miercuri, 22 ianuarie 2014

Horoscop. Ce trebuie să faci pentru un 2014 de excepţie, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP. Ce să faci ca ai un 2014 de excepţie

Află cum să atragi norocul de partea ta în această perioadă şi ce trebuie să faci pentru a-l păstra cât mai mult în viaţa ta.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Dacă faci bine, primeşti bine, acesta ar trebui să fie principiul după care să îţi ghidezi viaţa. Fii mai îngăduitoare cu tine şi cu cei din jurul tău, şi dacă poţi să ajuţi, fă-o fără regrete. Această atitudine îţi va aduce multe satisfacţii, fie că este vorba de un somn liniştit seara, fie o mulţime de oportunităţi menite să îţi aducă succesul.
 

Peşti (19 februarie - 20 martie)


Trebuie să renunţi să mai fii invidioasă pe ceilalţi, pentru că vei acumula o mulţime de frustrări şi nu vei reuşi să îţi atingi propriile obiective. Grija pentru cei din jurul tău îţi va mânca din timpul preţios pe care ai putea să îl fructifici. Ia lucrurile aşa cum ţi se dau şi bucură-te de ce ţi se întâmplă.
 

Berbec (21 martie - 20 aprilie)


Anul acesta trebuie să înveţi să te apreciezi mai mult şi să faci ceea ce îţi place. Dacă îţi urmezi dorinţele, şansele să atragi norocul de partea ta sunt foarte mari. Este foarte important să nu dai înapoi la prima piedică ce ţi se pune în cale, ci să fii ambiţioasă.


Taur (21 aprilie - 21 mai)


Anul acesta va fi puternic influenţat de deciziile pe care le vei lua. Este nevoie de foarte multă analiză şi niciodată de grabă. Pentru a reuşi în tot ce ţi-ai propus, trebuie să îţi asculţi inima, dar şi mintea. Este exclus să te laşi comandată de cei din jurul tău.
 

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Este foarte important c aîn acest an să te pui pe primul loc, în defavoarea celor din jurul tău. Dacă până acum nu puteai să fii indiferentă la ce se întâmplă lângă tine, de data aceasta situaţia trebuie să se schimbe. Fă-ţi plăcerile, bucură-te de viaţă şi renunţă să te îngrijorezi din nimicuri. 

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Dacă vrei să ai un an de succes trebuie să încerci să munceşti de una singură, fără să apelezi la ajutorul celor din jur. Trebuie să ai încredere în propriile forţe, acest lucru dobândindu-l dacă adopţi o astfel de atitudine. Atenţia trebuie să fie la ordinea zilei, altfel rişti să pierzi şanse mari.

Leu (22 iulie - 22 august)

Dacă vrei să ai viaţa pe care ţi-o doreşti, anul acesta trebuie să te schimbi. Începe cu stilul de viaţă şi termină cu modul de gândire. Nu mai pierde timpul văitându-te de ce nu merge bine, ci acţionează în consecinţă. Tu eşti propriul tău şef, aşa că fii responsabilă.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la lucrurile care nu îţi plac în acest an, dar mai ales la persoanele care te trag în jos. Chiar dacă nu este deloc uşor, ai nevoie de această schimbare pentru a face ca situaţia să se îmbunătăţescă. Nu trebuie să mai faci compromisuri, pentru că doar tu eşti cea care decide dacă vrea sau nu să fie fericită.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Trebuie să te pregăteşti psihic şi să te adaptezi oricărei noi situaţii, doar aşa vei reuşi să ai un an împlinit. Nu te înconjura de oameni pe care nu îi placi şi exclude definitiv din viaţa ta negativismul. Tu eşti prioritatea, aşa că nu te gândi că acţiunile tale îi vor face să sufere pe cei din jurul tău.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei atrage norocul de partea ta în acest an doar dacă eşti optimistă cu privire la viitor şi crezi în ceea ce faci. Pasiunea este cuvântul cheie, aşa că dă-i frâu liber. Dacă în continuare faci lucrurile pentru că trebuie să le faci, vei reuşi doar să te menţii pe linia de plutire.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Învaţă anul acesta să te mulţumeşti cu ceea ce ai şi să te accepţi aşa cum eşti. Nu poate fi totul aşa cum ţi-ai dori, şi dacă te laşi afectată prea mult, te vei priva de la multe bucurii pe care viaţa ţi le-a pregătit. Fă-ţi micile plăceri şi bucură-te de ele ma maxim alături de persoanele dragi ţie.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu vei reuşi să îţi găseşti fericirea decât dacă ai în preajmă persoanele pe care le iubeşti. Fă tot ce îţi stă în putinţă pentru a-i avea alături, chiar dacă va trebuie să depui eforturi mari. Dacă ai un plan, încearcă să nu dai înapoi şi du-l până la capăt indiferent de rezultat. Doar în aceste condiţii vei reuşi să fii plăcut surprinsă.

Sursa:  eva.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu