miercuri, 22 ianuarie 2014

Etalare oracol cu Îngeri- Luna Februarie

Începând cu luna Februarie voi încerca să expun energia fiecărei luni cu ajutorul Îngerilor.
Descrierea lunilor se va face printr-o etalare numită Crucea Celtică, cu cărți oracol.

Schema etalării Crucii Celtice
Semnificațiile poziționării cărților:
1. Starea de spirit în prezent
2. Care este factorul cu influență majoră
3. Viitorul posibil, lucruri cunoscute dar nematerializate
4. Ceea ce trebuie știut
5. Trecutul apropiat, motivele ce au dus la situația actuală
6. Viitor apropiat, cum va evolua situația
7. Stare emoțională în prezent, cum se vede fiecare
8. Comunicare, influența exterioară
9. Speranțe, temeri, idealuri
10. Rezultatul final

Am folosit două pachete de cărți oracol cu Îngeri: „Mesaje de la Îngerii tăi” ; „Arhanghelul Mihail”.

În poziția 1 este plasat mesajul Arhanghelului Mihail: „Lăsați teama...acum”. În momentul de fața teama este motivul pentru care nu puteam evolua așa cum ne dorim. Faptul că a venit noul an ne-a mai încărcat cu temeri față de derularea acestuia. Cartea reprezintă starea de nesiguranță în care ne complacem. Acumulăm energii negative, fie ale eșecurilor sau a altor proiecte ce ne-au dezamăgit, iar astfel nu avem destulă încredere pentru a acționa. Este timpul să realizăm că merităm, și putem mai mult. Trebuie să ne autocontrolăm emoțiile și să le canalizăm corect, pentru a obține rezultatul dorit. 
-Ruga adresată Arhanghelului Mihail pentru acestă situație:„Arhanghele Mihail, te rog ajută-mă să mă simt bine și să fiu vrednic de călăuzirea ta. Îți mulțumesc că m-ai eliberat de gândurile și sentimentele mele grele, toxine, egoism.”

În poziția 2 este plasat Îngerul Crystal care ne anunță că vom avea parte de ceea ce gândim. Mare atenție, vom atrage evenimente negative dacă noi ne focalizăm pe lucruri negative. Gândurile noastre sunt niște semințe aruncate într-o gradină. Dacă vizionăm un viitor pozitiv atunci vom atrage lucruri pozitive și viceversa. Crystal dorește să ne comunice că o să apară efectele acțiunilor noastre, dar este important ca în continuare să intervenim. Gândirea pozitivă este un factor important în luna Februarie (și nu numai...).

În ceea ce privește confruntarea cu impasuri Mihail este alături de noi și ne ajută să depășim situațiile dificile. În decursul lunii se vor finaliza anumite proiecte, parteneriate sau situații. Deși este posibil ca derularea acestora să nu fi fost tocmai pozitivă, rezultatul ca fi unul bun. Important este sa avem încredere în noi și să gândim pozitiv, după cum ne sfătuia Crystal anterior. 
- Afirmație spre Mihail pentru a încheia cu bine ceva anume: „Las toate grijile și preocupările în seama ta, în schimbul adevăratei păci în toate aspectele. Îți mulțumesc că ai rezolvat acestă situație |...specificați situația...| într-un mod perfect divin.

În poziția 4  se află Indriel care spune ca trebuie sa avem grijă la modul în care interacționăm cu ceilalți.  Vom fi nevoiți să facem anumite schimbări în ceea ce privește modul de abordare al unei discuții. Este important să știm că atunci când cineva ne destăinuie greutățile sale ne vom încărca și noi cu energie negativa. De aceea este important să ne curățam. Acestă curățenie nu are în prim plan doar interacțiune cu ceilalți și celelalte domenii, cum ar fi sănătatea, unde putem începe o cură de detoxifiere, etc.

Ne vom confrunta cu diverse situații doar pentru că acestea sunt rezultatele acțiunilor noastre anterioare, de asemenea tot noi avem puterea de a modifica datele problemei. Este important să ne asumăm faptele, și odată cu acestea și efectele. Trebuie sa încetăm să mai dăm vina pe alții sau să așteptăm ajutor pentru problemele noastre. În primă fază noi trebuie să fim aceia care fac o schimbare sănătoasă. Nu avem de ce să ne rușinăm de dificultățile noastre, putem sa cerem îndrumare de la persoane care s-au aflat în același context ca și noi.
-Rugăciune către Mihail: „Mulțumesc că m-ai lăsat să mă sprijin pe tăria ta și mi-ai amintit de propria mea putere. Te rog să mă călăuzești să manifest și să vindec conform voinței lui Dumnezeu, creând pace și binecuvântări pentru toți cei implicați.”

În poziția 6 se află îngerul Oceana care spune că trebuie să acționăm. Amânarea nu este decât o perioadă în care permitem situației să se agraveze. Este posibil să ne confruntăm cu sentimentul de teamă care va încerca să ne determine să încetăm cursul acțiunilor. În momentele în care observăm că ne este greu să continuăm este de preferat să chemăm Îngerii în ajutor.


În momentul actual tindem să fim foarte duri cu noi înșine. Nu trebuie să ne pedepsim pentru ca nu am reușit să soluționăm o anumită situație. Trebuie să realizăm ca am făcut ce era oportun în acele condiții. Faceți o pauză și reamintiți-vă ca sunteți o ființă luminată, bucurați-vă de viață. Încercați să nu vă angrenați în situații ce vă tensionează, fiți mai blând/ă cu dvs. Atenție iubirea de sine nu trebuie confundată cu Ego-ul, poate fi definită ca demnitate.
Afirmația către Mihail: „Arhanghele Mihail, călăuzește-mă, te rog, să fiu mai blând și mai iubitor cu mine însumi, în tot ceea ce gândesc, spun și fac. Ajută-mă să știu că merit această compasiune. Las în seama ta orice sentimente de vinovăție, să pot trăi o pace lăuntrică durabilă.”

În ceea ce privește interacțiunea cu ceilalți trebuie să dăm dovadă de înțelegere și empatie. Rosetta în acestă poziție favorizează comunicarea cu spiritele tinere, de a le dărui experiență și îndrumare. Faptul că sunteți în preajma copiilor vă va reactiva și dvs starea inițială de bine, starea de puritate specifică „celor mici”. Interacțiunea cu copii este o terapie, încercați să va jucați alături de ei și să împărtășiți aceleași sentimente pure.

Mesajul Arhanghelului Mihail în poziția 9 se referă la eliberarea de temeri, temeri ce nu ne lasă să ne exprimăm. Mihail este alături de noi, doar ca trebuie să îi și acceptăm ajutorul. Teama este o lipsă a credinței ce ne adâncește în întuneric. Ați stat prea mult în acestă situație toxica care a adus efecte nocive. Trebuie să părăsiți situația fără niciun sentiment de vinovăție. Trebuie să avem curajul de a acționa, nu reprezintă o experiență benefică. Dacă simțiți că lucrurile nu mai merg bine, părăsiți situația fără ezitare.
Ruga către Arhanghel: „Arhanghele Mihail, asupra căror aspecte ale vieții mele trebuie să mă focalizez mai mult acum? Mulțumesc că m-ai ajutat sa-și aud răspunsurile și că mi-ai dat curajul de a face schimbări sănătoase în viața mea.”

Rezultatul final este transmis de Desiree care ne spune că trebuie să fim atenți la condițiile pe care le avem. Mesajul său cuprinde toate informațiile prezentate anterior. Va trebui sa facem schimbări pentru a ieși din situațiile nesănătoase în care ne aflăm. Efectele nocive nu ne influențează doar pe noi ci și pe cei dragi nouă. Este important să ne reconectăm cu noi înșine, să ne iertăm și să realizăm că merităm să fim iubiți.

Prin urmare Februarie 2014 va trebui sa fie o lună de echilibrare a nostră. Chiar dacă unele decizii par grele, ele ne vor aduce pacea și liniște.

Mulțumesc cu recunoștință Îngerilor, Arhanghelilor și tuturor Ființelor de Lumină pentru ghidare și inspirație!
Așa să fie și așa este! 

O lună plină de decizii inspirate și ghidate de Lumină să aveți! 

Sursa: http://astroparanormal.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu