miercuri, 22 ianuarie 2014

Suferinta te face mai destept!

4b19243d1d0b7
Una dintre temele dezvoltate de subiecti, in sedintele de regresie hipnotica este “suferinta lumii“. Pe langa natura sa karmica, in acest vejnic raport cauza-efect, suferinta are un rol important in ecuatia dezvoltarii spirituale. Fara ea, intr-o lume perfecta, n-am putea progresa. Dorinta de a inlatura orice forma de suferinta ne determina sa gandim, sa cream, sa ne atingem potentialul de fiinta reflexiva.
Avand imaginea devenirii noastre pe termen lung, ingerii pazitori nu ne feresc de greutati tocmai stiind ca aceste obstacole au menirea de a ne intari. Experinta suferintei te face mai destept! In calatoria sufletelor, scopul existentei suferintei in experienta umana capata alt sens decat in majoritatea religiilor care o privesc ca pe o osanda. Aici dezamagirea fata de statutul de victima actioneaza ca un propulsor. Durerea ne impinge pe noi culmi in cautarea fericirii.
Viata umana este una dintre cele mai grele si periculoase misiuni pe care si le asuma un suflet pentru ca intre spiritul care apartine Divinitatii si trupul care este al naturii exista prapastia liberului arbitru. Cei care aleg pacea, binele si adevarul evolueaza, pe cand cei care aleg sa traiasca in robia simturilor si a patimilor vor repeta intruparea pentru a gasi calea de eliberare, si aici suferinta devine turnesolul necesar, ca victima sa iasa din…prostie!
Sursa: http://codulluioreste.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu