miercuri, 22 ianuarie 2014

Nici o informatie despre Islanda… ne intrebam retoric: de ce?

Cum se face că ştirile din lumea întreagă, mai ales din acele zone sau țări în care există conflicte sociale, cum ar fi Siria şi, mai nou, Egiptul, sunt prezentate mai mult sau mai puţin trunchiat şi aproape în totalitate manipulat, iar despre Islanda nimeni nu mai suflă o vorbă? Niciun post de televiziune, niciun ziar şi nicio revistă nu mai vorbește despre această ţară remarcabilă, care până în prezent este singura de pe glob ce a decis să îndepărteze în totalitate de la conducerea ei şi din sistemul bancar cabala malefică a bancherilor şi „Iluminaţilor”.
În Islanda poporul, deşi puţin numeros (aproximativ 322 000 de locuitori), a determinat cu câţiva ani în urma demisia guvernului, băncile importante au fost naţionalizate şi, în plus, s-a decis ca ţara să nu mai plătească datoriile ce au fost contractate de către şefii acestor bănci cu Marea Britanie şi Olanda, împrumuturi care ar fi adus statul în genunchi într-un timp relativ scurt. Mai mult decât atât, s-a creat un grup popular care a rescris Constituţia ţării.


Toate aceste remarcabile transformări de natură financiară, economică şi guvernamentală au fost realizate într-un mod paşnic, fără violenţă. Altfel spus, a avut loc o revoluţie împotriva Puterii Mondiale, care a determinat criza globală actuală. Acesta este de fapt motivul principal pentru care nu s-a mai scris şi comentat nimic despre Islanda în ultimii 3 ani: cenzura elitei malefice a lucrat eficient. 
Motivul la care ne referim este simplu de înţeles: ce s-ar fi întâmplat dacă, ascultând şi urmărind ştirile despre Islanda, alte popoare din UE i-ar fi urmat exemplul? Fără îndoială, aceasta ar fi însemnat dricul şi drumul spre groapă al cabalei malefice, ce urmăreşte să ţină sub control şi asuprire întreaga omenire. Mai mult decât atât, Islanda a fost singura ţară până în prezent care a efectuat arestări ale unor persoane publice (directori executivi, preşedinţi de bănci, miniştri etc), care s-au dovedit corupţi şi care au acţionat în defavoarea bunăstării poporului şi al ţării.

Ascunzând şi oprind orice informaţie despre Islanda, conducerea UE şi a Americii a mizat fără îndoială pe prostia şi ignoranța colosală a maselor de oameni, pe inerţia lor proverbiala, care încă o dată au avut efectul scontat: oamenii sunt nemulţumiţi, dar prefera să rămână în casele lor, aşteptând un eventual „salvator” providenţial care să vină şi să le rezolve problemele.
Experienţa complexă, cumulată pe parcursul a sute de ani de către „Iluminaţi” în privinţa grupurilor şi maselor de oameni, le-a permis să manipuleze cu destulă uşurinţă ideile, informarea şi conceptele oamenilor de pe planetă, păstrându-i pe aceștia la un nivel adeseori vecin cu îndobitocirea. 

În aceste condiţii este relativ dificil să existe o scânteie a acţiunii eliberatoare. Şi totuşi, mai ales în anumite zone de pe glob, aceasta pare să apară din ce în ce mai des, mai insistent. Probabil nu va fi peste tot ca în Islanda, cel puţin în primele faze, dar ceea ce este sigur e că schimbarea regimurilor financiar, economic, politic şi social este iminentă.


Sursa: http://www.edituradaksha.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu