joi, 19 iunie 2014

Romania santajata pentru a ascunde secretele Bucegilor

Bucegii au avut intotdeauna o aura de mister, mai ales din pricina Sfinxului si aBabelor, structuri de piatra care par a fi rodul imaginatiei omului si nu o actiune oarba a naturii.

Chiar daca Bucegii au fost martorii nasterii multor legende, prea putine au reusit insa sa ajunga pana in vremurile noastre. Printre cei care au adus din nou la lumina frumusetea si misterul celui mai important simbol din Prahova, si de ce nu, din Romania, Sfinxul, se numara, in mod surprinzator, Daniel Ruzo, un explorator peruvian care a pus in atentia lumii posibilele legaturi dintre civilizatia Markawasi si cea geto-dacica. Acesta a remarcat o serie de asemanari intre Sfinxul din Bucegi si sculpturi monolitice din Anzi, scrie realitatea.net.

Din nefericire, descoperirile acestuia nu sunt sustinute si de o cariera stiintifica de incredere. Ruzo a lansat o ipoteza, considerata de comunitatea stiintifica aiuristica, in care explica faptul ca civilizatia umana este formata din ere, fiecare durand 8608 ani si care la randul lor sunt formate din patru cicluri solare de 2125 ani. Potivit acestuia acum suntem in a cincea era. La fiecare 8608 ani, Pamantul sufera o catastrofa.
Monumentele din jurul lumii, printre care si Sfinxul, marcheaza locurile unde oamenii se vor putea adaposti.

Aici intervine una dintre legendele conteporane, bazata poate pe imaginatie si descoperorile peruvianului. Unul dintre zvonurile care circula, mai ales pe internet, este ca sub Sfinx si muntele Omu s-ar afla o caverna de circa 20 de kilometri lungime. Incepand de aici, povestirea devine din ce in ce mai fantezista. Pestera ar fi protejata de campuri energetice si americanii chiar ar fi efectuat sapaturi, sub protectia autoritatilor romane si cu ajutorul, binenteles, a masoneriei mondiale, in anul 2003. Din nefericire nu au reusit sa patrunda prin scutul indestructibil.

Conspiratiile nu sunt complete, daca la mijloc nu intervine si o organizatie cvasi-guvernamentala. In cazul Romaniei este vorba de Departamentul Zero, o organizatie care transcende democratia recenta a Romaniei si care isi are radacinile in timpul comunismului. Departamentul Zero ar fi fost responsabil pentru deconspirarea actiunii ilegale americane. Romania voia sa faca publice descoperirile din Bucegi, dar a fost oprita printr-un santaj mondial.

Chiar daca aceste relatari par aiuristice, din cand in cand se petrece ceva care sa dea un pic de crezare faptului ca este totusi ceva deosebit in Bucegi. In 1993 au avut loc o serie de cutremure, doar in zona Sinaii si Busteniului. Acestea au fost explicate oficial prin proximitatea cu zona Vrancea, dar exista mai multe marturii care spun ca inainte de crutremure se auzeau bubuituri puternice, iar multi locuitori din zona au spus ca sufereau de insomnie.

Cu sau fara mistere, masivul Bucegi ramane una dintre cele mai importante monumente, naturale sau nu, ale Romaniei si trebuie tratat cu mult mai mult respect decat o facem in prezent. Cine stie, poate odata s-ar putea sa fim nevoiti sa ne adapostim in vreo pestera.

Sursa: http://cultural.bzi.ro/

Gangsterii americani a preluat puterea cu totul în Ucraina. Fiul vicepreședintelui SUA,Joe Biden numit director la cea mai mare companie ucraineană de gaze și petrol!

Imagine Gangsterii americani acționează ca o Mafie!
Acum farsa e completa ! Daca unele persoane erau inca sceptice cu privire faptul ca totul in Ucraina ar fi de fapt o facatura ca si in Irak, Afganistan, Libia, fosta Yugoslavie, acum au motive intemeiate sa considere ca facatura din Ucraina e cat se poate de reala. Ianukovici a refuzat UE zicand: “ce vreti de la UE ? Homosexuali si lesbiene ? Asta o sa va dea UE”. Ei bine, a avut mare dreptate, dat fiind faptul cine e creatura hilara care a castigat Eurovisionul, Conchita Wurst (“Pasarica cu Carnacior”).
Faptul ca Iulia Timosenko, e o escroaca de rang inalt, ca si familia sa evreiasca, stim asta, nu degeaba ea e inca, alaturi de sotul ei, o magnata a gazelor naturale. Ea a fost arestata de Ianukovici dupa ce a semnat un contract destul de prejudicios,iar prejudiciul era de 100 milioane de euro. In Mai 2014,Ucraina deja a fost imprumutata de cateva miliarde de euro de catre Banca Mondiala pentru a o “ajuta”, asa cum ne-a “ajutat” pe noi de 25 de ani. Putin le-a spus oamenilor ca ii lasa, sa aleaga ce vor, prin referendum, daca vor cu Rusia sa fie aliati si independenti sau daca vor cu occidentul, care o sa le aduca numai homosexuali si lesbiene. SUA si UE urla zicand si citez: “referendumul este ilegal”.
Imagine  Ce ma ? Este ilegal sa-ti consulti poporul ? Pentru ei da, deoarece ei cand au atacat si distrus Irak-ul pentru niste fantasmagorice “arme de distrugere in masa”, n-au mai cerut parerea oamenilor, doar Congresul american a votat, fara ca oamenii sa aiba habar, iar daca unii mai ridicau privirea la ei, acestia le spunea “terorismul, Al-Quaeda ne ataca” si asa au reusit timp de 10 ani sa prosteasca pe majoritatea americanilor, dar dupa cate vad pe forumurile americane, in speta straine, lumea e foarte trezita, ca niciodata.
Cand spuneam acum o luna ca Ucraina a intrat pe mana asasinilor economici, lumea ma facea bolsevic sau neocomunist, dar acum ce aflam ca FMI si Banca Mondiala au imprumutat Ucraina, iar gazele in Ucraina s-au scumpit cu 50%, iar cerealele cu 20%. Acum cine mai e bolsevic? Tot eu? Iar pe 10 aprilie 2014, aflam ca Ucraina are toate sansele sa intre in incapacitate de plata, un fel de Grecia, stim noi ce-au facut asasinii economici acolo… Sursa: Fără Secrete
Imagine
Robert Hunter Biden, unul dintre fiii vicepreşedintelui SUA Joseph Biden, a fost numit şef al departamentului juridic şi membru al Consiliului de administraţie la cea mai mare companie de gaze privată din Ucraina.
Toate aceste revolutii sint realizate artificial, de catre “sacali”, asta dupa ce un presedinte refuza fie sa imprumute tara la FMI si Banca Mondiala, fie refuza sa adere la UE (cum a fost startul problemelor in Ucraina), fie la NATO.
Imagine
Burisma Holdings,cel mai mare producător privat de gaze din Ucraina,și-a extins Consiliul Director,primindu-l pe Hunter Biden ca director. Iar acest Hunter Biden este nimeni altul decât fiul vicepreședintelui american Joe Biden! Al naibii coincidență! Și mai sunt unii care neagă chiar și acum că americanii ar avea vreun interes în Ucraina… Americanii vor să arunce Europa în flăcări,pentru a ieși din criză: singurul stat interesat de un conflict violent în Ucraina este SUA. Hunter Biden va fi responsabil de relațiile companiei Burisma Holdings cu organizațiile internaționale. Odată că noua sa numire,el a declarat: “Inovațiile anterioare ale lui Burisma și faptul că este lider în domeniul gazelor naturale”. Hunter Biden mai este și consilier la firma de avocatură Boies,Schiller and Flexner LLP,unul din fondatori și directori la compania de investiții Rosemont Seneca Partners,precum și profesor adjunct la Universitatea din Georgetown.
Hunter Biden mai este și director,în același timp,la U.S. Global Leadership Coalition,la Centrul pentru Politici Naționale și la Institutul Național Democratic. De asemenea,el este și președintele Programului Mondial de Alimentație din SUA (World Food Programme U.S.A.)
P.S. Când văd că un om este director și președinte la atâtea organizații,companii și instituții,mie îmi vine să râd. O fi Hunter Biden vreun zeu sau supraom,care să se poată ocupa de toate funcțiile de director unde activează? Și asta pentru că orice funcție de director necesită mult timp și responsabilități. Desigur că el a obținut toate aceste funcții ca urmare a pilelor tatălui său,care activează în politica americană înaltă încă din anii 70. Și parcă mau aud voci cretine care spun că “SUA e o adevărată democrație!” In cartea sa binecunoscută, “Confesiunile unui asasin economic”, John Perkins descrie perfect mecanismul prin care Statele Unite oferă împrumuturi țărilor din lumea a treia ce dețin și resurse naturale,știind perfect că ele nu vor putea să-și plătească datoriile.
În contul acestor datorii și mituind lideri politici,țările din lumea a treia sunt efectiv vândute pe nimic companiilor multinaționale. Și,dacă se găsește vreun politician care să reziste acestei tentații,el este eliminat din viața politică. Exact așa funcționează Mafia și de aceea nu-i exagerat să spunem că cei din guvernul american sunt adevărați gangsteri,îmbrăcați în costume de politicieni. Este incredibil cum acționează gangsterii americani și în cazul Ucrainei. După ce dau jos ilegal și neconstituțional guvernul ucrainean în februarie 2014,prin manifestări violente manipulate din umbră,gangsterii americani instalează în Ucraina o conducere ilegală pe care o și controlează. În aceste condiții,ei au tupeul nesimțit să declare neconstituționale referendumurile din Crimeea și estul Ucrainei,uitând că ei înșiși sunt neconstituționali ! În același timp,gangsterii americani mențin starea de violență și de conflict din Ucraina,angajând mercenari care să producă panică în țară. În plus,mai și-l trimit pe fiul vicepreședintelui american pe post de director la firme de gaze și petroliere în Ucraina. Ce insultă la adresa ucrainienilor! Pe 8 iunie militarii ucraineni au început bombardarea totală a oraşului Slaviansk cu armele “Grad” (în imagine…). Distruse sunt uzinele, casele, biserica s.a… Mass-media occidentale nici nu pomenesc de crimele acestea: nu este în interesul UE… Aici este vorba despre armata trimisă de la Kiev de guvernul marionetă pro SUA/UE, care bombardează populaţia civilă din Slaviansk. “Teroriştii pro ruşi” nu au atacat până acum civili, în vreme ce trădătorii de la Kiev, au dus aurul Ucrainei în SUA, au făcut împrumut la FMI, l-au pus pe fiul lui Biden şef la gaze şi masacrează la grămadă civili nevinovaţi de toate etniile, în toate oraşele din estul şi sud-estul Ucrainei. Dar asta nu prea “se ştie” la nivel internaţional, unde se face numai propagandă anti Rusia şi se cenzurează la greu adevărul. http://news-mail.by/2014/06/08/slavyansk-obstrelivayut-iz-ustanovok-grad-ukraina-slavyansk-dnr/
Dan Tănăsescu

Sursa

http://searchnewsglobal.wordpress.com/

Un renumit medic șochează: orice formă de cancer se vindecă în câteva săptămâni

Leonard Coldwell este un medic cunoscut pentru succesele lui în vindecarea cancerului, a sindromului de oboseală cronică și a altor afecțiuni legate de stres. În ziua de azi, cancerul este una din principalele probleme de sănătate ale omenirii. De aceea, este bine de știut că există multe căi de prevenire și vindecare a acestei boli. Doctorul Leonard Coldwell explică cele mai recente metode și tratamente care ajută la prevenirea, tratarea și vindecarea cancerului. Iată ce spune el în interviul difuzat în data de 18 ianuarie, 2013, citat de obiectiv.info.
medic
Reporter: Domnule dr. Coldwell, am văzut în câteva dintre înregistrările dv video, unde spuneți că boala cancer se poate vindeca și între 2 și 16 săptămâni.
Dr. Leonard Coldwell: Din experienta mea, orice cancer se poate vindeca între 2 și 16 săptămâni. Dar la fel de adevarat este și faptul că orice doctor cu o experiența de peste 20 de ani, știe că această bolală se poate vindeca și instantaneu, fenomen cunoscut ca vindecare spontană. Există chiar și o carte scrisă de un autor pe care nu-l agreez, care prezinta mai multe cazuri de vindecare spontană. Aceasta înseamnă că este posibil, iar noi doar trebuie să găsim o cale să accesăm acest lucru. De asemenea, vindecări se întâmplă și în așa zisele locații sfinte, gen Lourdes, dar nu este neapărat din cauza locului ci a așteptărilor și convingerilor pacienților.
În momentul în care scapi de starea acidă (acidoza) și toxicitate internă, în momentul în care corpul devine alcalin și îmbogățit în oxigen prin adoptarea unei diete crude vegale și a sucurilor verzi bogate în clorofilă, bogate în calciul bun și minerale, deci în momentul în care corpul tău ajunge la alcalinitate, atunci cancerul este stopat. Poate dura câteva zile sau câteva săptămâni, dar acesta va fi oprit. Aduci corpul la un pH vindecător, pH-ul sângelui sănătos trebuie să fie ușor alcalin, la valoarea de 7,36 dar în faza de vindecare, el trebuie să fie mai alcalin, în jur de 7,5. Dr. Martin din Germania, folosește o metoda de oxigenare a sângelui, unde se scoate tot sângele din corp (este negru) se oxigenează (devine roz) și dupa 12 astfel de ședinte ai un sânge ca de nou născut, iar lipsa oxigenului este ușor eliminată. Este ca și cum ar fi un dopaj, dar legal.
Unii medici din Europa folosesc injecții (intravenoase) cu Vitamina C. În jur de 100cc (100 ml) de trei ori pe săptămâna, iar în unele cazuri mai des. Și din experiența mea, cancerul sau tumorile au dispărut chiar și în două zile. Vitamina C este un puternic vindecător și ajută și în majoritatea afecțiunilor inimii, dar din păcate, vitamina C va începe să fie un remediu dat numai pe rețetă și de formă sintetică, la fel ca și vitamina E. Vitamina E, foarte ușor și eficient rezolvă toate problemele legate de tensiune arterială; dar s-au facut studii cu Vitamina E de formă sintetică, iar concluziile au fost că nu este eficientă. Bineînțeles, forma sintetică nu este eficientă, ci doar cea naturală. Dacă natura creează o problemă, natura creează și soluția. Daca ceva nu a existat acum 100 de ani, înseamnă că nu ai nevoie de ea astăzi (referitor la medicamente și remedii de sinteză). Când dorești să ajuți pe cineva și să-l informezi mai bine cum își poate elimina cancerul foarte repede, i-aș recomanda în primul rând să treacă instantaneu la o dietă vegano – crudivoră. Sunt cărți, sunt deja bucătari care te pot învata despre acest gen de hrană, sunt materiale video despre acest subiect. De asemenea, dacă nu există afecțiuni ale rinichilor, aș recomanda să se bea aproape 4 litri de apa pe zi, la care se adaugă jumătate de lingurița de sare de mare. Avem nevoie de sare pentru orice fel de functii ale corpului. Avem nevoie de electricitate, iar această electricitate poate fi produsă într-un mediu cu suficientă sare. Deci dacă ai lipsă sau carență de sare, ai și o problema de tensiune.
Reporter: Vedeți dar recomandarea este să nu prea consumi sare, în special dacă ai probleme de tensiune.
Dr. Lenard Coldwell: Ok, este de fapt exact invers. Problema este că ei fac referire la sarea de masa care, de cele mai multe ori are următoarea compoziție: 1/3 sticlă, 1/3 nisip și 1/3 sare. Deci sticla sau nisipul, zgârie arterele și vasele de sânge și acestea încep să sângereze, iar în aceste cazuri, colesterolul merge acolo și începe să repare problemele ca să oprească sângerarea internă, până la deces. Acum, deodată, colesterolul este cauza tensiunii pentru că subțiaza vasele sanguine în încercarea de a acoperi diversele zgârieturi din vasele sanguine. Și acest lucru este absurd. Nu se moare din prea mult colesterol, ci din prea puțin. Sunt mulți oameni cu colesterol 600 și sunt foarte sănătoși și făra nicio problema de sănătate. Oricine din secția de arsuri grave știe că persoanelor cu arsuri li se dă în fiecare zi să mănânce între 20 și 25 de ouă fierte tari. Pentru că ei știu că numai colesterolul poate reconstrui și genera celule foarte sănătoase într-un timp foarte scurt. 80% din celule sunt compuse din colesterol. Deci de unde pot veni noi celule sănătoase daca nu există suficient colesterol? Fiecare va trebui să aibe nivelul de colesterol măcar la 250. Și apoi ți se spune LDL și HDL sunt colesterol rău și bun. Nici măcar nu este colesterol, ci este o proteină care transportă colesterolul.
Deci dacă te uiți la ceea ce știu medicii și ceea ce nu stiu…. Dr. Gary Niles și multe alte persoane au spus că medicii și cei din profesia medicală au cea mai scăzută medie de viata, care este în jur de 56 de ani, au cea mai ridicată rată la abuzul de alcool și de droguri, cea mai ridicată rată a suicidului, numai a psihiatrilor este mai ridicată. Deci, din păcate, noi mergem la acești oameni să-i întrebăm cum să avem o viața sănătoasă, fericită și longevivă. Cred că trebuie să ne revizuim modul de gândire.
Alina Dumitru, A.M.PRESS

http://ampress.ro/


Viata dupa moarte, explicata de oamenii de stiinta


In 1991, Pam Raynolds din Statele Unite a avut o experienta de viata dupa moarte. Reynolds a fost supusa unei interventii chirurgicale pentru un anevrism cerebral. Mai exact, Reynolds a fost tinuta in moarte clinica timp de 45 de minute. Dupa ce a fost resuscitata, femeia le-a povestit medicilor lucruri aproape de neimaginat. Desi era “moarta”, femeia le-a descris medicilor etape ale procedurii la care fusese supusa, de la indepartarea unei bucati din craniu si pana la descrierea ferastraului cu care s-a taiat osul.
Ceea ce Pam Reynolds a experimentat a fost o combinatie intre viata de dupa moarte si parasirea trupului. Iar cercetatorii nu contenesc in a cauta explicatii pentru ambele fenomene.
Potrivit statisticilor, aproximativ 18% dintre persoanele resuscitate dupa un atac de cord povestesc o experienta de viata dupa moarte. Constiinta umana si corpul sunt doua entitati diferite si independente. O persoana al carei creier nu functioneaza ar trebui sa nu aiba amintiri noi, sa nu fie constienta. Si, totusi, cum poate fi explicata viata dupa moarte?
Un studiu realizat la Universitatea din Kentucky s-a emis ipoteza potrivit careia aceste experiente au aceleasi principii ca si tulburarile somnul REM (rapid eye movement, primul faza a somnului). Pacientii care sufera de aceasta boala se trezesc inaintea corpului si au halucinatii ca se desprind fizic de corpul inert. Cercetatorii din Kentucky spun ca acelasi lucru se petrece si cu oamenii aflati in moarte clinica. Creierul traumatizat intra in somn REM si de aici confuzia si senzatia de stare de vis si totusi foarte reala.
Oamenii pot auzi sunete si pot vedea lucruri chiar daca sunt in moarte cerebrala. Si asta pentru ca trunchiul cerebral, poate functiona independent de restul creierului, cel putin pentru o perioada. Asa incat, chiar daca o parte din creier este nefunctionala, in trunchiul cerebral pot aparea tulburari ale somnului REM.

Dar cum poate o persoana aflata in moarte clinica sa experimenteze parasirea trupului? Desi experientele extracorporale se petrec de obicei in timpul mortii clinice, ele pot interveni si independent de acestea. Aceasta ipoteza a fost descoperita pur si simplu intamplator de un medic care cauta cauzele atacului de cord al unei paciente suferinde de epilepsie. Neurologul elvetian Olaf Blanke a efectuat mai multe teste cu electrozi plasati pe creierul pacientei sale in varsta de 43 de ani pentru a observa fiecare parte a creierului ce controleaza. Cand o anumita zona a creierului a fost stimulata, femeia a avut o experienta extracorporala subita. Ca urmare, Blanke si-a dat seama ca stimuland girusul angular (regiune a creierului din lobul parietal)  se induce starea de parasire a trupului.

Atat experimentul doctorului Blanke, cat si teoria cercetatorilor de la Universitatea din Kentucky explica in parte experientele de viata dupa moarte, precum si cele de parasire a trupului. S-a raspuns in parte la intrebarea “Cum” se intampla, dar intrebarea “De ce” a ramas inca fara raspuns. Cand se vor gasi si aceste explicatii oamenii de stiinta vor descuia usa catre lumea metafizicii.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Un OBIECT SPAŢIAL CIUDAT se apropie de Terra. Ce vom vedea pe cer la sfârşitul lunii iunie?

În această vară vom putea vedea o cometă mai neobişnuită, care iniţial nu a trezit aproape deloc interesul astronomilor. Recent însă, experţii sunt cu ochii pe ea, pentru că iniţial această cometă fusese un asteroid.

Un obiect spaţial ciudat se va apropia de Terra la sfârşitul acestei luni
Un obiect spaţial ciudat se va apropia de Terra la sfârşitul acestei luni / FOTO: http://www.descopera.ro/
Pe 23 octombrie 2013, astronomii de la Catalina Sky Survey de lângă Tucson, Arizona, care monitorizau traseul asteroidului 2013 UQ4, au observat că acesta s-a transformat într-o cometă, care a fost numită 2013 UQ4 Catalina.

Experţii au văzut că după ce a trecut pe lângă Soare, obiectul spaţial a format o coadă, lucru neobişnuit pentru un asteroid.

Pe 7 mai, astronomii Taras Prystavki şi Artyom Novichonok, care au studiat şi cometa ISON, au confirmat că este vorba de o cometă. Corpul ceresc face parte din categoria obiectelor numite damocloide. Este vorba de nuclei de cometă, de aceea asteroizii de acest fel pot deveni ulterior comete active. La fel s-a întâmplat şi cu C/2001 OG 108 (LONEOS) şi C/2002 VQ94 (LINEAR).

Orbita acestor obiecte este similară cometei Halley, care este cel mai cunoscut „vizitator” din sistemul nostru solar.
Vestea bună pentru cei pasionaţi de astronomie este că 2013 UQ4 Catalina devine tot mai luminoasă şi de la sfârşitul acestei luni va putea fi văzută cu ajutorul unui simplu binoclu.

Citeşte mai mult pe descopera.ro.

Sursa: www.realitatea.net

Horoscopul complet al lunii IUNIE 2014: Dragostea, Banii si Norocul zodiilor in luna lui Ciresar


Descopera ce ti-au rezervat astrele in luna iunie in ceea ce priveste dragostea, cariera, banii si sanatatea!

Horoscop Iunie 2014 pentru zodia BERBEC

Iunie este o luna benefica pentru nativul Berbec si mai putin bulversanta decat lunile anterioare. Va urma o perioada mai linistita si mai relaxanta in care energiile negative se vor disipa. Viata va parea nativului Berbec mult mai usoara, mult mai frumoasa, iar multe lucruri la care visa acesta se vor realiza cu usurinta. Dragostea va fi punctul forte al Berbecului in a doua parte a lunii asa ca bucura-te la maxim de ea. In acelasi timp, sunt favorizate experimentele artistice si culturale, dar si interactiunile de acest gen. De de alta parte, pentru cuplurile casatorite sau implicate intr-o relatie stabila, creativitatea si dorinta de a face lucrurile sa mearga sunt reteta fericirii in dragoste pentru prima jumatate a lunii. Sanatatea nu iti va da batai majore de cap, insa nu ar strica sa fii mai atenta cu alimentatia pentru a evita indigestiile.

taurHoroscop Iunie 2014 pentru zodia TAUR

Taur – Luna iunie te ia cu totul prin surprindere si incepe intr-o nota pozitiva, aducand pentru tine vesti bune pe care le asteptai de mult timp. Mai mult ca sigur, prima luna a verii aduce norocul de partea ta in ceea ce te priveste. Afacerile iti merg bine si cunosc o directie prospera, infloritoare. Multe din proiectele tale sunt puse in sfarsit pe picioare si sunt sanse considerabile de a-ti creste profiturile in perioada urmatoare de timp. In ceea ce priveste viata amoroasa, incepand cu data de 19 iunie se anunta schimbari spectaculoase. Circumstantele sunt fara precedent si te iau si pe tine prin surprindere. Vei fi nevoita sa iei o decizie importanta care iti poate schimba soarta in totalitate.

Horoscop Iunie 2014 pentru zodia GEMENI

Iunie este o luna provocatoare si interesanta pentru nativul Gemeni. Chiar daca dificultatile nu lipsesc, balanta cantareste mai mult in favoarea circumstantelor norocoase si a puterii personale. Chiar daca cu usoare amanari, vei realiza aproape 90% din ceea ce ti-ai propus. Un sfat pe plan personal: evita conflictele si neintelegerile cu cei dragi caci pot degenera cu usurinta in frustrare si sentimente de amaraciune. Chiar daca ai dreptate in ceea ce spui, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa treci cu vedere opiniile celorlalti. Lasa-te ghidata de Mercur care iti va arata drumul potrivit catre solutia potrivita, dar si de Saturn care iti va conferi energia necesara pentru a rezolva toate micile probleme. Odihneste-te mai mult si invata sa iti gestionezi mai bine resursele energetice. Chiar daca munca este pe primul plan pentru tine luna aceasta, nu te surmena prea mult. Planifica mai bine si invata sa delegi responsabilitati. O calatorie la sfarsitul lunii poate aduce in drumul tau o persoana speciala daca esti single.

Horoscop Iunie 2014 pentru zodia RAC


Foto: zodia Rac, Shutterstock
Daca in ultimul timp ai dus o lupta interioara cu tine insati, iata ca este timpul sa te declari invingatoare. Iunie este o luna cu adevarat buna pentru zodia ta, Racul fiind zodia care se bucura de cel mai mare succes in luna iunie. Vei inflori pur si simplu si iti vei recapata forta si increderea in tine. Profita de oportunitatile care iti apar pe plan profesional inca din primele doua saptamani ale lunii. Un nou job sau chiar o reorientare profesionala se pot dovedi a fi portita ta catre o viata noua. Vei cunoaste persoane interesante, cu care vei lega prietenii frumoase si durabile. Cea de-a treia saptamana a lui iunie aduce cu ea vesti excelente in ceea ce priveste sanatatea ta. Starea ta pozitiva de spirit se va reflecta si in starea ta fizica. Energia ta este activa, creativa si ii antreneaza si pe ceilalti in ea.

Horoscop Iunie 2014 pentru zodia LEU

Cu luna plina in sectorul tau romantic, nu este deloc de mirare ca accentul cade in luna iunie asupra asupra chestiunilor inimii. Vei fi acaparata de propriile sentimente si simtiri. Single sau implicata intr-o relatie, asteapta-te sa ai parte de o situatie tulbure cu o persoana de sex opus. Nativii care sunt in perioada tatonarilor si a intalnirilor trec printr-o etapa decisiva a vietii lor: fie relatia lor devine serioasa si o duc la un alt nivel, fie renunta la ea de bunavoie si nesiliti de nimeni. Pe de alta parte, Venus intra pe 23 iunie in sectorul prieteniilor, ramanand aici pana pe 18 iunie. Prin urmare, interactiunile sociale devin un aspect important al lunii si pentru o parte din acesti nativi o relatie care incepe cu o prietenie frumoasa va avea tendinta sa se transforme intr-una de dragoste. Mare atentie la afacerile si proiectele tale caci Pluto vine la pachet cu o dinamica puternica si negativa. Stabilitatea si rezultatele rapide nu vor fi tocmai punctul tau forte luna aceasta.

fecioaraHoroscop Iunie 2014 pentru zodia FECIOARA

Nu conteaza daca esti sau nu implicata intr-o relatie. In ambele cazuri, te vei distra copios si vei trai intens zilele acestei luni, iar multe din dorintele tale cele mai intime vor deveni realitate. Te asteapta o luna activa, incarcate de petreceri, activitati diverse, calatorii, intalniri cu prietenii. Vei intalni persoane noi in cercuri noi care iti vor oferi alte perspective asupra vietii si care te vor face sa iti reevaluezi propriile obiective. Chiar daca intampini mici obstacole in a obtine ceea ce ti-ai propus luna aceasta, acestea sunt solutionabile si nu te vor afecta aproape deloc. Ai grija de cariera ta. Uneori, precautia este mai mult decat binevenita. Nu este deloc momentul sa bravezi sau sa intri in conflict cu superiorii tai. Cu putina rabdare, la sfarsitul lunii vei primi si bonusul si aprecierile pe care le asteptai. Intareste-ti sistemul imunitar.

Horoscop Iunie 2014 pentru zodia BALANTA

Chiar daca Mercur este retrograd incepand cu 7 iunie si planurile tale raman mai mult in asteptare, per ansamblu luna iunie este pentru Balanta o luna benefica. Fericirea si satisfactia ta vor veni mai ales dinspre familie si persoanele dragi. Profesional vorbind, progresul nu se realizeaza cu viteza la care ti-ai dori. Nici lucrurile nu avanseaza in directia la care te asteptai, insa luna iulie se va revansa pentru aceste mici amanari. Nu lua decizii importante legate de bani, contracte sau intelegeri juridice luna aceasta, ci lasa-le pentru luna urmatoare cand oportunitatile vor veni dinspre strainatate. Un concediu la mijlocul lunii poate face minuni pentru psihicul si bateriile tale energetic-intelectuale deoarece traversezi o perioada aglomerata si solicitanta. Nu fi prea critica cu tine insati si lasa-te rasfatata de partenerul de viata. Menajeaza-ti sanatatea. Stresul emotional iti poate afecta sistemul digestiv.

Horoscop Iunie 2014 pentru zodia SCORPION

La pachet cu planurile si calatoriile pe care le intreprinzi in luna iunie, vin si cheltuielile neprevazute. Ai grija la felul in care iti gestionezi banii caci in jurul zilei de 13 iunie lucrurile nu sunt chiar roz pentru tine. Saturn iti va aduce aminte de greselile trecute si se va asigura ca nu le repeti. Fondurile dintr-o sursa de venit suplimentara pot scadea sau pot disparea cu totul. Nu te ingrijora insa caci vesti mai bune vin odata cu ziua de 23 iunie. Pe de alta parte, oportunitati neprevazute apar pentru tine in ceea ce priveste cunoasterea, perfectionarea, evolutia. Concentreaza-ti eforturile si energia inspre aceasta directie pozitiva, care iti provoaca creativitatea si capacitatea de invatare. Foarte posibil sa urmezi anumite cursuri sau sa te perfectionezi intr-un domeniu nou sau sa fii desemnata manager al unui proiect. Venus se va asigura ca ai parte de cele mai avantajoase proiecte. Pe viitor, acestea iti pot deschide noi usi.

Horoscop Iunie 2014 pentru zodia SAGETATOR

Chiar daca luna neagra iti pune in cale mici dificultati la inceputul lunii si in jurul datei de 13 iunie, iunie este in principal o luna benefica tie, o luna in care te reculegi si te recuperezi emotional. Trebuie doar sa te asiguri ca in perioada recomandata nu vei lua decizii pripite si nu vei semna nimic important sub imboldul momentului. Astfel vei minimaliza riscurile si te vei bucura in schimb de restul oportunitatilor pe care le creeaza circumstantele astrale. Pe de alta parte, iunie este pentru Sagetator o luna prielnica rezolvarii problemelor de ordin sentimental. Vei gasi solutiile cu usurinta si vei constata cat de aproape erau de tine. Prin urmare, daca aveai o problema cu persoana iubite, problema care, din diverse motive, a ramas nerezolvata, in decursul acestei luni o vei rezolva cu usurinta. Daca ti-ai dorit sa iti intalnesti sufletul pereche, acum este momentul. Zilele de 7, 16, 20, 25, 26, 29 iunie sunt zilele cele mai favorabile intalnirilor amoroase.

Horoscop Iunie 2014 pentru zodia CAPRICORN

Mercur retrograd isi va incepe periplul pe 7 iunie chiar in sectorul relatiilor din semnul Capricornului. Prin urmare, iti va complica putin relatia cu partenerul de viata /cel de afaceri, cu precadere la inceputul lunii. Asigura-te ca iti pastrezi luciditatea si, inainte de a interpreta lucrurile gresit, incearca sa treci situatia respectiva prin filtrul ratiunii. Discuta cu partenerul de viata atunci cand ai impresia ca primesti de la acesta semnale confuze. Pastreaza-ti puterea emotionala si nu lasa influentele negative sa iti influenteze gandirea. Parteneriatele de orice fel sunt si ele vizate. Este cel mai bine sa eviti confruntarile directe atat acasa, cat si cu colegii de munca. Profita in schimb de capacitatea ta de munca. In domeniul profesional, debordezi de energie si creativitate si ai idei unice, stralucite, care pot fi puse in aplicare cu usurinta, aducandu-ti succesul. Ai o sanatate de fier luna aceasta, insa nu acelasi lucru se poate spune si despre persoana iubita. S-ar putea sa fii nevoita sa o dadacesti putin :).

Horoscop Iunie 2014 pentru zodia VARSATOR

Incepand cu 17 iunie si pana pe 1 iulie, Mercur se va afla in sectorul romantic al Varsatorului. Chiar daca esti single sau implicata intr-o relatie, probabilitatile de a interactiona cu o fosta iubire de-a ta sunt mari. Vei fi pusa in situatia de a te decide daca iti doresti sau nu sa ii mai acorzi o sansa. Oricum ar fi, incearca sa te detasezi de situatie si de probleme, privind lucrurile si dintr-o alta perspectiva. Ideea este sa descurci itele problemei, nu sa le incurci mai rau sau sa te incurci in ele. Oricum ar fi, de data aceasta ai de partea ta sprijinul familiei, dar si al prietenilor apropiati. Apeleaza la el fara retinere. Iunie este pentru Varsator si o perioada in care are nevoie mai mult ca niciodata de odihna, dar si de o alimentatie bogata in vitamine. Predispozitia spre contractarea infectiilor nu este de neglijat.

Horoscop Iunie 2014 pentru zodia PESTI

O perioada fructuoasa ii asteapta pe nativii Pesti in luna iunie, o perioada in care isi vor culege roadele muncii lor de pana acum. Anumite castiguri neasteptate iti redau increderea in tine, iar zilele din jurul datei de 13 iunie vor fi momentele tale de glorie in care vei straluci profesional. Totodata, pacea si armonia se vor instala in mediul tau familial inca de la inceputul lunii si vor deveni o stare de a fi dupa data de 23 iunie. Esti intr-o dispozitie dragastoasa si afectuoasa fata de partener, lucru care va duce la imbunatatirea relatiei dintre voi. Deoarece ai parte de o luna solicitanta, devine necesar sa te asiguri ca organismul tau isi va pastra energia intacta. Nu te lasa ispitita de mese grase si bogate caci este posibil ca ficatul tau sa fie suprasolicitat.

Sursa: 
http://horoscop.garbo.ro/