miercuri, 22 ianuarie 2014

Cometa ISON. Evenimentul. Adevărul despre ele.


Aşa după cum ne aşteptăm (cel puţin unii dintre noi) corelând diverse informaţii provenite de la extratereştrii benefici transmise prin diverşi mesageri umani, anul 2014 ne rezervă surprize de mari proporţii. O extraordinară prezentare a ceea ce se va petrece în doar câteva luni a fost pusă în formă multimedia; este o realizare excepţională, atât vizual, auditiv, cât şi informaţional.

Documentarul porneşte de la întrebarea "Cine are dreptate: Cobra sau Tolec?" referitoare la cometa ISON, apoi aduce în discuţie Evenimentul, şi încheie cu revelaţii despre ceea ce va urma Evenimentului...

Şi, pentru că la începutul acestui documentar se face referire la Episodul 1 din seria Terra Galactica, şi pentru o mai uşoară înţelegere a informaţiilor prezentate, iată mai jos acest prim episod:

Terra Galactica

Documentarul face parte dintr-o serie de cinci episoade care prezintă aspecte nedezvăluite până în prezent despre civilizaţiile extraterestre benefice ce interacţionează cu anumite fiinţe umane de pe planeta noastră.

Ţelul principal al seriei este acela de a transforma modul în care lumea percepe existenţa şi modul de acţiune al acestor civilizatii extraterestre.

Primul episod revelează informaţii, corelaţii şi mărturii ale unor fiinţe umane care au fost contactate de reprezentanţi ai civilizaţiilor extraterestre benefice, într-o prezentare ce creează o ambianţă specială.


http://www.youtube.com/watch?v=BGp-xfJO6UM

Pentru mai multe informaţii accesaţi Galactis.net

Cometa ISON. Evenimentul. Adevărul despre ele.

Filmul prezintă în mod sintetic şi corelat informaţii uluitoare primite în mod DIRECT de la reprezentanţii civilizaţiei siriusiene (sistemul Sirius A), despre câteva subiecte de interes major pentru omenire la momentul actual.

Este prima expunere detaliată a ceea ce este, de fapt, cometa ISON şi prima descriere "tehnică" a ceea ce va însemna EVENIMENTUL care va avea loc pe Pământ, corelat cu acţiunea cometei. Aceste aspecte sunt completate de asemenea cu anumite date despre civilizaţiile extraterestre care contribuie la realizarea giganticului plan divin de ascensiune a planetei Pământ şi a omenirii într-o dimensiune superioară a manifestarii.

În finalul documentarului sunt prezentate unele elemente importante despre ceea ce va urma în anii de după EVENIMENT.

Mulţumim realizatorilor acestui documentar pentru extraordinarul cadou pe care l-au oferit prin publicarea lui, punându-l la dispoziţia celor însetaţi de cunoaştere!



http://www.youtube.com/watch?v=nYXZCz_2Rcg#t=3775

Sursa: http://roaim.de.vu/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu