miercuri, 25 iulie 2012

IMAGINI SPECTACULOASE Cum erupe un vulcan


Erupţie spectaculoasă a unui vulcan din sudul Japoniei. Camerele de supraveghere au surprins exact momentul în care craterul a explodat parcă lovit de o bombă.


IMAGINI SPECTACULOASE Cum erupe un vulcan
IMAGINI SPECTACULOASE Cum erupe un vulcan
Vulcanul este situat nu departe de oraşul Kagoshima, peste care s-a aşternut o perdea de cenuşă şi fum.
Erupţia s-a produs dimineaţă şi a fost extrem de intensă, au anunţat autorităţile nipone. Localnicii au fost avertizaţi să stea mai mult înăuntru şi să evite deplasările, deoarece aerul este greu de respirat.
Coloanele de fum sunt vizibile de la kilometri depărtare, iar vulcanul nu dă semne că s-ar linişti.


Sursa:  REALITATEA.NET

Nou tratament pentru bolnavii de Alzheimer şi Parkinson


Un nou medicament descoperit de cercetătorii de la Școala de Medicină Feinberg de la Universitatea Northwestern din SUA ar putea deveni o importantă parte a tratamentului pentru pacienții cu Alzeheimer, Parkinson și scleroză multiplă, relatează presa internațională.

Pastila banală care combate pierderile de memorie şi te protejează contra Alzheimer
Pastila banală care combate pierderile de memorie şi te protejează contra Alzheimer

Noua clasă de medicamente, cunoscute sub denumirea de MW151 și MW189, abordează o altă tehnică față de tratamentele curente pentru aceste boli, având ca țintă un anumit tip de inflamație a creierului care este întâlnită atât la pacienții cu Alzheimer, Parkinson, scleroză multiplă, dar și în cazul celor cu alte afecțiuni ale creierului.

Ultimele studii în domeniu au arătat că inflamațiile creierului influenţează evoluția negativă ce caracterizeaz bolile cronice neurologice.

Potrivit cercetătorilor americani, medicamentul a fost testat, deocamdată, pe șoareci, însă specialiștii au obținut toate aprobările pentru prima fază a studiului clinic al medicamentului, pe oameni.

Sursa: REALITATEA.NET

Cum te poate transforma muşcătura unei căpuşe?


În vegetarian, spun cercetătorii de la Universitatea Virginia Commonwealth din SUA. Aceştia au identificat un efect neştiut al muşcăturilor de căpuşe şi anume dezvoltarea unei alergii severe la carnea roşie.

Muşcătura de căpuşă te poate transforma în vegetarian
Muşcătura de căpuşă te poate transforma în vegetarian
Cercetătorii au descoperit acest nou sindrom în sud-estul Statelor Unite. Pacienţii muşcaţi de căpuşe au dezvoltat anafilaxie, o reacţie alergică severă, la carnea roşie, scrie descopera.ro. 
Cei ce suferă de acest sindrom se trezesc în mijlocul nopţii, la 3-6 ore după ce au consumat carnea roşie, cu urticarie şi cu alte simptome tipice alergiilor.
Iniţial, oamenii de ştiinţă nu reuşeau să identifice cauza acestei crize alergice severe. Acum, cercetătorii au analizat cazurile a 3 pacienţi, reuşind să identifice mecanismul prin care căpuşele provocau această alergie. 
"Acolo unde există un număr mare de căpuşe, doctorii ar trebui să fie conştienţi de existenţa acestui nou sindrom atunci când consultă pacienţi cu anafilaxie. Recomandarea noastră este ca aceşti pacienţi să evite complet carnea de mamifer – vită, porc, miel sau carnea de vânat", au spus cercetătorii.


Sursa:  REALITATEA.NET

Calota glaciară a Groenlandei s-a topit aproape în întregime


Calota glaciară a Groenlandei s-a topit în proporţie de 97% la jumătatea lunii iulie, potrivit NASA, suprafaţa neacoperită de gheţuri fiind acum de două ori mai mare decât în verile din anii precedenţi.

Calota glaciară a Groenlandei s-a topit aproape în întregime
Calota glaciară a Groenlandei s-a topit aproape în întregime / FOTO: nasa.gov

Potrivit Agenţiei spaţiale americane, această topire neobişnuită s-a produs în doar patru zile, în perioada 8 - 12 iulie, şi ar putea contribui la o creştere a nivelului oceanelor.


Experţii de la NASA au crezut mai întâi că este vorba de o eroare. "Este o situaţie atât de neobişnuită, fără precedent, încât prima oară m-am întrebat dacă rezultatul măsurătorilor era corect sau dacă era vorba de o eroare în datele primite", a spus Son Nghiem, expert al agenţiei spaţiale americane. Însă calculele specialiştilor americani sunt corecte: gheţurile Groenlandei s-au topit în iulie pe o suprafaţă care nu a fost niciodată atât de întinsă în cei 30 de ani de monitorizare prin satelit. Potrivit datelor furnizate de trei sateliţi, analizate de NASA şi de profesori universitari, circa 97% din calota glaciară groenlandeză s-a topit la jumătatea lunii iulie, a anunţat agenţia spaţială americană într-un comunicat.Son Nghiem a observat dispariţia gheţurilor din Groenlanda pe 12 iulie, în momentul în care analiza datele furnizate de primul satelit. Datele oferite de alţi doi sateliţi au confirmat ulterior această descoperire. Hărţile prin satelit au dezvăluit faptul că topirea calotei glaciare a crescut de la 40%, pe 8 iulie, la 97%, pe 12 iulie. Aceste rezultate au fost cunoscute la doar câteva zile după ce un imens bloc de gheaţă, cu o suprafaţă de două ori mai mare ca cea a Parisului sau a cartierului newyorkez Manhattan, s-a desprins dintr-un gheţar din Groenlanda. Un turist australian a filmat imagini edificatoare cu blocuri uriaşe de gheaţă care se desprindeau din vârful gheţarului Ilulissat."Acest eveniment, combinat cu alte fenomene naturale mai rare, precum monumentala desprindere de săptămâna trecută a unei bucăţi din gheţarul Petermann, fac parte dintr-un ansamblu complex", a adăugat Tom Wagner, un cercetător de la NASA.Pe parcursul verii, aproximativ jumătate din suprafaţa acoperită cu gheaţă a Groenlandei se topeşte în mod natural. De obicei, cea mai mare parte a apei ce provine din această topire reîngheaţă foarte repede, la altitudine, sau este reţinută de gheaţa din regiunile de pe coastă, în timp ce restul se scurge în ocean.
"Însă, în acest an, amploarea topirii la suprafaţă sau foarte aproape de suprafaţă a cunoscut o creştere brutală", a adăugat NASA. Cercetătorii vor încerca acum să determine dacă acest eveniment, care coincide cu o puternică presiune neobişnuită exercitată de aerul cald de deasupra Groenlandei, va contribui la creşterea nivelului oceanelor.
Sursa:  REALITATEA.NET

Avertismentul TERIBIL pentru Europa


Zona euro se îndreaptă spre un dezastru economic de proporţii incalculabile, iar statele bogate şi Banca Centrală Europeană trebuie să preia o parte a datoriei publice pentru a împiedica acest lucru, au avertizat mai mulţi economişti, inclusiv doi consilieri ai guvernului german, potrivit Reuters.

Zona euro se îndreaptă spre un dezastru economic de proporţii incalculabile, spun analiştii
Zona euro se îndreaptă spre un dezastru economic de proporţii incalculabile, spun analiştii

"Credem că Europa se îndreaptă către un dezastru de proporţii incalculabile. Această criză fără sfârşit, cu piesele de domino căzând una după alta, trebuie oprită", spune o analiză a New Economic Thinking, institutul sponsorizat de omul de afaceri George Soros.

Analiza spune că oficialii europeni trebuie să rezolve două probleme în mod separat. Pe de o parte să achite costurile greşelilor făcute în momentul creării Zonei euro, iar pe de altă parte să rezolve problemele structurale.


Printre recomandările enunţate de economişti se numără colectivizarea datoriei publice din regiune - o variantă pe care Germania a refuzat-o ferm până acum - şi instituirea unui organism supranaţional care va avea rolul de a supraveghea finanţele statelor din Zona euro. 

Analiştii mai spun totodată că Banca Centrală Europeană ar trebui să devină un creditor pe termen lung pentru statele care îndeplinesc ţintele bugetare sau să permită fondului de salvare european să joace acest rol.


Sursa:  REALITATEA.NET

STENOGRAME PNL: Cum au pregătit liberalii demiterea lui Băsescu


PNL a gândit o campanie agresivă, în care au fost implicaţi miniştrii cabinetului Ponta, dar şi jurnalişti de la unele trusturi de presă. O arată stenogramele unor şedinţe de partid, date publicităţii de hotnews.ro.

PNL a gândit o campanie agresivă
PNL a gândit o campanie agresivă

Stenogramele sunt din timpul şedinţelor PNL, care au avut loc în perioada 10-19 iulie. 

Într-una din aceste întâlniri, şeful de campanie al PNL, deputatul Relu Fenechiu, spune că interesul trebuie focusat "pe demitere, fără polemici". În acest sens, propune o întâlnire cu ceea ce el numeşte "presa noastră", pentru stabilirea unui "target". 

"Nu vor face emisiuni la comandă. Trebuie să le dăm teme de atac pe golăniile din ministere", explică Fenechiu. În completare, secretarul general al PNL, Dan Mihalache, propune ca liberalii să iasă cu "trei mesaje pe zi: două de atac şi unul pozitiv pentru a constitui antiteza".

Strategia PNL a inclus şi o parte dintre miniştrii cabinetului Ponta. De exemplu, Relu Fenechiu vorbeşte despre implicarea ministrului Transporturilor, Ovidiu Silaghi, care trebuia să pună la dispoziţie panouri electorale la intrările şi ieşirile de pe drumurile naţionale şi judeţene. Tot în stenograme, este menţionat şi numele lui Stelian Fedorca, secretar de stat în Ministerul Învăţământului, care urma să aibă mai multe întâlniri cu părinţii, din diverse localităţi, pentru a le explica programul USL cu privire la educaţie.

De asemenea, într-o stenogramă, care datează din 14 iulie, apare analistul Bogdan Teodorescu, şeful echipei de strategii politice a USL, care precizează că "mai este nevoie de 1,7 milioane de voturi", în conditiile în care "în cel mai rău caz raportul este de 60:40". În acelaşi timp, Stejărel Olaru precizează că, dacă se măreşte numărul secţiilor de vot, este posibil să apară un plus de 100.000 de voturi.

Nici fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu nu a fost uitat de strategii PNL. "Mihai Răzvan Ungureanu trebuie dat în judecată, trebuie atins, e la 35% încredere". 

Toate mesajele şi strategiile puse la cale de PNL ar fi trebuit transmise publicului în primul rând de trustul INTACT. "Antena 3 trebuie să fie acolo zilnic, să transmită mesajele noastre să fie de atac, nu de apărare". Precizările aparţin deputatului liberal Dan Motreanu. Relu Fenechiu este și mai tranșant într-o notă: "PC să dea pe cineva de la Jurnalul național și Antena 3 care să stea la Băsescu". Tot el completază: "Trebuie să facem, prin rotație cu PSD, în fiecare zi câte o temă pentru o pagină din Jurnalul Național".

Sursa:  REALITATEA.NET

FENOMEN FĂRĂ PRECEDENT DESCOPERIT DE NASA. "Este o situaţie care ne pune pe gânduri" Mai mult: FENOMEN FĂRĂ PRECEDENT DESCOPERIT DE NASA. "Este o situaţie care ne pune pe gânduri"


Cercetătorii NASA au făcut o descoperire "fără precedent". Ei au aflat, cu ajutorul imaginilor preluate de satelit, că o cantitate masivă de gheaţă din Groenlanda s-a topit în această lună, pe o arie neobişnuit de mare.
Oamenii de ştiinţă spun că acest lucru este "fără precedent", fiind vorbă despre o zonă mult mai întinsă pe care a avut loc fenomenul. Niciodată în ultimele trei decenii aria de topire nu a fost atât de mare.
Mai mult, zona în care gheaţa s-a topit este una în care temperaturile sunt cele mai joase iar înălţimea cea mai mare, în Groenlanda.
Chiar dacă, de obicei, în jur de 50 % din gheţurile din Groenlanda se topesc pe perioada lunilor de vară, viteza şi scala la care a avut loc acum acest fenomen este "extraordinară".

Avertismentul sumbru al Ungariei. Ce se întâmplă cu relaţiile Bucureşti-Budapesta


Secretarul de stat al Ministerului de Externe al Ungariei, Németh Zsolt, a afirmat la Universitatea de Vară Tusványos că în comunităţile maghiare există "furtună politică" şi că pare că "se apropie de final luna de miere" a relaţiilor româno-maghiare, transmite corespondentul NewsIn.

Nemeth Zsolt, secretar de stat în Ministerul de Externe de la Budapesta
Nemeth Zsolt, secretar de stat în Ministerul de Externe de la Budapesta / FOTO: eu2011.hu

Secretarul de stat s-a referit miercuri la Tuşnad la situaţia Universităţii de Medicină şi Farmacie de la Târgu Mureş, la situaţia Colegiulului Székely Mikó de la Sfântu Gheorghe şi la schimbarea prefecţilor maghiari. Politicianul a apus că în comunităţile maghiare există "furtună politică", iar în ceea ce priveşte relaţiile româno-maghiare, este de părere că "luna de miere se apropie de final".

Potrivit lui Németh, paşii neprietenoşi ale guvernului Ponta sunt surprinzători, pentru că interesele pe termen lung ale celor două ţări sunt aceleaşi. Secretarul de stat a menţionat că în disputele purtate în UE în interesul "independenţei economice" a popoarelor din europa-centrală, maghiarilor li s-au alăturat în ultima vreme cehii, polonezii, lituanienii, austriecii şi românii, însă acum România pare să iasă din acest sistem.

La final, Németh a afirmat că rezultatele şi succesul internaţional al României au fost legate întotdeauna de respectarea drepturilor minorităţii maghiare şi şi-a exprimat speranţa că va respecta aceste drepturi şi în continuare.


Sursa:  REALITATEA.NET

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (21a)


[urmare din partea a cincizecea]

Scandalul LIBOR a erupt în toată presa financiară internaţională. În timp ce directorii executivi ai marilor bănci implicate sunt arestaţi şi caută să se justifice printr-o retorică penibilă, investitorii contemplă sideraţi colosalele procese care au fost deja intentate împotriva acestor instituţii bancare. Astfel, ei speră să mai recupereze ce se poate din pierderile astronomice pe care le-au înregistrat după ce au fost înşelaţi de duplicitatea consilierilor financiari pe care i-au angajat pentru a le administra fondurile uriaşe.


Jurnaliştii financiari scriu despre existenţa unei pieţe a datoriilor din derivatele bancare de 400 de trilioane de dolari, în condiţiile în care tranzacţiile internaţionale totale sunt estimate la doar 78 de trilioane de dolari. Doar acest simplu "amănunt" ne-ar putea face să realizăm minciuna şi dedesubturile afacerilor bancare murdare, orchestrate de "elita" masonică în detrimentul omului de rând.

Ţările din BRICS au demarat ample proceduri de audit şi de investigare financiară împotriva comunităţilor bancare naţionale. De fapt, media financiară internaţională a raportat deja faptul că marile Bănci Internaţionale au dat practic faliment. Toate aceste bănci au fost implicate într-o vastă conspiraţie de înşelare a publicului, inducând idei false despre câştig, pentru a atrage astfel banii investitorilor. Toate dovezile sunt acum disponibile, iar scandalul capătă proporţii din ce în ce mai mari pe zi ce trece.

În momentul de faţă se poate spune că s-a atins "punctul de la care nu mai poate să existe întoarcere" pentru bancherii masoni, care au otrăvit fără milă viaţa omenirii în ultimii 300 de ani. Dezvăluirile finale pe care David Wilcock le face în remarcabilă sa investigaţie intitulată Tirania Financiară reprezintă în acest sens mărturia fundamentală împotriva sistemului masonic de asuprire financiară a omenirii. Frauda bancherilor internaţionali este atât de mare, încât ea cuprinde absolut toate tipurile de mijloace bancare pentru investiţii (stocuri, obligaţiuni, fonduri mutuale, derivate, ipoteci, împrumuturi etc.).

Toţi banii din lume, fie că sunt reali sau doar nişte simple cifre într-un calculator au fost manipulaţi astfel încât să creeze cea mai mare fraudă financiară din istoria omenirii. Valoarea acestei fraude se ridică astfel la aproape 800 de trilioane de dolari, prin afectarea unui volum uriaş de investiţii.

Pe 19 septembrie 2011 s-a petrecut însă un lucru "straniu" în cadrul lumii financiare: trei cercetători de marcă (Stefania Vitali, James B. Glattfelder şi Stefano Battiston de la Chair of Systems Design din Zurich, Elveţia) au prezentat lumii o lucrare ştiinţifică riguroasă, bazată pe un solid aparat matematic şi pe surse inatacabile, prin care demonstrează într-un mod precis, exact şi la obiect faptul că întreaga lume este în realitate controlată de o vastă reţea interconectată a unei groaznice cabale, un fel de "directorat" care îşi ţese în mod corelat plasa financiară mortală în jurul omenirii.

Lucrarea sintetică de 36 de pagini poate fi studiată aici: 1107.5728v2.pdf şi ea a fost publicată în prestigioasa revistă ştiinţifică New Scientist (http://www.newscientist.com). Ironia sorţii face ca cei trei cercetători să provină chiar din "capitala" mondială a secretului bancar, care este oraşul Zurich.

Impresionanta bază de date care a fost folosită de echipa de cercetători a cuprins 37 de milioane de companii şi investitori individuali de top din 194 de ţări, însă ea nu a fost disponibilă până în urmă cu câteva zile. Studiul a demonstrat în mod matematic că toate aceste firme şi investitori se raportează de fapt la un singur nucleu (sau "nod") restrâns de 1318 companii, care deţin 20% din bogăţia sau profitul întregii lumi.

Ceea ce este cu adevărat uluitor e faptul că, deşi aceste companii ar trebui - cel puţin teoretic - să se afle în competiţie una cu cealaltă, ele împart de fapt profiturile împreună sau, cu alte cuvinte, se "deţin" una pe cealaltă. Cei mai importanţi "jucători" ai nucleului extrem de strâns al acestor corporaţii bancare sunt deja cunoscuţi în întreaga lume: Goldman Sachs, JP Morgan Chase, Lehman Brothers, Morgan Stanley, Bank of America, Merrill Lynch, Citigroup, UBS, Deutsche Bank şi Barclays.

Acestea sunt cele mai importante organisme bancare ale lumii şi ele ar trebui să se afle în competiţie una cu cealaltă; de fapt, cei mai mulţi dintre angajaţii lor sunt siguri că acesta este adevărul, dar în realitate fiecare dintre aceste bănci le deţine pe celelalte. David Wilcock foloseşte aici o metaforă inspirată, asemănând situaţia cu trucul unui magician care determină asistenţa să privească într-o anumită parte, în timp ce el îşi săvârşeşte "magia" fără să fie văzut şi se bucură mai apoi de aprecierea şi uralele tuturor.

În acest caz, iluzia este că dacă investeşti în una dintre aceste bănci, te aştepţi să faci mai mult profit decât dacă ai fi investit în oricare dintre celelalte, dar în realitate nu este deloc aşa: toate aceste bănci lucrează mână în mână şi, indiferent în care dintre aceste companii investeşti, banii tăi vor merge la toate. Situaţia este asemănătoare cu cea din cazinouri, unde jocurile sunt de obicei astfel aranjate sau măsluite, încât să fie îndeplinit mereu dictonul: "casa câştigă întotdeauna".

Faptul că cele 1318 de companii bancare deţin 20% din toţi banii care există în lume arată existenţa unui monopol, încălcând astfel legislaţia în vigoare. Tulburător este însă faptul că, pe lângă cele 20 de procente pe care le deţine, "nucleul" de 1318 companii controlează de asemenea 60% din stocurile celorlalte mari companii ale lumii.

Aceasta înseamnă că 80% din veniturile lumii merg doar într-o singură direcţie (adică spre cele 1318 companii), iar restul de 20% din avuţia lumii aparţine unor state străine, care au reuşit cumva să reziste presiunii formidabile a sistemului economic şi financiar impus de cabala satanică a bancherilor masoni. Cu 80% din economia lumii în mâinile unui grup satanic organizat, totul este controlat şi stăpânit în mod malefic. Cine mai poate spune acum că este vorba despre o "teorie a conspiraţiei"?

Partea şi mai interesantă este că din totalul celor 1318 companii ce alcătuiesc "nucleul" economic al lumii, doar 737 deţin cu adevărat cele 80 de procente ale bogăţiei întregii lumi. În particular, s-a observat şi demonstrat că "actorii la vârf" ai celor 737 de companii au de zece ori mai multă putere şi influenţă în rândul celorlalte companii decât ei ar avea în mod normal, corespunzător avuţiei pe care o deţin.

Acest "nucleu" al răului, această reţea centrală de afaceri interconectate este ermetic "închisă"; nimeni nu ştie şi nu vorbeşte despre ea. După cum scriam, ironia sorţii a făcut ca elveţienii să fie primii în istoria omenirii care să descopere acest adevăr în mod ştiinţific, care a rezultat efectiv din datele procesate şi care este absolut de necontestat.

Până acum câţiva ani nu au putut fi studiate decât mici eşantioane naţionale din activitatea economică a lumii, însă acum - odată cu crearea programului de date Orbis 2007 - s-a putut demonstra şi prezenta arhitectura reţelei internaţionale a companiilor, în paralel cu calculele ce arată puterea de control şi influenţă a fiecăreia dintre ele. Volumul de calcul a fost uriaş, iar procesarea datelor a durat luni de zile.

Surprizele nu s-au oprit însă aici. Analizând problema şi mai în profunzime, echipa elveţiană de cercetători a descoperit că din rândul celor 737 de companii bancare principale se distinge o "super-entitate" foarte bine camuflată, formată din 147 de mari corporaţii, care împreună deţin 40% din bogăţia întregii planete. Acest aspect a fost foarte greu de descoperit şi nu ar fi fost posibil fără o putere gigantică de calcul a computerelor, fără aplicarea teoriei haosului şi fără o tehnologie foarte avansată, care ajunge chiar până în pragul a ceea ce putem numi inteligenţă artificială.

Ne putem întreba ce domenii acoperă cele 147 de companii care deţin 40% din bogăţia lumii. În studiul menţionat, la pagina 6 se precizează că 75% din "super-entitatea" ce face parte din "nucleul" economic al lumii reprezintă instituţii financiare. Cele care se află în vârf includ băncile Barclays, JP Morgan Chase & Co., Merrill Lynch, UBS, Bank of New York, Deutsche Bank şi Goldman Sachs. Mai mult decât atât, echipa ştiinţifică ce a efectuat studiul respectiv a furnizat la pagina 32 a lucrării o listă cu primele 50 de corporaţii ale lumii, care deţin puterea financiară pe Pământ.

Având în vedere toate aceste aspecte, se pune întrebarea: care sunt implicaţiile existenţei acestui "nucleu" economic pentru stabilitatea financiară globală? Studii recente au arătat că atunci când o reţea financiară este foarte strâns conectată, ea generează un risc potenţial, deoarece atunci când lucrurile nu merg bine, întreaga reţea se prăbuşeşte prin contagiune, aşa cum s-a petrecut în cazul băncii Lehman Brothers, în 2008. De asemenea, remarcabil este că această reţea interconectată ("nucleul" economic) nu a fost documentată niciodată până acum; cu alte cuvinte, ea s-a sustras oricăror studii sau observaţii, acţionând mereu din umbră, dar în cunoştinţă de cauză şi în mod corelat.

În centrul acestei cabale financiare a răului se află însă Rezerva Federală a Americii, care oficial a luat naştere în 1913; "urmele" sale pot fi identificate însă mult mai devreme, chiar înainte de 1700. Ideea a fost aceea ca sistemul financiar să fie "cedat" unui consorţiu internaţional de bancheri masoni. Astfel, guvernul american a început să împrumute bani de la aceşti bancheri, plătindu-le apoi cu dobândă sumele respective.

Rezerva Federală, fiind o firmă privată, poate tipări orice cantitate de bani doreşte (de pildă, după 2008 ea a tipărit şi infuzat în băncile ei private un capital suplimentar în valoare de 26 de trilioane de dolari, fără să aibă permisiunea de a face aşa ceva).

Rezerva Federală se află la baza întregii crize financiare mondiale şi a dezastrului economic actual; de la înfiinţarea ei la începutul secolului trecut, dolarul s-a devalorizat cu 96%. Vestea bună este că ea va fi investigată de Şerifii Federali ai Departamentului de Justiţie al SUA, datorită eforturilor neobosite depuse de senatorul Ron Paul, care a reuşit să treacă legea exact pe data de 27 iunie, în aceeaşi zi în care Drake a anunţat începerea Operaţiunii Green Light şi, de asemenea, în ziua în care s-a lansat scandalul LIBOR în ziarul londonez The Telegraph. De altfel, Rezerva Federală este însăşi "inima" cartelului de bancheri internaţionali care au manipulat de ani de zile rata dobânzii LIBOR.

Numele "venerabililor" din "elita" masonică la vârf (cum ar fi, de pildă, Rothschild) nu pot fi găsite printre cele ale conducătorilor marilor corporaţii din cele 147 firme principale ale lumii, însă ele se ascund în spatele acestora. De exemplu, Banca Angliei este sinonimă cu numele Rothschild, pentru că această familie o deţine încă dinainte de anii 1800.

Interesant este că, odată cu izbucnirea scandalului financiar LIBOR, Banca Barclays trădează pe oricine pentru a se salva, inclusiv pe Rothschild-zi, care sunt "stăpânii" lor. Astfel, ea a mărturisit faptul că Banca Angliei este de fapt cea care a sfătuit-o să "umfle" rata dobânzii LIBOR. Panica s-a instaurat în rândurile Consiliilor de Administraţie a marilor bănci şi corporaţii implicate, însă deja acum nu se mai poate face nimic; toate dovezile "sunt pe masă" şi la dispoziţia întregii lumi, iar sfârşitul marilor bancheri masoni şi a sistemului financiar corupt este foarte aproape.

O mare parte dintre bancherii şi oamenii de afaceri de mare succes - chiar şi cei neştiutori şi oarecum novici în dedesubturile tranzacţiilor masonice - resimt în perioada actuală o frică şi o angoasă din ce în ce mai mare, care se datorează unor "programe" subconştiente ce au fost impuse de sistemul financiar şi economic al lumii.

Astfel, în loc să se bucure de progresul fulminant al omenirii ce va urma foarte curând, paradoxal ei se tem de faptul că aceste transformări inerente în viaţa socială şi economică pe Pământ îi vor lăsa "descoperiţi", fără nicio posibilitate de a mai exercita ceea ce ştiu ei cel mai bine: manipularea banilor (care adeseori este frauduloasă), furtul sau delapidarea unor fonduri imense, felurite tipuri de înţelegeri oneroase în cadrul perfectării afacerilor, diverse intrigi şi interese obscure care le dau senzaţia de "persoane importante" ce deţin puterea, viaţa aşa-zis "trepidantă" a diferitelor întâlniri, mese sau şedinţe de afaceri etc.

Toate acestea le conferă sentimentul unei false identităţi, a unei false imagini de sine şi al unui fals scop în viaţă. Foarte curând, însă, nimic în această direcţie nu va mai fi valabil. Întregul lor sistem de valori se va nărui în totalitate. Această perspectivă îi îngrozeşte realmente pe cei mai mulţi bancheri, politicieni şi oameni de afaceri, deoarece atunci ei pur şi simplu vor fi debusolaţi; modul lor de gândire, concepţiile, raportarea faţă de semeni, integrarea în societate, într-un cuvânt: ideologia lor de viaţă va trebui să sufere transformări fundamentale.

Toate acestea nu vor fi uşor de gestionat şi mulţi dintre cei vizaţi vor trebui să treacă, în cele mai multe dintre cazuri, prin furcile caudine ale disperării, neputinţei, neştiinţei şi fricii faţă de noua paradigmă a existenţei, cu care ei vor trebui să se confrunte.

Aşa cum Islanda a refuzat să mai plătească datoriile faţă de bancheri şi, mai mult decât atât, a intentat procese împotriva acestora, arestând chiar multe personalităţi din domeniul bancar şi politic, acum Africa de Sud (membră a grupului de ţări BRICS) a deschis un gigantic proces prin care anulează toate datoriile pe care cetăţenii ei le aveau la bănci.

De asemenea, ea a demarat o amplă investigare a acţiunilor bancherilor împotriva intereselor clienţilor lor. În SUA, Departamentul de Justiţie tocmai a depus o cerere la Înalta Curte împotriva a patru mari bănci americane prin care declară împrumuturile acestora către populaţie ca fiind neconstituţionale şi frauduloase.

De-a lungul anilor, bancherii masoni au acţionat într-un mod malefic împotriva populaţiei, care a suferit enorm de pe urma acestor furturi şi privaţiuni. Aceşti indivizi s-au insinuat adânc în toate domeniile de activitate şi au creat dependenţa acestora de fondurile băneşti pe care ei le pun la dispoziţie. În realitate, această dependenţă nu reprezintă decât o sclavie care în unele cazuri - cum ar fi "relaţia" între guvernul american şi Rezerva Federală a Americii - a dus o întreagă naţie în pragul colapsului.

Motivul principal al acţiunii lor a fost acela de a sărăci populaţia lumii şi de a dobândi puterea şi controlul total asupra ei. Îndepărtarea acestui "cancer financiar" va dura un anumit timp şi va trebui făcută cu răbdare, hotărâre, curaj şi putere din partea tuturor acelora care doresc un nou Pământ şi o nouă viaţă - liberă, pură, luminoasă şi prosperă.

În ultimii doi ani, mai multe zeci de specialişti americani în finanţe au realizat o muncă asiduă (la unison cu alţi experţi în finanţe din alte state), adunând dovezi şi corelând toate aspectele, astfel încât în prezent s-a ajuns la faza în care totul este pregătit pentru a fi revelat şi expus întregii lumi; altfel spus, s-a ajuns la faza în care sistemul financiar masonic se va prăbuşi. El va fi înlocuit cu noul sistem economic mondial, care a fost conceput astfel încât să exprime echilibrul şi armonia în tranzacţiile comerciale.

De fapt, pentru lumea financiară problemele au început să apară încă din anul 2007, însă manipularea rapoartelor de credit a lăsat impresia că instituţiile bancare internaţionale sunt încă foarte puternice. S-a creat astfel o vastă alianţă internaţională între conducerile băncilor principale ale lumii, pentru a induce impresia stabilităţii şi siguranţei; totul în scopul amânării colapsului financiar inevitabil la nivel mondial, pe care marii bancheri internaţionali ştiau că nu au cum să-l evite.

La un nivel foarte profund, în chiar fieful "elitei" satanice mondiale, colapsul financiar mondial reprezenta un plan demult gândit, pentru a crea astfel haosul economic în lume, pentru a determina izbucnirea Celui de Al Treilea Război Mondial şi pentru a instaura astfel Noua Ordine Mondială. În această idee era necesar ca toţi banii să fie la un singur jucător. Planul a căzut, intenţiile satanice au fost dejucate, iar în acum impresia generală este aceea că bancherii fug care încotro pentru a-şi scăpa pielea.

Deşi nu este legat direct de aspectul financiar, domeniul militar depinde şi el în mare măsură de acesta. Armata trebuie plătită, iar facilităţile militare, precum şi logistica şi tehnologia militară sunt cele mai scumpe din lume. Cei care lucrează în domeniul financiar au fot educaţi în spiritul "haitelor vrăjmaşe", pentru care lucrurile nu pot fi decât albe sau negre.

Astfel, în mentalitatea lor oamenii nu pot fi decât buni sau răi; la bursele de valori şi în afaceri acest lucru înseamnă că cei care sunt cu noi sunt "băieţii buni", iar cei care sunt împotriva noastră sunt "băieţii răi". Fireşte, această concepţie satanică a fost impusă de-a lungul generaţiilor de către sistemul corupt şi mincinos al "elitei" masonice, el însuşi având la bază fundaţia putredă a înşelăciunii, necinstei şi lipsei de omenie.

[continuare în partea a cincizecisidoua (in curand)]

Sursa: AIM

Mesaj de la SaLuSa de pe SIRIUS.


(16-iulie-2012; channeler: Mike Quinsey)
Mike

Aliaţii noştri sunt curajoşi şi puteţi vedea tot mai multe dovezi a muncii lor de a aduce adevărul la suprafaţă, şi a pune în aplicare planul de a elimina Întunericul. Noi știm care dintre voi ați ieșit și care mai sunteți încă sub influența întinecaților.
Teama şi favoritismele sunt cele care ţin încă oamenii sub controlul lor, dar noi suntem pe cale de a schimba aceste situaţii. Aşa cum vedeţi, partidele politice exponente ale întunecaților îşi arată adevăratele lor apucături și intenții, își dau pe față interesele meschine, lipsa de omenie și lipsa de compasiune, dezinteresul față de nevoile celor mulți și obediența față dee cei care dețin puterea economică. În acțiunile lor, care urmăresc obținerea cu orice preț a puterii, exponenții partidelor reacționare, nu se dau în lături de la nicio nelegiuire. Ei pulverizează, prin acțiuni de forță, statul de drept și legile statelor.

 În această situație, care s-a generalizat în lumea voastră,  după înlăturarea guvernărilor obediente și mafiote, noi vom determina absolvirea de orice datorie materială a celor care au fost și mai sunt exploatați și ale căror drepturi au fost grav încălcate. 
 Absolvirea  de datorii a celor pauperizați, va revigora rapid viața economică și socială a omenirii voastre. Noua Eră va începe să fie construită cu oameni liberi, încrezători în viitorul lor, fără aceia care nu au făcut decât să-și mărească agoniseala, prin furt și complicitate.
Tehnologiile pe care vi le vor pune la dispoziție civilizațiile avansate, vor accelera redresarea în toate ramurile de interes ale pământenilor.

Dragilor, dacă informaţiile pe care le citiţi din orice sursă, simțiți că nu sunt în deplin acord cu inima și sufletul vostru, dați-le la o parte și căutați ceea ce rezonează cu ființa voastră. Acordați atenție și interes acelor informații care evidențiază și respectă sentimentele de iubire necondiționată, și detestă ideea interesului material, interesului de clan, corupția, impostura și minciuna. Fiți aproape de cei cărora le este drag adevărul și Lumina.
Celor drepți, plini de iubire și de compasiune le este rezervată lumea viitorului în vibrația înaltă a dimensiunilor 4D și 5D. Implicați-vă în acțiunile care cer dreptate și în care se respinge fărădelegea, corupția și bunul plac, în detrimentul națiunii din care faceți parte. Fiți atenți și observați cine vă defăimează, cine vă minte, cine vrea să vă manipuleze.

Implicarea voastră în aceste aspecte este importantă, dar dacă necesitatea o va impune, vom merge înainte doar cu cei care doresc schimbarea, căci nu se poate aștepta până când  fiecare se va trezi. Timp a fost suficient și cine n-a vrut să se trezească n-a făcut-o, din motive pe care-l privesc. Noi vom merge înainte cu programul transformărilor, pentru a ne încadra în acel desfășurător care ni s-a dat. În orice caz, indiferent de situaţia ce poate apărea, nu vor exista probleme pentru noi, căci suntem pregătiţi pentru orice posibilitate.

Problemele legate în prezent de poziția și cutumele religiilor, necesită o reevaluare completă, dacă doriţi să progresaţi vreodată. Aceasta pentru că nu aveți nevoie de intermediari între voi și Dumnezeu. Tot ceea ce aveți nevoie găsiți în adâncul ființei voastre; numai să știți și să doriți să căutați. Este adevărat că găsești calea mai repede dacă dai de un învățător potrivit dar, mai bine fără el decât cu unul care te conduce pe o cale greșită, fie din necunoaștere fie din rea intenție.
Să vă fie clar: la starea actuală de lucruri și de moralitate a religiei, nu aveți șanse să vă întâlniți cu Lumina lui Dumnezeu prin biserică. Multe dogme false, multe precepte greșite, mult interes material, multă îmbuibare există astăzi în bisericile voastre.
Desigur, nu se poate arunca anatema asupra tuturor prelaților bisericii. Există multe suflete decente şi iubitoare în interiorul lăcașurilor declarate sfinte dar aceste suflete trebuie să renunțe la ascultarea habotnică față de înalții prelați bisericești. Cel mai bine ar fi ca aceste suflete curate să se despartă de biserică și să-și urmeze propria cale, așa cum le-o dictează inima. Nu spunem nici că toate învățăturile bisericești sunt greșite sau că urmăresc interese meschine și lipsite de iubire pentru Dumnezeu.  Toate învățăturile care nu respectă ADEVĂRUL, nu sunt inspirate de Dumnezeu ci de oameni lipsiți de credință și doritori de poziții și avantaje materiale.
În orce situație, amintiți-vă că aveți un liber arbitru pe care trebuie să-l folosiți mereu. Amintiți-vă că NOI, TOȚI, UNA SUNTEM, chiar dacă facem parte din civilizații diferite, răspândite în întregul Univers. Fiecare dintre noi se afla acolo unde se află, din dorința lui proprie pentru a experimenta ceva anume, până când va deveni maestru în acea chestiune sau abilitate. Când își va programa alte tipuri de experiențe, va alege să se nască în altă lume, mai potrivită pentru ceea ce intenționează să facă. Dar toți venim din aceeași SURSĂ și ne vom întoarce cândva la ea, din ce în ce mai bogați spiritual, mai minunați și mai încărcați cu cunoaștere. 
Multe ființe de pe Sirius, ca și mine, aparținând Federației Galactice a Luminii,  sunt direct conectaţi cu unii dintre voi, voi cei care ați venit cândva pe Pământ din civilizaţia noastră, pentru un anumit scop.
Veţi afla că a fi “în serviciul celorlalţi” sunt cuvintele cheie odată ce veţi ieşi din dualitate si veți ascensiona în  dimensiuni mai înalte.
Suntem Una în tot ceea ce facem, nu doar pentru milioane şi milioane de suflete din Univers, dar și pentru tot ce este viu, incluzând planetele, care au pot avea un nivel înalt de conştiinţă.
Nu este o întâmplare faptul că vorbiţi despre Terra ca fiind Mama Pământ. Veți înţelege rolul pe care ea îl îndeplineşte din respect şi recunoştinţa pentru voi. Sunt multe subiecte care până acum nu au fost pe deplin explicate, căci trebuie să vină momentul potrivit la care nivelul vostru de conştiinţă să vă permită să primiţi o cunoaştere mai avansată.
Nu ar fi bine să vă supraîncărcăm creierul cu înformații prea înalte față de nivelul vostru actual de înțelegere.

Până acum, evoluţia voastră spirituală a decurs lent şi v-a permis prin experienţa personală să o integraţi în înţelegere. Aceste procese au fost mult accelerate în ultimii ani, pentru a grăbi procesul de Ascensiune. Asta pentru că există între voi oameni care au avansat şi sunt pregătiţi să meargă mult mai departe.

Dualitatea a separat într-un fel grâul de neghină şi nu spunem asta într-un sens peiorativ, dar este o diferenţă uriaşă între cei care au avansat şi cei care nu. În mod clar a sosit timpul Ascensiunii celor care sunt pregătiţi, şi asta nu mai poate suporta amânare. Intenţia de a ascensiona este un început, ce trebuie să continue cu expansiunea conştiinţei.
Vibraţiile multora dintre voi sunt ridicate şi, pe măsură ce vă concentraţi atenţia pe a aduce mai multă Lumină în ființa voastră, vă obțineți locul pe lista celor ce vor ascensiona.

Această şansă este deschisă fiecărui suflet şi nu este o dezonoare dacă nu aţi atins încă acel punct. Nu există limite legate de timpul de care aveţi nevoie pentru a vă pregăti şi nu se aşteaptă ca toată lumea să atingă acelaşi nivel împreună.
Aici intervine liberul arbitru şi noi vă încurajăm să nu pierdeţi nici o ocazie de a vă ridica vibraţiile în mod natural.
Însă, în ceea ce privește conștiința de grup, nivelul vibrațional rezultant al grupului din care faceți parte, depinde de aportul fiecăruia și avansul nu este consemnat decât dacă toți au depășit pragul minim de vibrație.
În acest moment nu aveţi cum să ştiţi ce realizare incredibilă aţi obţinut prin a reuşi să depăşiţi lucrarea celor Întunecaţi.
Întunecații au încercat toate trucurile existente în “manual” pentru a vă împiedica să ascensionaţi şi să vă ridicaţi din nou în Lumină. Este adevărat că lucrurile au fost construite împotriva voastră, dar aşa a fost planul şi s-a ştiut mereu că va fi greu de realizat.
În orice caz, se ştie că în cazul în care câştigaţi războiul, câştigul vostru va fi enorm. Aceasta, dragilor, este poziţia în care vă aflaţi acum. Aţi reuşit o creștere minunată a conştiinţei, care nu se va pierde niciodată.
Nu toate Fiinţele ascensionate au ales acelaşi drum remarcabil, aşa cum aţi făcut voi. Acum înţelegeţi de ce în Universul vostru sunteţi priviţi ca nişte suflete speciale. Nu este un semn de egoism să acceptaţi această apreciere, căci sunteţi îndreptăţiţi să o primiţi, pentru toate realizările voastre.

Sunt SaLuSa de pe Sirius şi vă confirm deși pare că evenimentele înaintează greu, mișcarea către în sus continuă neabătut și puțin mai este până când nu va mai exista drum de întorcere.
Vă trimitem iubirea noastră, dragi prieteni şi parteneri în această lucrare, căci asta sunteţi.

SURSA: http://galacticchannelings.com 
(C.M.)