miercuri, 22 ianuarie 2014

SUA intra in colaps economic, datorita faptului ca Rusia si China nu mai doresc sa foloseasca dolarul ca moneda international de schimb

Statele Unite ale Americii încep să experimenteze un adevărat „colaps economic” deoarece marile puteri Rusia şi China au decis să nu mai folosească dolarul în schimburile lor economice.



Analistul politic Linh Dinh a afirmat aceasta, precizând că tot mai multe ţări intenţionează să procedeze la fel. El a mai spus: „Atunci când dolarul îşi va pierde statutul de valută internaţională, viaţa pentru americani va deveni mult mai grea. Lunile care urmează ne vor arăta de fapt cât de disperată este situaţia în care se află America, iar atunci minciunile şi cenzura practicată de mass-media naţională şi internaţională vor apărea cu atât mai odioase şi, din nefericire, dureroase pentru cetăţenii americani.”

Într-adevăr, mass-media nu suflă o vorbă despre această realitate tot mai evidentă: „Mass media mincinoasă propagă ştiri contrare, despre aşa-zisa revenire în forţă a economiei după perioada de criză, precum şi faptul că şomajul a scăzut cu 7%, însă toate acestea sunt pur şi simplu nişte gogomănii. Realitatea este că doar 47% dintre adulţii americani au o slujbă stabilă, în timp ce 40% dintre muncitori primesc un salariu mai mic de 2000 de dolari pe lună” a mai spus Dinh. „Datorită acestui fapt, mulţi oameni trebuie să se bazeze pe cupoane de masă pentru a-şi face cumpărăturile minime. Mulţi dintre ei merg la parastasuri, pentru a putea servi acolo o masă. Cunosc o familie cu patru mebri, dintre care doi muncesc, dar care este totuşi nevoită să procedeze în acest fel. Tatăl, deşi are o slujbă cu program complet, trebuie totuşi din când în când să mai meargă pe la centrele de colectare a sângelui, pentru a mai câştiga nişte bani în plus.”

Analistul a mai precizat că guvernul american minte în mod deliberat populaţia, pentru a-i înşela pe străini şi pe cei bogaţi, astfel încât aceştia să cumpere stocurile de mărfuri. Dacă într-adevăr ar fi fost o revenire a economiei americane, atunci 47 de milioane de cetăţeni americani nu ar trebui să se bizuie pe cupoanele de masă (un record până în prezent), iar 1,2 milioane de copii care merg la şcolile publice nu ar fi fără casă. Mai mult decât atât, în jurul oraşelor au început să apară „suburbii” numite „oraşe de corturi”, în care oamenii trăiesc la limita subzistentei, îngheţând de frig şi, practic, murind de foame. 
Şi atunci, nu merită să ne întrebăm: Aceasta este oare ţara cea mai puternică de pe glob? Acesta este exemplul de stat care ni se oferă în mod desantat?


Sursa: http://www.edituradaksha.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu