miercuri, 22 ianuarie 2014

Adu un omagiu celor care si-au pierdut viata in tragedia aviatica! Vino la Statuia Aviatorilor si protesteaza in tacere alaturi de Catalin Maruta si Andra impotriva nepasarii autoritatilor care a ucis doi oameni

Catalin Maruta este alaturi de familiile celor care si-au pierdut viata in accidentul aviatic din muntii Apuseni.


El a hotarat sa ia atitudine si i-a rugat pe toti cei care au ramas impresionati de tragedie sa mearga in centrul Bucurestiului cu o coroana de flori si pentru a-si striga nemultumirea cu privire ca cazul ce a zguduit Romania chiar la inceput de an. 

"Vino la Statuia Aviatorilor, din Bulevardul Aviatorilor, Sector 1, Bucuresti si ia atitudine! Cu o coroana, cu un buchet de flori, cu un gand bun, spune-le "adio" eroilor din avionul prabusit, arata-le rudelor lor ca le esti alaturi si transmite-le autoritatilor ca TU vrei sa se schimbe ceva! Ca TU vrei ca NICIODATA sa nu se mai intample asa ceva! Eu si echipa emisiunii La Maruta derulam aceasta actiune si te asteptam si pe tine sa ni te alaturi! Vrem sa aratam ca Romania are suflet si ca Romania ia si vrea atitudine" a scris Maruta pe Facebook.


Sursa: http://www.wowbiz.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu