miercuri, 22 ianuarie 2014

Arhiva audio a cazurilor OZN, incepand cu anii ’40, recuperata in intregime

Să sperăm că aceste informaţii, care au fost ascunse cu grijă până în prezent, vor deschide minţile unor persoane-cheie, care să pornească avalanşa dezvăluirilor în legătură cu prezenţa civilizaţiilor extraterestre pe planeta şi în jurul planetei noastre.


Arhiva audio, veche de câteva decenii, a fost de curând făcută publică. Ea documentează cazurile OZN chiar de la începutul celui de Al Doilea Război Mondial. Iniţial, ea a fost compilata de către Wendy Connors şi Roderick Dyke, iar apoi a fost redescoperită şi prezentată online de către Isaac Koi şi Giuliano Marinkovici.


Arhiva compilata de Wendy Connors conţine clipuri audio ale unora dintre cele mai importante interviuri pe subiect. Ele prezintă de asemenea comentarii ale unor oficiali ai Forţelor Aeriene despre cazurile OZN cu care aceștia s-au confruntat de-a lungul timpului, precum şi ale altor persoane publice notabile, cum ar fi astronauţi, actori, preşedinţi de stat, care au avut ceva de spus în privinţa OZN-urilor. Toate înregistrările au fost remasterizate de către Wendy Connors, astfel încât ele să poată rămâne pentru posteritate ca o mărturie clară, ce nu poate fi negată în niciun fel.

Câteva dintre interviuri includ pe cele luate pilotului Kenneth Arnold, cel care prin observaţiile sale foarte importante asupra unor OZN-uri a determinat mai apoi Forţele Aeriene Americane să abordeze cu toată seriozitatea subiectul civilizaţiilor extraterestre.


Există de asemenea o depoziţie a astronomului Allen Hynek, care iniţial a fost folosit de US Air Force ca un paravan împotriva răspândirii adevărului despre OZN-uri, dar care mai apoi s-a transformat într-un ardent cercetător al fenomenului.


Arhiva mai conţine de asemenea clipuri audio cu depoziţiile unor martori militari, precum şi ale unor persoane care au fost implicate direct în unele dintre primele cazuri OZN.
Deşi în acea vreme (deceniile 4-5 din secolul trecut) exista de asemenea suspiciune şi controversă legate de subiect, aşa cum există şi în zilele noastre, totuşi atunci problema era luată mult mai în serios decât este în prezent. Astfel, au existat dezbateri publice foarte serioase realizate de persoane cu o înaltă credibilitate şi înregistrările audio ale acestor dezbateri fac de asemenea parte din imensa arhivă audio pusa la dispoziție de catre Wendy Connors.
Munca de arhivare depusă de Connors, Dyke, Koi şi Marinkovici este foarte importantă, deoarece reprezintă o mărturie vie a adevărului despre civilizaţiile extraterestre. În egală măsură ea este fascinantă şi esențială, pentru că reprezintă o parte importantă a istoriei noastre, care altfel ar fi putut fi pierdută pentru totdeauna.
Accesul la această arhiva audio poate fi găsit aici: 
https://archive.org/search.php?query=wendy%20connors


Sursa: http://www.edituradaksha.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu