miercuri, 22 ianuarie 2014

O firma braziliana lanseaza pe piata un generator de free-energy, capabil sa alimenteze o casa de marime medie

Suntem din ce în ce mai aproape de momentul decisiv al transformării radicale a existenţei noastre. Elita malefică nu are, practic, nicio posibilitate să împiedice aceasta mişcare la nivel planetar. În urmă cu câteva decenii şi chiar cu câţiva ani, astfel de iniţiative şi descoperiri păreau de domeniul visului. Acum ele devin din ce în ce mai dese și variate.


Inventatorii brazilieni Nilson Barbosa şi Cleriston Leal afirmă că au pus la punct un dispozitiv ce funcţionează pe bază de energie liberă şi au început deja să vândă acest aparat în magazine. El se numeşte Generatorul Captator de Electroni Tereştri (Gerador Captor de Eletrons da Terra – portugheză).

Deocamdată există totuşi o limitare: ei oferă acest dispozitiv doar locuitorilor oraşului în care trăiesc, Imperatriz. Cei doi cercetători se află însă în tratative cu câteva firme pentru a vinde licenţa de producţie, astfel încât dispozitivul să fie disponibil online. Zvonurile spun că distribuţia globală a dispozitivului va începe în luna ianuarie, 2014. Aceasta este deci foarte aproape.

Dispozitivul necesită la început, pentru pornire, un scurt impuls inițial de la o sursă exterioară, pentru a pune în mişcare un senzor special, care mai apoi produce mai multă energie decât primeşte. Deoarece este mic, aparatul poate fi folosit de asemenea pentru autovehicule. Specificaţiile tehnice afirmă că puterea iniţială care este necesară pentru a pune în mişcare aparatul este 2% din puterea pe care mai apoi el o furnizează.
Cei doi cercetători au realizat câteva tipuri de astfel de generatoare de energie liberă, la dimensiuni diferite. Cel mai mic dintre ele are capacitatea de a genera 12,1 Kw, folosind doar 21 W putere iniţială. Aparatul cântăreşte 1,5 kg şi are dimensiunile: 20x30x15 cm. O casă de mărime medie necesită aproximativ 15 Kw putere.

Dacă se va dovedi că acest dispozitiv este real şi nu reprezintă o farsă de prost gust, veniturile din petrol la nivel mondial vor sucomba brusc, ceea ce este lesne de înţeles. Preţul unui astfel de dispozitiv ar fi de aproximativ 5000 $. 

Prezentăm mai jos un clip video care arată (atât cât este posbil) funcţionarea unui astfel de dispozitiv ce alimentează o hală de producţie mare din Brazilia. Acest film a fost publicat la data de 3 octombrie 2013, la scurt timp după ce aparatul a ieşit pe piaţă. 
Toate aceste știri sunt atât de „neverosimile” pentru cea mai mare parte a omenirii, încât aproape toţi internauţii, ca un reflex, gândesc: „Nu se poate! Trebuie să fie o farsă!” (întocmai ca şi în cazurile în care sunt prezentate OZN-uri). Şi, deşi multe dintre acele clipuri video sunt într-adevăr farse penibile sau contrafaceri, totuşi în unele cazuri este important să manifestăm puterea discernământului şi bunul simţ pe care îl avem pentru a înţelege şi recunoaşte că ceea ce vedem cu greu poate fi numit „farsă”.






http://www.youtube.com/watch?v=m9JIqkUh47Q

Sursa: http://www.edituradaksha.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu