miercuri, 22 ianuarie 2014

5 sfaturi ca să scapi cu bine de Mercur în retrograd


Ţi s-a întâmplat vreodată să ai nu doar o zi... ci o săptămână sau chiar două demne de filme horror? Înseamnă că ai simţit din plin puterea planetei Mercur, aflată în retrograd. Ce poţi face ca să scapi de influenţa negativă:


  • Sursa Foto: Shutterstock
De trei sau patru ori pe an, planeta intră în retrograd şi atunci încep să se întâmple toate relele deodată. Asta înseamnă că nu ar trebui să semnezi contracte noi de orice fel, să faci achiziţii scumpe, să călătoreşti, să comunici chestiuni importante pentru care ai vrea un rezultat pozitiv şi aşa mai departe. Uite cum te poţi "salva" măcar un pic de haosul creat de marele Mercur.


Aşteaptă-te la întârzieri când pleci în vacanţă

Nimănui nu îi place să i se dea planurile peste cap. Mai ales dacă ai muncit mult ca să îţi iei câteva zile de vacanţă şi te trezeşti că o urgenţă te ţine în loc. Aşadar, fă liste cu toate actele pe care le-ai putea uita, sună şi confirmă toate rezervările făcute din timp, verifică tot traseul şi că ai absolut toate actele necesare la tine.

Mai bine refaci decât să înnoieşti

Cum spuneam şi mai sus, când planeta se află în retrograd, nu este bine să faci contracte noi - sau să începi orice nou. Ci mai sănătos în acest caz este să revizuieşti tot ce ai, până se termină transferul planetei. Reînnoieşte, revizuieşte, repetă şi refă: ocupă-te din nou de tot ce este important pentru tine, ca să fii sigură că poţi începe un nou capitol, curat.

Plănuieşte o reuniune

Având în vedere că Mercur în retrograd aduce trecutul înapoi în prezent, ar fi o idee bună să reîntâlneşti oamenii care ţi-au fost dragi în urmă cu mai multă vreme. În acelaşi timp, să nu te surprindă dacă oameni din trecutul tău te contactează pe tine, în acelaşi scop. Şi că tot este vorba de persoanele din trecut, şi foştii iubiţi ar putea fi din cei care te contactează şi chiar aţi putea relua relaţia...


Citeşte de două ori înainte să semnezi ceva

Şi dacă este neapărat nevoie să semnezi un nou contract chiar atunci când Mercur bate în retragere, atunci ai mare grijă la ceea ce semnezi, ce accepţi şi aşa mai departe. Pe cât posibil, întârzie semnarea contractelor până după ce trece ciclul de retrograd.

Salvează-ţi toate datele din calculator

Un alt efect negativ pe care îl poate avea planeta aflată în retrograd este să pierzi informaţii importante după ce electronicele se strică deodată. Aşadar salvează toate datele necesare în mai multe locuri (de exemplu nu doar pe telefon sau doar pe laptop, ci pe amândouă).



Sursa: www.unica.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu