miercuri, 22 ianuarie 2014

Horoscop chinezesc 2014. Cumpenele tale în anul Calului de Lemn, în funcţie de zodia ta

Află ce înseamnă asta şi cum ne vor influenţa astrele în această perioadă, dar mai ales ce obstacole şi ce probleme putem...

Află ce înseamnă asta şi cum ne vor influenţa astrele în această perioadă, dar mai ales ce obstacole şi ce probleme putem întâmpina.

Click aici pentru a afla care este zodia ta în zodiacul chinezesc.


Şobolan

Nativele născute în anul Şobolanului trebuie să fie foarte organizate dacă vor să fie apreciate la locul de muncă. Orice mică greşeală poate fi taxată, aşa că nu trebuie să rişte. Nu vor avea prea mare succes nici din punct de vedere financiar, cel puţin nu în prima parte a acestui an. Trebuie să fie foarte atente şi să dea dovadă de responsabilitate şi maturitate atunci când vine vorba de astfel de decizii.

Bivol

Nativele născute sub semnul Bivolului vor avea un an lipsit de probleme pe toate planurile. Dragostea, banii şi cariera rămân constante, ba chiar pot cunoaşte unele îmbunătăţiri. Nu trebuie să se lase influenţate negativ de micile piedici ce i se pun în cale.

Tigru

Nativele născute în anul Tigrului trebuie să fie mai atente cu cheltuielile şi să se gândească de două ori înainte de a achiziţiona ceva. Sunt foarte muncitoare şi ambiţioase, fapt pentru care luptă să câştige cât mai mult. Grija de a nu pierde tot într-un timp foarte scurt trebuie să fie mereu în capul lor, altfel riscă să fi muncit degeaba. Acestea sunt destul de agitate, fapt pentru care ar putea să se extenueze de foarte multe ori. De aici până la agravarea stării de sănătate nu mai este decât un pas, aşa că trebuie o mult mai mare atenţie.  

Iepure

Nativele născute în anul Iepurelui vor fi impulsionate de lipsa babilor în acest an, aşa că munca depusă va fi una mult mai mare. Trebuie să aibă în vedere că orele suplimentare le vor slei de puteri şi vor putea greşi din neatenţie. Trebuie să evite să risipească banii, altfel vor risca să piardă tot, mai ales la sfârşitul acestul an. 

Dragon

Femeile din Dragon nu trebuie să exagereze, pentru că sarcinile pe care şi le asumă le pot depăşi. Pot avea parte de unele dezamăgiri care îşi vor pune amprenta asupra sănătăţii tale. O trădare sau o întâmplare nefericită te poate da peste cap, stricându-ţi somnul şi alimentaţia. Nu trebuie să te îngrijorezi, ci trebuie să fii mai responsabilă. Toată această poveste se va termina cât de curând.

Şarpe

Nativele născute în anul Şarpelui nu mai stau pe gânduri când vine vorba de relaţii serioase. Dacă realizează că cel de lângă ea nu are niciun gând spre oficializarea relaţiei sau nu este suficient de serios pentru ea, atunci nu îşi va mai pierde timpul într-o astfel de companie. Chiar dacă pare greu la început, această gândire este cea mai potrivită.

Cal

Nativele născute în anul Calului trebuie să aibă grijă să îşi ţină bugetul în frâu şi să nu cheltuiască peste măsură. Lista de cumpărături, fără abatere de la ea, este cea mai bună soluţie. Acestea vor avea parte de multe schimbări. Totul se va întâmpla când te aştepţi mai puţin şi va persista sentimentul de nesiguranţă şi suspans.

Capră

Nativa născută în anul Caprei va fi lipsită de evenimente nefericite anul acesta. Problemele minore de care vor avea parte vor fi piedici mărunte la locul de muncă, dar nicidecum nu le vor învinge. 

Maimuţă

Nativa născută în anul Maimuţei se va confrunta cu unele dificultăţi neprevăzute, dar va reuşi să facă faţă. Datorită energiei de care dă dovadă, va vrea să muncească tot mai mult, fapt pentru care ar putea claca. Dacă acţionează fără cap va ieşi în pierdere, pentru că zilele de recuperare o va trage în jos. Poate trece prin câteva încercări grele, dar legate mai mult de starea psihică. Se poate lupta cu depresia, dar va învinge în cele din urmă.

Cocoş

Nativele născute în anul Cocoşului vor avea parte de schimbări neaşteptate şi de surprize peste surprize. Nu va fi un an uşor, căci oportunităţile care apar în cale le va pune în dificultate. Trebuie gândită şi analizată orice decizie pe care trebuie să o ia.  

Câine

Nativa născută în acest semn zodiacal va fi dezamăgită de o relaţie eşuată, chiar dacă a dat tot ce a avut mai bun. Este posibil să fie urmărită de frustrări şi de regrete, şi va încerca să înţeleagă cine a fost de vină şi de ce s-a ajuns aici. Trebuie să aibă mult mai multă grijă cu sănătatea ei. Dacă până acum corpul a încercat să găsescă resurse pentru a rezista, anul acesta va ceda.  

Mistreţ

Nativa născută în anul Mistreţului va face multe compromisuri pentru a putea să cunoască succesul pe plan profesional. Piedici vor fi multe, dar va reuşi dacă aceasta nu renunţă. Evenimente neprevăzute pot apărea din senin, aşa că se recomandă prudenţă în circulaţie, fie ca pieton, fie ca şofer.

Sursa: http://www.eva.ro/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu