luni, 2 septembrie 2013

Atmosfera astrala a saptamanii 2-8 August 2013

Luni, 2 Septembrie 2013


  • Luna intra in Leu si facem tot posibilul ca noi sa fim in centrul atentiei. Suntem darnici si iubitori dar totusi mandria nu ne lasa sa empatizam intr-u totul cu celalalt. Ne punem in valare calitatile si dorim sa atragem complimente. Luna in Leu favorizeaza creatia si iubirea dar si iubirea creatoare. Trebuie sa evitam sa devenim sefi in relatii, sa lasam de o parte mandria si aroganta.

Marti, 3 Septembrie 2013


  • Atentie la Luna Vida din perioada 20:52 (3 septembrie)- 13:40 (4 septembrie). Când Luna este Vidă nu este bine să ne angajăm în treburi importante sau să întreprindem acţiuni ale căror efecte se vor simţii în viitor, deoarece nu vor avea un efect benefic. Luna Vidă sau „Fără Direcţie” detestă acţiunile cu un grad maxim de implicare, deoarece în acesta perioada Luna străbate ultimele grade ale unui semn deci este „epuizată” şi nu acţionează într-o manieră tocmai benefică. Însă susţine foarte bine relaxarea, momentele de introspecţie, de evoluţie spirituală, deci în acesta perioadă se recomandă meditaţie, băile aromatice, rugăciunea, şedinţele psihologice, tot ceea ce face plăcere şi relaxează, dar în niciun caz acţiunile cu influenţă majoră. Nu este bine nici să achiziţionăm lucruri de valoare sau să facem comerţ fiindcă nu vom ieşii cu un profit considerabil, de asemenea călătoriile ar trebui evitate dacă este posibil.

Miercuri, 4 Septembrie 2013

  • Luna intra in sectorul Fecioarei si ne aduce ordine si ratiune. Atentia se indreapta in sfera actiunilor practice, analizam, organizam si ragandim lucrurile astfel incat sa avem un randament mai bun. Un alt domeniu de interese este sanatate si igiena. Suntem atenti la detalii, iar cand acestea nu sunt bine finisate devenim cicalitori si critici.

Joi, 5 Septembrie 2013

  • Se realizeaza aspectul de Luna Noua (Soarele si Luna se afla in conjunctie) in semnul Fecioarei. Va prezentam doua perspective asupra acestui aspect:
  1. Adriana Tudosa: Luna Noua in Fecioara 1
  2. Cernat Ella: Luna Noua in Fecioara 2

Vineri, 6 Septembrie 2013

  • Atentie la Luna Vida din perioada 13:10 - 22:11. Când Luna este Vidă nu este bine să ne angajăm în treburi importante sau să întreprindem acţiuni ale căror efecte se vor simţii în viitor, deoarece nu vor avea un efect benefic. Luna Vidă sau „Fără Direcţie” detestă acţiunile cu un grad maxim de implicare, deoarece în acesta perioada Luna străbate ultimele grade ale unui semn deci este „epuizată” şi nu acţionează într-o manieră tocmai benefică. Însă susţine foarte bine relaxarea, momentele de introspecţie, de evoluţie spirituală, deci în acesta perioadă se recomandă meditaţie, băile aromatice, rugăciunea, şedinţele psihologice, tot ceea ce face plăcere şi relaxează, dar în niciun caz acţiunile cu influenţă majoră. Nu este bine nici să achiziţionăm lucruri de valoare sau să facem comerţ fiindcă nu vom ieşii cu un profit considerabil, de asemenea călătoriile ar trebui evitate dacă este posibil.

  • Luna ajunge in Balanta si ne activeaza diplomatia si dorinta de armonie. Avem tedinta de a evita sa actionam fiindca nu dorim sa deterioram echilibrul. Cel mai dificil in acest moment este luare deciziilor...ne este teama sa nu dezamagim, dorim sa multumim pe toata lumea. Sunt sustinute relatiile cu partenerul fie de afaceri fie conjugal, lucurul in echipa si cooperarea.

Sambata, 7 Septembrie 2013

  • Soarele (Fecioara) se afla in sextil cu Jupiter (Rac). Se dezvolta capacitatea noastra rationala in sfera emotionala. Se echilibreaza planul mental cu cel afectiv iar astfel ne extindem valorile spirituale, morale si increderea. Ne largim orizontul afectiv prin studiul aprofundat si minutios al persoanei de alaturi. Mintea „coboara” la inima si putem acum sa descoperim adevarata esenta a iubirii, dar totusi simtim nevoia sa transfarmam iubirea si in ceva practic.  Sunt sustinute studiile inalte, calatoriile lungi, examenele si (re)consolidarea cuplului. Avem forta necesara pentru a privii in trecutul nostru relational si sa invatam cum trebuie sa actionam de acum inainte.

Duminica, 8 Septembrie 2013

  • Atentie la Luna Vida din perioada 23:46 (8 septembrie) - 04:42 (9 septembrie). Când Luna este Vidă nu este bine să ne angajăm în treburi importante sau să întreprindem acţiuni ale căror efecte se vor simţii în viitor, deoarece nu vor avea un efect benefic. Luna Vidă sau „Fără Direcţie” detestă acţiunile cu un grad maxim de implicare, deoarece în acesta perioada Luna străbate ultimele grade ale unui semn deci este „epuizată” şi nu acţionează într-o manieră tocmai benefică. Însă susţine foarte bine relaxarea, momentele de introspecţie, de evoluţie spirituală, deci în acesta perioadă se recomandă meditaţie, băile aromatice, rugăciunea, şedinţele psihologice, tot ceea ce face plăcere şi relaxează, dar în niciun caz acţiunile cu influenţă majoră. Nu este bine nici să achiziţionăm lucruri de valoare sau să facem comerţ fiindcă nu vom ieşii cu un profit considerabil, de asemenea călătoriile ar trebui evitate dacă este posibil.
O saptamana echilibrata va doresc!
Ne gasiti si pe Facebook, la adresa: www.facebook.com/AstroParanormal

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu