miercuri, 25 iunie 2014

CONFERINTA BUCURESTI - 12 IULIE 2014 - BELSUGUL SI PROSPERITATEA SUNT ALE NOASTRE PRIN DREPT DIVIN 

Dragii mei cautatori de lumina si adevar,


Cu totii ne confruntam cu probleme financiare mai mici sau mai mari. Este greu sa intelegem uneori de ce banii ni se scurg printre degete, iar alteori reusim sa intindem de ei si sa ne ajunga pentru tot ceea ce avem nevoie. Este uimitor cum exista persoane care se descurca rezonabil, daca nu chiar foarte bine, desi la prima vedere veniturile par modice si exista persoane, care ori nu reusesc sa castige suficient ori bani se topesc in mainile lor, de parca ar fi de gheata.

Vremurile pe care le-am trait pana acum au fost dificile, dar nici ceea ce va urma nu se anunta prea comod, cel putin din punct de vedere al finantelor.

De aceea, Mihaela Popescu - Profa de Geogra si  Alina - Mihaela Huidan - Sfatuitoarea, va invita sambata, 12 iulie 2014, in Bucuresti, la conferinta " BELSUGUL SI PROSPERITATEA SUNT ALE NOASTRE PRIN DREPT DIVIN"
Vom discuta despre importanta karmei din punct de vedere al abundentei, cum se poate iesi de sub influenta ei, care sunt legile karmei si ale prosperitatii, vom invata cum sa indepartam blocajele si programele care ne impiedica sa devenim prosperi, cum sa folosim Feng- Shui in viata noastra, cum sa intram in circuitul abundentei, chiar daca pentru inceput ni se pare ca avem un blocaj legat de acest aspect.Vom discuta despre Matricea individuala si a Romaniei, despre eliberarea de blocaje si deschiderea spre abundenta, potentialitatile, oportunitatile si creativitatea  dorite de Divinitate pentru noi si Romania

Desi data a fost aleasa din cu totul alte considerente, daca facem calculul numerologic al datei 12.07.2014, adica:

1+2+7+2+0+1+4 =10+7=17=8 - abundenta, iar 17 dupa cum spune d-l Manu Stejar este gura, cuvantul.

Se pare ca Divinitatea a dorit sa fie asa si sigur nu este intamplator.
Tematica intalnirii este urmatoarea:1.RUGACIUNE INCEPATOARE

Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)2. MEDITATIE : " CREEAZA ABUNDENTA SI PROSPERITATEA IN VIATA TA"

Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)
3. a)LECTII SPIRITUALE CARE ITI POT SCHIMBA VIATA;

 b) Cele 12 LEGI ALE KARMEI care iti pot schimba viata;  

 c) ADEVARURI SI LEGEA PROSPERITATII;

 d)ELIMINAREA BLOCAJELOR FINANCIARE;

 e)CELE 7 LEGI ALE PROSPERITATII.MEDITATIE DE UNIRE CU DUMNEZEUL INTERIOR - DEBLOCAREA ABUNDENTEI INTERIOARE

 Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)
4. a) PLANUL DE 40 DE ZILE PENTRU OBTINEREA PROSPERITATII;

b) Reguli feng shui care aduc banii in casa ta;

c) PROSPERITATEA PREZENTA IN SCRIERILE SFINTE - SECRETUL ASCUNS IN RANDURILE PSALMILOR; RUGACIUNI PENTRU PROSPERITATE.MEDITATIE DE ACCESARE A ABUNDENTEI UNIVERSALE, eliminarea tuturor blocajelor personale si generale, rescrierea programelor de abundenta personale si generale.


Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)

5. Matricea individuala si a Romaniei - eliberarea de blocaje si deschiderea spre abundenta, potentialitatile-oportunitatile si creativitatea  dorite de Divinitate pentru noi si Romania


a) Definire termeni: corpul cristalin de lumina, matrice divina, retelele energetice ale Pamantului si conexiunile cu evolutia noastra spirituala in general si din vara 2014; activarea corpului cristalin de lumina/conectat cu campul Merkaba - cale spre o viata abundenta sub toate aspectele.
b) Racul - Simbolul Ezoteric al Matricei Cosmice


Meditatie inspirata de Maria Magdalena - Matricea Trandafirului Sacruc) Matricea Divina a Romaniei (reteaua de piramide si retelele energetice din spatiul Carpatic)- seminificatii si conectarea matricei individuale la cea a Romaniei si Centrului Galactic - calea spre o viata multidimensionala si de abundenta pe toate planurile.


Meditatie de conectare la Matricea Divina a Romaniei si eliberarea tuturor blocajelor, programelor induse sau de neam pentru o dezvoltare armonioasa si in acord cu planul divin a noastra si a Romaniei, pentru amplificarea abundentei,  potentialitatilor-oportunitatilor si creativitatea  dorite de Divinitate pentru noi si Romania. Coordonator: Mihaela Popescu (Profa de geogra)

Conferinta va avea loc intre orele 10:00-14:30, sambata,12.07.2014, in Bucuresti, locatia va fi anuntata prin e-mail, celor care doresc sa participe la eveniment.Va rog sa confirmati participarea la adresa de e-mail:sfatuitoarea@gmail.comInvestitia participantilor, in afara de timpul alocat, va fi tip donatie. Se recomanda o donatie minima de 30 roni.

   La sfarsitul conferintei, Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea), va oferi consultatii si/sau scanari doritorilor. Pretul va fi tot tip donatie, dupa apecierea fiecaruia.Va asteptam cu mare drag!


 https://www.youtube.com/watch?v=kClPScaJD-4