miercuri, 22 ianuarie 2014

Întuneric sau Lumină - Adevăr sau Minciună (2)


... Şi Adevărul vă va face Liberi

O, prea iubite Creator îţi mulţumesc.

Acum sunt martorul adevărului, acum înţeleg că ceea ce ai creat nu va mai fi creat... Acum înţeleg de ce religiile au fost la fel de multe ca şi limbile vorbite şi tot atâtea false, acum înţeleg că ne sunt ascunse drumurile pentru ca noi să ne găsim calea.

Toţi suntem unul... dar nu ne dăm seama de asta. Avem atâtea lecţii pe care le învăţăm împreună în această viaţă, dar nu vedem asta! Mergem mereu înainte fără să ne îndreptăm greşelile, găsim explicaţi aberante şi zicem că altcineva este de vină.

Avem tot timpul întrebări la care răspundem prea repede cum ar fi următoarele:

"Cine suntem noi? De ce suntem aici? Există viaţă după moarte? Există Dumnezeu?"

Dar eu te întreb, ce înseamnă viaţa pentru tine?

Dacă am răspunde din suflet am găsi răspunsul la fiecare întrebare.

Cunoaşterea înseamnă adevăr, adevăr înseamnă înţelepciune. Înţelepciune înseamnă dreptate, dreptate înseamnă iubire, iubire înseamnă Dumnezeu.

Poţi să mergi pe ce cale vrei atâta timp cât cauţi adevărul sau cel puţin să iei doar părţile bune, şi să îţi continui călătoria; cu toţii suntem călători spre aceeaşi destinaţie, dar drumurile sunt multe.

Dacă ştii că tu cauţi adevărul dar simţi că ţi-ai pierdut calea nu te speria, gândeşte-te la Dumnezeu, roagă-l să te ajute să găseşti adevărul, meditează gândindu-te că păşeşti în lumină, o lumină cum nu ai mai văzut.

Gandeşte-te la tot ceea ce există ca şi cum ar fi conectate împreună, pentru că ţi-am pus o întrebare.

Ce înseamnă viaţa pentru tine? 

Ei bine, această întrebare îţi va da răspunsul la toate celelalte.

Ştiu, te gândeşti că este puţin probabil să te satisfacă răspunsul meu şi că nu crezi, dar hai să vedem.

Viaţa înseamnă cunoaştere, viaţa pleacă de la cunoaştere şi ajunge la tot ceea ce tu îţi poţi imagina şi chiar mult mai departe pentru că multe sunt drumurile spre adevăr, de la cunoaştere urmează; viaţă, emoţii, frică, ură, adevăr, dragoste, lumina, întuneric, etc...

Prin ele trebuie să treci pentru a înţelege că te afli aici pentru a cunoaşte - păşeşte cu încredere în cunoaştere, pentru că are multe de oferit atâta timp cât tu cauţi adevărul. 

Am citit undeva următorul proverb: "Vai de acela care cunoaşte adevărul şi îl ţine numai pentru el". Ţi-e ce îţi spune acesta?

Da, sunt de aceaşi părere, nu este corect faţă de noi, restul, şi zicem: Dar ce putem face? Trebuie să ne trezim şi să acţionăm să căutăm adevărul singuri nu să ne mulţumim cu explicaţiile altora!

Noi suntem Copii ai Luminii, acum este timpul să mergem mai departe.

În Biblie scrie "Şi Adevărul vă va face Liberi" - să înţeleg că te pune pe gânduri nu?

Un proverb arab spune: "Dumnezeu judecă pomul după fructe, nu după rădăcini."

Pe înţelesul tuturor zic următoarele : Cum totul se vede doar în lumină, doar în lumină poţi fi tu însuţi. Numai prin lumină cresc plantele, prin lumină este viaţă şi tot ce există pe Pământ. Prin lumină totul prinde culoare, totul prinde viaţă, tu exişti prin lumină.

Trebuie să te trezeşti la realitate pentru că eşti mult mai puternic decât crezi!


Dacă am urmat un drum greşit cu învăţături greşite asta nu însemană că nu ne putem îndrepta. Trebuie doar să vrem! Trebuie să ne dorim să cunoaştem adevărul şi adevărul va veni. Întotdeauna vine.

Chiar dacă am fost sclavi mult prea mult timp şi indoctrinaţi cu Propagandă şi tot felul de prostii, ne putem schimba. Iată un exemplu de ce zic că suntem indoctrinaţi:

Sistemul te învaţă următoarele: grădiniţă, şcoală, facultate, etc. după care iei un post în acest sistem, poţi să fii "poliţist, judecător, militar, politician, etc." ceea ce produce dependenţă şi te duce la insuficientă faimă, insuficenţi bani, insuficentă putere, ură şi război.

Această "educaţie" nu este bună pentru noi - înţelege că cea mai mică băltoacă este un "ocean" pentru o furnică.

Şi noi chiar suntem o furnică în acest Univers, nu este nedrept în faţa acestei Creaţii să ne mai întrebăm "Există Dumnezeu"?

Adevărul există, doar trebuie să îl cauţi, să nu îţi pierzi speranţa , cel mai greu este să scapi de frustarea din interiorul tău, agresivitatea şi fric&a de a cerceta, acesta ar fi primul pas.

Isus Hristos a zis "Iubiţi-vă Duşmanii", dar noi nu am înţeles şi am făcut invers am mers spre ură şi răzbunare.

Te întrebi dar cum putem să ne iubim duşmanii? Am să îţi dau un exemplu prin care de multe ori ai trecut.

Dacă cineva vine la tine şi are chef de ceartă îţi dai seama imediat pentru că emite o energie anume şi tu o simţi, dar această energie pentru a continua trebuie că tu să o laşi [sa te subjuge], dacă [însă] tu alegi să nu emiţi aceeaşi energie, atunci pur şi simplu respectivul se retrage. 

Aceasta este Energie Gând. Trebuie să înţelegi că tu eşti ceea ce tu gândeşti odată, şi cu asta suntem cu un pas mai aproape adevăr.

Muzica... sunetele acelea frumoase care îţi dau emoţii de tot felul... muzica poate deveni confuză uneori chiar deranjantă.

Dar ce nu este confuz în vremurile acestea...? Sunt surprins de faptul că nimeni nu vorbeşte despre mesajele din muzică; te întrebi "oare, chiar contează aceste mesaje?". Şi îţi spun că muzica a schimbat multe vieţi şi încă schimbă în fiecare zi sau noapte. Unele mesaje duc la schimbare de comportament: nepăsare de el însuşi, distrugerea sănătăţi psihice şi chiar şi moartea.

Realitatea uneori este de negăsit când nu ne înţelegem pe noi, ne pierdem prin idei şi vise false, facem cale întoarsă şi ne încărcăm sufletul fără să ne dăm seamă măcar, asta este realitatea pe care o trăim astăzi. Suntem dependenţi de vise false, adevăruri distorsionate în timp de religie, de istorie, şi de sunete - oare merităm asta? 

Da, o merităm, pentru că asta ne va împinge să vrem să cunoaştem adevărul. Aceastea sunt ca o linie de start. Am citit următoarele cuvinte pe internet, şi va spun sincer că sunt mai adevărate decât par.

"Există un întuneric mai profund decât cel cu care ne luptăm. Este întunericul sufletului care a rătăcit calea. Războiul în care luptăm nu este împotrivă puterilor şi a regatelor, Este împotrivă Haosului şi Disperări. Mai grea decât moartea cărnii este: Moartea Speranţei, Moartea Viselor, Moartea Sufletului. În faţa acestui pericol nu ne vom preda niciodată. Viitorul ne înconjoară, aşteptând în momentele de tranziţie pentru a se naşte în momentele de relevaţie. Nimeni nu cunoaşte forma acestui viitor sau unde ne va duce el. Ştim doar că întotdeauna se naşte în chinuri."

Copiii au mai mare nevoie de modele, nu de critici, au mare nevoie de înţelegere şi iubire, nu pedepse şi vorbe urâte.

Oameni au nevoie de relaxare mentală / spirituală pentru înţelegerea sufletului, pentru a găsi Adevăratul EU. Cu toţi suntem materialişti întru-n fel sau altul. Trebuie să ne oprim undeva să înţelegem că noi suntem suflete eterne. Noi nu doar ne urcăm într-un tren şi ne coborâm la prima staţie pentru totdeauna pentru că sufletul este etern şi în continua schimbare. 

Lumea tridimensională este creaţă de noi şi este creaţia sufletelor noastre. Vi se pare vag, dar noi suntem creatorii a ceea ce facem. Noi gândim după care creăm pentru că aşa funcţionează lumea tridimensională ne expunem gândurile în materie fizică. 

Îmi pare rău pentru toţi aceia care au pierdut calea şi au uitat că Planeta ne ţine în viaţă, şi ea ne ajută în această dimensiune să fim creatorii a tot ceea ce creăm în jurul nostru, ea ne ajută să ne expunem gândurile în materie fizică...

Această este o mare şcoală pentru sufletul nostru, noi suntem ceea ce gândim, ne pierdem calea când găsim technologie şi uităm că acest Pământ ne oferă tot ceea ce avem. Şi unii îşi pierd chiar şi credinţa, şi zic "unde este Dumnezeu?".

Şi vreau să le răspund acelora care pun astfel de întrebări. Dacă tu crezi că noi am fost creaţi din big-bangul de care zic oamenii de ştiinţă sau că ne tragem din maimuţe, atunci chiar te minţi singur.

Noi am fost creaţi de o forţă mult mai inteligenţă decât putem înţelege acum... Evoluează, schimbă-ţi mentalitatea, opreşte-te să trăieşti pe "pilot automat" [ca un robot biologic], şi începe să cauţi adevărul despre tot ceea ce există şi cum sunt toate conectate pe frecvenţe.

Noi suntem ceea ce gândim, noi am fost creaţi din tot ceea ce există, noi suntem Creaţia lui Dumnezeu şi învăţând despre creaţie ajungem mai aproape de EL. Dumnezeu este Creaţia, Dumnezeu este TOT ceea ce este, şi noi suntem copii LUI.

Dacă tu va trebui să alegi între bine şi rău, cum ai putea alege? Trebuie să ştim care este binele şi care este răul, şi de aceea noi trebuie să le trăim, altfel cum am şti?

Ştiu că sună frustrant, poate ai făcut multe greşeli în viaţă, dar nu te teme că eşti aici pentru a învăţa, ai încredere în Dumnezeu că el te ajută - doar caută în interior, şi nu în exterior. Mulţi fac greşeala asta şi îl caută pe Dumnezeu-ul fizic şi după un timp rămân cu impresia că nu există.

Dacă ne închidem uşa spre suflet / spirit închidem uşa spre Dumnezeu şi atunci alegem întunericul. Noi suntem copiii LUI şi trebuie să stăm între lumina şi întuneric.

Trebuie să înţelegi că suntem de foarte mult timp aici şi tu ai avut mai multe reîncarnări pe Pământ, şi tu ai avut copiii care ţi-au întors spatele deşi tu îi iubeai.

Noi experimentăm toate acestea pentru a învăţa.

Trebuie să ai încredere în tine că vei reuşi, deşi mie mi se pare doar ca o joacă acum - pentru că ştiu ce caut.

Eu caut adevărul, pacea, iubirea, înţelegerea, înţelepciunea, lumina sufletească. EU îl caut pe Dumnezeu şi doar prin ele îl pot găsi pentru că EL este toate acestea. Încă mai crezi că eşti maimuţa?... cât de amuzantă poate fi ştiinţa când îşi dă silinţa să mintă...

Acum, cateva cuvinte pentru slugile minciunei, lăcomiei şi asupririi:

De ce fugi cu adevărul în traistă şi vii la mine cu minciuni!? Stau drept în faţa adevărului chiar dacă asta mi-ar aduce moartea; o să mă lupt şi o să mă zbat până la ultima suflare pentru că adevărul este dreptul meu. 

Dacă am şti cu toţii adevărul, nu am mai avea nevoie de acest sistem de valori corupt, bolnăvicios şi vicios. Adevărul îl simţi, nu ai cum să îl ştii, şi dacă cineva încearcă să zică altfel, atunci te minte... chiar şi cea mai mică îndoială arată asta.

În continuare, un documentar care detaliază "Propaganda şi Îndoctrinarea". Este esenţial să îl vezi pentru a înţelege adevărul despre ceea ce se întâmplă cu adevarat în jurul tău... Ce a fost, şi - posibil - ce va fi, totul depinde de tine. 

Acest video are subtitrare în Limba Română - dacă aceasta nu îţi apare automat, pur şi simplu cauţi în bara unde rulează acest video si selectezi Română.

Propaganda

Notă: Google a restricţionat accesul anonim la acest film


http://www.youtube.com/watch?v=6NMr2VrhmFI

Sursa: http://roaim.co.nr/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu