duminică, 7 aprilie 2013

Cafeaua la ibric este cheia longevitatii STUDIU

Cafeaua la ibric este cheia longevitatii STUDIU
 Explicatiile vin de la oamenii de stiinta greci care au analizat stilul de viata al locuitorilor de pe insula Ikaria.
Cercetatorii care au studiat sanatatea cardiovasculara spun ca o ceasca de cafea fiarta la ibric ar putea fi explicatia pentru care locuitorii din insula greceasca Ikaria ajung la respectabila varsta de 90 de ani.
Medicul Gerasimos Siasos de la Scoala de Medicina a Universitatii din Atena spune ca numai 0.1% dintre europeni ajung sa implineasca 90 de ani. Procentul este sensibil mai mare pe insula Ikaria unde 1% dintre locuitori ating aceasta varsta, aceasta fiind una dintre cele mai ridicate rate ale longevitatii. Nu numai ca traiesc mai mult, dar locuitorii din Ikaria sunt si mai sanatosi in comparatie cu alti europeni, spun cercetatorii.
Acestia au studiat sanatatea cardiovasculara, diabetul si alte probleme medicale in cazul a 71 de barbati si 71 de femei de pe insula. Le-au analizat stilul de viata si obiceiurile alimentare si asa au aflat ca 87% dintre ei consuma cafea greceasca la ibirc.
“Cafeaua greceasca fiarta la ibric este bogata in polifenoli si antioxidanti si contine doar o cantitate moderata de cofeina, avand mai multe beneficii in comparatie cu alte bauturi pe baza de cafea”, spune medical Gerasimos Siasos.
Sursa: www.upi.com

Ce ar putea ascunde Coreea de Nord in spatele mutarii rachetelor balistice pe coasta de est


Kim Jong UnProtv Ad
Mutarea rachetelor balistice de catre Coreea de Nord pe coasta de est ar putea insemna si inceputul unui razboi cibernetic, Statele Unite fiind amenintate cu dezactivarea retelelor informatice.
Problemele dintre Coreea de Sud si Coreea de Nord par fara rezolvare. Declaratia facuta in cursul zilei de vineri, in care liderul Kim Jong-un a anuntat ca nu va mai putea asigura siguranta ambasadelor din Pyongyang, a crescut tensiunile dintre cele doua tari.
Un alt semnal de alarma este extinderea interdictiei prin care oficialii de la Seul nu au voie sa intre in zona industriala Kaesong, zona dezvoltata economic prin colaborarea celor doua state.
Cele doua rachete mutate de catre Coreea de Nord pe coasta de est au o raza de actiune medie, de pana la 3.000 de kilometri, si pot avea ca tinta Coreea de Sud, Japonia si bazele Statelor Unite din Pacific.
Data lansarii rachetelor ar putea coincide cu ziua de nastere a primului lider nord coreean, Kim II-sung, pe 15 aprilie.
Ca raspuns la aceste actiuni, Coreea de Sud a trimis echipament de distrugere Aegis cu sisteme radar avansate, atat pe coasta de est, cat si pe cea de vest.
Nici SUA nu au ramas indiferente la aceasta masura, anuntand ca vor instala un sistem de aparare la Guam, teritoriu american care s-ar putea afla in vizorul nord coreenilor.
Presa nord coreeana continua sa acuze Coreea de Sud si Statele Unite ale Americii ca ar pregati un atac nuclear, folosind ca motiv testele facute de Coreea de Nord.
Nici Japonia nu vede cu ochi buni testele nord coreene si anunta printr-un purtator de cuvant al Guvernului ca se pregateste pentru cel mai rau scenariu. Acesta a mai adaugat ca Rusia si China joaca un rol important in „dezamorsarea tensiunilor”, indemnandu-le pe acestea sa ia atitudine in crearea unui dialog intre cele doua tari.
Expertii considera ca amenintarile nord coreene de a ataca Statele Unite cu arme nucleare sunt nefondate, insa acestia cred ca ar putea incerca un atac cibernetic, care ar crea probleme pe scara larga, conform unui dezertor nord coreean.
Urmatoarea miscare a statului condus de Kim Jong-un ar putea fi patrunderea in retelele informatice din SUA pentru a fura informatii si pentru a le virusa.
"Acest lucru ar demonstra ca statul condus de Kim Jong-un este o importanta putere cibernetica. Prima lor tinta sunt Statele Unite si se pregatesc pentru asta de ani buni. Nu stiu daca vor avea succes, insa trebuie luati in seama", explica nord coreeanul Jang Se-yul, care a dezertat in anul 2008.
Sursa: The Guardian       
             stirileprotv.ro

2013. NOI PERSPECTIVE (III)

Vizualizati aici partea I si partea a II-a:

http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2013/04/2013-noi-perspective-i.html

http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2013/04/2013-noi-perspective-ii.html

                                                                                                                     de profesor yoga Dan BozaruZona galactică prin care trece sistemul nostru solar, împreună cu Pământul, este caracterizată de anumite radiaţii şi energii cu o înaltă frecvenţă de vibraţie. Întrucât aceste energii pătrund aproape totul, ele transformă structural mai ales materia biologică şi, prin aceasta, ele modifică de asemenea şi informaţia subtilă a ei. Trupurile noastre sunt îmbăiate continuu în acest şuvoi energetic cosmic ce creşte tot mai mult în intensitate. Ele se confruntă cu anumite efecte specifice de natură fizică şi subtilă, care pentru majoritatea oamenilor rezultă în principal într-o transformare de atitudine, de comportament şi de gândire. Putem constata rezultatele acestor transformări pretutindeni în lume, întrucât ideile noi şi soluţiile pentru rezolvarea problemelor majore cu care se confruntă omenirea în momentul de faţă sunt exprimate în mod deschis şi împărtăşite tuturor, mai ales prin intermediul unor canale media alternative, adică prin Internet.
 
Vechile credinţe şi prejudecăţi ce definesc sistemul actual de viaţă, împreună cu mijloacele perfide de menţinere a lor sunt încă evidente şi ele continuă să acţioneze în lume. Cu toate acestea, lipsa lor de eficiență nu mai poate fi mult timp ascunsă în spatele unor acuze sau justificări false. De cele mai multe ori, liderii şi guvernanţii actuali aruncă vina şi responsabilitatea asupra altor oameni pentru propriile lor eşecuri, când în realitate ei ar trebui să fie cei care să rezolve problemele respective. Vechiul sistem prin care elita malefică obişnuia să menţină controlul asupra societăţii s-a dovedit a fi precum un jug de fier pentru omenire. Oricare ar fi domeniul de interacţiune umană: politică, afaceri, etică, moralitate, religie etc., el este în mod sistematic infiltrat şi pervertit de către reprezentanţi ai elitei malefice, a lojelor şi organizaţiilor pe care ea le-a înfiinţat. 
 
Sistemul actual, prin regulile şi ideile pe care le-a impus a provocat dezastre la toate nivelele existenţei oamenilor. Perversitatea acestui mod de a conduce subzistă în faptul că, în timp ce controlul societăţii este asigurat la suprafaţă printr-un set de măsuri, de idei, de reguli şi de legi care sunt menite aparent să slujească „binele şi interesul cetăţeanului de rând”, esenţa sistemului ca atare a rămas mereu ascunsă în fundal, nefiind niciodată dezvăluită. Cu alte cuvinte, agenda ocultă a celor care au instrumentat acest sistem de oprimare a omenirii a rămas mereu tăinuită, nevăzută, acţionând în mod discret şi pervers.
 
Obiectivul principal al elitei malefice a fost şi este în continuare controlul deplin asupra populaţiei planetei. Comunismul, care a fost un „produs” al gândirii satanice a acestei elite ocultate, reprezintă exemplul clasic al modului în care se doreşte şi se exercită acest control. În comunism, totul trebuia să fie controlat „de la centru”. De fapt, întregul sistem de existenţă al societăţii este gândit pe principii comuniste, care sunt disimulate în spatele unor „idei măreţe pentru binele, prosperitatea şi siguranţa omului”. Din nefericire, multe personalităţi publice de marcă, altfel oameni bine inteționați, integri şi oneşti, au căzut în plasa admiraţiei acelor „iluminaţi” care „au dorit să fundamenteze pacea şi abundența pe Pământ”. În realitate, elita malefică şi-a urmat întotdeauna calea ei egoistă şi propria agenda de stăpânire şi control asupra omenirii, atâta doar că ea a ştiut să mascheze cu o incredibilă abilitate aceste intenţii murdare sub aparenţa bunelor moravuri, a ideilor generoase, a aşa-zisei libertăţi de exprimare şi a multor alte „beneficii” pentru umanitate. În prezent toate acestea sunt deconspirate într-un ritm ameţitor de către persoane care au activat în interiorul organizaţiilor oculte ale „Iluminaţilor” şi care au găsit curajul necesar pentru a face dezvăluiri extraordinare despre „adevărul din spatele uşilor închise ale elitei malefice”.
 
Sunt semne foarte clare ale faptului că vechea ordine se prăbuşeşte. Unul dintre acestea se referă la „fisurile” evidente care au apărut în monolitul pe care îl reprezenta sistemul de control al „Iluminaţilor”: se ştia că mass-media, politicienii, corporaţiile mari, precum şi concernurile de firme sunt toate controlate şi ţinute cu o mână de fier de câţiva sceleraţi din elita mondială secretă; totuşi, iată că informaţii la cel mai înalt nivel au început să fie dezvăluite pe bandă rulantă şi acum este doar o chestiune de asimilare a lor pentru a ne lămuri cu adevărat cine şi ce a vrut pe această planetă. Cazuri de corupţie la nivel guvernamental, devieri uluitoare ale unor idei şi principii morale şi religioase fundamentale, secrete extraordinare despre unele tehnologii şi proiecte care au fost ţinute „la rece” zeci de ani, precum şi multe alte informaţii cu statut de secret de stat sunt expuse la diferite posturi de radio, pe Internet sau chiar şi în unele publicaţii din presă ori pe unele canale de televiziune. Dacă „stăpânirea, controlul şi puterea” elitei malefice a „Iluminaţilor” ar fi rămas infailibile, aşa după cum le plăcea membrilor ei să afirme, cum se explică faptul că toate aceste informaţii foarte sensibile, care zdruncină din temelii multe organizaţii, funcţii şi guverne, ies acum la iveală într-un ritm debordant? Fără îndoială, aceasta înseamnă că sistemul instituit de „Iluminaţi” cedează, că cenzura şi controlul lor nu mai este nici pe departe la fel de eficient şi infailibil ca înainte. 
 
Prăbuşirea sistemului este iminentă, deoarece fisurile mici devin foarte repede adevărate crevase. Viteza cu care această informaţie nouă se răspândeşte imediat ce este difuzată i-a uluit pe cei care până atunci erau obişnuiţi să profite de secretul intrigilor şi înţelegerilor lor murdare, parafate de multe ori la cel mai înalt nivel de conducere. Un exemplu elocvent în acest sens îl reprezintă excepţionalul documentar despre tirania financiară impusă de „Iluminaţi” de-a lungul timpului, care a fost prezentat în trei episoade de către postul rusesc de televiziune REN-TV, în luna ianuarie 2013:
 

O altă explicaţie a prăbuşirii castelului din cărţi de joc, pe care îl reprezintă sistemul financiar mondial şi organizarea societăţii actuale, este aceea că exponenţii lui şi cei care îl susţin au dat dovadă de o aşa mare lăcomie, criminalitate, aviditate şi chiar inconştiență, încât acum au ajuns să distrugă însăşi construcţia pe care au generat-o la începuturi. În cazul lor, a vorbi despre principii etice, morale sau spirituale este ca şi cum ai aştepta în mijlocul deşertului Sahara să plouă pentru a se coace recolta. De altfel, se ştie că toate sistemele care sunt de la început corupte şi greşit „proiectate” sfârşesc iremediabil prin a se autodistruge, prin a imploda sub presiunea propriilor lor erori, care le fac să fie şubrede şi, într-un târziu, să cedeze. 
 
Interesant de știut este dacă iniţiatorii sistemului, adică „Iluminaţii”, au fost sau nu conştienţi de aceasta atunci când au generat imensa farsă care se numeşte sistemul financiar actual, care la rândul lui a fundamentat economia pe care se sprijină o lume întreagă. Părerea noastră este că, iniţial, „Iluminaţii” nu au intuit sfârşitul tragic al ideii lor. Cu un gen de inconştienţă proprie celor întunecaţi care slujesc răul, ei pur şi simplu au mers înainte  cu o tâmpă speranță că poate totuşi vor reuşi să instaureze Noua Ordine Mondială şi vor dobândi astfel controlul şi puterea absolută asupra populaţiei globului. Este posibil ca pe parcurs unii dintre aceşti mandatari ai răului să-şi fi dat seama că lucrurile au intrat pe o pantă periculoasă şi că ele nu se vor sfârşi bine pentru ei, dar deja era prea târziu pentru a mai face ceva; locomotiva pornise şi era foarte dificil să mai fie oprită.
 
Când un astfel de sistem gigantic se prăbuşeşte, unda de şoc pe care el o poate genera este enormă. De aceea, el trebuie înlocuit imediat cu un sistem financiar nou, pentru ca stabilitatea financiară mondială să fie menţinută. Vechiul sistem se află acum în ultima fază a existenţei sale, înainte de colapsul total. Noul sistem este pregătit, gata să fie implementat îndată ce primul va sucomba. Acest sistem vine cu idei noi, cu o concepţie nouă de tranzacţionare, cu noi standarde de evaluare şi mai ales va beneficia de un personal de administrare în întregime nou, pentru că a folosi în cadrul lui aceiași șefi și angajați care au produs dezastrul anterior, ar fi echivalent cu o sinucidere. Probabil că la început, printre oameni va exista o anumită stare de confuzie, absolut firească atunci când noul înlocuieşte ceea ce este vechi, mai ales la o asemenea anvergură. Totuşi, este important să reţinem faptul că lumea nu va cădea într-o stare de haos şi de anarhie, deoarece toate elementele noi care trebuie să intre în joc sunt deja pregătite. Este adevărat că un nou sistem financiar nu este scutit de tentație, de corupție sau de revenirea gradată la aceleași practici subversive de până acum, însă avem cel puțin șansa de a începe o cale nouă și mai ales ne bazăm pe evoluția conștiinței oamenilor. De asemenea, o serie întreagă de mecanisme de prevenire a vechilor metode financiare corupte sunt menite să asigure un echilibru decent al tranzacțiilor si al schimburilor economice.
 
O dovadă în plus a direcţiei spre care se îndreaptă lucrurile este recenta reuniune a ţărilor ce formează organismul BRICS. Importanţa acestui summit nu poate fi ignorată, pe de o parte din cauză că BRICS reprezintă un grup de ţări care încep să deţină o putere economică şi militară uriaşă în lume, iar pe de altă parte pentru că el prevesteşte astfel o nouă „configuraţie” a lumii şi chiar un nou sistem de gândire şi de existenţă a ei. Mai mult decât atât, celor cinci ţări care formează fundaţia BRICS (Brazilia, Rusia, India, China şi Africa de Sud) li se vor adăuga în curând încă două naţiuni gigantice: Iran şi Indonezia, astfel că organismul va deveni: BRIIICS. Iranul este fără îndoială „flamura” Orientului Mijlociu, asumându-şi rolul de lider moral şi politic în regiune. Resursele sale naturale sunt extraordinare, iar progresele în domeniul tehnologic sunt de invidiat. Pe de altă parte, Indonezia este ţara cu a patra populaţie cea mai numeroasă din lume, cu o creştere economică formidabilă (o rată de aproximativ 7% pe an) şi de asemenea cu resurse naturale uriaşe. Alte ţări, precum Venezuela, Turcia, Egipt, Pakistan şi Malaezia îşi aşteaptă şi ele rândul pentru a intra în acest organism mondial care deja constituie o forţă extraordinară. În prezent, BRICS cumulează 40% din populaţia lumii, 30% din suprafaţa ei de uscat şi 25% din produsul ei brut. Doar cu aceste cifre, fără să mai considerăm intrarea Iranului şi a Indoneziei, organizaţia reprezintă un pol foarte puternic pentru aşa-zisa „hegemonie” a Statelor Unite ale Americii în lume şi a puterilor occidentale „tradiţionale” care îi sunt aliate: Anglia, Franţa, Canada, Spania, Italia şi Germania.
 
Totuşi, chiar mai important decât aceste aspecte este faptul că BRICS a decis la această reuniune înfiinţarea unei bănci comune pentru dezvoltarea pe termen lung a infrastructurii economice. Noua bancă a BRICS este menită să rivalizeze şi chiar să surclaseze instituţiile bancare occidentale, fief al planurilor diabolice ale elitei „Iluminaţilor”. Raţiunea acestei mişcări strategice este simplă: BRICS intenţionează să contrabalanseze dominaţia politică şi economică occidentală şi, în particular, chiar să elimine influența Fondului Monetar Internaţional (FMI) şi a Băncii Mondiale, despre care se ştie că nu au servit în niciun fel interesele ţărilor sărace, ci doar au fost interesate să le pună pe acestea în mod sistematic la jugul unor nesfârşite datorii care trebuie plătite. Decizia BRICS se justifică pe deplin, întrucât Occidentul a exploatat la maxim ţările sărace şi pe cele emergente, fiind mereu agresiv din punct de vedere militar şi financiar cu acestea.
 
Noua bancă a BRICS are însă ţeluri mult mai ambiţioase decât acela de a fi doar o simplă bancă de investiţii. Ea îşi propune să pună capăt supremaţiei dolarului ca valută internaţională pe piaţa economică şi financiară prin stabilirea unei noi monede de schimb valutar internaţional şi a unui nou standard valoric. Mai direct spus, aceasta înseamnă pur şi simplu prăbuşirea SUA din poziţia ei de „jandarm mondial”, precum şi din acela de economie-locomotivă a lumii. Poate tocmai de aceea SUA a încins atât de mult spiritele, mai ales în ultimul an, urmărind declanşarea cu orice preţ a unui conflict armat mai întâi în Iran, apoi în Siria şi în prezent în Coreea de Nord. Pentru „Iluminaţi”, crearea unei situaţii de haos, de panică şi de război ar fi în momentul actual precum graţierea condamnatului, deoarece le-ar oferi ocazia refacerii forţelor şi a influenţei, prin intermediul pârghiilor de conflict pe care ei le stăpânesc foarte bine. Într-o asemenea situaţie, constituirea oricărui alt organism economic şi financiar internaţional, ca pol opus de influenţă în lume, nu ar mai fi posibilă, astfel încât elita malefică ar putea să-şi continuie planurile oneroase în ceea ce priveşte omenirea.
 
Poate cea mai semnificativă propunere şi iniţiativă a BRICS la acest summit a fost crearea unei conexiuni prin cablu optic între toate cele cinci ţări, cu posibilitatea extensiei pentru Iran şi Indonezia. Acest fapt ar fi o nouă lovitură aplicată Occidentului, deoarece ar constitui un sistem global de internet prin fibră optică, independent de cel actual din Occident. Organizaţia BRICS este conştientă că Statele Unite - în ciuda faptului că neagă cele 16 agenţii de servicii secrete pe care le deţin - urmează de fapt foarte strâns agenda coruptă, satanică a elitei „Iluminaţilor” în lume, care printre altele urmăreşte excluderea Iranului din sistemul bancar internaţional SWIFT şi din alte tranzacţii bancare. Înfiinţarea noului cablu şi a conexiunii independente ar face însă ca această măsură a statelor occidentale să fie inutilă.
 
Prin urmare, BRIIICS ar putea fi noua putere care să nu lase vechile țări imperialiste să-şi adjudece ca de obicei felia cea mare a tortului. Aceasta ar putea fi de asemenea calea, într-o fază incipientă, pentru echilibrarea puterii în lume şi eliberarea fiinţei umane. Totuşi, procesul de ascensiune şi de transformare spirituală a omenirii şi a planetei continuă indiferent de situaţiile geo-politice. Elementul fundamental este acela ca popoarele să nu permită instaurarea haosului şi a panicii, pentru că atunci energia lor s-ar canaliza în acţiuni negative, în loc să fie orientată şi sublimată în iubire şi compasiune. Răul, întruchipat de elita criminală a „Iluminaţilor” şi a acoliţilor lor va fi eliminat din lume. În prezent, elita malefică pierde deja în mod accelerat din putere şi din influenţă, pe măsură ce frecvenţa de vibraţie a conştiinţei oamenilor creşte tot mai mult. Revenirea la vechea paradigmă a lucrurilor este imposibilă. Ceea ce înainte era acceptat fără discuţie, în prezent este chestionat şi analizat pentru a se vedea dacă într-adevăr serveşte intereselor comunităţii. Cei care vor dori totuşi să menţină vechile concepţii şi obiceiuri, vor descoperi cu surprindere că acest fapt este practic imposibil, datorită transformării de stare la nivel global, care îi va împiedica să mai aplice aceleaşi idei fade şi egoiste ca până acum.
 
Corupţia s-a răspândit mult mai mult decât s-a anunţat şi s-a spus prin mijloacele mass-media, iar atunci când adevărul va ieşi complet la iveală, el va şoca fără îndoială pe mulţi. În această direcţie, va fi introdus un sistem nou de prezentare şi de monitorizare, care va opera în mod deschis şi va fi transparent pentru oricine. Actuala stare de lucruri creează doar aparenţa de libertate, dar în realitate situaţia este complet diferită. De pildă, a putea să ne cumpărăm ce vrem nu înseamnă că suntem liberi. Aceasta este doar o iluzie, este pur şi simplu un sistem de viaţă, care a fost instituit de cei care ne conduc. Nu numai că nu este vorba despre libertate în adevăratul sens al cuvântului, dar ceea ce se petrece în cadrul actual al societăţii înseamnă chiar sclavie, deoarece sistemul te obligă, într-un anumit sens, să-l perpetuezi. Din nefericire, mulţi procedează în acest fel, din ignoranţă şi prostie. Ei urmează fără să-şi dea seama drumul trasat de elita malefică, aşa cum boul vine la tăiere ademenit cu un smoc de fân.
 
Totuşi, putem identifica deja numeroase dovezi ale faptului că oamenii au început să se „trezească”, deoarece ei îşi dau seama că totul în acest vast şi complicat sistem social în care trăim şi suntem implicaţi nu reprezintă decât un serviciu, o obligaţie prin intermediul banilor. Guvernele, puterea, conducerea şi manipularea, toate acestea sunt determinate de bani. Banii sunt administraţi de bănci, iar instrumentul lor principal pentru a-i obține a fost și este războiul. Războaiele au constituit dintotdeauna sursa principală pentru alimentarea elitei malefice cu bani. Există însă şi surse „secundare” pentru a realiza aceasta; deşi nu sunt la fel de puternice, aceste „surse” reprezintă totuşi adevărate „haznale financiare” pentru conducătorii lacomi şi corupţi. Putem identifica cu uşurinţă aceste surse în câteva „domenii” principale de activitate ale guvernelor. În primul rând, ştiinţa şi medicina modernă iau banii populaţiei pe medicamente, care fie nu aduc nicio vindecare, fie provoacă alte boli, fie accentuează boala existentă. Întregul sistem farmaceutic alopat actual este fundamentat pe principiul câştigului financiar; prin urmare, el nu poate fi prea mult de folos celui bolnav. Pe de altă parte, guvernanţii iau banii populaţiei prin zeci şi chiar sute de taxe, într-o incredibilă spirală a nesimţirii şi tupeului politic. Lumea pare să se fi întors cu fundul în sus şi oamenii, pe bună dreptate, sunt în majoritatea lor derutaţi şi confuzi. Desigur, aici putem face observaţia că societatea este în primul rând răspunzătoare pentru faptul că a permis această stare de lucruri, pentru că a lăsat acest cancer al elitei malefice aşa-zis „iluminate” să se propage la toate nivelele. Din fericire, lumea pare să iasă din amorţeală, iar oamenii devin din ce în ce mai conştienţi de faptul că trebuie să-şi modifice atitudinea, obiceiurile, ţelurile în viaţă şi că ei trebuie de asemenea să-şi asume responsabilitatea pentru aceasta.
 
Tocmai de aceea am asemănat această expansiune fără precedent a înţelegerii şi rafinării conştiinţei cu o veritabilă „revoluţie a conştiinţei”, cu o renaştere a ei. Pe măsură ce conştiinţa de masă expansionează, forţa care dorea să o menţină până acum într-o stare de contracţie şi de frică, diminuează şi tinde către zero, prin eliminarea completă a răului din lume. Elita malefică şi familiile nobilimii negre care se află la putere realizează că îşi pierd în mod accelerat această putere şi că sistemul instituit de ele colapsează. Ca orice organism, elita malefică urmărește să-şi prelungească existenţa, adică luptă cu disperare pentru „supravieţuire”. Este tot ceea ce ştiu membrii ei să facă, este ceea ce au practicat dintotdeauna. Pentru aceasta ei folosesc vechile metode care sunt menite să provoace frica în oameni, însă oamenii nu mai sunt dispuşi să cadă mereu şi mereu în aceeaşi capcană. Ceva misterios, dar minunat, pare să le deschidă din ce în ce mai mult înţelegerea asupra felului în care se prezintă lucrurile în realitate. Cei care refuză să evolueze şi se împotrivesc, dorind cu încăpăţânare să păstreze un sistem învechit şi vicios de gândire şi de acţiune, fie vor pieri în vâltoarea evenimentelor viitoare, fie vor rămâne să sufere în continuare în dimensiunea 3D, care va fi supusă unor necesare epurări. Pe de o parte există această forţă malefică la conducerea din umbră a umanităţii, care doreşte să menţină întreaga populaţie acolo unde era până acum, adică în întunecimea ignoranţei şi a prostiei; iar pe de altă parte există această mişcare formidabilă de trezire a conştiinţei colective, care împinge cu putere şi chiar striveşte existența malefică a „Iluminaţilor”.
 
Una dintre cele mai simple metode de a elimina jocul perfid al elitei criminale care conduce din umbră omenirea este aceea de a refuza ceea ce ea ne îndeamnă să facem. Astfel, este de ajuns să refuzăm războiul, să refuzăm medicamentele alopate – care nu doar că nu asigura vindecarea, dar chiar provoacă numeroase efecte adverse, de dependenţă şi mai ales efecte secundare ce ruinează sănătatea oamenilor -, să refuzăm să cumpărăm tot ceea ce publicitatea ne îndeamnă, limitându-ne doar la ceea ce ne este necesar etc.. Guvernul din umbră şi „Iluminaţii” îşi pot pierde puterea atunci când oamenii se „trezesc”. Ei ştiu prea bine acest lucru; de aceea, pentru a păstra controlul, ei caută să promoveze „agenda fricii” pretutindeni în lume, prin tot felul de acţiuni haotice sau terifiante (atentate, influenţe teribile asupra climei, manipulări prin intermediul mass-media, terorism). În esenţă, elitei malefice a „Iluminaţilor” îi este frică de faptul că va pierde întreaga putere cu care a fost obişnuită până acum şi pentru care s-a luptat zeci, sute şi chiar mii de ani. „Iluminaţii” vor fi şi ei afectaţi de această transformare extraordinară a conştiinţei, indiferent că acest lucru le place sau nu. Timpul lor a expirat şi aceasta este evident pentru cei care înţeleg şi simt procesul transformării interioare a fiinţei lor. Într-un fel, se poate spune că „Iluminaţii” sunt acum disperaţi şi caută să se agaţe de puterea cu care au fost obişnuiţi, dar revenirea la vechea stare de lucruri nu mai este posibilă.
 
Traversăm o perioadă în care are loc o „accelerare a conştiinţei”, o trezire şi totodată o rafinare a ei. Mai mult ca oricând, în această perioadă putem realiza adevărul universal că nimic nu se petrece individual, rupt de context şi de întreg, ci totul este intercorelat. Pământul însuşi este o fiinţă conştientă, iar dacă fiinţele care trăiesc pe el aleg să fie conştiente, dacă ele decid să aleagă iubirea în locul fricii şi a violenţei, atunci totul se modifică în conformitate cu noul model al conştiinţei pe care noi l-am ales, adică cel bazat pe iubire, altruism şi devoţiune. Desigur, această iubire nu este cea din filmele hollywoodiene, ci ea este o stare a fiinţei. Nu este ceea ce faci altcuiva, ci reprezintă o condiţie intrinsecă a fiinţei, o stare naturală a ei, un nou mod de a simți și de a trăi viața. Efectul de purificare este atunci foarte rapid şi spectaculos prin senzaţiile minunate pe care ni le conferă. Transformarea de stare se realizează în primul rând în interiorul nostru, nu aşteptând să acţioneze altcineva în locul nostru. Suntem în exterior rezultatul direct al transformării interioare a fiinţei noastre.

(va urma)

Roverul Curiosity a omorat o pisica pe Marte ?!!!!!!!!!

Daca aceasta fotografie nu este trucata, atunci tot ceea ce stim noi despre Planeta Marte este desfiintat. Ce sa caute o pisica pe Marte? Tocmai o pisica? Si colac peste pupaza sa o mai si calce roverul. Pai nu avea destul spatiu sa treaca decat peste  biata pisica? Si pisica ce cauta sub senilele masinariei? 
Voi ce parere aveti? Este sau nu trucaj aceasta fotografie? 

Fragment dintr-o omilie a Parintelui Elpidie Vagianakis din Rodos, din luna ianuarie 2013


1297391092064_ORIGINALDoar un lucru va voi spune: dupa ce noul papa va fi ales ca si conducator al bisericii catolice si mai apoi ca si conducator al panreligiei mondiale – deoarece profetul mincinos va fi conducator al pan-religiei (aceasta isi doresc mintile intunecate ale dusmanului si anume sa-l numeasca pe conducatorul bisericii catolice conducator al tuturor religiilor), atunci natura se va revolta, deja a inceput acest lucru. O serie de fenomene naturale si ne-naturale vor schimba fata pamantului. Veti vedea lucruri pe pamant si in cer care va vor uimi si veti spune: “e normal ce se intampla? Veti vedea cum natura se va rascula, pamantul si cerul: cerul cu fenomene nemaintalnit si pamantul prin cataclisme distrugatoare, cutremure, furtuni nemaivazute si ciudate, furtuni cu grindina, veti vedea grindina cat mingiile de golf care va distruge totul. Natura insasi nu il va putea suporta pe profetul mincinos care, in numele asa-zisului “mantuitor” [Antihrist. n.n.], va aduce niste schimbari cumplite ce vor distruge multe suflete si le va trimite in iad. Vor incepe acei ani ai domniei lui Lucifer care mai intai va duce lupta impotriva oamenilor din interiorul credintei – deoarece oamenii au in suflet inradacinata aceasta credinta, toti credem in existenta unui Dumnezeu – si Lucifer va folosi aceasta mare putere care este credinta, si astfel va distruge foarte multi oameni. De aceea sa-L rugam pe Dumnezeu sa Ii lumineze pe arhiereii nostri ca sa ramana credinciosi si sa-L iubeasca pe Dumnezeu si sa ramana dumnezeieste indragostiti de El, pentru ca acestia ne vor invata drumul cel drept.
Vor fi multi arhierei care vor deveni marionete ale profetului mincinos. Il vor urma, I se vor supune si vor transmite preotilor invataturile acestuia si preotii vor transmite mai departe credinciosilor. Foarte multi oameni se vor pierde. Mare schisma se va produce in Biserica noastra. Sa va amintiti ce va spun. Mare schisma se va produce. Va incepe din biserica catolica si apoi se va intinde peste tot, deoarece aceasta elita ii va convinge pe conducatorii nostri fie prin intermediul politicienilor, fie prin intermediul bancilor. Cine credeti ca ne au-in-mana-lor-51-000-miliarde-si-conduc-lumea-dintr-o-camera-grupul-bancherilor-descris-in-biblia-lumii-financiare-186365conduce? Bancile ne conduc. Daca avem putina logica trebuie sa ne gandim: cine crediteaza Grecia, Franta, Anglia, America? Si toate tarile datoreaza baniunora care au toata bogatia pe mainile lor… cine sunt acestia? O elita luciferica care va impune tarilor sa faca ceea ce vor ei.Sa stiti ca acestia il vor impune pe profetul mincinos, acestia il ridica acum, sa stiti, acestia il numesc acum. Este conclavul luciferic care il va ridica pe profetul mincinos, ce il va arata pe antihrist mai apoi.
Cititi aici articolul integral:


http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/03/22/parintele-elpidie-profetii-grecia-pocainta-lant-al-rugaciunii-durere-mare-papa-profet-mincinos-antihristul-patriarhul-ecumenic-prigoana-razboi-tari-distruse-turcia-foamete/


Sursa: Război întru Cuvânt ( http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/03/22/parintele-elpidie-profetii-grecia-pocainta-lant-al-rugaciunii-durere-mare-papa-profet-mincinos-antihristul-patriarhul-ecumenic-prigoana-razboi-tari-distruse-turcia-foamete/ )

Extras din cea mai recenta omilie a Parintelui Elpidie (6 martie 2013)


“(…) Sa nu va speriati cand veti vedea ca se vor aprinde focuri in jurul Greciei, sa nu va speriati atunci cand veti vedea ca vor fi linsati oameni politici si state se vor prabusi. Sa nu va temeti cand veti vedea ca tari ca acum sunt unite, vor intra in conflict si se vor crea focare de razboi in jurul nostru.
Sa va temeti [doar] cand nu veti mai avea incredere in Dumnezeu.
Sa nu va temeti cand veti vedea cum se va intinde focul in jurul nostru asa cum arde spirtul, cu asa o repeziciune, pentru ca asa a decis, asa va ingadui Du2013-YouTube12-e1363941417450mnezeu acum sa se intample, din cauza rautatii noastre, a lipsei noastre de respect si a necredintei noastre.
Va cer sa va rugati toti impreunaGrecia intra intr-o mare durere. Nu au inteles-o multi aceasta. Va cer sa faceti un lant al rugaciunii deoarece in Grecia deja a inceput raul. Nu va uitati ca inca se mai negociaza pe hartii, in curand veti vedea si in ceea ce se va intampla concret in jurul vostru. Va veni o asemenea nenorocire in Grecia ca veti spune “Doamne, ajuta-ne!”. Inca nu ne rugam cu adevarat.
Adevarat va spun ca satana a trimis pe toti ai sai la toate statele ca sa le aduca in stare de conflict. V-am mai spus: au fost pregatite multe rele; noi putem sa le mai amanam inca cu rugaciunile noastre.
Nu va ingrijorati daca veti vedea uciderea unui mare politician dintr-un stat apropiat de noi, lucru care sa aduca la asemenea conflict incat sa inceapa razboi. Tari intregi vor fi distruse, conducatori vor fi distrusiNu vreau sa va sperii dar toate acestea se vor intampla.[...]
 Va veni asa o mare foamete si boli incat nu ni le putem imagina din situatia in care ne gasim acum. Va fi o mare zarva in statele din jurul nostru, satana va incerca sa omoare conducatori de stat pentru a isca evenimentele ce vor urma.

Va rog sa va rugati…  Si nu va uimiti daca veti vedea ca intr-un stat ca Grecia sa se ajunga, prin ceea ce fac conducatorii satanisti ai acestei lumi, ca lumea sa traiasca precum imigrantii care supravietuiesc din comertul ambulant.
Sa nu va imaginati ca la Vatican va fi liniste. Vor incerca sa-l schimbe pe pro2013 -                  - YouTube18fetul mincinos. Vom avea un Anti-papa, la Vatican vor fi mari tulburari. Dar profetul mincinos va face mare rau(…)
Dar cine nu va avea incredere totala in Dumnezeu nu va putea supravietui. Cei care vor avea incredere si se vor impartasi nu vor putea fi influentati de aceste forte satanice. Cei ce se vor impartasi vor putea trai cu putina mancare.
Cititi articolul integral aici:

Sursa: Război întru Cuvânt ( http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/03/22/parintele-elpidie-profetii-grecia-pocainta-lant-al-rugaciunii-durere-mare-papa-profet-mincinos-antihristul-patriarhul-ecumenic-prigoana-razboi-tari-distruse-turcia-foamete/ )

Un cuplu a călătorit în alt Univers?

Chiar dacă pare straniu, uneori viaţa poate bate filmul în cele mai incredibile condiţii şi întâmplări. Unii dintre semenii noştri au parte de experienţe greu de digerat, de înţeles şi mai ales de povestit celorlalţi. Printr-o astfel de experienţă a trecut un cuplu din Franţa.

Acţiunea se petrecea în primăvara lui 1967, când cuplul Nelson, care trăia la o fermă din apropierea pădurii de la Vendee, a ieşit la o plimbare cu maşina de duminică după-amiaza. La început totul părea normal, dar dintr-o dată nu numai că peisajul s-a schimbat, dar parcă şi timpul. Experienţa temporală prin care a trecut cuplul Nelson, a fost povestită unei publicaţii franceze la mult timp după producerea sa. Iată un fragment din spusele doamnei Nelson:"Am mers câţiva zeci de kilometri pe un drum perfect cunoscut, când, deodată bruma care domnea în jurul nostru şi de asemenea copacii din pădurea care mărginea drumul, au dispărut pentru a face loc unui peisaj de vară cu peluze, muguri de aur şi margarete. Am mers puţin în acest peisaj magnific şi am ajuns la un sat, pe care nu-l cunoşteam, un sat cu case foarte vechi fără tencuială, cu paiantă din lemn şi acoperişuri din ţigle care păreau noi şi unde se înălţa o biserică a cărui, lucru m-a frapat, clopotniţă nu era terminată.

Exista o luminozitate extraordinară a cerului albastru, nicio adiere de aer, arborii imobili şi niciun semn de viaţă, niciun animal, nimeni. Un semn de mort într-un peisaj magnific. Atunci am oprit maşina şi am coborât. Am mers timp de 10 minute bune, poate un sfert de oră, am privit casele, arborii, iarba care avea o culoare verde absolut strălucitoare.


Apoi brusc am avut aceeaşi teamă. "Şi dacă maşina noastră nu mai era acolo?", căci acest drum pe care am apucat ne era total necunoscut.

Am dat de drum şi am găsit maşina acolo unde o abandonasem. Apoi am plecat în maşină spunându-ne că vom reintra în acest sat pentru a face acelaşi periplu şi a trece din nou peste aceleaşi străzi.

Dar pornind motorul, tot peisajul rece s-a instalat din nou, nu am mai întâlnit sătucul şi numai drumul se derulă din nou în faţa noastră."

Acest loc nu există cu adevărat, sau din spusele unor istorici a existat undeva prin anul 1500, atunci când în zona a existat un târg care a fost părăsit din motive necunoscute. Experienţa trăită de cuplul Nelson depăşeşte orice imaginaţie, dar cazuri similare s-au mai petrecut şi în alte locuri de pe glob. Aceste găuri temporale sau vidul temporal provoacă experienţe unice pentru că în acest fel călătoria în timp devine posibilă.

Este impresionant că cei doi au putut să revină la realitate din spaţiul sau locul în care au fost. Întrebarea este dacă soţii Nelson au călătorit în altă dimensiune, în alt Univers, sau pur şi simplu doar în trecut?

Sursa: efemeride.ro

           roaim.net.tf/

Resursele Romaniei, vandute agentilor care l-au spionat pe Ceausescu


Statul roman tine la secret resursele strategice, energetice, minereuri, apa potabila etc. Si atunci cum vin unii la punct ochit, punct lovit? Evident, prin spionaj!1petrol si gaze 300x160 Resursele Romaniei, vandute agentilor care l au spionat pe Ceausescu
Secrete sau nu, cine trebuie sa afle, afla unde sa se bage
In timp ce specialisti, profesori si doctori docenti apar la televizor si sustin ca „Dobrogea este o regiune mai degraba arida”, cei vechi, de pe vremea lui Ceausescu, au alte informatii.
Lacurile subterane din Dobrogea
2 fracturare hidraulica 300x189 Resursele Romaniei, vandute agentilor care l au spionat pe Ceausescu
Fracturarea sisturilor poate cauza si deteriorarea putului de extragere
Ca nu degeaba n-a exploatat Ceausescu aurul de la Rosia Montana, gazele de sist din Dobrogea si alte resurse la mare pret acum, ca si atunci.
3 water de foc 300x211 Resursele Romaniei, vandute agentilor care l au spionat pe Ceausescu
Cu apa contaminata de la robinet poti face focul in soba
Geologii din vremea lui Ceausescu descoperisera imensele lacuri de apa subterana din subsolul dobrogean, din care deja au inceput a se alimenta cateva localitati. Si din care s-ar putea  alimenta in viitor intreaga populatie a Dobrogei, poate si o parte a Capitalei. Lacuri care risca sa fie contaminate de exploatarea gazelor de sist, care, cica, ar asigura o oarecare autonomie energetica Romaniei pentru vreo 15 ani. Mare strategie, mare e gradina lui Dumnezeu! Dat fiind ultimele rapoarte despre penuria de apa potabila pe glob, apa din lacurile alea subterane va costa infinit mai mult decat „castigurile” obtinute din exploatarea gazului de sist.
Cercetari cu grad de secretizare „000”
Marian Rizea este unul dintre cei infierati ca „securist ceausist”. „Da. Eu sunt un fost securist si sunt de acord sa fiu anchetat public cu privire la tot ce am facut ca ofiter de informatii, inainte si dupa 1989!”, spune acesta. „De 22 de ani se vrea deconspirarea fostilor securisti, doar pentru ca, in subsidiar, sa fie protejati tradatorii de neam si de tara.” Pentru ca fostii securisti au fost implicati in actiuni din cele pe care vi le prezentam in continuare, un extras dintr-o scrisoare a lui Marian Rizea catre un prieten, referitor la naucitoarele „privatizari” ghidonate de Mihai Razvan Ungureanu.
„Romania si Polonia detin cele mai mari zacaminte de gaze de sist din Europa. Prin anii 1980, Institutul de Cercetari Petrol-Gaze din Campina, numarul 1 mondial, a avut niste teme de cercetare catalogate „000”. Adica strict secret! De doua dintre acestea, m-am ocupat personal. In arhive se gasesc dovezi despre rezultate, specialistii implicati, actiuni ale esticilor si vesticilor etc. Dar si decizii ale mai marilor vremii care intelegeau riscurile pentru Romania daca se utilizeaza metoda de exploatare prin fracturare hidraulica in apropierea rezervoarelor de apa subterana descoperite sau a altor zone protejate. Prin 1983-1985, un dr. ing. geolog, de mare talie stiintifica, de la Centrala Gazului Metan Medias, a abordat in teza sa de doctorat, intr-un capitol secret, problematica exploatarii gazelor de sist. Acesta atragea atentia asupra pericolului pe care-l reprezinta fisurarea hidraulica! Spunea ca in Transilvania si in Dobrogea (in Marea Neagra se descoperisera deja zacaminte de gaz de sist) sunt cateva rezervoare de apa potabila subterana!”
Spionul din 1987 s-a intors acum ca „investitor”
„Teza acelui dr. ing. geolog a fost copiata de o tipa si vanduta unuia care emigrase in RFG in 1980”, scrie Marian Rizea. „I-am prins la granita, cu multe materiale, o poveste impresionanta, cu masuri peste masuri. Am avut multe zile si nopti de alergatura, nesomn si zbucium! Ceausescu a rumegat mult problema, in 1987, si nu s-au luat masurile cerute de legea de atunci, pentru tradare, spionaj, subminare etc. Generalii Vlad, Macri, Mot si alti doi erau la curent cu afacerea, dar nu puteau trece peste hotararea partidului . S-au hotarat sa nu fie deranjati nemtii! Dupa 1989, acel individ, cu initialele M.F., reprezentant al unor firme germane, engleze, americane, franceze, canadiene si chiar rusesti, a revenit in Romania si s-a pus pe afaceri. Sub nasul nostru, al celor din servicii, care cunosteam povestea, a pus la cale distrugerea cercetarii romanesti in petrol si gaze si minerit. Multi specialisti de la institutele din Campina, Medias si chiar PETROSTAR Ploiesti au emigrat in Canada. M.F. s-a implicat in privatizarea PETROM, a distributiei de gaze, iar acum incearca ROMGAZ si TRANS-GAZ. Legiuitorii actuali ar trebui sa desecretizeze toate acele dosare ale fostei securitati, care se refera la apararea intereselor Romaniei, sa stie tot romanul cine il fura pe fata si il zdrobeste zi de zi!” Orice alt comentariu este de prisos.

S-a dovedit stiintific: MOARTEA NU EXISTA!

Robert Lanza, cercetator la Advanced Cell Technology, a dovedit prin fizica cuantica faptul ca moartea nu exista. Cand trupul isi termina „bateriile”, mai raman 20 de wati de „energie informationala”

moartea coasa 2 210x300 S a dovedit stiintific: MOARTEA NU EXISTA!O noua teorie stiintifica demonstreaza ca moartea trupului nu este punctul terminus al calatoriei sufletului, asa cum, de altfel, sustineau si stramosii nostri, dacii.
„Multiversul” ne asteapta
robert lanza 300x229 S a dovedit stiintific: MOARTEA NU EXISTA!
Robert Lanza, cercetator la Advanced Cell Technology
Prin observatii ce tin de fizica cuantica s-a ajuns la notiunea de „lumi multiple” sau „multivers”, in loc de „univers”. Noua teorie care demonstreaza ca moartea nu exista are la baza conceptul de biocentrism.
tree of life 300x205 S a dovedit stiintific: MOARTEA NU EXISTA!
Stravechiul „pom al vietii”, care arata ca ce este in Cer, asa si pe Pamant
Adica, exista un numar infinit de universuri si tot ceea ce este posibil sa se intample are loc in unele dintre acestea. Iar ceea ce nu este posibil sa se intample este doar moartea! Toate aceste multiple universuri exista simultan si, indiferent ce se intampla intr-unul dintre acestea, „actiunea” se continua intr-un altul.
einstein rosen bridge 300x196 S a dovedit stiintific: MOARTEA NU EXISTA!
Podul Einstein-Rosen, calea de legatura intre universuri
Daca un corp este distrus intr-un univers, nucleul energetic de 20 de wati – masurat stiintific – care a facut creierul sa functioneze ca un computer nu se stinge odata cu trupul. Se stie de ani multi ca „energia nu se distruge, se transforma”, iar „fantana energo-informationala” a creierului, cum au numit cercetatorii cei 20 de wati, transcede intr-o nou univers.
Timpul si spatiul, „instrumente pentru creier”
dacian bracelets 300x219 S a dovedit stiintific: MOARTEA NU EXISTA!
Bratarile sacre ale dacilor, un pod „Einstein-Rosen” pentru sufletele nemuritoare
Un experiment, publicat recent in „Science”, arata comportamentul unei particule ce trebuia  sa treaca simultan prin doua separatoare de fascicule. Particula a trecut prin primul separator de fascicule. Cat timp aceasta a petrecut in separator, un Observator oarecare se poate decide sa actioneze comutatorul celui de-al doilea separator, pornindu-l sau oprindu-l. Ceea ce Observatorul a decis la acel moment, a determinat particula sa se comporte intr-un anume fel, sa treaca mai departe sau sa mai astepte. Indiferent de alegerea pe care a facut-o Observatorul, particula este cea care experimenteaza optiunile. Ideea e ca manifestarea energiei transcede ideea clasica de timp si spatiu. Ganditi-va la cei 20 de wati de energie ca la un holoproiector, care afiseaza rezultatele experimentului pe un ecran. Indiferent daca Observatorul a oprit sau a pornit al doilea separator de fascicule, holoproiectorul ramane activat de aceeasi baterie de 20 de wati. Conform Biocentrismului, spatiul si timpul sunt doar instrumente pe care creierul uman, „bateria de 20 de wati”, le foloseste ca sa aranjeze intr-o forma accesibila informatiile primite. Mintea are nevoie de ele. „Bateria” nu, doar le proceseaza la un moment dat, dar functionarea ei categoric nu depinde de timp si spatiu.
Legatura Cer-Pamant
Vorba lui Einstein:„Oamenii ca mine stiu ca diferenta intre trecut, prezent si viitor nu este decat o iluzie perpetuata de incapatanarea umana”. Orice se intampla cu trupul uman, „bateria” este cea care va experimenta trecerea prin „al doilea separator de fascicule”. Aici intervine Multiversul. Intr-un univers, trupul poate sa moara, dar simultan, in alt univers, el poate continua sa traiasca. Practic, ceea ce au descoperit cercetatorii acum, in trecut se numea Pomul vietii, a carui filosofie se regaseste in toate culturile antice. Este Thorul, „legatura Cer – Pamant”, care constituie calea prin care „fantana nemuritoare de energie”, „bateria de 20 de wati” purtatoare de infoenergie sare dintr-un univers in altul. In stiinta, Thorul poarta denumirea de Podul Einstein-Rosen. De fapt, sunt mai multe poduri, fiecare catre alt univers, care uneste „gaurile negre”. Conform acestei teorii, universul in care ne aflam noi se afla in interiorul unei gauri negre, care exista in interiorul altui univers si tot asa. Cine este Observatorul care alege sa ne comute la un moment dat, acordand „bateriei” energoinformationale sa experimenteze si alte universuri? Rugaciunea „Tatal nostru” contine esenta acestei teorii: „Tatal nostru care esti in ceruri (…)/ Faca-se voia Ta, precum in Cer, asa si pe Pamant”!
Sursa: www.enational.ro