vineri, 19 octombrie 2012

Un mesaj Hathor transmis prin Tom Kenyon - metoda de materializare a rezultatelor în realitatea 3D(ii multumim Anei Nicolai)

Va reamintesc ca Tom Kenyon este unul dintre cei mai importamti oameni de spiritualitate din lume. El a scris cartea Materialul Hathor si primeste mesaje de la civilizatia Hathor sub forma de sunete.

Cerc din lanuri Anglia iunie 2012

Un mesaj Hathor transmis prin Tom Kenyon  

(ii multumim Anei Nicolai)

In acest mesaj vom cauta sa va impartasim o metoda de materializare a rezultatelor, în realitatea voastra 3D, precum si în alte dimensiuni ale fiintei voastre. Aceasta metoda se bazeaza pe o intelegere fundamentala a geometriei si a naturii constiintei. Exista multe geometrii ce pot fi folosite ca mijloace de materializare. Dorim sa va impartasim una dintre cele mai simple metode – care, paradoxal, este si cea mai de efect.
Primul lucru care trebuie inteles, referitor la materializare, este ca fiecare actiune are o contra-actiune. Acest lucru se datoreaza dualitatii – pana în momentul în care ajungeti în dimensiunile superioare ale constiintei, unde nu mai exista dualitate. Intrucat aceasta metoda este pentru a materializa noi realitati în viata voastra 3D, dualitatea este un factor.

Un alt aspect important ce trebuie inteles este precautia ca ea sa nu faca rau. Acest principiu are în vedere sa va apere de consecintele negative – adica, spus în cel mai simplu mod, creatiile voastre nu ar trebui sa va dauneze, voua insiva sau altora.

Data fiind natura acestui material, va vom oferi informatiile în trei parti. În prima parte este abordata geometria materializarii.

A doua trateaza despre starile non-duale de constiinta si cum sa intrati în comuniune cu aceste taramuri mai inalte, din fiinta voastra. Aceste doua fascicule de informatii vor fi intregite pana la 1 octombrie anul curent. Acest lucru constituie pregatirea pentru o Meditatie acustica mondiala, ce va avea loc duminica, 4 noiembrie, în timpul unui atelier de lucru Hathor Intensiv, intitulat The Art of Seeding New Realities. (Arta de a semana Noi Realitati)


Al treilea fascicul de informatii se refera la imbinarea starilor non-duale de constiinta, cu maiestria de a crea rezultate în timp si spatiu. Aceasta invatatura unificatoare va fi transmisa pana la 1 decembrie, anul curent.
În plan colectiv si individual, va aflati la o rascruce cosmica. Alinierea din 21 decembrie 2012 vesteste trecerea intr-o noua realitate vibrationala. Oficial vorbind, nu suntem de parere ca la acea data lumea va inceta sa existe. Insa lumea, asa cum ati cunoscut-o pana acum, se schimba.

Informatiile pe care vi le oferim în acest mesaj sunt menite sa va ajute în materializarea de noi realitati – pentru voi insiva si pentru omenire. Aceasta metoda accelereaza foarte mult procesul de materializare si intrucat timpul – asa cum il percepeti voi – se accelereaza, consideram ca o metoda care actioneaza rapid va fi de mare folos.


1 Metoda 

In aceasta metoda, va concentrati atentia pe una dintre chakre, pentru a va trimite intentia. Este adevarat ca, din punct de vedere al materializarii, secretul consta în unirea intentiei, constiintei si energiei.

În general, cei mai multi oameni vor constata ca obtin cele mai mari rezultate, folosindu-si plexul solar – care este asociat cu vointa si puterea personala – ca punct de focalizare a energiei.

Va indemnam sa faceti experiente si cu celelalte chakre – inclusiv cu cea a inimii, gatului, al treilea ochi si a coroanei. Majoritatea oamenilor considera ca materializarea de noi realitati, din chakra coroanei, este paradoxala prin natura ei, dat fiind ca, la acest nivel, constiinta considera toate fenomenele drept iluzorii, avand tendinta de a transcende toate fenomenele – si ca, prin urmare, atunci cand actionezi din acea chakra, nu exista nicio dorinta inerenta de a crea ceva.

Referitor la intentia noastra – aceea de a materializa rezultate în realitatea voastra 3D – cei mai multi oameni vor simti ca cel mai eficient este sa lucreze cu plexul solar.

Cu atentia concentrata in plexul vostru solar – localizat în spatele cavitatii stomacului – va imaginati în jurul vostru o sfera sau o minge, de marimea universului, al carei centru este plexul vostru solar. Cand va imaginati aceasta minge, aceasta sfera, intelegeti ca pe suprafata sferei exista un numar infinit de puncte si ca activati ceea ce noi numim Sfera Tuturor Posibilitatilor.

Dificultatea de a materializa noi realitati este rezultatul tendintei oamenilor de a crede ca tot ceea ce exista este realitatea curenta. Exista o tendinta de a „ingradi” perceptia si de a urma calea ce v-a fost fixata, prin intermediul perceptiei voastre si a conditionarii realizate de fortele externe. Imaginandu-va o sfera de posibilitati infinite, produceti o crapatura, daca vreti, în oul perceptiei voastre. Noi posibilitati si noi realitati devin, astfel, probabile.

Pasul urmator este sa va imaginati în viitor, traind în realitatea pe care v-ati ales-o. Daca alegeti sa materializati un obiect sau o situatie, va imaginati în viitor, avand acel obiect sau situatie. Daca este vorba despre o calitate sau o aptitudine din voi insiva, pe care va doriti sa o manifestati, va imaginati ca posedati aceasta calitate sau aptitudine, în viitor.

Plasati acest Sine Viitor imaginar în fata voastra, la o distanta cu care va simtiti bine. Cei mai multi oameni vor simti ca aceasta distanta este de la 3 pana la 9 metri – insa cat de aproape sau de departe plasati acest Sine Viitor, este irelevant. Plasati-l intr-o zona care sa va dea o senzatie de confort.

În continuare, imaginati-va ca intre plexul vostru solar si plexul solar al acestui Sine Viitor se intinde un fir drept. În timp ce mentineti aceasta aliniere – de la plexul vostru solar la plexul solar al Sinelui vostru Viitor – prin intermediul intentiei tacute, cereti-i Sferei de Posibilitati Infinite sa va energizeze intentia.

Prin intentie tacuta ne referim la o actiune a vointei voastre. Nu e nevoie sa spuneti nimic cu voce tare sau chiar în tacere. Cuvintele nu sunt necesare. Aceasta nu este o afirmatie.

Este actiunea vointei voastre, care determina fortele cosmice sa se alinieze cu intentia voastra.
Ea provine din cunoasterea si anticiparea faptului ca, prin insasi natura constiintei voastre, va sunt accesibile toate posibilitatile.

Astfel, în timp ce va simtiti Sinele Viitor în fata voastra si sunteti constienti de firul dintre plexul vostru solar si plexul solar al Sinelui vostru Viitor, pur si simplu va miscati vointa. Prin a va misca vointa nu ne referim la faptul ca ea merge undeva. Ea este ca un generator nemiscat, ce incepe sa se invarta, atragand energiile de la suprafata Sferei. Aceasta miscare tacuta a vointei voastre nu are nevoie de cuvinte. Ea este doar o intentie si o anticipare ca Sfera Tuturor Posibilitatilor va trimite aceste linii de transport a energiei, aceste noi posibilitati, prin simplul act de a va alinia cu Sinele vostru Viitor (cel care traieste realitatea palpabila, pe care doriti sa o creati).


În timp ce faceti acest lucru, numeroase puncte de Lumina de pe suprafata Sferei vor emana energii ce se aliniaza cu intentia voastra – iar intre aceste puncte de Lumina de pe suprafata Sferei si plexul vostru solar, vor exista linii de forta. De pe suprafata Sferei, pana în plexul vostru solar, ar putea exista zeci de mii de linii. Acest aflux de energie va curge apoi de-a lungul liniei create intre voi si Sinele vostru Viitor.

El va energiza noua realitate. Acest Sine viitor devine apoi ceea ce noi numim un „factor magnetic de atractie”. Pe masura ce continuati sa lucrati cu el, în fiecare zi, mariti factorul magnetic de atractie al Sinelui vostru Viitor. Rezultatul acestui lucru este multidimensional. În primul rand, incepeti sa va creati noi retele neuronale în creier, care va vor permite sa materializati aceasta noua realitate, cu ajutorul structurii voastre neuronale. În plus, factorul magnetic de atractie va duce la cresterea serendipitatii, atragand spre voi persoane, situatii si oportunitati neasteptate, ce vor accelera materializarea acestei realitati.


2 Amplificarea Factorului Magnetic de atractie/Sinelui Viitor 

Puteti accelera si extinde materializarea noii realitati in viata voastra, daca adaugati elementul apreciere, la actiunea de materializare. Prin aceasta, vrem sa spunem ca, atunci cand simtiti curgand fluxul de energie, intre plexul vostru solar si plexul solar al Sinelui vostru Viitor, sa adaugati sentimentul de apreciere pentru realitatea viitoare. În timp ce va percepeti în viitor, traind aceasta realitate (pe care o creati acum), simtiti apreciere pentru faptul de a o avea in viata voastra. Adaugarea sentimentului de apreciere, la matricea creatiei, reprezinta un puternic factor de amplificare pentru intentia voastra.

Subiectul aprecierea si actul de creatie este foarte amplu, fiind un subiect pe care speram sa il studiem în viitor – si prea complex, ca sa il abordam acum.

Este suficient sa spunem ca, în ceea ce priveste constiinta umana, cei mai puternici catalizatori pentru influentarea realitatilor neuronale si crearea de noi realitati exterioare sunt fie frica, fie iubirea. La nivel de omenire, frica a fost – si continua sa fie – folosita ca un mijloc de a controla si dirija rezultatele prezente si viitoare. Iubirea sau, în cazul nostru, aprecierea, este si ea un mijloc puternic de a crea realitati exterioare. Aceasta dualitate, asa cum s-a manifestat ea în istoria voastra colectiva, e intr-adevar un teritoriu ce merita sa fie explorat.

Dorim sa ne referim acum la o faza avansata a metodei. Daca nu puteti sa folositi tehnica avansata, nu va faceti griji. Metoda de baza este un mijloc foarte rapid de a produce rezultate. Doar ca tehnica avansata accelereaza si mai mult acest proces.
Daca veti lucra indeajuns de mult timp cu tehnica de baza, veti dobandi gradul de maiestrie necesar folosirii tehnicii avansate.

Mai exista o etapa finala, pe care vrem sa vi-o semnalam, inainte de a vorbi despre tehnica avansata. Aceasta etapa cruciala este necesara atat pentru tehnica de baza, cat si pentru cea avansata. Ea e simpla – si, totusi, adeseori, simplitatea nu poate fi inteleasa de oameni.

Trebuie sa faceti ceva, în domeniul în care vreti sa materializati. Trebuie sa intreprindeti o actiune. Daca în viata voastra 3D exista ceva pe care vreti sa il schimbati, dupa ce ati lucrat cu metoda, faceti totusi ceva – intreprindeti o actiune în viata voastra, care sa fie aliniata cu rezultatul la care vreti sa ajungeti. Acest lucru poate implica sa obtineti informatii despre ceea ce va doriti sau poate insemna chiar sa schimbati stilul în care faceti lucrurile în viata voastra, ca sa va aliniati cu realitatea pe care vreti sa o creati.

Daca e ceva din alt domeniu al constiintei, atunci trebuie sa intreprindeti actiunea în acel domeniu. Vom discuta despre cum sa faceti acest lucru, într-un mesaj viitor, nu acum. Adevarul fundamental este ca, pentru a crea o noua realitate – în orice domeniu al constiintei sau existentei – trebuie sa intreprindeti o actiune în acel domeniu.


3 Tehnica avansata  

Dupa ce v-ati energizat Sinele Viitor – asa cum am descris mai sus – va schimbati identitatea de sine, trecand de la sinele vostru actual, la Sinele vostru Viitor. Asta inseamna ca va indreptati conştienţa – sau, ca sa fim mai exacti, o parte din conştienţa voastra – de la corpul vostru fizic, la corpul Sinelui vostru Viitor. Simtiti ca sunteti intrupati în realitatea voastra viitoare. În timp ce va simtiti total intrupati în acea realitate, „priviti” inapoi, la corpul vostru fizic, din pozitia avantajoasa a viitorului. Pe masura ce finalizati aceasta lucrare, veti simti o oscilatie sau o vibratie, ca si cand cele doua realitati converg. E ca si cand valuri de energie din Sinele vostru Viitor, cu care sunteti acum identificati, se ciocnesc cu valurile de energie ale sinelui vostru prezent, cu care nu sunteti identificati în acest moment.

Punctul energetic în care valurile din viitor se ciocnesc cu valurile din prezentul vostru creeaza un punct de vid (sau, mai exact spus, o „zona de vid”), iar prin intermediul acestui punct (acestei zone) de vid, realitatea voastra prezenta se poate preschimba rapid, în realitatea voastra viitoare. Practic vorbind, veti fi facut saltul în alte linii temporale.

Ca sa ajungeti la un context mai amplu pentru tehnica avansata, va recomandam calduros sa cititi un mesaj pe care vi l-am transmis inainte, intitulat Arta de a sări liniile timpului. Desi aceasta metoda poate fi folosita pentru materializarea dorintelor personale, vi-o impartasim în speranta ca o veti folosi în timpul Meditatiei mondiale, din data de 4 noiembrie 2012, în care vom semana noi realitati, favorabile omenirii.

Instructiunile de pregatire, pentru cei care doresc sa participe la Meditatia mondiala – indiferent de locul fizic în care se vor afla în prima duminica din noiembrie 2012 – vor fi postate pana la data de 1 octombrie.

Sunteti cei care planteaza seminte pentru noi realitati – fie ca va place, fie ca nu, fie ca sunteti sau nu sunteti constienti de acest lucru. Intentia cu care va impartasim aceste informatii este sa marim probabilitatea existentei unui viitor favorabil omenirii. Pe aceia dintre voi care aleg sa ni se alature în Meditatia mondiala – fie în persoana, la atelierul de lucru din Seattle, fie de la distanta – ii rugam sa faca experiente cu aceasta metoda, inainte de eveniment. Alegeti ceva din viata voastra, pe care vreti sa il schimbati. Folositi metoda, în fiecare zi.

O data pe zi este tot ceea ce e necesar. Testati-o. Vedeti cum lucreaza. Aflati, din experienta directa, cat de eficienta este aceasta metoda. Apoi, dupa ce o veti fi stapanit, va veti putea asuma responsabilitatea de a fi în slujba omenirii. Pe aceia dintre voi care sunt indeajuns de disciplinati, ii invitam sa ajunga la acest nivel de maiestrie.

Hathorii 18 august 2012 


Gândurile şi remarcile lui Tom 

Consider ca Sfera Tuturor Posibilitatilor este un concept mental fascinant. Iar de cand mentorii mei au inceput sa ma invete aceasta tehnica (cam inainte cu o saptamana de a trimite mesajul), lucrez intensiv cu ea.
Cred ca mesajul este cat se poate de clar, dar as vrea sa spun cateva lucruri despre unele aspecte privind metoda.

In tehnica de baza, va imaginati în jurul vostru o Sfera de marimea universului, iar plexul vostru solar se afla în punctul central al Sferei. Acelora dintre voi care vizualizeaza ar trebui sa le fie foarte usor sa-si imagineze acest lucru. Aceia dintre voi care nu vizualizeaza, nu va faceti griji pentru imaginile vizuale. Imaginati-va si simtiti Sfera si nenumaratele puncte de lumina de pe suprafata ei, prin intermediul oricaror simturi cu care va simtiti bine.

Pentru unii oameni, asta va insemna ca vor avea o senzatie tactilă a Sferei si a punctelor de Lumina. Pentru altii, o voce interioara le va descrie Sfera si punctele de Lumina. Unii oameni vor percepe Sfera prin intermediul mai multor simturi, adica o vor vedea si o vor simti tactil etc.

Elementul important de aici este sa faceti apel la simtul/simturile pe care il/le folositi în mod firesc – si sa nu va pierdeti timpul incercand „sa vedeti” Sfera, punctele de Lumina sau Sinele vostru Viitor.

Un alt element este cel legat de marimea Sferei. Hathorii sugereaza o Sfera de marimea universului, ca sa puteti atrage în ea energiile subtile, din toate aspectele cosmosului.

Este o idee interesanta, intrucat unii fizicieni au sugerat ca marimea universului ar putea fi infinita. Masuratorile curente, facute asupra universului observabil, estimeaza ca el are o raza de circa 46 de miliarde de ani lumina. Asta inseamna un volum urias de spatiu, care, sub orice aspect practic, probabil ca este de neconceput pentru majoritatea dintre noi. Cand am apelat la mentorii mei, ca sa ii intreb despre aceasta provocare la care e supusa perceptia, au spus ca…


„Realitatea este cu mult mai vasta decat va puteti imagina; cu toate acestea, faptul de o actiona ca si cand puteti, cu adevarat, sa va extindeti la infinit perceptia mentala, are beneficii deosebite pentru constienta/evolutia multidimensionala.”

Cu alte cuvinte, faceti tot ce puteti ca sa va imaginati în interiorul unui spatiu cu adevarat FOARTE mare, care cuprinde o parte atat de mare din univers, cat puteti voi concepe.
Unele persoane nu se simt în largul lor cu ideea de a crea intinderi de spatii mentale vaste. Daca faceti parte din aceasta categorie, nu va faceti griji – pur si simplu, faceti o Sfera mai mica – cat de mica doriti, atat timp cat sunteti inconjurati in intregime de Sfera.

Ca fiinta umana (cu aspecte multidimensionale) aveti aptitudinea innascuta de a folosi intregul potential al Sferei Tuturor Posibilitatilor. Folosirea cu succes a Sferei depinde insa de doua atitudini mentale, indispensabile: intentia si anticiparea.

Altfel spus, trebuie sa aveti o idee clara despre noua realitate (si anume, rezultatul) pe care doriti sa o aduceti în viata voastra. Fara aceasta exactitate, nu va puteti angrena puterea intentiei voastre. Fiti exacti si clari în legatura cu lucrul pe care doriti sa il aduceti în realitatea vizibila.

Hathorii mai mentioneaza faptul ca, de fiecare data cand este creat un rezultat intr-un univers dual, apar contra-reactii la noua creatie. Cu cat este mai radicala schimbarea din noua realitate, cu atat mai radicale pot fi reactiile. Aveti grija la acest aspect.

Hathorii recomanda cu fermitate sa creati rezultate care sunt neprimejdioase pentru voi insiva si pentru ceilalti. Si asta, ca sa va apere pe voi (si pe altii) de creatii daunatoare.
De asemenea, trebuie sa fiti siguri ca aveti atat capacitatea, cat si dreptul de a atrage asistenta multidimensionala, atunci cand va creati noile realitati. Acest gen de anticipare este crucial în descarcarea de energie, din Sfera, în plexul vostru solar.

Practicantii avansati, care lucreaza cu energia subtila, nu vor avea nicio problema cu acest lucru. Daca faceti parte dintre ei, veti fi atrasi de ea „ca rata de apa”, cum se spune. Daca nu aveti insa experienta cu natura energiei subtile si cu legatura pe care o are cu intentia, acest lucru ar putea fi un obstacol.

Hathorii afirma ca Sfera Tuturor Posibilitatilor acceseaza posibilitati multidimensionale si ca metoda este, pentru voi, o cale de a avea acces la aceasta realitate cu multiple fatete.

Multi – daca nu cei mai multi dintre noi – considera crearea unei noi realitati (unui nou rezultat) pentru noi insine, intr-o maniera liniara. E ca si cand viata noastra se desfasoara doar de-a lungul unei linii drepte – iar noi facem anumite lucruri de-a lungul linei noastre temporale 3D, care contribuie la ceea ce dorim sa cream.
Hathorii spun insa ca, pe langa faptul de a lucra în stilul în care suntem obisnuiti sa o facem, putem atrage spre noi posibilitatile multidimensionale. Aceste noi posibilitati – ce exista ca potential (dar nu sunt inca în realitatea 3D) – ne pot energiza rezultatul dorit, facandu-l sa se materializeze intr-un ritm mai rapid decat daca am continua sa inaintam incet si greu, facand obisnuitele lucruri 3D, ca sa le transpunem în realitate.
Odata ce va formati intentia clara despre ceea ce doriti sa creati, va concentrati atentia în plexul solar si va imaginati o versiune despre voi insiva, in viitor. Apoi simtiti un fir, intre plexul vostru solar si plexul solar al Sinelui vostru Viitor. Acest fir va deveni canalul pentru energiile multidimensionale si va va permite sa va transformati Sinele Viitor, intr-un factor magnetic de atractie, ce va aduce rezultatul pe care doriti sa il creati în realitate, intr-un ritm mult mai rapid.

Hathorii sunt foarte convinsi ca faptul de a lucra cu aceasta metoda, o data pe zi, va reduce foarte mult timpul necesar materializarii unei noi realitati. Eu unul am constatat ca dureaza doar 5 minute sa parcurg intregul proces, iar acest lucru o face sa fie o metoda foarte eficienta, ca timp investit.


De asemenea, Hathorii subliniaza faptul ca este necesar sa faceti ceva care sa exprime acea realitate viitoare. Cu alte cuvinte, faceti ceva în 3D, în directia rezultatului pe care vi-l doriti. Folosirea metodei, fara a face cu adevarat ceva, în realitatea exterioara din viata voastra, este mult mai putin eficienta decat angrenarea ambelor voastre lumi – atat cea interioara, cat si cea exterioara.

Cu toate ca discutia Hathorilor despre metoda este clara si la obiect, o voi expune pas cu pas, pentru aceia care mai au intrebari despre ea. Daca ati inteles pasii implicati, treceti nestingheriti mai departe, la sectiunea Tehnica avansata, unde dezvolt cateva dintre elementele mai subtile, legate de acest subiect.


4 Tehnica de baza 

Pasul 1: Stabiliti cu claritate detaliile despre ceea ce doriti sa creati. Acest lucru va forma fundatia pentru Sinele vostru Viitor, pe care il veti crea. Detaliile au putere – asa ca, fiti exacti.

Pasul 2: Concentrati-va atentia în plexul solar, aflat în spatele cavitatii stomacale.

Pasul 3: Imaginati-va în interiorul unei Sfere de marimea universului (sau mai mica, daca sunteti nelinistiti de senzatia unui spatiu atat de vast). Plexul vostru solar se afla exact în centrul acestei Sfere.

Pasul 4: Imaginati-va Sinele vostru Viitor, în fata voastra. Pentru cei mai multi oameni, el va fi la o distanta de circa 3–9 metri, insa pozitionati acest Sine atat de aproape sau de departe, cat simtiti ca este bine pentru voi. Acest Sine Viitor imaginat este „eul” ce va trai rezultatul pe care doriti sa il creati. El este intruparea acelei realitati viitoare. Odata ce aveti o senzatie clara despre acest Sine Viitor imaginat, sunteti pregatiti sa treceti la pasul 5.

Pasul 5: Imaginati-va un fir ce se intinde intre plexul vostru solar si plexul solar al Sinelui vostru Viitor.

Pasul 6: Incepeti sa descarcati energie din Sfera Tuturor Posibilitatilor, în plexul vostru solar. De aici, energia curge catre plexul solar al Sinelui vostru Viitor. Descarcarea incepe imediat ce ati inteles ca Sfera Tuturor Posibilitatilor va este accesibila, în virtutea existentei voastre ca fiinta umana multidimensionala. Apoi activati Sfera, printr-un act de intentie tacuta.

Pasul 7: Cat timp va simtiti bine in cadrul experientei, lasati Sfera sa descarce energiile în plexul vostru solar si în plexul solar al Sinelui vostru Viitor.

Pasul 8: Daca aveti aceasta inclinatie, adaugati-i experientei sentimentul de apreciere, ca sa amplificati factorul magnetic de atractie, care este Sinele vostru Viitor.

Nota: Pentru cei mai multi oameni, este un lucru normal ca, pe durata acestui gen de munca energetica, atentia lor mentala sa se abata de la subiect. Daca se intampla acest lucru, în clipa în care atentia focalizata va este deviata, readuceti-o usurel în zona in care lucrati. Fara judecata, fara iritare – doar reveniti la ceea ce faceti în prezent.

Pasul 9: Cand ati incheiat, dupa ce ati parcurs pasii stati cateva minute, ca sa fiti doar cu voi insiva. Cel mai bine este ca, în acest interval de timp, sa ramaneti în tacere, ca sa puteti integra energiile subtile ce au fost descarcate în timpul procesului.


5 Tehnica avansata  

Consider ca aceasta parte din metoda este cea mai uimitoare. Poate pentru ca, în timpul fazei finale, pot simti ciocnirea a doua valuri. E ca si cum undele stationare ale realitatii mele actuale se intretaie cu undele stationare ale Sinelui meu Viitor. Ciocnirea celor doua valuri creeaza, intr-adevar, un punct de vid – sau, asa cum au explicat Hathorii – o zona de vid. Aceasta zona de interactiune a valurilor mi se pare a fi o puternica matrice de transformare.

In plus, pe parcursul tehnicii avansate, descarcarea de energii si posibilitati din Sfera mi se pare mult mai intensa.

La sfarsit, am descoperit o anomalie interesanta, legata de saltul spatial pe care Hathorii il propun în timpul etapelor finale ale tehnicii. E posibil sa intalniti un fenoment similar – motiv pentru care il mentionez.
Initial, am simtit ca este oarecum derutant sa „privesc” inapoi la sinele meu actual, din pozitia avantajoasa si din perspectiva spatiala a Sinelui meu Viitor. Intr-un tarziu, am putut face saltul – iar cand s-a produs acest lucru, energeticele din Sfera mea au crescut rapid. Experienta a devenit foarte intensa si am putut simti cum valuri foarte intense de energie curg spre sinele meu actual, din Sinele meu Viitor.

În clipa în care am trecut total la sentimentul de a fi intrupat in Sinele meu Viitor – si nu în sinele meu actual – energeticele au atins intensitatea cea mai mare. Cand energia a devenit prea puternica pentru zona mea de confort, am „sarit” spontan din Sinele meu Viitor, inapoi în sinele meu actual. Iar în acele clipe de integrare în sinele meu prezent, am avut senzatia ca trupul imi era inundat de endorfine, iar intreaga experienta parea curios de amuzanta. Ma gandesc ca aceasta senzatie de delectare se poate datora puternicei impresii mentale ca intreaga lume – inclusiv eu – este mai mult iluzorie decat reala si ca toate formele (inclusiv corpurile fizice) sunt deopotriva efemere si pasibile de a fi modificate, intr-o clipita.


6 Folosirea muzicii 

Cand se parcurge acest proces, nu este necesar sa se foloseasca un fundal cu muzica. Am facut experiente cu ambele si chiar consider ca anumite genuri de muzica pot contribui la generarea unei experiente mai profunde. Spunand acestea, simt ca, de cele mai multe ori, prefer sa fac acest proces în liniste. Posibilitatea de a constata ca sunetul/muzica este sau nu un aliat de folos în acest proces. e o chestiune de gust si de receptivitate neuronala.

Daca alegeti sa folositi muzica pe fundal, v-as sugera un gen de muzica ce va ajuta sa va indreptati atentia în interior – iar daca este de factura psihoacustica, sa fie ceva care cel putin sa produca cresterea activitatii alfa. Va mai sugerez sa reglati intensitatea muzicii la volum mic, astfel incat sa nu va afecteze experienta launtrica.
Intrucat unele persoane vor vrea sa stie care dintre piesele mele muzicale le-as sugera, voi economisi un pic din timpul vostru si al meu, mentionandu-le acum. Compozitiile mele preferate actuale (create de mine), pe care imi place sa la folosesc cu Sfera Tuturor Posibilitatilor sunt fie Infinite Pool: Entering the Holographic Brain, fie Lightship.


7 Meditatia mondiala Hathor, de duminica, 4 noiembrie 2012

Desi Sfera Tuturor Posibilitatilor poate fi cu siguranta folosita pentru a accelera crearea de rezultate personale, Hathorii impartasesc aceasta metoda, în speranta ca altii o vor folosi ca sa creeze rezultate pozitive pentru omenire, pe masura ce intram, în plan colectiv, intr-un nou ciclu de timp.
La ora 3 PM PST, duminica, 4 noiembrie 2012 [în România, luni, 5 noiembrie 2012, ora 01:00. N.tr.], Hathorii vor energiza o Meditatie mondiala, centrata pe tema Sfera Tuturor Posibilitatilor*.

Daca intentionati sa participati alaturi de noi, în aceasta meditatie de noua creatie, Hathorii au solicitat ca toate persoanele care iau parte la meditatie sa aiba o oarecare experienta de lucru cu Sfera, inainte de eveniment. Instructiunile finale si sugestiile de pregatire vor fi postate pe acest website, pana la 1 octombrie 2012.

*Pentru aceia dintre voi care aleg sa ni se alature pentru cele trei zile de seminar Intensiv, The Art of Seeding New Realities (Arta de a pune semintele Noii Realitati), din 2-4 noiembrie, în Seattle, Washington, vom explora foarte temeinic Sfera Tuturor Posibilitatilor, fapt ce va conduce la un grad si mai ridicat de stapanire a metodei. Mai mult decat atat, sunetele catalitice ale Hathorilor vor juca un rol cheie si dinamic, în transmiterea acestei cunoasteri.


Tom KenyonSursa: https://www.facebook.com/notes/nane-jamia/un-mesaj-hathor-transmis-prin-tom-kenyon-metoda-de-materializare-a-rezultatelor-/405238146207089

Procesul ascensiunii în 5D


Mesaje de la Fondatori

(9 oct.2012; channeler Sal Rachele)

Ascensiunea 5D în corpul eteric cristalin de Lumină …este o călătorie sacră, ce va fi accesibilă în acest ciclu cosmic, câtorva ZECI DE MILIOANE DE OAMENI .

Nu este vorba de o selecție pe care o face Cineva de Sus… ci, pur și simplu, acesta este ordinul de mărire al Umanității …ce are vibrația minimă necesară Inalțării.

Numărul efectiv ce va reuși variaza, deoarece AVEM …LIBER ARBITRU…și putem face alegeri care să sprijine sau să amâne procesul pentru altă viață .

ESTE FOARTE IMPORTANT SĂ FACEM ALEGERI BENEFICE .                                                         

Este posibil și chiar probabil ca oamenii care ne sunt apropiați acum să nu facă această călatorie împreună cu noi. Mă refer la prieteni și la familie. Sunt RARE ..cazurile în care suntem înconjurați de oameni apropiați ce se vor Inalța împreună cu noi în 5D.

Relațiile personale vor fi de o importanță capitală …pentru buna desfășurare a Procesului Ascensiunii.
Trebuie sa fim înconjurati de oameni (suflete) care ne sprijină pe deplin în acest sens (și reciproc).

VOM FI ATRAȘI UNII CĂTRE CEILALȚI, ÎN ADEVARATE FAMILII DE SUFLETE .

ROMÂNIA ARE UN ROL FOARTE IMPORTANT …ARE ROL CONDUCATOR …ÎN TRANSFORMAREA SPIRITUALĂ A PLANETEI.
AICI, PE TERITORIUL ROMÂNIEI….SE AFLĂ…REÎNCARNAȚI…CEI MAI MARI MAEȘTRI ALI TUTUROR TIMPURILOR.

APROAPE…JUMĂTATE DIN TOTALUL SUFLETELOR DE PE PLANETA PĂMÂNT, CARE INTRA IN ACEST PROCES DE INALTARE… SI CARE..VOR TRECE IN 5D,…SE AFLĂ ÎN ROMÂNIA .

AȘADAR,…ESTE NECESAR SĂ NE FACEM CU TOȚII TREABA CÂT MAI BINE, IN OGRADA NOASTRĂ ,….ȘI APOI..SĂ RADIEM LUMINA ȘI ÎN JUR!


(C.M.)

INFORMARE-Octombrie 2012


Urmeaza sa se intample ceva extraordinar in Romania, incepand cu luna noiembrie 2012.Acest lucru este binestiut si de reptilieni.Incepand de ieri 15 octombrie, orele 15-16, poporul roman este bombardat cu energii negative.
A INCEPT LUPTA!!!
E momentul sa sunam adunarea tuturor oamenilor de Lumina din Romania si sa aparam acest popor minunat.
Dan Gaucan
P.S. Voi reveni foarte curand cu metode de a contracara aceste energii negative indreptate spre tara noastra.