea umanității este un aspect al acestui plan, și prin urmare, se va petrece exact așa cum a fost divin voit și intenționat. Ghizii, mentorii și canalele voastre din tărâmurile spirituale vă țin la curent cu toate aspectele care vă afectează în mod direct. Așa că fiți atenți, ascultați-le sfaturile și ghidarea, puneți-le la inimă și acționați în concordanță cu ele.
Pe măsură ce așteptarea de eoni a trezirii omenirii se apropie de sfârșit, poate fi foarte înălțător pentru voi să reflectați la uimitorul progres pe care evoluția voastră spirituală l-a făcut în ultimele trei sau patru decenii. Dacă veți compara volumul de informații spirituale care vă sunt disponibile acum prin diferite surse față de ceea ce aveați la dispoziție în 1960, creșterea este fenomenală. Și ca urmare a acestui fapt este creșterea enormă a numărului celor care doresc să trăiască mult mai iubitor, mai conștient și cu mult mai multă compasiune.
Umanitatea este nerăbdătoare să se trezească, foarte nerăbdătoare – ceea ce este bine deoarece cu cât vă treziți mai repede, cu atât mai bine – dar dacă luați în considerare eonii în care iluzia a existat în comparație cu durata de viață a unui om, nerăbdarea voastră pare un pic deplasată, amintindu-ne însă în același timp că toți acești eoni nu au durat, în Realitate, decât o clipă. Așa că, în loc să vă concentrați pe așteptarea plină de speranță a unui eveniment viitor, trăiți în prezent, apoi savurați fiecare moment al lui pentru că asta se petrece atunci când viața se desfășoară.
Puteți privi în urmă la viața voastră și să vă amintiți ceva ce, uneori, ați căutat cu entuziasm să găsiți sau, dimpotrivă, de care v-ați temut, și poate vă amintiți de o ocazie sau de o oportunitate care a apărut în timp ce voi așteptați, pe care ați lăsat-o să treacă pe lângă voi, în mare parte fără să o apreciați, și care pe urmă v-a făcut să regretați profund. Viața este acum, așa că uitați de așteptarea care poate fi o o gravă distragere, un factor de descurajare care vă poate împiedica, vă poate opri din drumul vostru atunci când v-ați putea bucura de viață.
Îngrijorarea este un aspect al fricii, iar bucuria este un aspect al iubirii, dar numai Iubirea este Reală! Concetrați-vă pe Iubire, schimbați-vă pe voi înșivă și astfel veți schimba lumea. Schimbarea voastră schimbând astfel lumea este de fapt, exact ceea ce faceți, dar nu strică să vă intensificați concentarea pe Iubire prin creșterea frecvenței de concentrare, de exemplu prin aducerea atenției asupra Iubirii ori de câte ori vă aduceți aminte. Ca în orice practică regulată, cu cât mai mult practicați, cu atât devine mai ușoară și cu cât mai mult doriți să o faceți cu atât mai mult vă crește îndemânarea și bucuria de a o face. Când permiteți Iubirii să vă ghideze, viața voastră curge mult mai lin și orice supărări sau dezamăgiri cu care vă confruntați sunt tratate cu mult mai multă seninătate. Ele par cumva mult mai puțin importante și de fapt așa și sunt! Amintiți-vă că sunteți limitați de o iluzie în care nimic din ceea ce se întămplă nu este Real cu adevărat, iar bula care este iluzia, este pe cale să se spargă.
Realitatea, adevărata voastră Casă, este pe cale să vă fie dezvăluită după ce v-a fost ascunsă vederii, conștiinței, cunoașterii datorită alegerii voastre de a vă ascunde în ea prin toată acea tristețe și frică. Norii s-au ridicat, Lumina strălucește pe măsură ce voi vă mutați concentrarea atenției de pe ceea ce nu este real pe Iubire, pe acel câmp atotcuprinzător de energie divină în care voi existați veșnic. Pe măsură ce Lumina se intensifică vă va fi imposibil să vă țineți ochii închiși, să nu mai vorbim de a rămâne adormiți. Starea voastră naturală este de a fi complet treziți, pe deplin conștienți, și, prin urmare, cunoscând-ul pe Dumnezeu.
Fratele vostru iubitor, Isus
Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu