miercuri, 22 ianuarie 2014

Structuri, serpi si un lac in Antarctica

După ce în unul dintre articolele noastre am prezentat descoperirea în Atarctica a unor piramide uriaşe, iată că acest mare continent ne dezvăluie alte mistere, cenzurate cu grijă de către mass-media internaţională. Primele impresii ne conduc la concluzia că naziştii nu ar fi manifestat un aşa mare interes pentru ceea ce ei au numit Newschwabenland, dacă acesta nu ar fi fost susţinut de ceva extrem de important care se găseşte acolo.
În clipul video de mai jos pot fi observate cu claritate structuri, ruine, sculpturi ce reprezintă şerpi şi reptile, un lac cu apă caldă şi ceea ce par a fi încă şi mai multe piramide. Din nefericire, nu există comentarii care să dubleze imaginile prezentate în film, iar unele dintre acestea sunt foarte blurate. În plus, cea mai mare parte a coloanei sonore este neinspirată, astfel încât poate e mai bine să renunţaţi la sonor în timpul vizionării.
Totuşi, clipul cu imaginile sale este un exemplu pentru a ne arăta ce anume doreşte cabala malefică să ascundă cu disperare de cunoaşterea lumii.



http://www.youtube.com/watch?v=lbks-pFYJ3I

Sursa: http://www.edituradaksha.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu