miercuri, 22 ianuarie 2014

Programul Secret Spatial si misiunile pe Luna si pe Marte

În primul său interviu cu George Noory, pilotul John Lear – actualmente pensionat – vorbeşte despre experienţa sa ca pilot, despre misiunile secrete ale NASA şi despre viaţa pe alte planete. 



El povesteşte astfel că în 1967, cel de al patrulea caz mortal în cadrul antrenamentelor NASA efectuate de astronauţi a reprezentat un caz special. Lear afirmă că adevăratul motiv al morţii acelui astronaut a fost că el făcea parte din „grupul secret de astronauţi”. Informaţia a fost primită de John Lear de la un insider (în prezent decedat) cu un permis de securitate foarte înalt. Programul secret de colonizare a Lunii a început de fapt în anul 1962, iar în 1966 deja se făceau primele amartizări pe planeta roşie. Tehnologia de propulsie care era atunci utilizată se baza pe dispozitive antigravitaţionale. Programele popularizate, precum „naveta spaţială”, nu reprezintă decât o deghizare a ceea ce se petrece de fapt în spatele uşilor închise.

John Lear a mai declarat că ceea ce se ascunde publicului e faptul că pe majoritatea planetelor din sistemul nostru solar există viaţă asemănătoare cu cea de pe Pământ. De exemplu, el afirmă că pe Marte există o populaţie de aproximativ 660 de milioane de suflete (majoritatea trăind în subteranul planetei), iar Venus are de fapt zone pline de verdeaţă, care sunt încântătoare. Mai mult decât atât, cerul este albastru atât pe Marte, cât şi pe Venus, a mai spus Lear.

Fostul pilot a mai afirmat că în prezent Guvernul Ocult Mondial, a cărui esenţă o reprezintă maleficul grup MJ-12, intenţionează să dezvăluie lumii adevărul despre civilizaţiile extraterestre şi legăturile acestora cu omenirea, însă el caută soluţii pentru a face aceasta astfel încât să nu cadă într-o lumină proastă pentru tăinuirea timp de zeci de ani a acestui adevăr.


Sursa: http://www.edituradaksha.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu